02 d’agost 2007

(143) Votant en contra de l’hora d’aparcament gratuïta per despit

(143) En el ple de dilluns passat el PSC i els seus socis d’EUiA van votar en contra de la primera hora gratuïta (proposta d’Esquerra pactada amb CiU) per simple despit.

L’únic argument que van plantejar els dos partits eren que no acabaven de veure clar la proposta, si no ho veien clar el que havien de fer era demanar més informació, es a dir treballar més o com a mal menor abstenir-se, però votar en contra sense cap motiu, no ho entenc.

Ho he comprès desprès de veure la roda de premsa d’EUiA posterior al plenari on el seu portaveu va tornar voler confondre a l’opinió pública, va destacar que havien bloquejat el nomenament dels consells de les empreses municipals i que el plenari havia estat crispat, com elements destacats de la seva “brillant actuació.”

Per un altre costat veient les vergonyoses e hipòcrites intervencions de la tripleta atacant del PSC (Serra, Celaya i Fàbregues) dirigides pel seu portaveu, arribo a la conclusió que encara no han entès res, encara estant afectats per la seva incapacitat de governar, i la prova definitiva la van donar votant en contra de les propostes positives del plenari.

Davant la incapacitat de formar govern del partit més votat i davant el perill d’una paràlisis, Esquerra va prendre la millor decisió possible, i veien el darrer plenari crec que no ens hem equivocat.

El resultat, positiu per la ciutadania, hora gratuïta d’aparcament, inversions aprovades per tirar endavant el projecte d’urbanització de la rambla Joaquim Ruyra, Muralla i part del Raval.

Mentre, PSC i EUiA votant en contra fins i tot, allò que beneficia a la gent, simplement per despit. Menys mal que molts comencen a donar-se compte de la hipocresia que gasten alguns.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

I LA MEVA TARGETA DEL PARKING AMB EL 50% DE REDUCCIO DE LA TARIFA TAMBÉ LA PODRÉ FER SERVIR, PERQUÈ SINO AIXÒ D'UNA GRATIS ÉS UNA TONTERIA.

Anònim ha dit...

deus ser l'unic que la tenies, eres amic del psc

ara sera tot l'any

Anònim ha dit...

Lo que si sabe todo el mundo es lo mala persona que eres Juanito.Embustero,demagogo,manipulador y aprovechado.Un parto bien aprovechado el tuyo

Anònim ha dit...

pareu d'insultar, sou una impotencia, mentres el vostra cap estar de vacances i per cert ben pagades-

Anònim ha dit...

El vostre cap si esta de vacances pero perpetuas.Labrandose un futuro particular.La republica independiente del Puig.Un gran pais lleno de pocasoltas.Seguidle hermanos el es la luz.

Anònim ha dit...

Sociates pareu ja, en definitiva puig sempre dona la cara

Anònim ha dit...

¿Quan cobrarà Marigó a la Diputació?

Anònim ha dit...

Quina mania que li teniu a la targeta del parking de 50%, només he comentat que surt més bé que una hora gratis.No es questió de si la te molta gent o poca, el que és cert ÉS QUE ÉS MILLOR que la proposta de la primera hora.
Ah i la pot tenir qualsevol persona que pagui l'impost del cotxe a Blanes i NO NOMÉS ELS SOCIALISTES com dieu a dalt.

Anònim ha dit...

Jo crec que en el poble poca gent n'estava assabentada del tal 50%. ¿Per què no ho van publicitar quan governaven Marigó i els sociates? No sé el perquè no ho van publicitar, però quan un polític no fa una cosa, és per una de les 2 següents raons:
-perquè no li agrada, o
-perquè no li interessa.

Els sociates ens van fotre als blanencs un parquing donant-lo en concessió a l'especuladora, ricachona i privada SABA de Can Fanga en concessió per mig segle com a mínim, i els socialistes, almenys els pocs individus que manaven, sí que estaven enterats d'un 50% de descompte, del que ben pocs blanencs n'estaven al cas, i del que avui molts en tenim la primera notícia, en boca d'uns ex-aprofitats i ex-exclusius regidors socialistes.

Classes socials privilegiades, classisme i elitisme fins a l'hora de tenir privilegis per aparcar el cotxe (el privilegi del control de la informació per a uns pocs manaires) dels que remenen les cireres a can socialista.

