24 de gener 2008

(271) ‘El més calent... al front de Madrid’ a Calella


Tercera presentació del llibre col·lectiu del Grup Parlamentari, aquest cop a Calella acompanyat d’Agustí Cerdà (President d’Esquerra al País Valencià i President del Grup Parlamentari a Madrid).

Una molt bona acollida per part de la gent de Calella, la presentació ha tingut lloc a l’edifici de la Cooperativa l’Amistat i a més de diferents regidors republicans de la ciutat voldria destacar la presencia del meu blocaire de referència i calellenc en Saül Gordillo.
Després de la presentació, els nostres amfitrions ens han portat a sopar, on s’ha produït una simpàtica situació, han vingut els companys Joan Tardà i Georgina Oliva que venien de presentar el llibre a Cardedeu i la tertúlia al restaurant La Fusta s’ha engrescat.

En una taula del costat unes noies celebraven l’aniversari d’una d’elles, sense dubtar-ho, els quatre diputats li hem regalat el llibre dedicat, amb la conseqüent sorpresa per part de l’homenatjada.

Properes presentacions:

24 gener SANT CELONI Laia Cañigueral
25 gener GIRONA Francesc Canet, Laia Cañigueral i Joan Puig
29 gener LLORET Joan Puig
30 gener BARCELONA Joan Tardà, Joan Ridao i Joan Puigcercòs
31 Gener PALMA Joan Puig i Agustí Cerdà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno pues ya se nos va el cancer politico que hemos sufrido en Blanes desde hace quince años por lo menos.Que pena que seguramente la labor de su sucesora sera una labor ridiculamente vicaria como ya lo fue cuando eran parte del gobierno del ayuntamiento y no habia forma de que expresara una opinión sin antes contar con la aprobación bien expresa del gurú.
En fin,que quince años utiles para Puig e inutiles para Blanes.
Solo se le recordar´ña por su habilidad en tratar y a veces conseguir colgarse medallas.Pero de utilidad para el comun de los ciudadanos nafda de nada.
Disfruta de lo que politica te ha dado economicamente,porque la politica no ha podido disfrutar de nada que tu le hayas dado.JFO

Anònim ha dit...

Só moltes les lliçons que t’ha de donar en Joan. La primera, é la de elegància.
Referent a la Conxita, a diferencia del PSOE i el PSC, que uns diuen A altres diuen Z, per després dir que cap dels dos havia dit el que havia dit, a ERC tots decidim tot, i procurem no decidir cadascú de nosaltres per la nostra banda.
La Conxita també et podrà donar moltes lliçons.
Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.