23 de juliol 2007

(136) Joan Puigcercós compromès amb Blanes

(136) Aquest diumenge i dins el marc de la festa major, Esquerra de Blanes ha tornat a organitzar la recepció de Festa Major que ha comptat amb la presencia del Secretari General d’Esquerra Joan Puigcercós. Persona compromesa i que sempre que li hem demanat ha volgut donar suport a Esquerra de Blanes.

L’acte va comptar amb la presencia de militants, simpatitzants i representants de la societat civil blanenca i va comptar amb la presencia de l’Alcalde Josep Tries i diferents regidors, agraïm la seva presencia, com cada any sempre convidem a tots els representants de l’arc municipal i tots els regidors van rebre la invitació corresponent.

La recepció també va servir de termòmetre polític de la valoració que la societat blanenca pot fer del resultat de les votacions del 16 de juny a la constitució del plenari. En aquest sentit podem valorar en positiu la reacció de la gent a la decisió pressa per Esquerra que va ser decisiva per l’elecció de l’alcalde.

Ara cal fer les coses en positiu i aquest és el nostre compromís, i crec que en el primer ple ordinari (dilluns dia 30 a les 20 h) ja podrem votar decisions que sens dubte seran positives pels ciutadans i ciutadanes de Blanes.

El nostre compromís és públic, els nostres 50 punts son el full de ruta d’aquesta legislatura, i per tant treballarem des de l’oposició i amb responsabilitat per Blanes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Esquerra vigileu que CiU us enganyarà i ho farà més fi que el PSC.

Anònim ha dit...

Desconec en què et bases per dir això.
Jo em baso en la realitat dels fets, no en suposicions ni previsions "tarot" de futur.

Sé quin és el passat i quin és el present. Però no puc endevinar quin serà el futur.

I parlo amb propietat, quan tinc una prova a la mà i ho puc demostrar, perquè mai vull enganyar ni mentir.

Anònim ha dit...

Los 50 puntos siguen sin aparecer,claro que tampoco aparecen los porques de la deuda con Aigues de Blanes ni el porque de la deuda con FCC ni tantas otras cosas gestionadas por ese artifice del escaqueo y de la demagogia que es el Sr. Puig.Muchas felicidades por vuestra "inocencia",de los inocentes es el reino de los cielos.Perdón,la republica celestial.Salud.

Anònim ha dit...

Sí, amb un mes escàs ja s'han d'haver complert 50 punts als que Marigó i en Pere Garcia van posar traves a desenvolupar-los i materialitzar-los, a en Puig, a Conxita, a Laura Arjona, a Quim Gallart i altres regidors pencaires.

Ex alcalde i ex regidor d'hisenda van posar traves a la feina dels regidor pencaires.
Ara diu algun fan incondicional (jfo) de Marigó que es compleixi en 30 dies allò que Marigó no va fer (ni va deixar fer) durant 4 anys, 4 anys.

Allò que no es va fer en 4 anys, perquè Marigó i Garcia no van deixar fer.

Anònim ha dit...

No digo que se cumplan,solo pido conocerlos de verdad y saber si es cierto que el alcalde-titere lo reconoce y está dispuesto a cumplirlos,vale majos?

Anònim ha dit...

els 50 punts els va penjar el sr.puig en aquest mateix bloc, sui buskes en els post anteriors els trobaràs

Anònim ha dit...

Aquets 50 punts s'han acordat amb CIU només??? crec que es necessiten els vots de PDB i PP (que també governen)per tirar endavant els acords no???