19 de juliol 2007

(134) Preparant el primer plenari municipal

(134) Han començat arribar les primeres convocatòries de les comissions informatives de preparació del ple del mes de juliol, el primer ordinari de la legislatura.

Esperem que l'equip de govern accepti ben aviat la proposta que varem fer en el primer ple de buscar un lloc adient, accessibilitat, capacitat i condicions per celebrar els plens, vist que l'actual sala de plens li queda molt de temps per estar en funcionament, l'anterior govern no havia fet cap pas per arreglar-ho.


Avui ja tenim comissió informativa d'urbanisme i obra pública i el dilluns tindrem comissions d'hisenda i la general. Els primers temes a tractar seran entre altres, la normal modificació de pressupost per tal d'adaptar-ho a les prioritats del nou govern, i entre aquestes i d'acord amb el nostre grup tirar endavant el projecte d'urbanització de la Rambla Joaquim Ruyra, Muralla i afegint Raval i fent una veritable aposta per la dinamització del centre.


Un dels aspectes que no es toca és la base reguladora dels sous, que seran els mateixos que cobràvem els polítics fins ara, seguirem el mateix criteri de l'anterior legislatura.


I si tot va bé podrem tenir noticies positives d'una de les nostres demandes, un acord amb SABA per tenir la primera hora gratuïta tots els vehicles que paguin l'impost de circulació a Blanes, el mateix a les zones blaves municipals.


El nostre compromís es fe governable Blanes, amb polítiques per les persones, aquest va ser el nostre compromís i el portem a la practica.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de llegir el teu article, ànims Joan.

Anònim ha dit...

El vostre compromis no era una hora y mitja?

Anònim ha dit...

No hombre!! Ellos estan el la "oposición". JAJAJA

Anònim ha dit...

La burla del "jajaja" sobra.

Ja que, com bé dius, ERC està a l'oposició.

Des de l'oposició, ERC ha fet un acord de 50 punts amb l'alcalde, un dels quals és convenir amb la concessionària del pàrquing una primera hora gratuïta d'aparcament per als cotxes l'Impost Municipal de Circulació dels quals es pagui a Blanes.

Les propostes a favor dels blanencs es poden fer des del govern i des de l'oposició.
Aquí, en les propostes a favor dels blanencs, hi trobareu a ERC.

Anònim ha dit...

quina enveja que teniu,

Anònim ha dit...

Sobrar, sobraras tu impresentable "predemocrata"

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Anònim ha dit...

Que burros sois