15 de gener 2008

(263) El Salvador i el FMLN (3)

Ahir diumenge els companys del FMNL van preveure un dia festiu i de visites turístiques, i va ser la diputada Mirtala López l’encarregada de convidar-me a passar un dia festiu amb la seva família.

Van recollir-me a l’hotel i vam anar a visitar “La joya de Cerén” espai declarat patrimoni mundial de la humanitat als anys 90, es tracta d’unes ruïnes mayas amb més de 1500 anys d’història, descobertes casualment i que estan obertes al públic, segons ens van explicar, es calcula que només està al descobert un 3% de l’assentament, el que dona entendre les grans possibilitats de futur que te aquesta part de l’historia del País.


Desprès vam visitar les excavacions mayas de Sant Andrés, un espai meravellós de piràmides que vaig poder admirar en tota la seva força, tant a un com a l’altre lloc, molt poca gent, sens dubte un espai de futur i de desenvolupament turístic important.


Vaig acabar el dia anant a dinar en un entorn natural de primera línia, al llac de Coatepeque al costat del volcà de Santa Anna(El Salvador país de volcans), on vam compartir una dinar familiar a peus del llac, de tornada vam enfilar la carretera de tornada, amb molta densitat de vehicles, amb molta gent per la carretera i ple de camionetes plenes de gent.


Va ser un dia molt maco, vaig poder compartir i conèixer una família salvadorenca i vaig aprendre una mica de la història del País, amb tota amabilitat me van tornar a l’hotel ja cap al capvespre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que sempre segueixis d-aquesta manera, obert i parlant clar.

Anònim ha dit...

menys la pilota, puig ja es historia, la pepa celaya 'es el present, senadora.

Anònim ha dit...

Senadora i regidora??? Hahahaha.

Però no havieu dit pestes d'en Puig per compaginar 2 càrrecs (diputat i regidor), sociates?

Hahahaha, P.S. (Patètics Socialistes)...

A propòsit, que no respecteu la decisió de la democràcia, ni al poble que l'ha de fer (ja que no s'ha donat aquesta decisió, encara)?
Que jo sàpiga la Pepa "encara" no és senadora. I les eleccions "encara" no han tigut lloc.
¿Així menysteniu la potestat, capacitat, competència del poble per a votar o NO votar a la Pepa o a qui sigui?

El poble està per sobre de vosaltres, no pas vosaltres per sobre del poble, que les eleccions no han arribat encara, sòciollestos.


Nota: aquest un motiu ben clar per a no votar als socialistes, amb aquesta prepotència que trepitja el que troben per davant...