01 de juliol 2007

(119) PSC (R) de rumorologia (1)

(119) El PSC de Pere Garcia i Josep Marigó ha tingut una gran virtut, fe creïble el rumor. El darrer que han escampat és que Esquerra a canvi de votar a Josep Trias com alcalde tindrà un càrrec de confiança, i en concret a Joventut i la persona que ocuparà la plaça serà el meu fill.

Estic per riure, però no puc, primer perquè tot plegat te molta mala llet, perquè està vist que el PSC de Blanes no perdona, perquè ara recordo el que van fer mentre estàvem governant amb ells.

Des dels primers dies del govern de l’anterior mandat, van jugar a escampar rumors sense cap fonament, “Puig no hi és mai” “Puig no fa la seva feina” Qualsevol problema era culpa meva, qualsevol excusa és basava en la meva persona, i el fals rumor va començar a quallar, vaig equivocar-me al no donar resposta, al no donar-li importància.

La política de la rumorologia li ha donat al PSC un plus, que per sort al final no li ha servit de rés, per sort. Però ha fet mal i prova d’això és el fet que dins el marc d’una reunió amb una altre força política, ens van preguntar si era cert lo del càrrec de confiança pel meu fill a joventut. Si persones assabentades s’ho poden arribar a creure, imagineu el que passa a la gent que de la missa no en coneix ni la meitat.

Escampar falsos rumors és la prova evident de la impotència, de la ràbia i de la manca de capacitat de dirigir un equip, és també incapacitat de governar. L’ex - alcalde socialista segueix, en les seves darreres declaracions segueix parlant de rumors, “la totxana estar darrera el pacte de govern” i és queda tant tranquil.

El PSC (R) de rumorologia i de la falsa, vol fer mal, estar nerviós perquè ha perdut el govern i sap que ara poden sortir a la llum moltes de les malifetes, sabrem els deutes que han deixat, sabrem els favors fets i el sectarisme practicat, sabrem també els privilegis concedits i com que no tenen la consciència tranquil·la, practicant la rumorologia.

64 comentaris:

Anònim ha dit...

molt encertat, la rumorologia ha postat el psc a l'oposició. tenen el que es mereixen.

la nit electoral van celebrar més la derrota de puig que no la seva victoria,

finalment esquerra ha pres un decissió encertada

Anònim ha dit...

mmmm cal recordar-vos la quantitat de vots que heu perdut? cal recordar-vos que seguiu parlant dels altres però no heu estat capaços de fer una auto critica i veure que heun perdut i molt? Cal recordar-vos que critiqueu accións però que a traves de les vostres pròpies hu perdut un regidor?

mmmm tan que parleu de rumors... no veieu que les vostres pròpies paraules i accións us han esfonsat...

Però en fi, el que em consola és que després d'aquests 4 anys probablement ja no hi haura esquerra. A veure si la CUP es posa les piles i fa la feina que vosalrtes no sou capaços de fer.

Salut

Anònim ha dit...

Per cert andreu, mai has votat a esquerra? aquesta es la veritat, per cert esquerra ha fet autocritica,me sembla que son els únics.

per cert el teu jefe encara no ha fet critica de haver perdut l'alcaldia per la seva prepotencia.

Anònim ha dit...

La prova que confirma que el PSC és mestre en escampar rumors i falsedats i d'explicar la pel·lícula A L'INREVÉS és el propi comentari d'Andreu.

¿Què celebràveu, la nit electoral, a la seu socialista?

NO ÉS PAS CAP RUMOR, SINÓ UNA VERITAT COM UNA CASA DE PAGÈS QUE ELS SOCIALISTES ESTAN, PER ALGUNS MOTIUS DETERMINATS, A L'OPOSICIÓ.

Jo he sentit i llegit com ERC ha fet autocrítica dels eus mals resultats.

Jo no he sentit a ni un, ni un, ni un jefe socialista que hagi fet autocrítica per estar a l'oposició.

Ni un......... és que els socialistes mai s'equivoquen.... són "perfectes" i "purs"...

La veritat, tanta "puresa i perfecció" em fa desconfiar......

Anònim ha dit...

Quan marigo demanarà disculpes als votants socialistes per haver perdut l'alcaldia per una mala negociació.

Anònim ha dit...

Com que al PSC se li dona tan bé això de la rumorologia i fabricació de boles vàries, els proposo que negociïn els drets d'autor de la Proa (un traspàs de la revista del PDB al PSC), per tal que el PSC en sigui nou titular i així en Pere Garcia & cia. s'esplaiïn amb tots els "ràdio macutos" que se'ls passin pel cap, qualsevol cosa que s'inventin.

Anònim ha dit...

I dale amb lo mateix...

Que si voleu argumentem... però per ultima vegada... NO SÓC SOCIALISTA... pesadets eh?

I SÍ.... era votant d'esquerra però com podeu notar estic totalemnt en contra del senyor Joan Puig i he deixat de votar...

M'importa bastant poc si el PSC fa autocritica o no... el que no aguanto és que el senyor Puig (que la única autocritica que va fer fa ser "em fallat en quelcom") segueixi tirant pedres al sostre dels altres i no miri al seu...

I us garanteixo que si algun dia el senyor Joan surt d'esquerra hi tornaré a votar... mentres tant seguiré indignat amb una decisió política basada en problemes personals (provocats pel propi Joan) que ha passat per sobre de tota una ideologia que en principi hauria de ser l'estandard d'aquest partit.

I ara podeu seguir amb lo tipic "Marigó no ha volgut parlar", "són més de dretes que d'esquerres" i el que volgueu... podeu seguir intentant tapar el sol... però res d'això treura el meu sentiment (i de molta gent)d'haver presenciat com algú ha passat per sobre del que, suposadament, més creu i ha regalat l'ajuntament a PP i PDB (com podeu veure CiU m'és bastant indiferent) que estan exactament a l'extrem contrari.

A veure si enteneu d'una vegada que els socialistes me la porten fluixa... i si escric tant i estic tant "cabrejat" és perquè l'únic partit que defensa el que crec porta temps fallant i no estic representat.

Salut

Anònim ha dit...

si tu ets d'esquerra, jo soc superman, aupa ja de mentir, tu deus ser el sector de la CUP que va votar Marigo i el psc,

Anònim ha dit...

Creu el que vulguis... sincerament algú que no té valor ni per donar la cara no m'importa gaire el que pensa la veritat...

I si ets superman intenta posar els calçutets per dintre del pantalo...

En fi, si vols parlar com persones adultes tu mateix... però no perdré el temps discutin amb algú que no te cara.

Que vagi be

Anònim ha dit...

Tu el que ets "Andreu Ruiz", es un bolet bord.

Que vagi be,

Anònim ha dit...

Al pas que va el màgic Andreu, escriurà 50 comentaris en cada entrada del bloc d'en Joan.

Quan visito blocs personals de diversos polítics o no polítics, no hi solc trobar massa ni excessius comentaris. Amb els blocs, els comentaristes, en general són discrets i em fa l'efecte que els lectors, en general, respecten bastant al titular del bloc.

Haig de dir que hi ha bastants blocs de polítics socialistes, del PP, de CiU, on NO PERMETEN FER COMENTARIS, així tal com ho dic... No ho jutjo, però és el que hi ha.

I en alguns altres, els comentaris PASSEN PRÈVIAMENT PEL FILTRE del propietari del bloc abans de ser permesa la seva publicació o NO.

Joan, com fa la dita: "tens més paciència que un sant", la teva actitud, per més ridiculitzacions, menyteniments i difamacins que et dediquen, sí que és la d'un demòcrata que respecta totes les opinions, encara que et posin a parir amb difamacions i falsedats a cada dos per tres....

A l'Andreu, "a quien a buen árbol se arrima, buena sombra le cobija". Hauries d'estar AGRAÏT a en Joan per tenir l'oportunitat d'escriure els disbarats i les mentides que escrius.

Has de tenir barra i ben poca vergonya per ficar-te amb la gent que fa comentaris sols perquè seleccionen una identitat "anònima", entre aquesta opció, la de blogger i "altres" i, a part que et vas presentar per aquí com a "Andreu Cagundéu", tant que fardes de que dónes la cara, a mi em fa l'efecte que a Blanes no hi ha cap Andreu Ruiz, almenys que escrigui en aquest bloc.

Anònim ha dit...

Carai, tan tolerants que es presenten la gent d'esquerres i així va la cosa?

No he escrit cap mentida i seguiu sense cap argumentació, només ofenses (o intents d'ofenses vaja). Al senyor Joan només he fet preguntes (sense respostes par part de ningú) i em sembla que no són difamacions ni mentides. Són purament opinions. Mai he faltat al respecte a ningú, diferent de vosaltres.

Si aqui hi ha la possibilitat de comentar, dona igual si és llarg curt o com sigui. Tinc tot el dret d'expressar el que penso i si en Joan no vol llegir que posi un filtre i jasta... però vaja ... crec que la democràcia i llibertat d'expressió s'haurien de tenir en compte. No l'haig d'agraïr perquè em deixi escriure, sempre que vulgui m'ho pot impedir.

Tenir barra i poca vergonya és escriure perquè sí, sense cap argument, i ofenent desde l'anonimat. Sou covards senzillament (amb tot el respecte).

A blanes hi ha un Andreu Ruiz que sóc jo. Si vols, pregunta a en Marc Puig que em coneix molt bé. O si prefereixes, cada divendres estic al Riky's a Raval. Passa-te i parlem, no tinc cap inconvenient. O si vols té: andre_zeba@hotmail.com

Podem parlar com vulgueu i quan vulgueu, però, si us plau, no sigueu tan baixos a punt de, a sobre que ni nom poseu, parlar com si la gent no existis o tonteries d'aquestes. Més arguments i menys atacs perquè fins ara no he ofes a ningú i estaria bé que aprenguessiu a discutir amb opinions i no amb ofenses.

I sí, si puc, tinc temps i coses a dir ho faré 50, 60 o 70 vegades si fa falta. És el meu dret de lliure expressió i, per més que sigui un bloc personal, si els comentaris són oberts al públic tinc DRET d'escriure.

