28 de gener 2008

(277) 22,30 h: Comencen el debat dels meus darrers pressupostos

Votarem el pressupost, després d’arribar a un bon acord amb el govern municipal, el pressupost malgrat les dificultats que comporta corregir el darrer pressupost aprovat pel PSC (quasi 4 milions d’euros menys d’ingressos del que preveia el pressupost) contempla bona part de les 50 propostes que vam signar amb CiU.

Des de dotació per la construcció per la piscina, Blanes sense fils, bossa de llibres de text, pavimentació de carrers, barri de sa Massaneda, estudi sobre la vialitat d’un transport modern entre Blanes i Lloret, concurs d’idees per l’illa de Blanes, augment de la inversió en urbanisme..... i moltes coses més.

Aprovarem un pressupost realista i viable, a diferencia del pressupost de l’any anterior, fictici i que no és va executar en la seva major part, avui l’execució de 2007 ens dona la raó en la decisió que vam prendre de no votar per primera vegada uns pressupostos.

PSC i IC seguiran en la mateixa línia d’actuació dels anteriors punts, invisibles en assumir les seves responsabilitats, no saben o no volen saber i per tant no contesten, estic segur que no m’equivocaré.

Un cop més Esquerra assumeix la seva responsabilitat i dona viabilitat a l’Ajuntament de Blanes, Esquerra ha fet aportacions bàsiques, ha participat ens les decisions preses, des de fora farem governable Blanes, aquesta va ser la nostra resposta davant la incapacitat d’alguns de governar Blanes.

El meu darrer pressupost, un pressupost ambiciós i realitzable que no tinc cap dubte la meva substituta Conxita Boldú vigilarà pel seu compliment. Aquest pressupost demostra que tenim full de ruta i tenim il·lusió per demostrar-ho.

Vull donar les gràcies a la gent que ha vingut al plenari, als militants i amics i al President regional d’Esquerra Jaume Sitjà i a la portaveu nacional d’Esquerra i diputada Marina Llansana, el secretari de Política municipal Eduard Lopez i als regidors de Malgrat i Tordera i el suport del regidor de Lloret que avui tenia ple.