Mori el 50% de descompte per als rics (¿qui, si no es algú que remena calés, pot pagar-se hores i hores aparcat en un lloc privat, com un lloguer i pou sense fons?).

Visca la primera hora gratuïta per a tots els veïns blanencs treballadors, pencaires obrers DE TOTS ELS BARRIS, repeteixo, DE TOTS ELS BARRIS que es desplacen al centre.

Joan, si els socialtes no ho van veure abans, o no els va interessar veure ni ensenyar-nos als blanencs un 50%, ara que els bombin, als sociates, algun dia ja tornaran a treballar, com els bons -s'hi veuran obligats-.
Visca Blanes i els blanencs.

Anònim ha dit...

unos 11.000 coches pagando impuesto en blanes.
unas 160 targetas de descuento en blanes.
ahora todos los 11.000 1 hora gratis, comparamos.
lo siento por los 160, me alegro por los 11.000!!!!!
aqui se deberia acabar la polemica esta no????

Anònim ha dit...

Marigó 70.000.- euros.....

Anònim ha dit...

Cuanta demagogia.Los nuevos aparcamientos en Blanes como pensais hacerlos.Solo con la sufrida clase trabajadora a pico y pala para que no se beneficie ninguna multinacional de maquinaria y con el Sr.Puig ayudando los sábados para hacerse la foto?.Porque claro los demás dias el Sr.Puig está haciendo de padre de la patria y del pueblo y de Catalunya(eso si traidor) para poder llevar a su casa ese humilde jornal que sobrepasa los docemil euros mensuales que el pobretico recoge muy a su pesar y reparte con los menesterosos.¡Qué cara!

Anònim ha dit...

Cuanta demagogia.Los nuevos aparcamientos en Blanes como pensais hacerlos.Solo con la sufrida clase trabajadora a pico y pala para que no se beneficie ninguna multinacional de maquinaria y con el Sr.Puig ayudando los sábados para hacerse la foto?.Porque claro los demás dias el Sr.Puig está haciendo de padre de la patria y del pueblo y de Catalunya(eso si traidor) para poder llevar a su casa ese humilde jornal que sobrepasa los docemil euros mensuales que el pobretico recoge muy a su pesar y reparte con los menesterosos.¡Qué cara!

Anònim ha dit...

Una hora gratis, xato (socialista que només insultes i menteixes), una hora gratis. Visca Blanes!!!
Recorda-ho: una hora gratis.

Quan Marigó, perduda l'alcaldia, ja no pot allargar la mà per a impedir, bloquejar i vetar la bona feina d'ERC, ara es quan es comencen a veure els primers resultats de que el "tap" ha desaparegut...

Seguiu així gent d'ERC, anant per feina, mirant endavant..., no abaixeu la guàrdia. No feu massa cas a uns impotents, inútils, destructius i destralers sociates. BLANES I ELS 39.000 BLANENCS, EL PRIMER!!!

Anònim ha dit...

Que te has fumao,no te lo crees ni tu

Anònim ha dit...

quina enveja teniu d'esquerra, tans de vots pels socialistes i no serveixen per res, nomes per espectacles tipus serra resentit, judit la bienpeinada, la pepa rabiosa i la lourdes totalment perduda

Anònim ha dit...

Blanes os hara pagar la falta de respeto al partido mayoritario.No pactamos con paranoicos.No es bueno para Blanes.jfo@hotmail.com

Anònim ha dit...

Blanes os hara pagar la falta de respeto al partido mayoritario.No pactamos con paranoicos.No es bueno para Blanes.jfo@hotmail.com

Anònim ha dit...

Mercès per allò de "paranoicos".
I ell, socialista, parla de "respeto"...

Haver aconseguit la primera hora d'aparcament gratis per als blanencs (sense el permís, vistiplau ni la "gràcia" de Josep Marigó) és una falta de respeto gravísima al partido mayoritario.

Que ERC faci coses a favor de Blanes, en positiu, treballar al servei de TOTS els Blanecs (mentre els del PSC es queden com a espectadors immòbils, passius, bloquejats, veient-les passar), és una falta de respeto muy grave al partido mayoritario.

Que ERC, amb un sol regidor, sigui més útil als ciutadans blanencs i a favor de la gent, que un PSC amb 8 regidors, és una gosadia, un atreviment intolerable i una falta de respeto muy grave al partido mayoritario.