Si voleu seguir amb els atacs (que us queixeu que la gent us ataca però fins ara només m'heu atacat gratuïtament) vosaltres mateixos. No em molesta que personatges "sense nom ni cara" diguin el que sigui. Són només paraules al vent.

Salut

Per cert si encara teniu dubtes si existeixo o no, podeu preguntar a la propia gent d'esquerres: en Marc, en Joan Bertrana, enfi... els conec i de tan en qan fem alguna cerveseta junts. Us apunteu i discutim com adults.

Anònim ha dit...

T'he comentat la diferència entre un bloc personal i un fòrum d'opinió.

Suposo que no hi ha normes escrites, però també hi deu haver algun codi o norma no-escrita per la qual lectors que escriuen en els blocs personals són un pèl més respectuosos respecte al propi bloc.

Per mi, com si vols escriure aquí la teva biografia per fascicles i un llibre sencer, però t'imagines que els 40000 habitants de Blanes fessin com tu? Em sembla que a part d'una mica farsant, puc assegurar que ets bastant acaparador d'espai i de no tenir sentit de les proporcions.

Sigui com sigui, recorda dos refranys que em deia la meva iaia castellana,
DE BIEN NACIDO ES SER AGRADECIDO
i
QUIEN A BUEN ÁRBOL SE ARRIMA, BUENA SOMBRA LE COBIJA.

Algú que no voti socialista, no escriu, a situació i context consistorial blanenc de juliol de 2007, les lamentacions que escrius.

T'ho resumeixo ràpid: ERC-Blanes ha fet autocrítica. El PSC-Blanes, no.
Ara vindras i diras la falsedat de que succeieix a l'inrevès. Però almenys no facis el ridícul amb la falòrnia de presentar-te com a votant d'Esquerra Republicana.

Marc Puig ha dit...

estmat andreu

les arrakes no es canven de lloc i s haguessis seguit vinguen a es reunons de les arrakes haguessis ewcotat que s'havia estat parlan que aquest seria l'últim any que es faren al camp de futbol a que a partir del proim soria la possibilitat de fer-les a la nova ciutat esportva

diu8s ue no em fet autocritica. i em semba k tekivokes perk em estat els unics els unics que em reconegut errors. errors des de l'amit local que ens an portat a la baixa i errors des de un amit nacional i sinó mira la radografia dels resutats e blanes am la de es principals ciutats del pais i voras com erc ha baiat de la mateia forma. pero weno emreconegut errors de gestio a lanes que és l'important

pel que fa els personalismes tu ets el primer que i caus. a que en puig no a estat 'unic que va decidir votar trias sinó que ha estat tota 'assamea d'erc. màxim organ de decissió local de ercqui va decidir fer el que am fer i per una amplia majoria.

t'haig de tornar a recordar que per evitar personalismes en oan puig per ta de poder reedtar e tripartit va oferir uye en mesos ell plegaria si feia falta
i k tot i això marigó no va voler pactar amb erc. pk joan puig és erc i erc és oan puig i erc tambè es tota la gent de l'assamblea que vam votar a favor de votar trias fruit de que marigó no volia parlar no nomes am oan puig. sino que tampoc am ningú d'erc

p.d. perdoneu la maa escriptura. pero els pc's de la uni tenen aixó

Anònim ha dit...

cup ja!!!!!!

Anònim ha dit...

cup que promou la gent del marigó,

prou de fer mal al país.

Anònim ha dit...

Diuen CUP ja!.... i demanen a crits la CUP......... però NO la munten ells........
I saps per què no la munten ells mateixos???

Perquè no són independentistes aquests que tant es desgargamellen cridant....

SÓN SOCIALISTES........ del PSC (PSC-PSOE)



El que fa fer, el passar a l'oposició...

Anònim ha dit...

MMM jo personalment trobo l'autocritica d'ERC molt insuficient i poc clara. I pots dir que m'equivoco Marc però és una opinió tan valida com la teva, amb diferència de critèris.

Lo de les Barrakes no fa gaire (setmana passada) he estat parlant amb gent de dintre que no cal anomenar, i lo del lloc no esta tan clar però en fi, et dono el benefici del dubte i parlem després de barrakes.

Al senyor anonim: No he faltat al respecte amb en Joan Puig i crec que he explicat molt bé els meus motius i si no vol entendre no és problema meu. I no t'equivoquis, no em presento com a votant d'ERC però si com a EXVOTANT per les raons que he escrit abans. I NO, no he votat al socialistes i repeteixo que me la proten fluixa (amb tot el respecte). Si no vols entendre no passa res de veritat. Ara bé,dir-me farsant sense proves i sense informació sobre mi és bastant trist partint d'algú que remarca que s'ha de tenir respecte i no s'ha d'ofendre. Hauries d'aprendre d'en Marc que per més que pensem completament diferent ha contestat amb respecte i no m'ha ofes ni insinuat que sigui farsant o el que sigui (a part de donar la cara).

I Marc, no se quantes persones formen part de l'assemblea però no tinc res personal contra en Joan Puig. Però em sembla que si és el llider del partit i sempre ha defensat unes idees que considero que les ha traït haig de queixar-me d'algú no? o anire darrera de cada persona de l'assemblea a queixar-me ? Si és el maxim representant del partit ho és per a tot no? M'agradaria que ho entenguessis això perquè no conec el teu pare com a persona i no hi tinc res en contra... però com a polític sí.

Siau

PD.: Per cert Marc, recorda que tenim pendent una aposta al Riky's.

Anònim ha dit...

Andreu, fa gràcia que diguis que no tinc proves per tractar-te de farsant (no t'ho prenguis com un insult, mira el diccionari i veuras què significa el mot "farsant"), quan jures que ets ex-votant d'ERC..., però en canvi li fas el joc als socialistes.

Fa gràcia que diguis que no tinc proves per no creure'm la teva paraula, quan en realitat QUI NO TÉ PROVES PER DEMOSTRAR QUE HA VOTAT ERC ETS TU.

Potser si et presentéssis com al que ets, votant socialista (o no expliquessis el sentit del teu vot: hi estas en el teu dret ja que el vot és secret), quedaries més seriós i sincer.

Recorda que quan t'he titllat de "socialista" (votant o simpatitzant) NO T'HE INSULTAT, perquè el mot "socialista" no és cap insult.

Espero que et vagis tranquil·litzant gradualment. Gràcies.

Anònim ha dit...

Home he dit que m'has insultat Ferran (gràcies per posar un nom com a minim per adressar-me a tu) no per dir-me socialista sinó per que hs dit que tinc motla barra i poca vergonya quan l'únic que estic fent exposar una opinió, igual de llegitima que la teva. A part de que m'has tractat de mentider insinuant que fins i tot ni existeixo. Home una mica de si us plau no? Jo no t'he ofès per més que estigui en desacord amb tu... però tu a mi sí. Així que espero que et tranquilitzis tu. Gràcies.

I un cop més, no faig el joc de ningú. Estic només opinant om em sento en relació a la posició d'ERC i Joan Puig. Tant difícil és acceptar que algú s'hagi decebut amb ERC? Si jo no puc provar a qui he votat o deixat de votar... tu tampoc... llavors perquè t'empenyes en dir que si me presentes com a votant socialista no faria tant el "ridicul" com dius tu? M'estas acusant de no tenir proves i fas el mateix. És com a minim curiós.

I repeteixo, si no em vols creure és igual de veritat... jo me presentat tal com sóc... si no te vols creure o si no vols acceptar que algú estigui en desacord, decebut i se senti enganyat per decisions d'ERC no puc fer-hi res. Però com a mínim intenta escriure sense acusar-me sense proves... jo amb tu no ho he fet.

Salutacions Ferran.

Anònim ha dit...

Quan la cosa es repeteix (la repeteixes, rèpliques i contrarrèpliques), sí que és millor posar el nom, ja que parlo en nom de mi mateix.

Andreu, parles per parlar. Si no pots demostrar que ets "ex-votant" d'ERC, ¿per què hi insisteixes?

De gent que diu mentides, el món n'és ple: I per dir això, no he descobert la sopa d'all.

Les paraules "barra i poca vergonya" ens les hem hagut d'escoltar la gent d'Esquerra (de part dels dirigents socialistes de Blanes) multitud de vegades. Si a cada vegada que ens ho han dit (jo crec que injustament) haguéssim de fer com tu, o sia dir que ens insulten, hauriem de pronunciar la paraula "insult" a cada moment, 50 vegades a la setmana.

Quan entres en un espai d'opinió d'internet, et recomano un consell d'amic: no tinguis la pell tan fina.

Una cosa són les paraules light, col·loquials i populars de "tenir barra" o "tenir poca vegonya" (hi ha gent que no sent vegonya quan fa coses, no?)... però una altra cosa diferent són els insults de debò.

¿Com t'ho explicaria això dels "insults de debò"? (que també ens els hem d'escoltar la gent d'ERC) massa sovint, a cada dos per tres.

Mira, t'ho tornaré a dir fàcil i ràpid: Connecta't al fòrum d'opinió dels socialistes de Blanes en aquesta web:

http://www.grn.es/forumpsc

I aleshores llegeix alguns comentaris de l'usuari "Tururu".
Et dic que tens la pell molt fina, Andreu. Llegint el fòrum dels socialistes de Blanes veuras el que són insults de debò...... perquè entenc que un insult és un mot groller que algú utilitza AMB MOLTA MALA FE, AMB MOLTA MALA LLET, i aquí, per bé o per mal, la gent que opinem, no tenim aquest punt de maldat o mala llet. I tu ho saps, perque coneixes en Marc, en Bertrana, en...

Que tinguis un bon dia.

Marc Puig ha dit...

Ja que hi estas aficionat això dels blocs andreu, una pregunta, si tant de mal creus que ha fet joan puig a Blanes, em podries dir que ha fet ERC de Blanes, en accíons, obres o quelcom semblant per fer mal a Blanes?

Gracies

P.D: Per cert ja en portem 8 de començades en 3 setmanes em sembla

Anònim ha dit...

