22 de gener 2008

(268) El més calent.. a la premsa escrita, AVUI, El PUNT i PÚBLICO

“El front més calent” “Rubalcaba a Puigcercós: «Joan, l'opa de Gas Natural va per mig Estatut” Zapatero a Tardà: "En el tema de la lengua lleváis razón" son els tres titulars de la premsa escrita, que avui publica reportatges del llibre del Grup Parlamentari que demà estarà a les llibreries i que el passat dissabte és va presentar a Prada de Conflent.

A partir d’avui mateix els diferents diputats d’Esquerra aniran presentant el llibre per tot els PPCC, més de 50 presentacions al llarg dels propers dies permetran donar conèixer la tasca feta pel Grup Parlamentari a Madrid.

Amb un pròleg de Joan Puigcercòs i un epíleg de Joan Ridao els diferents diputats han elaborat els diferents capítols, el llibre combina feina feta i anècdotes, des del Barça fins l’estatut passant pel Madrid més hostil.

Els diferents reportatges de la premsa d’avui donen una amplia visió d’aquest llibre que vol traslladar a l’opinió pública la crònica d’una legislatura, la primera que Esquerra ha viscut com a Grup Parlamentari.