09 de març 2008

(344) Alguns celebrarien la meva desaparició (2)......

Vull agrair que avui mateix “El Punt” publiqui la meva carta de replica, sincerament gràcies.

Ahir, jornada de reflexió, el diari El Punt publica dins la seva ja clàssica secció electoral “metamorfosis” el següent apunt:

“El Punt.- Carles Ribera.- El sisè diputat que ara fa quatre anys va obtenir ERC aquest any se'l disputen aferrissadament els republicans i els populars, curiosament les formacions més oposades de l'arc parlamentari. Ara bé, si els d'ERC s'hi juguen perdre un diputat, el principal afectat, Joan Puig, s'hi juga el càrrec públic que li queda després d'haver deixat l'Ajuntament de Blanes.”


Fins ara, totes les metamorfosis publicades a EL PUNT sobre polítics acabaven transformades en persones conegudes. En el cas d’avui, la fotografia es va difuminant fins quedar en blanc, un fet que d’entrada fins i tot semblaria un elogi, “Puig de pedra picada”, però en la part final del text llegeixo que el periodista diu que “s’hi juga el càrrec polític”, i això és una afirmació que trobo fora de lloc.


I, en aquest cas, encara amb més motiu.En primer lloc, sempre he tingut clar que la dedicació política professional no és per sempre i, per tant, mai he deixat de tenir previst el meu retorn a la meva activitat professional. En segon lloc, no és gratuït que ara fa unes setmanes vaig deixar de ser regidor. De cap de les maneres en sóc el principal afectat perquè si surten elegits més diputats estatals, qui surt perjudicat és aquest país.Tinc molt clar que si no surto elegit no desapareixeré ni políticament ni socialment. El meu partit ha estat i seguirà sent Esquerra i, passi el que passi, molts projectes m’esperen.


Si no fos d’aquesta manera difícilment podria haver realitzat una campanya tan intensa ni haver recorregut 10.000 km pel territori i tenir tot l’entusiasme del món per aconseguir deixar Girona lliure de PP, que és difícil, però no impossible, tal i com ja va passar fa 4 anys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ningu et nega que fas molt i molt, però resflexiona sobre com ho fas...

El tiru per la culata quan us pensaveu tenir 2-3 regidors, marxar a mitja candidatura i fer entrar el jovenet aquell que llença baranes al mar...

El tiru per la culata quan dius que plegues sense saber que seràs el número 2 per girona...

El tiru per la culata quan t'han col·locat de segon i davant teu, d'1, hi ha un personatge també que deixem-lo anar.

I avui és el teu final, avui ens deixes. No és millor estudiant aquell que estudia desesperadament, i treballa hores i hores. És molt millor que treu el màxim rendiment en tot moment, el més llest, el que es sap adaptar a les circumstàncies. Tot això no ho has demostrat, i tot plegat te s'emporta per endavant.

850 vots són els que treuràs a Blanes, la gent que millor et coneix, per pensar-hi Puig, per pensar-hi. Has tocat el cel però res d'allò era etern


Benvingut a l'Inem

Anònim ha dit...

El record de el teu pas per madrid es limita a la piscina, al cafeto d'aznar, estrella de caiga quien caiga i s'ha acabat.
UN NOU TIPUS POLITIC ,TIPUS TOMATE , SALSA ROSA

Anònim ha dit...

SI QUE HA ESTAT POSSIBLE!!!!!!
Gràcies als ciutadans hem aconseguit que el PP no tingui escó a Girona. I el que et fot és que no t'hem necessitat a TU!!!!
Doble victòria a Girona.
LLiures del PP i lliures del Madrid anada i tornada. Que era un panfleto d'un ase cregut.

Bye, bye mister Puig bye...

Els creguts sobren a la política i millor que es quedin a casa.

Bye, bye mister Puig bye...