Si comenceu a insultar a tort i a dret, després no us queixeu si algú diu les veritats que ofenen contra les "barra girades d'ERC". Us heu passat quatre anys posant traves al vostre propi govern. Sense treballar, només amb contacte amb la premsa, amb la manipulació de la premsa. Us heu passat una campanya electoral compartint tota la publicitat falsa i verbòrrea que ha sortit al mercat amb CiU. I si algú, com els socialistes són coherents i treballadors fa ràbia i a sobre els insulteu gratuïtament. Sento vergonya dels polítics d'ERC, millor dit del polític que ha quedat, del seu cinisme i de la seva barroeria, sento vergonya al veure com manipula la informació i com menteix als membres de l'assemblea local del seu partit per aconseguir escampar odi envers el PSC, mentint a tort i a dret. Sento vergonya.

Anònim ha dit...

Pere Garcia, tranquil·litza't. Til·la, una tassa de til·la.

L'Andreu, dintre els seus errors de concepte, no anava tan fort com tu, i hi posa més bona voluntat. Almenys ho intenta.

Però quina ràbia que desprens en tes paraules, Pere, quines coses més grosses que escrius, i a més, del tot tergiversades.

Allò que deia algú: els socialistes teniu un mal perdre.

I haurieu de respectar la decisió DEMOCRÀTICA del plenari de Blanes, en aquest cas el de la investidura d'alcalde.

I no fer oposició destructiva.

I si tan terrible és aquell Ple, el denuncieu als jutjats.

Però sobretot, tranquil·litzeu-vos.

Calma nois, calma, hi hagi pau.

Anònim ha dit...

Anem per parts.

Ferran: Si insisteixo amb lo de ex-votant d'esquerres és senzillament perquè tot el que dic me dius socialista i PSCero. Si no m'ho haguessis dit jo no hagués tret el tema. És just no? Home, senzillament estic contestant les teves pròpies declaracions. Pots argumentar amb mi, però com a minim no em posis una etiqueta que no la tinc. Trobo just. T'ho creguis o no, no sóc mentider. Així demano que tu tampoc ho siguis (ja que tampoc pots demostrar que sóc socialista). I referent als insults, no tinc la pell tan fina sino, senzillament, no tornaria a escriure i jasta. Si perdo el temps escrivint aqui és precisament perquè m'imagino que pot haver un debat una mica adult res més. I sap greu que hagiu d'aguantar insults de molta gent, però com no sóc protaveu d'aquest colectiu que us insulta, i no t'he insultat, estaria bé que no m'insultessis tu, siguin insults lleus o no (i ja veig que no tens aquest punt de mala llet i per això mateix demano, si us plau, que opinis sense posar-me cap etiqueta).

Marc: Referent a accións crec que bàsicament són erors de discurs, com a minim els que m'han molestat a mi. Crec que les declaracions que s'han vist per part de Joan Puig referent a l'exalcalde (que vigilem, no estic defensant per res i que sóc consient que en ocasions també s'ho podria estalviar les paraules) no han estat encertades i a vegades fora de to. Perdona per no citar però em fa pal fer recerca del tema, suposo que ho entendras, i no tinc tanta memòria tampoc. Però tampoc cal citar-les perquè bàsicament no m'he manifestat abans perquè no són el meu problema principal. Cal dir també que algunes accions de JERC (part de ERC) de blanes també m'han sentat força malament, principalment tocant-me de manera tan personal, i crec que t'en recordes del que parlo i no cal postar aqui oi? També algunes accións fora de blanes m'han semblat desmesurades com la famosa piscina a mallorca o no se en quina illa. Però sobretot, el que m'ha semblat totalment antiètic, i perdona però lo de "la politica municipal és un altre món" no em val, ha estat la defensa tan ferma de l'ideologia que governa el partit, i que representa el partit, que ha resultat amb dos partits, de dreta i extrema dreta, a l'ajuntament, tinguin les funcions que tinguin. En fi crec que és un motiu prou clar (per més que me parlis dels famosos 50 punts que ja vurem). Després dels "problemes" amb JERC, és una acció incoherent (i se de manera extra oficial que en Joan Puig estava d'acord amb aquell posicionament... resulta que els nostres pares frecuenten el mateix bar de tan en tan i ha donat la casualitat que jo estava amb el meu per alla... si vols ja t'explicaré).

ultim anonim: merci perquè has estat l'únic anonim que ha parlat amb prou respecte.Però si us plau no parlem de errors de conceptes perquè és molt relatiu. És millor reconeixer una divergència d'opinions bàsicament perquè, al cap i a la fi, ningú aqui té la veritat absoluta.

Gràcies a tots.

PD.: Van 8, queden 42... prepara les canyes.

Anònim ha dit...

Perdoneu pel tamnys d'aquest últim, reconec que és un pel llarg.

Anònim ha dit...

Aquest victimisme no és propi d'un adult. La política no és, o no haria de ser, "ai es que diuen mentides de mi", o "ai es que aquest diu que tu dius que jo he dit de tu...". Així no es fa res ni s'aconsegueix res per al poble, que és per a qui se suposa que treballeu els polítics.
Per cert, una de les coses que es poden fer pels catalans, per Catalunya i per la llengua catalana és escriure sense faltes. Pensa-hi. O, si vols, pensa que només sóc un dels molts que està en contra teva perquè et té mania, ràbia o enveja. Pensa el que et sembli més constructiu i més propi d'una persona adulta.

Anònim ha dit...

Disculpa per les faltes i si t'han molestat, però l'important és el contingut. Pensa-hi. I de victimisme poc, només opinió i discució oberta. I no pateixis que no crec que ningú estigui en contra meu, només pensen diferent. Se'n diu ser tolerant.

Però en fi, merci pel teu comentari (tot i força buit). Ho tindré en compte.

Que vagi bé.

Anònim ha dit...

Suposant que el comentari fos per mi, però si no ho és igualment falta contingut.

Siau

Anònim ha dit...

Andreu, ¿per què aquest desmesurat, frondós i prolix interès per DEBATRE, just després que Marigó ha perdut l'alcaldia, just després que el PSC passa a l'oposició?

No et nego que alguns regidors i algun ex-regidor estiguin decebuts perquè s'havien format unes expectatives de tenir la paella pel mànec, manar i aspirar a la MAJORIA ABSOLUTA, i els objectius han fracassat, i que, per tant, comprenc que estiguin desanimats, desorientats, passant per un mal moment, però...

¿On eres quan en el decurs de la recent legislatura Esquerra les va passar canutes, mal dades, i en els pitjors moments?

¿On era aquest teu ànim desmesurat de debat?

On?

¿On eres per exemple (només per posar un exemple), quan Marigó va trencar el govern (decisió unilateral d'expulsar als membres del govern, a la part del govern que garantia una majoria àmplia?

On eres llavors?

No creus que no es pot anar expulsant membres del govern així com així, com qui llença un kleenex, quan es pensa que ja no li són necessaris?
No creus que no hi havia motiu per expulsar Puig i Conxita?

Abans de respondre'm, compta fins a 10, reflexiona fredament, al màxim de neutralment, amb el CAP, no amb la passió, la rauxa i el sentiment, i veuras que s'hauria d'haver arribat fins a final de legislatura.

Els eco-socialistes així ho van reconèixer públicament, que s'havia d'esgotar la legislatura.

Oblida't de piscines de Mallorca, possiblement va ser un error (o un encert), però l'important és que LA FEINA D'URBANISME A BLANES, ESTAVA FETA.

Ho recalco:
LA FEINA D'URBANISME, A BLANES, ESTAVA FETA.

Anònim ha dit...

Josep Maria, la meva resposta aquesta vegada serà curta i clara. No tinc passió en debatre per ningú, només per mi mateix. No hi era quan es va trencar el govern tens tota la raó, senzillament perquè no em fico en política. No sóc polític. I mai he dit que hagi estat una decisió encertada o no, no he defensat... ho has vist en algun comentari que jo ho hagi defensat? Puc haver indicat culpables des del meu punt de vista, res més.
I et contesto després de pensar fredament (cosa que algunes altres persones haurien de fer) que només segueixo escrivint pel què explicat abans: ÉS UNA RAÓ PURAMENT IDEOLÒGICA I, DES DEL MEU PUNT DE VISTA, ÈTICA. Res més.

Que en Marigó hagi perdut l'alcaldia (per errors seus o de qui sigui) és per mi un fet bastant indiferent. Jo defenso el que crec no el que creuen els altres. I no pensu dir que el govern d'ara serà una puta merda (amb perdó) o no... falten 4 anys... el que si dic és que, per mi, PP i PDB a l'ajuntament e´s una vergonya. Respectable no?

I si aquest dubte ideològic i ètic hagués estat contestat jo no seguiria escrivint.... però no ha estat així.

Vull que quedi clar d'una vegada que no m'interessa per res defensar en Marigó, PSC, Puig, o qui sigui... parlo per mi no pels altres. Si no em sentis fustrat amb la situació no estaria aqui escrivint. Així, per concloure, la passió del meu debat ve de la meva frustració... i no per la derrota de qui sigui.... sinó epr raons ideològiques que JO considero important.

Que vagi bé Josep Maria

Pd.: No ha estat tan curta i clara com jo m'esperava... ho sento.

Anònim ha dit...

Em pregunto:

Quan es forma un govern, ¿és impossible respectar que els membres del govern EMETIN OPINIONS?

¿És impossible respectar que els partits del govern tinguin opinions pròpies?

¿O bé ha de ser una dictadura i un domini -de l'alcalde- pels quals tots els regidors i partits han d'abaixar el cap i obeir sense xistar ni dir ni piu?

Això ho dic a tomb del detonant que va desencadenar la puntada de peu al cul a Conxita i Puig per part de Marigó: LA GESPA ARTIFICIAL DEL CAMP DE FUTBOL DE CA LA GUIDÓ.

