09 de març 2008

(345) Els sondeigs dels diferents mitjans desconcerten..

En els quatres sondeigs que s’han fet públics deixen clar una victòria socialista, i situacions estables o a la baixa per la resta de forces, en el cas d’esquerra els resultats de les enquestes en situen de 3 a 7.

Indudablement si és la banda baixa serà un mal resultat, sense pal·liatius i si ens acostem a la banda alta vist com les gasten, haurem aguantat.

De totes maneres la reflexió ha començat i crec que als tres partits catalans més afectats, CiU, ERC i IC, de totes maneres en poques hores ho sabrem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ningu et nega que fas molt i molt, però resflexiona sobre com ho fas...

El tiru per la culata quan us pensaveu tenir 2-3 regidors, marxar a mitja candidatura i fer entrar el jovenet aquell que llença baranes al mar...

El tiru per la culata quan dius que plegues sense saber que seràs el número 2 per girona...

El tiru per la culata quan t'han col·locat de segon i davant teu, d'1, hi ha un personatge també que deixem-lo anar.

I avui és el teu final, avui ens deixes. No és millor estudiant aquell que estudia desesperadament, i treballa hores i hores. És molt millor que treu el màxim rendiment en tot moment, el més llest, el que es sap adaptar a les circumstàncies. Tot això no ho has demostrat, i tot plegat te s'emporta per endavant.

850 vots són els que treuràs a Blanes, la gent que millor et coneix, per pensar-hi Puig, per pensar-hi. Has tocat el cel però res d'allò era etern


Benvingut a l'Inem

Anònim ha dit...

Botiflers! Vau tenir la clau i la vau regalar als espanyols del PSOE i PSC

Aquesta és la nostra resposta!

Anònim ha dit...

La venjança dolça. JAJAJAJAJAJAJ

Anònim ha dit...

Feliços somnis Joan!!!

Els que et mereixes...

Anònim ha dit...

Ni ERC ni PP!!!!!

PSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!