13 de gener 2008

(261) Invisibles uns, innecessaris els altres

Article publicat avui al Diari de Girona.
Durant aquests anys a Madrid, he pogut comprovar que ni el PPC ni el PSC són necessaris a Madrid, són prescindibles del tot. Fins i tot, que no hi fossin ens facilitaria les coses. El Govern espanyol de torn ho tindria molt més difícil.



A pocs mesos de les eleccions a Espanya, els dos grups esmentats començaran la tourné per portar el millor de cada casa a les nostres comarques. Sempre, des de la llunyania ens vindran a donar lliçons de comportament.Els innecessaris han començat ben aviat. Primer, proclamant cap de llista l'actual portaveu a la Comissió d'Interior, Alicia Sánchez Camacho. Ella ha destacat per les tesis d'extrema duresa o d'extrema dreta que ha defensat, res a envejar als Acebes, ZaplanaAstarloa. I han continuat amb visites dels principals líders del PP, des de Mariano Rajoy, Arias Cañete, Acebes, i cia.

Els innecessaris, malgrat cridar molt, no són tant perillosos. A Catalunya, els detectem fàcilment i ja no poden enganyar. No es pot defensar el País i, a la vegada, mantenir un hipòcrita recurs d'inconstitucionalitat contra l'Estatut; i dic hipòcrita, perquè l'estatut d'Andalusia, malgrat molts articles semblants al català, no l'han recor?regut.

Els gironins ja ho van veure clar quatre anys enrere. Juntament amb els lleidatans van ser els únics de tot l'Estat (Girona i Lleida) que van deixar el PP com a extraparlamentaris. Ara cal repetir-ho, per això us demanem un cop més la confiança per repetir la fita de 2004.

.........bloc vilaweb




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara no entenc com t-han posat de segon. Es una pressa de pel posar en Canet de cap de llista, si aixo es el futur d'esquerra anem apenyats.

Anònim ha dit...

En Joan diu "Durant aquests anys a Madrid, he pogut comprovar que ni el PPC ni el PSC són necessaris a Madrid, són prescindibles del tot. Fins i tot, que no hi fossin ens facilitaria les coses."
És la típica argumentació dels règims feixistes per suprimir els partits polítics i suprimir les llibertats personals,... (Per què? Si només destorben i fan nosa).

Vaja, que una altra vegada t'has lluït de glòria com a polític democràtic. Després alguns dels seus incondicionals diuen que és transigent i que accepta les derrotes.
Molt nerviós deus estar per les pròximes eleccions, ja que fins i tot et surten els tics “faxes” en el teu blog.

Si he de triar entre en Joan i l'Alicia prefereixo que surti l’Alícia Camacho, almenys ella sabem quin peu calça.

Anònim ha dit...

"He pogut comprovar que ERC no és necessària a Madrid, són prescindibles del tot. Fins i tot, que no hi fossin, ens facilitarien les coses."


Això ho hem sentit, escoltat i llegit un munt de vegades, una pila de vegades des de les files dels socialistes (sobretot).

¿Se'ls ha titllat de FEIXISTES, als socialistes per dir, afirmar i escriure aquesta parida? No.

Coses molt pitjors ha dit en Marigó i no l'anem anomenant FEIXISTA amb l'alegria com així anomeneu a en Joan.

Potser a força de que vosaltres socialistes, repetiu aquesta paraulota contra tots els membres del altres partis no-socialistes, ara contra els uns, ara contra els altres, potser aleshores descobrirem qui són els autèntics FEIXISTES, reitero, FEIXISTES.

Au, a pastar fang, escolanets provincians del Rodríguez Embustero.

Firmat,
un lloretenc amb experiència en aquesta existència.

Anònim ha dit...

Us recordo, socialistes i PP, que aquí, en aquest Estat, els únics que esteu suprimint partits via il·legalitzacions, sou vosaltres socialpeperos, AznarYzapatero (amb rodolí i tot).

Aquesta és la realitat, i no les palles mentals i les interpretacions interessades i manipuladores d'algú del PSOE de pell fina.

En Joan, amb el que ha escrit, no vol prohibir ni il·legalitzar ni PSOE ni PP.
El que voldria en Joan (i jo), és que els diputats de Girona de PSOE i PP lluitessin a favor dels gironins i catalans, cosa que no han fet fins ara ni faran mai. Perquè la seva missió és la de fer bulto en les votacions de les sessions del Congreso, com un número més, per aconseguir majories per a les estratègies dels seus partits, a major glòria dels seus amos i senyors respectius, R. Embustero y aznaRajoy.

Anònim ha dit...

En Joan no parlat RES de IL·LEGALITZAR a PSOE ni PP. ¿En quin paràgraf ho diu això en Joan, manipulador socialista?

En Joan i tothom, tothom, amb dos dits de seny, sobreentén que per tal "que no hi fossin a Madrid els diputats de Girona del PSOE/PP", això estaria en mans dels gironins, de manera que ELS VOTANTS DEIXESSIN DE VOTAR-LOS o ELS VOTÉSSIN EN MENOR MESURA.

L'aspiració d'en Joan no és fàcil, però jo sí que conec algún veí meu, que abans votava socialista, i que ara ja n'està tip, se n'ha cansat (perquè el Zapatero no compleix la paraula donada), i diu el meu veí que ja no els votarà.

Si hi hagués molts votants com el meu veí, arribariem a la conclusió a què ha arribat en Joan: és el sistema proporcional o la Llei de Hondt de la democràcia.
Joan, endavant!!

Anònim ha dit...

En Joan té incrustada la democràcia fins a les entranyes.

És 100% demòcrata, molt més que quatre xixarel·los aprofitats i oportunistes que, per a portar a la pràctica els seus disbarats, s'apunten a afiliar-se al partit que ells calculen que aconseguirà més vots i així els mencionats arribistes assegurar-se una poltrona.

Quan en Joan diu una frase així, va adreçada als votants, perquè ho tinguin en compte i facin memòria per al dia de les eleccions. El missatge va adreçat als electors.