Quan Marigó va veure que no en Puig sinó la militancia d'ERC en pes discrepava de dilapidar un milió d'euros en una artificialitat innecessària, havent-hi altres prioritats SOCIALS, PROGRESSISTES I D'ESQUERRES en la despesa, com les dels àmbits de la sanitat i l'educació, quan Marigó va constatar que ERC discrepava de malbaratar aquella important suma de CALÉS PÚBLICS, aleshores Marigó, en comptes de RESPECTAR el posicionament d'un partit (ho podia fer, ja que la negativa d'ERC no obstaculitzava l'aprovació de la despesa en el camp; Marigó TENIA L'ACORD DE LES DRETES DE CiU I DEL PP per l'artificialitat i el plàstic de color verd!!), Marigó, en comptes de respectar el posicionament d'ERC, que no obstaculitzava l'aprovació del malbaratament de calés, aleshores, Marigó, EN COMPTES DE RESPECTAR UNA OPINIÓ DETERMINADA, el que va fer va ser fotre fora a ERC del govern.

Sense necessitat de fer-ho, només faltava un any (encara no) per acabar la legislatura i arribar a les eleccions. Ja ho va dir el President Maragall de visita a Blanes: que l'acció de Marigó calia entendre-la en un context pre-electoral.

Suposo que per fer veure a la part i la galeria del seu electorat PSOE-Blanes més rehacia i contrària a la cohabitació amb ERC, un gest, una fuetada d'aquelles que fan xalar i satisfer als no acostumats a la convivència en democràcia i en governs de pacte i coalició, un gest, més que d'autoritat, d'autoritarisme.

Anònim ha dit...

Jo no sé si és una vergonya o un honor que PDB i PP estiguin al govern.

Jo no sé si és unavergonya o un honor que PSC o ERC estiguin al govern.

Però el que sí que sé és que tant de DRET tenen a estar al GOVERN com a la oposició el PDB, el PP, el PSC, ERC o qualsevol altre partit.

Qui aconsegueixi formar majories, té tot el dret i legitimitat per estar present al govern.

I jo preferiria anar-me oblidant de termes com "vergonya" aplicats a la presència democràtica d'uns partits determinats al govern.
Senyors socialistes: això NO és PAS una guerra civil.

Per acabar, recordar un fet que CALLEN, CALLEN I CALLEN els socialistes que tant criden, aquest:

La suma de vots dels blanencs que votàren partits que han fet alcalde a Josep Trias és més majoritària que la suma de vots dels electors blanencs que van votar als dos partits que volien per alcalde Marigó.

Respecte per la democràcia, i marge de confança per als governants, que són persones que ho voldran fer de la millor manera possible per Blanes, igual com ho haurien volgut fer-ho els del PSC i ho volen fer els d'ERC.

Anònim ha dit...

No s'ha dit pas que no sigui llegitim (o com a minim jo no). Només s'ha dit que, com a minim des del meu punt de vist, considero una vergonya. estic en el meu ret no?

Anònim ha dit...

Andreu, però si ara et ve un del PDB i et diu que era una vergonya que els socialistes o EUiA estiguin en el govern, ja hi tornem a ser.

Així, entre el blanencs, familiars i veïns, mai ens podrem entendre.

¿Quan podrem entendre que, si falten places escolars a Blanes, és un problema que hem de resoldre entre tots els partits... i no alçant la veu per dir: és una vergonya que uns representants democràtics d'una part dels blanencs estigui a l'Ajuntament?

MIRA, JO DIRIA QUE SERIA (ho dic en condicional) UNA VERGONYA EL DIA QUE FACIN UNA OBRA DE GOVERN COM UN NYAP O UN BUNYOL (en cas que l'arribessin a fer). EM BASO EN ELS FETS, EN LES ACCIONS QUE ES PORTIN A TERME.

No en pre-judicis.

No prejutjo a ningú. Si la gent els ha votat, no és cap vergonya que estiguin a l'Ajuntament, perquè ens podriem arribar a plantejar que la gent voti vergonyes, o sia que sigui una vergonya el que fa la gent quan vota. O que hi ha us ciutadans de vergonya. I així no anem bé. No anem bé.

Hem de posar tots el marcador, el comptador a zero. Deixar que treballin, vejam qui fa millors coses per al poble, per Blanes.

I d'aquí a 4 anys, podrem dir: l'acció que ha fet aquest és una vergonya o és un honor o encert.

I els podrem puntuar. I premiar o castigar amb el vot.

No mirem tant pels partits o contra els partits, i mirem pel bé de Blanes en primer lloc.

Anònim ha dit...

Home perdona però jo no puc ser tan indiferent i acceptar-ho tan bé. És totalment llegitim que estiguin a on són però jo em sento com em sento i no puc evitar. De CiU no he dit res, però els altres dos partits, amb els discursos i ideologies que tenen, segueixo trobant una vergonya que estiguin a on estan. Quan el PP va arribar al gorven espanyol també va ser democràtic, i vaig trobar una vergonya igualment (que de fet ho va ser).

Jo no puc separar la política estatal d'una manera i la municipal d'una altra, ho sento molt. I si estic tan indignat és perquè abans de l'època electoral la major pert del discurs de la gent d'ERC era en contra d'aquets partits i la seva ideologia, i ara resulta que tots aquells radicals diuen que no.... que no passa res i que els deixem fer... Home ja em sembla be no m'entenguis malament, però llavors no canviis el to per interès. I a mi, determinades persones que en un moment van dir que altres eren fatxes senaillament perquè pensaven de manera diferent i de cap manera en cotnra de blanes, catalunya o catalans ara me vinguin a defensar aquests dos partits m'olora un pel malament.

El problema major no és que estiguin alla... el problema és carregar una creu que fa dos dies hi tiraves pedres.

Que vagi bé.

PD.: Perdoneu els faltes però tinc pressa.

Anònim ha dit...

Andreu, ¿entens que el primer és BLANES, abans que les fílies i les fòbies cap a unes sigles?

I tant que no és el mateix la política estatal o catalana de la d'un poble (com Blanes).

A la política estatal es decideixen un tipus de coses, per exemple l'espoli econòmic de què som objecte els catalans.

Però a la política de l'Ajuntament es decideixen unes altres coses, molt diferents, en funció de les ACCIONS que faci cada PERSONA, cada regidor.

Ara Lillo (PP) ocupa el càrrec que abans tenia Argemir.

Si Lillo en els propers 4 anys fes MILLOR la feina del seu càrrec A FAVOR DE BLANES, ¿tu no estaries content perquè Blanes n'hagués sortit beneficiat??

Andreu: hem de ser BLANENCS abans que membres de sectes, capelletes o de partits... ni ser "ANTIs".

I hem de ser PERSONES positives i respectuoses, persones amb CAPACITAT DE CONVIURE els uns amb els altres, fins i tot abans que ser BLANENCS.

Si Lillo arregla uns fanals que estaven espatllats, ¿seras infeliç?

No has de tenir por de Lillo ni del PP de Blanes. Només té un regidor.

El dia que el PP vulgués portar un tema al Ple de tipus "ideològic" o supramunicipal, caldrà que sigui sotmès a votació. I allà estaran els altres partits per VOTAR amb el sentit de vot de cada un.

En Lillo, a Blanes, no pot fer una política d'Acebes. Perquè això no són les Corts de Madrid.

I perquè Lillo només és un entre 21 regidors. No té cap majoria.

Andreu, et recomano que segueixis el plens municipals. Una cosa molt important en la que t'has de fixar és en el sentit de vot de cada partit o grup municipal en cada punt de l'ordre del dia dels plens. Això sí que és el que val, té valor i és decisiu en política. I a partir d'aquí és com pots jutjar a cada regidor, a cada grup polític municipal, a cada partit, pels seus ACTES o FETS.


Notes al marge, dius: "els altres dos partits PP i PDB, amb els discursos i ideologies que tenen, em fa veronya que estiguin al govern".

Jo et contesto: D'ençà que han entrat al govern, on estan aquells discursos i aquelles ideologies?? Els discursos i les ideologies, de moment, no hi són. Estan calladets. La prova més visible és la revista la Proa. On és aquell discurs tan demagògic?? No hi és, perquè si hi fos, es tirarien pedres a la seva pròpia teulada.

Dius "el discurs d'ERC era "en contra d'aquesta gent". T'equivoques, el discurs d'ERC no és en contra de cap gent ni de ningú.
Si tu, Andreu, has d'anar EN CONTRA D'ALGÚ et recomano que no entris a militar a ERC.
Si coneguessis a fons la gent d'ERC descobriries que no fan un discurs "en contra de" ningú, sinó "a favor de la població".

En tot cas, ERC pot denunciar que hi hagi partits a nivell estatal i català que facin el joc a l'espoli dels nostres impostos, però es critiquen les accions, les polítiques, els fets, no pas les persones ni els partits en si mateixos.

I a nivell de Blanes, ERC no va en contra de socialistes ni de Marigó, però des de fa uns 15 anys, si socialistes, Oms, Garcia i Marigó s'han dedicat a maltractar, carregar i atacar, amb tota la FORÇA i tot el PODER que tenen a Blanes un partit tan important com el PSC blanenc, ÉS LÒGIC QUE UN PARTIT PETIT ES DEFENSI i que no per això deixi de fer aquelles crítiques a les polítiques o accions concretes -SOVINT DE CAIRE DRETÀ, EN ELS FETS- que facin Marigó, Oms, Ramos, Bota o el governant que hagi pres decisions, a parer, d'ERC, errònies.

Andreu, ERC de Blanes, Joan Puig, Conxita, o qualsevol dels militants d'ERC mai hem titllat de "fatxes" a Pujadó, Lillo o gent del PP de Blanes. A nivell personal, amb Pujadó i Lillo, sempre ha sigut una relació de respecte, cortesia i educació mutus.

A més, si tu vas titllant de "fatxes" a aquelles persones que no pensen igual com tu, mai podras arribar a acords amb ningú, NO PODRAS MILLORAR LES COSES DEL TEU POBLE i fins i tot tu et pots acabar barallant en una guerra oberta.

EL PRIMER ÉS BLANES. Si pots millorar el poble, amb la COL·LABORACIÓ DE TOT BLANENC, sigui d'un partit o sigui d'un altre, ENDAVANT.