Conseqüència: els blanencs ens hauriem de fer fotre, ens hauriem de retenir, pagant, pagant i pagant, sense rebre els serveis adequats, amb la lloable finalitat que sigui sempre "al servicio y por respeto al partido mayoritario".

Un partido mayoritario que, oh paradoxa, ha estat incapaç de formar "mayoría" de govern.

El PSC de Blanes em recorda al PP de la Xunta de Galícia, que tots 2 son partidos mayoritarios, incapaços d'entendre's amb ningú, i per això governen els altres no mayoritarios, però amb entesa, diàleg i consens, passen a ser més mayoritarios que el PSC-Blanes i el PP-Galícia.

Anònim ha dit...

Perdoneu però quan governava el Sr Ramos crec que també existia la targeta del 5o% i també governava en Puig (Regidor d'Hisenda), per tant si CRITIQUEU que ningú ha fet publicitat de la targeta del 50% del parking haurem de CRITICAR A TOTS.

Anònim ha dit...

Se'ls demana als socialistes, perquè són els que EN PARLEN AVUI (quan ja no toca), i en canvi NO en van parlar quan estava vigent el 50% i conseqüentment, pertocava parlar-ne.
Els socialistes PARLEN A DESTEMPS.

En aquest tema, com a blanenc de carrer, em sento enganyat pels socialistes, quan avui obren la boca perquè ELLS perden privilegis d'estalviar-se el 50 per a les seves butxaques individuals i personals.

A mi no em va això de pagar el 50%, perquè sempre serà PAGAR, i jo, com moltíssims blanencs, no ens desplacem al centre per GAIRE ESTONA. Per tant, per fer les compres o gestions, gràcies a la primera hora gratuïta... (i poc més d'una hora a un preu raonable), farem més a via.

Per això, si els socialistes creien de debò que el sistema del 50% era tan bo (cosa que en cap moment estan dient ni ERC ni CiU a hores d'ara, ni abans ni ara), per contra si els socialistes creien de veritat que el 50% era bo, n'haurien d'haver fet publicitat perquè tothom se n'assabentés.

L'opció d'ERC no és la del 50%, sinó la de la primera hora gratuïta.
I com que és l'opció d'ERC, ERC n'informarà, ho farà saber i ho publicitarà perquè tots els blanencs n'estiguin assabentats i es puguin beneficiar de la mesura, (que NO se'n beneficiïn NOMÉS els membres d'un partit, com han fet la minoria de dirigents socialistes i "allegados", que s'ho han tingut ben calladet, en complicitat amb la concessionària - menys targetes del 50%, més beneficis per a SABA gràcies al silenci, fins ara, dels socialistes).

És lògic que ERC mai n'hagi fet bandera del 50%, si no era el seu sistema.

Estic d'acord amb aquesta aportació que ha fet ERC a la política municipal.

Anònim ha dit...

Es critica als socialistes perquè són ells els que han tret a colació, just ARA, el tema del 50%.

En canvi, l'equip de govern i ERC han canviat el 50% per la primera hora gratuïta. Senyal que, en el seu criteri, el sistema del 50% no era tan positiu com la 1a hora gratuïta.

Si tant els agradava el 50%, eren ells els socialistes, els que l'haurien d'haver ofert i participat generosament i solidàriament a la resta de blanencs, ser més generosos i solidaris amb tots el veïns, i no, d'amagatotis, tan egoistes, silenciosos, "vips" i "exclusius".

Anònim ha dit...

No té cap lògica que una persona o un partit faci publicitat d'un sistema en el que no acaba d'estar d'acord.
Per això i, com a prova que ho demostra, quan arriba al govern, suprimeix aquest sistema, i el substitueix per un altre que pot ser millor per a la població en general, ja que som 39.000 blanencs, no pas la minoria selecta i d'informació privilegiada de la targeta del 50% del que tant s'omplen la boca a dia d'avui però no ahir, o sia a destemps, les elits locals socialistes.

Anònim ha dit...

Mentis como bellacos.El PSC si se entiende con partidos de izquier
da,no con partidos dominados por resentimientos y paranoias.Alla vosotros

Anònim ha dit...

I l’argumentació d’això on es?
Perquè posar porqueria, i engegar el ventilador, això, ho sabem fer tots. Ara, argumentar veig que tu no en saps pas massa.