24 de juliol 2007

(137) A partir de setembre primera hora gratuïta a l’aparcament del Passeig de Mar (50 punts acord Esquerra-CiU)

(137) Un altre compromís dut a terme, la primera hora d’aparcament gratuïta per tots aquells que paguin l’impost de circulació a Blanes, serà una realitat a partir del mes de setembre.

I abans de finalitzar l’any el mateix a les zones blaves, aquest serà un dels acords del proper plenari municipal que tindrà lloc el proper dilluns.

Vam dir que aniríem per feina i ho fem, les nostres reunions amb el govern municipal estableixen un ritme de tirar la feina endavant i programar els principals eixos per aquesta legislatura.

En aquest mateix plenari és produirà una modificació de crèdit urgent degut a la situació deixada per l’anterior govern i que en el seu moment vam denunciar.

Una modificació de crèdit que ha de afrontar entre altres necessitats les obres d’urbanització dels carrers de la Muralla, rambla Joaquim Ruyra i part del Raval, una obra necessària per impulsar l’economia blanenca.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquets 50 punts s'han acordat amb CIU només??? crec que es necessiten els vots de PDB i PP (que també governen) abans d'afirmar que tindrem hores gratis de parking.
Us recordo que ERC formava part del govern anterior i de l'anterior també,per tant és responsable de la situació econòmica actual sigui bona o dolenta.

Anònim ha dit...

no es cert a esquerra la van fer fora un any abans per denunciar la situació economica.

l'hora gratis ja estar al pot, crec a la gent d'esquerra, prou de mentir sobre esquerra i joan puig

Anònim ha dit...

Es comença a notar que ja no hi ha un Marigó totpoderós, a dalt de tot, que només estava allà per posar traves a la bona feina de regidors pencaires com en Puig, la Conxita, en Quim Gallart, la Laura Arjona...
I que, quan no li quedava més remei que acceptar part de les bones gestions i feina d'en Puig i no Conxita, en Quim, la Laura..., l'ex-alcalde corria atent a les reunions i presentacions públiques i inauguracions a posar-se a primera fila per penjar-se la medalla.

Es comença a notar que no hi ha a dalt de tot, alcaldia (i a l'anterior àrea d'hisenda) un tap, un fre, un obstacle a l'anar per feina en les coses que es posen al servei dels blanencs.

ERC proposa la primera hora gratuïta d'aparcament, la posa com a condició per a fer Trias alcalde, ERC arriba a acords, no es posa a primera fila, al temps que Trias, de moment, compleix, posa fil a l'agulla i va també per feina.

Em van passar per casa el programa d'ERC. I aquí consta per escrit, negre sobre blanc, en el programa d'Esquerra, la proposta de 1a hora gratuïta d'aparcament. Enhorabona ERC, enhorabona nou govern, alcalde Trias, enhorabona a tots els blanencs.

Anònim ha dit...

Sou coherents, i s'ha de reconeixer, no baixeu la guardia.

una altre proposta al pot

Anònim ha dit...

heu parlat amb saba? ho dic perque ells afirmen que no!!! no mentiu!

Anònim ha dit...

sOIS UNOS EMBUSTEROS.En SABA no saben nada.Solovendeis humo

Anònim ha dit...

CiU i ERC no suman majoria, per tant es necessita la resta de partits que governen o que no governen per aprobar qualsevol tema,si els 50 punts només s'han pactat al Ciu són paper mullat,

Anònim ha dit...

ho veureu per cert el dilluns.

esteu molt cardats, desmentint realitas.

Anònim ha dit...

Dels 50 punts que Esquerra diu tenir pactats amb els convergents, el mes sorprenent es que molts de ells, com fer l'auditoria o la primera hora de parking gratuit, abans ja els havia pactat CiU amb les altres formacions de l'equip de govern. Per tant, qui enganya a quí?.Menys sortit als mitjans de comunicació i mes treballar

Anònim ha dit...

ERC s'ha adelantat i ha donat la notícia de que la primera hora del parking serà gratuita, però avui surt al diari que serà UNA HORA DE FRANC AL DIA, que passa amb els ciutadans que van al matí al parking i tornen a la tarda??? que passa amb els que teniem la targeta que ens permetia el 50% gratis, ja que crec que es millor tenir el 50% que no pas només 1 hora al dia???

Anònim ha dit...

Crec que surt més bé tenir la targeta que et permet pagar el 50% del parking, de l'altre forma només tens 1 hora gratis de parking al dia.Els botiguers ja ens donen una hora gratis per comprar i penso que a SABA no li convé que tinguen el 50% i 1 hora gratis al dia.Si tot queda en aquesta segona opció (1 hora) surtirem perden.