El dia del futur que algun regidor o polític s'equivoqui o anés en contra del poble, es dirà, es debatrà, es discutirà, s'argumentarà, es votarà.

Cal jutjar a les persones pels seus fets, pels seus actes, no per PREJUDICIS, perquè sinó, les presons estarien plenes d'innocents... en política també.

Anònim ha dit...

Nomes estic d'acord amb certes coses perquè a mi personalment se m'ha etiquetat de fatxa, anticatalanista i, fins i tot, corrupte per persones de JERC, per se d'una determinada associació amb idees diferents de les seves (el tema anava sobre música) i també he sentit votants d'ERC dient que PP això PDB lo altre i ara que la cosa ha anat com ha anat posen aigua freda dient que no és ben bé així. I ja he afirmat que és totalment llegitim que estigui a on estan i que no diré que ho fan malament fins que ho facin... això jo ja havia dit... i si ho fan de puta mare d'ons millor i m'alegraré.... però no puc passar el tema ideològic per alt, encara que facin feina. I quan parlo del tema ideològic em refereixo a la seva pròpia ideologia sinó del fet d'estar on estan a través d'una ideologia contrària.

Anem per parts. Em sembla que he deixat prou clar que, per mi, el problema no és que estiguin a l'ajuntament (per més que a mi em sembli una vergonya i segueixo dient.... principalment després de tot el que PDB ha dit d'en Trias... però en fi) sinó que porto força temps escoltant critiques ideològiques respecte una gent, en CONTRA d'una gent (perquè no me faras creure que tothom d'ERC és tan tolerant com tu i no ataquen per ideologia), i ara defensin com si res. Em sembla realment molt fort, principalment després de tot el que se me va dir.

I tampoc crec que tot sigui totalment blanc o totalment negre. No negaré que Mirgó i companyia han atacat ERC, però també s'ha adonat el cas en sentit contràri... home s i us plu! Ara que dieu que els socialistes van de victmes, no ho feu també vosaltres, no?

I tu has dit: "A més, si tu vas titllant de "fatxes" a aquelles persones que no pensen igual com tu, mai podras arribar a acords amb ningú, NO PODRAS MILLORAR LES COSES DEL TEU POBLE i fins i tot tu et pots acabar barallant en una guerra oberta."

Home no fotem, ara em diras que no titelleu (com a minim alguns elements) la gent de fatxa? Mira després que a mi SÍ ho han fet.... ho sento però no et crec.

De veritat, em sembla genial la teva opinió i tan de bó tots els votants dels partits pensessin igual, però no és així ni a ERC ni a cap altra. No sou un partit d'angelets com no ho és cap altra.

I referent a la fobia contra sigles... estaria bé que coneguessis la fobia, creada des de JERC (pert d'ERC) contra les sigles MAI... i llavors m'agradara veure si segueixes creient que no poseu etiquetes, que no judgeu a la gent que pensa diferent, en fi...

El que em mosqueja és que heu de ser coherents. Si judgeu la gent per determinades coses, també ho haurieu de fer amb altres persones. I si no ho feu amb unes, doncs no ho feu amb altres.

Igualment t'agraeixo perquè ha estat el comentari més complert fins ara.

Qye vagi bé.

Anònim ha dit...

Per cert,

Si s'interessa podries tornar a llegir això:

http://mpuig13.bloc.cat/post/4609/64018

Si no ho havies vist... llavors potser entendras de què parlo.

Que vagi bé.

Anònim ha dit...

esteu ina mica tocats, voteu a marigó que és incapaç de formar govern,

autocritica, la del psc nula nula

Marc Puig ha dit...

Mira Andreu si surts un altre cop amb la meva crítica que vaig fer en el seu dia per barrakes, jo tant sols vaig expressar la meva opinió igual que tu ara dius la teva. Mai et vaig titllar de fatxa, ni sinonims, tant sols vaig titllar de feixistes les amanaçes que certa gent de MAI em va fer arribar.

I vaig dir mil cops, que era una crítica, i vaig fer el mateix que estas fent tu ara. Tu tens una visió i jo una altre, i aixó és dialogar i enraonar, res més, i per sort és el que estem fent.

Però ARA BÈ JO EN CAP MOMENT ET VAIG TITLLAR DE FEIXISTA NI RES PER L'ESTIL. NOMÉS VAIG DIR LA MEVA POSTURA RES MÉS, SENSE INSULTAR-TE A TU NI A NINGÚ.

Marc Puig ha dit...

I per cert, si fer crítica del funcionament d'una cosa, creus k és anar contra unes altres sigles, crec k t'equivokes, les critiques es fan per millorar, i així ho vaig dir en el seu moment. Ara igual que nosaltres estem acceptant les crítiques tu tmbé accepta les nostres, no ho trobes lògic?

Anònim ha dit...

Aquell comentari tan buit que ofenia tan a l'Andreu era per en Joan Puig, per ERC i per a la polítiva en general. A mi el que em sembla buida és el tipus de crítica que es van els uns als altres. Tothom sap que així no es va enlloc. I si, l'important és el contingut, però un partit que defensa la llengua i la cultura catalanes ha de tenir en compte la ortografia. O no? Perquè si l'important només és el contingut, ja podem plegar de defensar l'ús del català a l'administració, a les escoles... Total, per dir el mateix...

Anònim ha dit...

A veure Marc, no he tret el tema per tocar-te la pera un altre cop senzillament és un exemple dels errors que crec que cometeu.

Segon, home esta tot escrit alla i em sembla que cap membre de MAI va fer cap amenaça perquè diguessis que voliem barrakes sense grups catalans, que anavem en contra de la musica i cultura catalana i, sobretot, dir que teniem negocis entremig sense tenir cap prova. Home Marc, reconeixem els errors tiu... ens vas dir fatxes i anti catalanistes perquè, a més, les amenaces que dius tu que jo se perfectament quines són... et van fer després d'aquest comentari...
I home, dir que no ens vas insultar... tiu... esta tot escrit alla... jo aqui en cap moment he fet CAP comentari ofensiu. No em diras que els meus comentaris tenen el mateix to del teu no?

Però en fi... de veritat que no vull tornar a picar-me amb tu per això. Només crec que s'ha de tenir en compte perquè les coses es diuen i després s'obliden, i era només un exemple del que JO considero ofenses vostres i errors (per no dir que va ser una de les raons per les quals us vaig parar de votar). I si per defensar una música aplitica que importes només la musica diguessis que erem anti catalanistes i ara et sembla perfectament normal PDB i PP a l'ajuntament és incoherent es del meu punt de vista, res més... i aqui esta el punt de la qüestió.


I al senyor/ra anonim, no sabia que era per en Joan i no et volia ofendre dient que el comentari era buit, era només una opinió. Però comentaris d'internet, escrits rapids, normalment no tenen l'ortografia corregida. De bon rotllo.

Per resumir, jo accepto crítiques... des de que siguin amb respecte... com les meves que em sembla que en cap moment he faltat al respecte a ningú.

Que vagi bé. (i que aquell comentari va ser una pixada fora de test, tio... això sí eh)

Anònim ha dit...

Bé arribo al final dels meus comentaris que crec que no tinc res més a dir. Les meves cartes estan totes exposades i vingui el que vingui d'aqui en davant no tornaré a comentar. Merci a tots que han mantingut el debat.

Bona sort.

I marc de bon rotllo, si vols parlar del tema quedem amb en trana que també em va dir de fer un cafè i parlem. Tu mateix.

Que vagi bé a tots.

Anònim ha dit...

Andreu, he llegit l'enllaç que hi has deixat i no veig allà on la gent d'ERC digui que "tots són uns fatxes" i etcètera.

Sí que he llegit que s'hi explica que la llengua catalana va ser perseguida i MINORITZADA per un Estat espanyol feixista (jo hi afegiria que està seguint minoritzada per un Estat democràtic espanyol a dia d'avui). I això, agardi o no agradi, és una realitat com una casa de pagès, la història és l'explicació d'uns fets que van succeir en el passat i són innegables.

Jo només he llegit que en Marc Puig de les JERC i gent de la Comissió volia POTENCIAR els grups que canten en català, mentre que tu i alguns membres de MAI aportàveu major part de grups que cantaven en castellà que grups que canten en català.
Punt.
En Marc deia les seves opinions i tu també dèies les teves. I és bo que es parlin i s'intercanviïn parers i impressions, tant les teves, com les d'en Marc, com les d'altres persones.

Però com tu saps bé, els 2 missatges més "forts" que hi he llegit, són els que s'ha hagut d'escoltar en Marc, que són aquests:

--------------

"1. Xaval tu vas acabar mal. Te van a meter muchos palos si no te los metemos nosotros. Lo más fuerte es que todo son críticas fundadas majoritariamente en criterios político-lingüísticos, así como en la envidia y el afán de protagonismo.
Que te dén amigo
Publicat per Sergio - 20 Abr 2006, 23:49

1. JERC sou l'equivalent actual a les Juventudes Hitlerianas, el vostre joc es molt perillós.
FEIXISTES!!!
Publicat per més catalans - 21 Abr 2006, 12:04"

------------

Andreu, ¿va existir Franco? ¿Sí o no?
¿Era feixista? ¿sí o no?
¿Va invertir l'ús i la normalitat del català com a llengua més parlada i vehicular durant la República, passant a ser després de Franco, en els '70 i '80, el castellà la llengua més parlada, quan abans de Franco la més parlada i usada socialment era el català?, ¿sí o no?

Em nego a pensar que en Marc, o en Bertrana o en Marc Coll o qui sigui d'ERC o JERC t'hagin titllatde feixista a tu, Andreu..., sisplau no diguis mentides i no posis en boca d'altres allò que no han dit.

Com pots comprovar, la gent d'ERC sí que DEL TOT INJUSTAMENT, ha hagut d'aguantar que li diguin feixistes, nazis, etc.

Et demanaria una mica de generositat i saber-te posar una mica en la pell de l'altre.

