31 de juliol 2007

(142) Primera hora gratuïta a l’aparcament de SABA

(142) És un dels 50 punts que vam acordar amb CiU, a partit de setembre serà ja una realitat, agraïm el treball del tinent d’alcalde d’hisenda que ha lluitat i s’ha compromès a seguir treballant per tancar un acord que permeti que l’Ajuntament incideixi en les polítiques d’aparcament.

Aquesta primera hora gratuïta anirà complementada per un altre punt de l’acord que comportarà abans de finals d’any una hora i mitja també gratuïta a les zones blaves de Blanes.

Dues decisions que beneficiaran als ciutadans de Blanes i fan creïble altres apostes de l’acord, entre elles l’ampliació de l’aparcament, Esquerra serà responsable per fer governable Blanes, amb diàleg i treballant conjuntament per millorar les coses.

El més sorprenent de tot plegat, va ser el vot negatiu sense motius tant del PSC com d’EUiA, quant resulta que estaven disposats a pactar amb SABA un acord sense aquesta hora gratuïta i a preus superiors.

Queda molta feina per fer, però Esquerra garanteix amb responsabilitat aquells acords que siguin beneficiosos per Blanes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats i gràcies a la preservancia ho heu aconseguit, i gràcies per permetre seguir amb contacte amb la gent.

esteu donant una lliço, per cert demano als socialistes que quan escriguin siguin democratesç

Anònim ha dit...

I LA MEVA TARGETA DEL PARKING AMB EL 50% DE REDUCCIO DE LA TARIFA TAMBÉ LA PODRÉ FER SERVIR, PERQUÈ SINO AIXÒ D'UNA GRATIS ÉS UNA TONTERIA.

Anònim ha dit...

diuen que a la roda de premsa d'ahir de EUiA, esquerra va sortir més vegades que ningú, semblava una autentica obssesió

gràcies a esquerra, feu governable blanes.