25 de gener 2008

(273) ‘El més calent... al front de Madrid’ a GIRONA

Avui a la Fontana d’Or un centenar de persones ens han acompanyat a la presentació del llibre del Grup Parlamentari, ha estat la primera presentació amb els tres diputats gironins i republicans d’aquesta legislatura.

Aquesta ha estat la quarta presentació que faig i ha estat la més nombrosa, durant més d’una hora els assistents han escoltat les diferents sensacions i l’experiència de poder passar una legislatura a Madrid.

Barrejant la feina feta amb algunes anècdotes, tant la Laia com en Francesc han mostrat el treball fet durant aquests quatre anys, des de la lluita per una nova llei d’educació, passant per la lluita en defensa del català i per la demanda d’un finançament just.

Fins i tot en Mines ha controlat la mateixa Fontana d’Or, ha estat l’encarregat de la venda dels llibres, mai li podrem agrair la seva tasca, i el seu treball sincer i clarivident. Gràcies per tot.

Properes presentacions:

29 gener LLORET Joan Puig
30 gener BARCELONA Joan Tardà, Joan Ridao i Joan Puigcercòs
31 Gener PALMA Joan Puig i Agustí Cerdà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Girona sense PP, SÍ!...Girona sense Puig, també!
Els d'esquerra no et volem i t'ho demostrarem a les urnes. Els de Blanes t'ho han demostrat eleccions rera eleccions. Si ets diputat ara mateix, no és pas pels vots dels teus estimats blanencs, tingueu en compte.Però, ara, els gironins, no caurem altre vegada en el mateix error. Els blanencs ens van avisar, ara ho hem comprovat. Gràcies per passar a l'anonimat a partir del pròxim mes de març. Encantat d'haver-te conegut i que els nostres camins es separin.

Mercè.Celrà.

Anònim ha dit...

Gràcies Mercè per les teves encantadores paraules, cada cop tinc més clar la feina feta. cada cop mes forts per evitar que els del PP entrin.

Ho sento per tú.