La gent d'ERC és molt més seriosa i assenyada del que et penses. És gent normal com tothom. No coneixes bé la gent d'ERC. Ara bé, el que és llastimós és que els des-qualifiquis sense conèixer-los bé.

Anònim ha dit...

I recorda, Andreu, Blanes el fem entre tots, sense excloure ningú, sigui del PDB, PP, PSC, CiU, ERC, EUiA o del sum sum corda.

No és positiu que unes persones del govern encara no s'hagin posat a treballar i hi hagi blanencs com tu que diguin que és una "vergonya" que certes persones estiguin representades a l'Ajuntament o estiguin al goven municipal.
Cal ser incloent i no exloent, cal saber ser participatiu i saber treballar en equip. L'Ajuntament no ha de ser una secta amb monopoli de cap partit per molts 8 regidors que tingui.
L'Ajuntament és de TOTS els blanencs i de tots els partits.

Cal respecte per tothom i sobra qualsevol "vergonya" perquè les regles del diàleg i l'acord tirin endavant.

Sisplau, Andreu tingues una mica de tolerància, aquesta qualitat que tant esmentes. Sigues tolerant amb TOTS els blanencs. No als sectarismes, sisplau.

Anònim ha dit...

Be he dit que no contestaria pero fare un ultim comentari...

Josep maria en cap moment he dit que els comentaris resultants estiguin bé i de fet estic en contra però no puc controlar tots els socis. Si llegeixes la resposta OFICIAL de MAI en el mateix enllça veuras que no ofen a ningu.

I eprdona però prou de hipocresia i prou de dir-me mentider:

"Es per això que aquest any, amb la creació d'aquesta comissió veuen perillar la gestió, amb els seus negocis entre mig, de l'organització del cartell de Barrakes, ja que són minoria dins aquesta.

Aquests MAI proposen unes barrakes sense grups Catalans, unes barrakes que trenquen l'esperit d'aquestes, uns MAI que a la vegada estan recolzats fins el moment per la regidora de Joventut del PSOE de Blanes, que afavoreix una política de Joventut discriminadora envers tots aquells joves, que ens sentim més catalans i catalanes que la resta. Tot comença per promocionar una organització que no porta grups catalans, i acaba per la no defensa de la llengua i la cultura Catalana.

Estem farts de MAI i del doble joc de la regidora de Joventut, en que recolza una associació que te en contra a la majoria de organitzacions juvenils del nostre poble."

Negòcis entremig? és equivalent a dir-nos estafadors. No teniem ni hem tingut mai cap negoci entremig. Per favor.

No promou grups en catala? Perdona però... qui va portar Obrint Pas? i eprdona però... això no és l'equivalent a dir que no ens importa els grups en catala? La resposta és molt senzilla: ENS IMPORTA IGUAL QUE ELS ALTRES. I només per aquest fet practicament ens han dit que anem en cotnra la cultura. Per favor.

I si llegeixes bé (que crec que no ho has fet) llegiras que no defensen "els que ens sentim més catalans i catalanes". A cas això no és discriminació? A cas sabeu com em sento (i més gent de MAI) o em deixo de sentir?

I per acabar: "una organització que no porta grups catalans, i acaba per la no defensa de la llengua i la cultura Catalana". A veure, m'equivoco o això no vol dir que ens dona exactament igual la cultura catalana?

Per favor Josep Maria, pots estar a favor de tot el que posa. Però tindras la cara de dir-me que no és ofenciu? Que no ens van posar etiquetes d'anticatalanistes (o anti cultura catalana com vulguis)?

Si esta escrit home per favor...

I Mai he dit que ni en Bertrana ni en Marc Coll m'hagin dit fatxa. Si em demanes que no posi paraules en les seves boques no les posis tu en la meva...

I esta tot escrit. Només que TU no vols veure.

Però en fi. Suposo que no servira de res perquè no obriras els ulls. Si tant de sen dius que teniu, això seria una bona autocritica (com va fer un determinat component de JERC en el seu moment que em va garantitzar que no era una postura oficial de JERC i era una "pixada fora de test" d'una persona concreta no associació).

Però en fi Josep Maria. Em pots dir mentider i tot el que vulguis, però esta tot escrit. Si vols fem un cafè (t'apuntes amb en trana i en Marc Puig) i parlem.

Ara si no comento més (per més mentider que em diguin i epr més informació que es manipuli).

Que vagi bé i merci a tots.

Anònim ha dit...

Andreu, no mesures les coses PEL MATEIX RASER, no ets "bon jutge", amb uns mínims d'imparcialitat, objectivitat, neutralitat que permetin arribar a acords.

Si vols que els altres es posin en el teu lloc, en la teva pell i et comprenguin (cosa legítima a què aspires), un ha de saber primer fer el viatge d'anada i tornada en direcció contrària. Uns fets tan greus com els escrits AMENAÇADORS que ha rebut en Marc Puig i tu ho ventiles amb un succint PARÀGRAF de poques línies.

En canvi, dediques línies i línies, com aquell futbolista que només tocar-lo, es llença a l'àrea simulant penalti, amb grossos escarafalls, amb la pell finíssima, com a víctima ofesa, ultratjada, "apaleada" i injuriada, derivats d'uns errors d'expressió menors (a vegades, les persones, si no tenim un bon dia o estem indignats, no ens sabem explicar bé) d'en Marc o de qui sigui.

La primera mentida que has dit en unes tres ocasions és la de que no tornaries a escriure i no has complert las teva paraula: has tornat a escriure en tres ocasions més. Bé, molt bé, és una mentida petita, "pietosa" si vols, sense massa impotància, però denota tics de la manera de fer, de si ets persona formal o no, si ets creïble o no, en els petits detalls.

Enlloc dels links que has posat, no se t'anomena amb les paraules ANTICATALANISTA ni FEIXISTA, ni FATXA.

Són paraules gruixudes i no les has d'utilitzar com a arma arrojadiza dient que te les han dit, perquè NO ÉS CERT i no és de rebut AIXECAR FALSOS TESTIMONIS.

Estic d'acord amb tu, Andreu, que tots som igual de catalans, tu, jo en Marc, i qui se'n senti, però de la mateixa manera hauras de convenir amb mi que, de tots els catalans, n'hi ha alguns que se senten també espanyols i uns altres que NO.

Això és el que interpreto de les paraules quan deien, erròniament, que uns se senten "més catalans que altres". No volien dir això, volien dir que n'hi alguns que se senten espanyols i uns altres no, senzillament això.
Per cert, això suposo que ho respectaras, igual com tothom ha de respectar que tu te sentis català com tot qualsevol altre ciutadà de Catalunya.

No entenc com defuges el motiu central de l'assumpte, que és que hi havia diverses entitats de Blanes que propugnaven que es potenciïn, que es prioritzin en xifra els grups de música en català en proporció de més de la meitat en català, mentre que tu i membres de MAI vau programar actuacions bilingües al 50% o fins i tot més proporció de grups i cançons en castellà que no pas en català: AQUEST ERA EL TEMA.

Però d'aquí ja n'hi ha alguns que se'n van pels Cerros de Úbeda i pel sols fet que en Marc o gent de JERC o d'altres entitats culturals de Blanes vulguin potenciar la música, cançò i rock en català (per posar un granet de sorra en el prestigiar, potenciar, ajudar la normalització de la llengua catalana), ja hi ha persones que se'ls hi llencen a la jugular:

"""""1. JERC sou l'equivalent actual a les Juventudes Hitlerianas, el vostre joc es molt perillós.
FEIXISTES!!!
Publicat per més catalans - 21 Abr 2006, 12:04"""""



El que no entenc és que aquest episodi el vinculis amb l'elecció de tot un govern per a quatre anys. Són molt respectables les teves aficions per la música, festives i culturals o unes experiències personals concretes a Barrakes, però això crec que no es pot vincular i extrapolar a la governabilitat de tot un municipi, d'un Ajuntament per a 4 anys.

Són dos temes, paràmetres totalment diferents, tan diferents com la gimnàstica i la magnèsia.

Imbarregables, Andreu, sincerament i dit amb tota la cordialitat: una experiència o episodi personal a Barrakes, amb l'elecció de govern per a 4 anys de Blanes en el seu Ajuntament.

Dit d'una altra manera una experiència teva personal molt respectable o un episodi concret a barrakes no crec que s'hagi de presentar com a causa o motiu per elegir un govern o un altre, barrejant, com has fet tu, barrakes amb la GOVERNABILITAT DE BLANES PER A L'AJUNTAMENT EN EL PERIODE DE 4 ANYS. BLANES SÓN MOLTES COSES I MOLTS TEMES.



Nota: disculpa'm si en aquest 3 darrers paràgrafs m'he repetit. És que també tinc dubtes de si m'expreso prou entenedorament. Ningú es perfecte, ni en l'expressió, i jo el que menys. Disculpes demanades.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola Andreu.
Tot i que dius que no tornaràs resposta, si m’agradaria aclarir algunes qüestions.
La veritat es que el teu discurs em sembla força interessant, fins que ha derivat en altres coses (MAI) on no hi entro ni en surto.
Andreu Ruiz ha dit...
mmmm cal recordar-vos la quantitat de vots que heu perdut? cal recordar-vos que seguiu parlant dels altres però no heu estat capaços de fer una auto critica i veure que heun perdut i molt? Cal recordar-vos que critiqueu accións però que a traves de les vostres pròpies hu perdut un regidor?

