29 de gener 2008

(278) 03,40 h: Ja no soc regidor de l’Ajuntament de Blanes


Acabo d’arribar a casa, amb el meu fill, en Marc i la font gòtica (la màxima distinció que és dona a Blanes) la Gemma i l’Aina havien marxat abans, és molt tard, el plenari s’ha eternitzat molt.

D’aquí una estona vaig cap a l’aeroport per agafar el primer pont aeri, demà tinc intervenció a la Diputació Permanent del Congrés, però abans vull actualitzar el bloc com he fet en els darrers plenaris.
Aprofitant un recés del plenari, després de l’aprovació dels pressupostos, una copa de cava amb els convidats que han volgut estar en aquest darrer plenari, veient que aquest s’allargava molt, un detall pels amics. De totes maneres tant en Jaume Sitjà, com l’Eduard López, com la Teresa Verdaguer (regidora de Malgrat) en Bernat Costes (regidor de Tordera) com la resta de militants de Blanes s’han esperat fins el moment de la meva renuncia. Gràcies de tot cor.

He fet el meu discurs, no molt llarg i dient el que tenia que dir, agraïments treballadors, mitjans, resta de regidors, el públic en general, feina feta.

L’Alcalde, Josep Trias (CiU) ha pronunciat unes paraules i m’ha fet lliurament de la Font Gòtica. Després han parlat els diferents portaveus (EUiA, PP, PDB) excepte el portaveu socialista..... que hi férem.

Una copa de cava ha servit per finalitzar la meva etapa de regidor, 12 anys i sis mesos, Esquerra ha estat present i el camí estic convençut serà superat per la propera regidora Conxita Boldú i la gent d’Esquerra.

Finalment un missatge de SMS del regidor republicà de Lloret me donava ànims i sort (el plenari de Lloret continuava)

Gràcies a tots i a totes, on sigui podreu comptar amb mi.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Què no dorms? me desperto per anar treballar i veig la teva actualització.

Gràcies per tot

Anònim ha dit...

No he vist el ple, ara si el que dius del PSC, és veritat, és una vergonya.

endavant i salut

Anònim ha dit...

Felicitats al PSC per la seva actitud, demostren el que són.

Salut i força pena

Anònim ha dit...

Marigó, el senyor de la rancúnia.
si una cosa ens diferencia als humans de les persones, és la capacitat de reconèixer el mèrit de l'adversari. ni això vas se capaç. quina pena, quina llàstima. tu vas perdre l'alcaldia i tu has perdut tota mena de credibilitat. ja no com a polític. com a persona. trist paper, vas fer. quina pena.

Anònim ha dit...

(entendreu; humans de les persones, volia dir humans dels animals)

Anònim ha dit...

teniu tota la raó, marigo va demostrar on te el cap

Anònim ha dit...

Iros un poquito a llorar a la riera que va con poca agua.Bien,Puig ya no es más que un politiquillo que paso con mucho odio y poca dignidad por la politica de Blanes.Vayase en paz y serenidad y tanta paz lleve como tranquilidad deja.¡Ah!,claro,si la vicaria Contxita es capaz de hacer algo por si misma o se va a seguir limitando a ser "la voz de su amo".No,el partido no, el Joan Puig que presume de dejarlo todo "atado y bien atado"...Y a mi que esta frase me suena...En fin debo de estar en Babia.O no.