13 de juliol 2007

(127) Mas Florit, la plaça i el local social que el PSC ha bloquejat durant quatre anys

(127) Acabo de veure les declaracions del nou President de l’Associació de Veïns de Mas Florit, on es queixava de la manca de compromís de l’Ajuntament i de la Junta de Compensació per tirar endavant el compromís de fer la plaça i un local social.

M’agrada l’empenta del nou President, i m’agrada sobretot que comenci en força ver el nou equip de govern, per cert ja fa mesos que és President i durant la campanya va estar en silenci, ni tant sols van voler reunir-se amb el nostre grup perquè encara estaven en funcions, ho respectem, però si que vull comentar les actuacions del Govern Municipal sortint (PSC-EUiA).

Durant aquest anys han impedit trobar una solució, primer bloquejant la solució de construir un aparcament que Josep Marigó va tenir aturat, i desprès sense actuar contra el responsable d’aquesta situació, deixant morir el tema.

Per tant el que no te cap lògica és exigir sense ni tant sols que el nou govern prengui possessió i haver estat en silenci durant anys perquè qui governava eren propers ideològicament.

L’Associació de Veïns té molta raó, i cal buscar una solució, però cal donar un temps al nou govern, perquè la desídia de l’anterior alcalde ha perjudicat els drets de l’Ajuntament, i per tant cal un mínim de temps per recuperar les possibilitats de solució.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La problematica de Mas Florit es similar a la de Mas Borinot en molts aspectes i les solucions plantejades en el seu moment a les AA.VV per part del PDB tenien el denominador comú del finansament imaginatiu, amb costos baiximims per els fons municipals, ja que disposem de les eines necesaries per solventar aquestes injusticies eretades d'anteriors governs.

Proposem dons la creació de grups de treball capasos d'estudiar les diferents propostes i aportar les solucions que calguin a questions que ja fa masses anys que son obertes.

Les formacions dialogants del poble( CiU,PDB,PP,ERC ) tenim la clau i la capacitat per tornar il.lusionar els nostres veins, es dons el nostre deure dur a terme aqueta tasca.

Feina, feina, feina

Anònim ha dit...

Aquest és el cost de tenir AAVV vinculades al PSC i a EUiA, estan callats quan governen ells, i ara salten a per totes.

es tenir molta cara, elnou president es militant d'aquests partits

Anònim ha dit...

¿Com és possible que presidents, vicepresidents i vocals d'associacions de veïns estiguin adscrits a partits polítics?
(Això ho dic per bastantes Associacions de veïns en general)

¿A qui representen, als veïns dels barris, o bé estan al servei del cap del seu partit?

¿¿Moviment veïnal, per se, transversal i independent de CAP partit, o bé manipulació partidista de les associacions i entitats ciutadanes??

***************

I des d'aquí opinaré sobre Mas Florit en concret:

Hi ha hagut 4 anys, 4 anys per resoldre algunes problemàtiques de Mas Florit i no ho han fet els que han sortit.

I ara s'acaba de constituir el nou govern (ahir 13 de juliol era el ple amb el nomenament dels nous càrrecs), per tant gairebé ni ha començat a caminar, i hi ha algú que es despenja amb una crítica a l'Ajuntament (se suposa que amb l'ACTUAL govern)??

Per què no es va fer aquesta crítica tres mesos abans (després de tres anys i mig de governar l'antic equip de govern??...

(dic 3'5 anys, perquè no li demano pas que la fes en campanya electoral).

A alguns no els deixen 100 dies de marge per jutjar-los, no. Els hi deixen tota una legislatura de 4 anys...
i encara no els critiquen, vol dir que no els critiquen MAI.

Mentre als altres no els hi deixen ni una legislatura ni tres anys i mig....... ni 100 dies de coll, ni 4 setmanes, ni tan sols que es constitueixin....!!

¿En quin país visc?

Anònim ha dit...

OH!!! com es nota que són les festes de Mas Florit, potser us heu donat una volta després d'estar governant quasi 4 anys...i ara veniu amb les reivindicacions?

Anònim ha dit...

Clar, ha transcorregut el periode de 4 anys sense "reivindicar massa", alguns moments i llocs semblaven una bassa d'oli.
I ara, sense ni haver començat el nou equip de govern, hi ha alguna "reivindicació" en veu alta, que es fa sentir...

La vida està plena de "contrastos", oi?

Anònim ha dit...

Mas florit,el barrio donde nos engañaron con la recogida selectiva,donde el fondo de compensación y su presidente no quieren saber nada de plazas y parking,¿cual es el problema?
Durante años una AAVV inoperante,donde solo interesaban hacer una s fiestas,donde los problemas para ellos no eran tales,quiza por su vinculación a un partido politico.
Quiza me equivoque,si es así pido disculpas,pero es lo que realmente siento.Un barrio donde se descarga hiplocorito en la via publica,un barrio donde la limpieza no existe,un barrio donde todos pagamos impuestos y nos "joden dia a dia"104 dias si recoger basura,donde la basura de mi casa la tengo que cargar en mi coche y tirarla en ca la guidó,eso si que es penoso,vaya a otros municipios y vea los contenedores subterraneos......Un barrio que ya esta harto de los politicos y que ahora va alzar la voz,sin distinciones politicas,aqui estamos todos,solo una voz la del pueblo,ya esta bien que nos tomen el pelo.LE PUEDO ASEGURAR QUE ESTO TENDRA SU FINAL,SI HAY QUE COLGAR PANCARTAS,CORTAR EL TRAFICO,O ALGUN TIPO DE REVINDICACION MAS CONTUNDENTE SE HARA,NO LO DUDE.....
DESDE AQUI LE INVITO A QUE SIGA LUCHANDO POR BLANES,POR LA VERDAD,Y POR LA ILUSION....POR QUE ESTO ES LO UNICO QUE NO SE PUEDE PERDER....
GRACIAS.

Anònim ha dit...

Està clar que a Blanes hi ha barris de primera i barris de segona. Això segur que no passa a centre vila...