No cal que ens recordis l’elevat numero de vots que hem perdut. Ho tenim present constantment.
Referent a lo de l’auto-crítica, dir-te que si s’ha fet, fins l’extrem que en Joan Puig i la Conxita van posar els seus càrrecs a disposició de l’assemblea, que vàrem rebutjar per unanimitat. A mes a mes, es evident que hem fallat amb la comunicació amb els nostres electors, que no ens hem defensat com cal dels atacs dels altres partits, i també vàrem tenir molt present, la política d’ERC després del pacte amb el president Montilla.
El que no podem fer, es estar-nos llepant les ferides constantment i fer auto-crítica constantment. Aquesta ja l’hem fet, i ara el que toca es mirar endavant, cosa que ja vàrem fer a la primera assembla després de les eleccions municipals.
També cal reconèixer que no tota la culpa del desastre dels nostres resultats a les eleccions es nostra. Les polítiques de joc brut d’altres forces polítiques, també van influir.
Andreu Ruiz ha dit...
I SÍ.... era votant d'esquerra però com podeu notar estic totalemnt en contra del senyor Joan Puig i he deixat de votar...
Dons segons el meu parer, mal fet. Quan votes, votes a un partit, no a una persona. Si ets votant d’ERC, t’hauria de ser indiferent qui dona la cara. S’ha de votar un programa, que es sota les directrius d’un partit.
Sigui qui sigui el que doni la cara, les coses no haurien de canviar gaire. Per tant accepto que deixis de votar a ERC pel seu programa, però no pel seu candidat. Si mes no, es el meu parer. En el cas que ens ocupa, en Joan Puig, segueix les ordres de la militància blanenca, igual que faria qualsevol altre candidat. Potser no t’agraden les formes, però el contingut, es el mateix. Sigui qui sigui el candidat.
Andreu Ruiz ha dit...
I ara podeu seguir amb lo tipic "Marigó no ha volgut parlar", "són més de dretes que d'esquerres" i el que volgueu... podeu seguir intentant tapar el sol... però res d'això treura el meu sentiment (i de molta gent)d'haver presenciat com algú ha passat per sobre del que, suposadament, més creu i ha regalat l'ajuntament a PP i PDB
Lo de que “en Marigó no ha volgut parlar”, t’agradi o no, es cert. Per tant, quina opció li queda a ERC? O es queda a l’oposició, sense pintar res, o compleix amb la seva responsabilitat amb els vilatans de Blanes i amb els seus votants, i intenta influir tant com pugui amb una majoria possible.
La majoria possibles era amb CiU, PDB i PP.
Amb CiU, veig que no tens cap problema, per tant passem full.
Amb el PDB, si que els tens. I nosaltres també. Però la realitat es la que es. Ens agradi o no, son on el poble els a posat, i hem de conviure amb això. Es veritat que el nostre vot va ser decisiu, però el PDB es on es, sobretot, perquè així ho han volgut els habitants de Blanes, i el que en realitat vàrem fer amb el nostre vot, es contrarestar la presencia del PDB al ajuntament de Blanes.
Lo del PP, dons que vols que et digui, es el mes petit dels nostres problemes, i es un inconvenient força assimilable, tal com estan les coses.
L’alternativa era la de votar per nosaltres o en blanc. I a que ens hagués portat això? Al ostracisme mes absolut, incomplint així amb la nostra responsabilitat de portar el nostre programa tant lluny com sigui possible. Per no parlar del que hagués fet el PSC amb nosaltres si torna a tenir el poder, amb una ERC dèbil, que es com estaria si no hagués pres la decisió que a pres.
Fes el que fes ERC, era una mala solució. L’opció escollida, crec, es la menys dolenta de les opcions que teníem.
De moment paro aquí que és tard. Demà continuaré
Salutacions.

Anònim ha dit...

És la primera vegada que em conecto en aquest bloc. M'han semblat unes argumentacions molt interesants perquè, abans d'aixó, tenia una informació dels fets bastant difusa i per tant no m'havia format una opinió. En Josep Maria, l'Andreu, en Marc i en Cabana ho heu exposat molt bé. M'adono que si jo hagués estat en el lloc d'ERC, hauria fet lo mateix. Una posició difícil en la que s'ha trobat, ERC, i ha optat per una acció intel·ligent, en primer lloc, per al poble. Gent d'esquerra republicana, m'heu convençut!

Anònim ha dit...

Només agraïr el senor cabana perquè és només aquest aclariment que volia des del principi. Segueixo sense estar d'acord però aquesta era la resposta que esperava. Sense divagacions i objectiva.

Josep Maria no em diguis mentider per tornar a escriure ja que si poses la meva integritat en dubte el minim que puc fer és contestar. Però com veig que segueixes distorcionant el tema plego, si vols aprlem personalment.

Vagi be

Anònim ha dit...

Andreu, en aquest darrer punt que comentes et dóno la raó. Reconec que m'he excedit allà on t'he tractat de mentider per tu haver repetit 3 o 4 vegades que no tornaries a escriure, però sí que hi has tornat.
Per la meva part no valia la pena, ja que és un tema menor, intrascendent, que no té importància.

En aquest punt, rectifico i admeto que m'he excedit. Disculpa'm. sisplau.

Ara bé, tret d'aquest paràgraf desafortunat per part meva, en la resta del meu comentari me'n refermo.

Allà està per poder-lo tornar a llegir.

Com pots comprovar, la gent d'ERC no som perfectes, però intentem fer les coses de la millor manera que sabem. I quan cal, fem autocrítica (ara n'estic fent de mi mateix).

Ara, si vols contestar, contesta'm, i si no, no ho facis (estas en el teu dret):

¿Em pots dir un sol exemple, un de sol, on el PSC hagi fet autocrítica per haver perdut l'alcaldia i el govern?


Opinions a part, espero que si ens veiem personalment algun dia, Andreu, sigui per dialogar, debatre, tot el que a tu i a mi ens vingui de gust, i no et prenguis res del que he dit com a res personal.

Si ens arribem a conèixer, per la meva part i en la meva persona, tens un nou amic.

Salut, que et vagi molt bé i que tinguem sort, amic.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola un altre cop. Continuo amb les aclariments que m’agradaria fer d’alguns dels teus comentaris.

Andreu Ruiz ha dit...
A veure si enteneu d'una vegada que els socialistes me la porten fluixa... i si escric tant i estic tant "cabrejat" és perquè l'únic partit que defensa el que crec porta temps fallant i no estic representat...
...
...no se quantes persones formen part de l'assemblea però no tinc res personal contra en Joan Puig. Però em sembla que si és el llider del partit i sempre ha defensat unes idees que considero que les ha traït haig de queixar-me d'algú no? o anire darrera de cada persona de l'assemblea a queixar-me ? Si és el maxim representant del partit ho és per a tot no?

Si realment ets un antic votant de ERC, i creus que aquest partit esta fallant, potser el que hauries de fer es afiliar-te, per intentar redreçar el rumb que consideres que ha de dur ERC, que és el que jo he fet.
És fàcil fer la “guerra” des del sofà de casa o davant del teclat de l’ordinador, i fer de jutge implacable. Si realment ets ex-votant d’ERC, i t’ha indignat la decisió d’ERC, posa’t en contacte amb algú que et pugui explicar el perquè de les coses, després jutges, i finalment decideixes si paga la pena o no llençar pedres contra algú, acusar-lo i fins i tot condemnar-lo.

Andreu Ruiz ha dit...
També algunes accións fora de blanes m'han semblat desmesurades com la famosa piscina a mallorca o no se en quina illa

Home, estèticament, l’acció era del tot reprovable, però.......... em sembla que es molt més important el fet urbanístic de la piscina, que es del tot escandalós, que no pas el “numeret” d’en Joan. A mes, l’acció va ser del tot efectiva, ja que d’aquesta manera, tothom que ho ha volgut, s’assabentat que hi ha un senyor que es passa per l’entrecuix, les lleis. Si ho hagués fet d’una manera mes tradicional, el cas encara estaria per destapar.

Andreu Ruiz ha dit...
Jo no puc separar la política estatal d'una manera i la municipal d'una altra, ho sento molt. I si estic tan indignat és perquè abans de l'època electoral la major pert del discurs de la gent d'ERC era en contra d'aquets partits i la seva ideologia, i ara resulta que tots aquells radicals diuen que no.... que no passa res i que els deixem fer

Dons si no pots separar la política municipal, de la nacional, tens un problema. Cada administració te les seves funcions. A un ajuntament, no li pots demanar que actuï sobre política lingüística d’una manera determinant, i a la Generalitat, no esta per decidir on es fa una rotonda, o si es fa un parc industrial, turístic o comercial.
Durant la campanya, es diuen veritats, que després dels resultats electorals, potser no es poden complir, pels mateixos resultats. Si molta gent hagués anat a votar a ERC, enlloc de quedar-se a casa, per després criticar a tot i a dret, potser, ERC no s’hagués vist forçada a fer el que a fet, i hagués tingut mes llibertat de moviment.

Andreu Ruiz ha dit...
a mi, determinades persones que en un moment van dir que altres eren fatxes senaillament perquè pensaven de manera diferent i de cap manera en cotnra de blanes, catalunya o catalans ara me vinguin a defensar aquests dos partits m'olora un pel malament.

Qui a defensat a aquests partits? No els defensem. Els resultats electorals, i les posicions de determinades forces polítiques, ens han obligat a tenir-los presents i a treballar, de mes bon grat o no, amb ells.

Espero haver-te aclarit coses.
Només et demano, que no dubtis de l’ètica d’un col·lectiu que no es dedica professionalment a la política. Pots dubtar d’una persona, però mai d’un col·lectiu com el de ERC. Les decisions d’ERC, sempre son responsabilitat d’un col·lectiu.
T’has parat a pensar que potser en Joan Puig no era partidari de fer a Josep Trias alcalde? O potser si? Això, amic meu, es queda dins de l’assemblea.

Salutacions.

Anònim ha dit...

MAI ha tingut i té un problema, que és el menyspreu per la música amb llengua catalana ( ja no et dic música catalana, per evitar-me llegir que el millor grup català dels últims deu anys és Estopa).

El que és trist, i molt, que pel fet de cantar amb anglès un músic es cregui més important, i això ho penseu. Ara em diràs que arriba el missatge a més gent, però no dieu que la música no té llengües? doncs perquè voleu disfraçar la realitat de la música catalana amb un anglès de "pacotilla" ( o de Montilla) quan canteu?

També començaràs a criticar el fet de les subvencions de la Generalitat als grups que canten en català, i jo et pregunto, què potser a França en donaran subvencions per cantar en català? o itàlia? no, oi? doncs, per això el govern de torn de la generalitat té de defensar la música en català, perquè és el govern que té el deure de lluitar per la supervivència i l'arrelament de la llengua catalana en la cultura de la gent.
Si a Catalunya la gent vol cantar en castellà, que ho faci, cap problema, però aquesta música no serà música catalana, i per tant el qui té de procurar a donar incentius a la creativitat dels músics no és ningú altre que el govern espanyol.

La millor notícia és que MAI desapereixerà més aviat que ERC, tot i que segurament abraçadets de la mà, d'aquí quatre anys a barraques em fotaré un cubalibre i no trobaré ni la barraca de Erc ni la de MAI. Per sort, tots els colElectius on la prepotència actua per bandera, cauen, per tant, els músics els primers i l'amic Joan el segon.

*Abejareina

Anònim ha dit...

Ja no parlo com Andreu Ruiz persona fisica però si com Andreu Ruiz President de MAI.

Em sembla que Abejareina com un grup (si ets qui diu que ets) hauria de venir a alguna reunio de MAI que son completament obertes i informar-se millor.

MAI en cap moment ha menyspreat la musica catalana. Defensem la música com un tot i donem la mateixa importància a tots els tipus de música. No ens regim per criteris politico-lingüistics, res més.

En el col·lectiu tenim grups que canten en català (com Sota Zero), en anglès, en castellà i fins i tot nosaltres (els Chicken's Band) cantem cançons en portugues. No hi veig el problema. Crec que cantar en altres idiomes és bo des del punt de vista cultural, no es fa per dir "mira que bo que sóc".

Els missatges poden ser diferents i no cal que sigui només en català per arribar a la gent. Què passa amb la música instrumental? I què passa amb la gent que, diferent de tu, SÍ domina l'anglès i vol expressar-se en anglès? No veus que també estas descriminant aquesta gent?

l'error esta en que MAI no es dedica a defensar només la música en català... DEFENSEM TOTS ELS TIPUS DE MÚSICA I MÚSICS.

Però bé, et convido a que t'informis millor i vinguis a alguna de les reunions. I si no vols venir no passa res, però en fi... informació sempre va bé.

I també com president després de les últimes eleccions de junta, et puc ben assegurar que estem bastant lluny de desaparèixer. Estem amb nous projectes i noves reinvidicaccións (com sempre hem fet... o d'on creus que ha sortit la baralla i projecte de les sales d'assaig on assajeu?).

En fi company. Potser que entenguis que DEFENSAR TOT TIPUS DE MÚSICA no vol dir no defensar un en concret (creus que portar Obrint Pas a blanes també va ser anar en contra de la llengua?)... i també que un missatge té moltes maneres d'arribar a la gent... no només en català.


Salutacións

Andreu Ruiz

President MAI

Anònim ha dit...

Per cert... si el teu objectiu com músic és "arribar a més gent" potser que t'ho replantegis...

L'objectiu d'un músic hauria de ser EXPRESSAR EL QUE SENT... ARRIBI A QUI ARRIBI I COM LI ARRIBI...

Perquè si volem tots arribar a més gent... el millor que podem fer és posar-nos catxes, cantar POP i anar a operacions triunfo.

En fi...

Salutacions

Anònim ha dit...

¿Veus, Andreu?, no tots els que discrepen de tu o de membres de MAI són d'ERC. Em refereixo a discrepar fins al punt que us volen veure (a MAI) "desaparèixer".

Són els mateixos que voldrien veure "desaparèixer", tant a MAI, com a ERC. ¿Ho has vist, oi, Andreu?

Jo que sóc d'ERC, mai t'he dit ni et diré pas que vulgui veure desaparèixer MAI, ¿te n'adones, Andreu?, ja que tinc clar que la música és cultura i d'una manera o d'una altra cal prestigiar-la. I les entitats o agrupacions que vetllen per la difusió de la música i la cultura mai fan nosa, sinó que són útils a la societat. Si alguna vegada hi ha discrepàncies o diferències d'opinió (com en aquell episodi del qual tu n'has enganxat un link del bloc d'en Marc Puig), aleshores es parla, i es procura arribar a acords.



Abejareia ha dit:

"La millor notícia és que MAI desapereixerà més aviat que ERC, tot i que segurament abraçadets de la mà, d'aquí quatre anys a barraques em fotaré un cubalibre i no trobaré ni la barraca de Erc ni la de MAI. Per sort, tots els colElectius on la prepotència actua per bandera, cauen, per tant, els músics els primers i l'amic Joan el segon".

Anònim ha dit...

Home Josep Maria, tampoc he dit mai que ereu només vosaltres més faltaria.

Anònim ha dit...

Es pot discrepar, (pensar diferent), segurament tu i jo ho fem en alguns temes.

Però la diferència és que ni jo ni ERC no "desitjaran" la "desaparició" d'entitats culturals de Blanes.
De la mateixa manera que mai t'hem titllat de "feixista", ni "anticatalanista", ni "fatxa".

No es pot confondre que algú o algun col·lectiu expressi punts de vista diferents del teu, amb que tu diguis que t'han anomenat amb aquells tres estirabots.

Jo he reconegut en un comentari anterior que m'he equivocat en un punt concret. Em reconfortaria l'esperit, que reconeguéssis (admetessis) la veritat: que ni jo, ni en Marc, ni les JERC ni ERC mai t'han qualificat amb qualsevol d'aquells tres exabruptes.

No t'has de pensar que, perquè algú pensi diferent de tu, ja t'estan tractant de no se què, perquè no t'hi han tractat pas. Simplement, en algun tema concret, han opinat diferent de tu.

Anònim ha dit...

Doncs jo si el torno a veure li tornaria a dir. A ell en Sergio, al Gere, Al Nene, la Núria i la mare que els va parir a tots. Em miren amb despreci, tot plegat per sentir-se superiors per ser músics. Pobres ignorants´. Si tots els que juguen a futbol al cd blanes, els que fan rem al Treumal, o els que fan triatló a Blanes portessin els fums com els anomenats músics, malament aniria aquest poble, prou que hi va.
Aneu a tocar, el saxo o la guitarra, disfruteu del vostre soroll, i seguiu com molts fan ( andreu tu no) amb la més absoluta ignorància desconeixença del món que us ha tocat viure.

Anònim ha dit...

Mmmmm em sembla que no coneixes prou bé les persones que has anomenat perquè en cap moment han mirat a ningú amb despreci i han estat els que han lluitat més per millora les condicions dels músics de Blanes, i ho han aconseguit. En fi, estas equivocat. I com veig que ens conèixes eprfectament (tot i que no se qui ets) crec que hauries de rumiar el que estas dient. Repeteixo, no tens raó.

Josep Maria. Reconec que tu no m'has dit fatxa i que ERC (com a entitat) TAMPOC.. i, fins i tot, puc reconeixer que en Marc no mha dit literalment (tot i que segueixo creient que ha dona a entendre). Però és això i prou. SÍ hi ha gent que m'ha judjat d'aquesta manera, i SÍ eren de Erc, JERC o com vulguis dir.

Però de veritat, voldria deixar el tema perquè podem estar anys escrivint aqui i em sembla que el punt on estem ara és el punt de màxim equilibri. Seguir amb aquest punt de debat és allargar el tema perquè si, ja que no avançara.

Siau

Anònim ha dit...

A mi també m'han dit "Fatxa, feixista, nazi..." i no ho vaig esbombant gratuïtament als quatre vents per tal de relacionar-ho o vincular-ho per legitimar o deslegitimar un govern de Blanes, que és més important que les "tonteries" que m'hagin pogut dir quatre brètols.

Voldria que comprenguessis Andreu, que les nostres experiències personals (teves i meves) amb brètols d'una banda o de l'altra (de brètols, bocamolls i llengües llargues i brutes n'hi ha a tot arreu), no han de condicionar la integritat i el bon nom de persones i col·lectius i, mentre a mi no em demostrin el contari, en Joan Puig, la Conxita, en Quim Rutllant, la Fàtima, la Carme Valls, en Marc Puig, en Bertrana, en Joan Rondón, l'Assumpta Pla, en Ramon Estrada, en Josep Cabana, en Fèlix Dòmènech, en Marc Coll, en Paulí, en Ramon Sancho, la Quima Estrada, en Narcís Serra, en Víctor Álvarez, en Jordi Esteve Daranas, i tota la demés gent que formen les JERC i ERC em mereixen tot el respecte, ja que m'hi jugo un sopar que CAP, CAP d'ells no és persona que t'hagi dit cap d'aquells exabruptes.

Igual com a mi i a ells ens mereix tot el respecte el M.A.I. -jo hi tinc bons amics (MOLT bons amics), com els Alfreds, pare i fill -de Kontraband- i, en tot cas, sempre DIALOGAREM i DEBATREM, amb respecte per les persones..., I JO NO HE DIT QUE M.A.I., com a entitat, hagi tractat amb aquells exabruptes a gent d'ERC (sí que ho han fet "elements incontrolats", com has vist amb per escrit en el link que has deixat). Quan en dues ocasions passades he parlat amb gent d'ERC sobre el M.A.I., n'hem parlat amb tots els respectes que ens mereix.

Per altra banda, estic content de començar a conèixer-te, perquè a part que en algunes coses pensem diferent, m'agrada com raones i estic segur que ets una bella persona. Per sobre de com pensem, som PERSONES, i una de les coses més maques d'aquest món és l'amistat i les relacions humanes franques i sinceres: t'ho dic de debò. Això està per damunt de tot, ideologies a part (que cadascú en tenim). Salut, Andreu, que et vagi bé...

I salut per a tots els contertulians comentaristes d'aquest article d'en Joan Puig. I gràcies, Joan, per permetre'ns "abusar" del teu bloc per tal d'establir una comunicació contrastant els parers de cadascú de nosaltres. Gràcies a tots.

Anònim ha dit...

Puig Fatxa, ke eres un fatxa, anda y pirate de este pueblo, a donde vas con esa cara de besugo!!!!
No sabes perder y apoyas a la derecha para ke gobierne, fascistaaa!!!!