21 d’agost 2007

(156) Amb el meu amic Jaume Sastre a Prada de Conflent, denunciant l’il•legal piscina del Sr. Ramírez i Codina.

(156) Avui dimarts he assistit i he participat a la presentació del llibre “la guerra de la piscina” dels autors Jaume Sastre i Josep Palou a l’Universitat Catalana d’Estiu (UCE).

L’acte s’ha celebrat a les 3 de la tarda i davant de mes de cent persones que s’han mostrat molt interessades durant tot l’acte.

Jaume Sastre m’ha convidat a inaugurar l’acte i he fet un repàs al cas d’aquest piscina il·legal del Sr. Ramírez i Codina i un petit resum dels fets fins a l’actualitat.

El llibre recull amb tot detall l’inici d’aquesta història, actes dels diferents judicis, molt ben documentat, un recull fotogràfic del que han donat els fets i un qui és qui d’alguns dels protagonistes de l’historia.

A continuació i abans del col·loqui Jaume Sastre ha fet una ressenya molt amena d’alguns dels fets, ha dit que el llibre és la primera part i que la segona part espera poder explicar la derrota final dels totpoderosos que fins ara han donat suport al personatge en qüestió (des del PP fins alguns del PSOE).

L’acte ha finalitzat amb una invitació als assistents a participar a la festa protesta que tindrà lloc el proper dissabte de 6 de la tarda a les 9 del vespre a la platja de Son Marjal a la Costa dels Pins en el terme municipal de Son Servera. És tracte d’un acte festiu i reivindicatiu i amb un concurs de cançons amb el tema de la piscina de fons (de moment més de 10 cançons han acceptat el repte).

Per descomptat, no me perdo el festival i com cada any anirem de visita a Mallorca, ja us ho explicaré des dels meus blocs.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

I marigó fent de manporrero del Pedro j, per fotra el Puig.

Al final ha rebut lo merescut.

endavant puig i esquerra

Anònim ha dit...

quina poca feina que teniu!

Anònim ha dit...

deu ser l'únic polític que penca, algres porten tot l'agost de vacances-

Anònim ha dit...

Ets com en Meca, una mala imatge de Blanes.

Anònim ha dit...

Els anònims socialistes com el de les 22.24 que estan acostumats a no argumentar les seves afirmacions ("tu ets això, tu ets allò, o allò de més enllà"... deu ser el pseudoargument "tu ets tal cosa, "porque lo digo yo"), ¿donen bona imatge, no ja de Blanes, sinó del seu partit?

Anònim ha dit...

Si Puig és Meca
Marigo i el PSC de Blanes són la pantoja

Anònim ha dit...

El Partit Socialista, al posar les seves prioritats supremes al servei dels interessos de Madrid, d'allà a 700 km., és una organització contrària als interessos generals dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

El PSC de Blanes, com la dels altres pobles i ciutats catalans, només és una peça més de l'engranatge per afavorir el partit, per afavorir la Moncloa, per afavorir tots els centenars de milers de funcionaris que viuen a costa dels catalans a la Villa y Corte madrilenya.

I amb l'excusa sentimental d'Espanya inculcada dins el cap dels catalans, els nostres diners en impostos marxen i NO TORNEN.

Després passa el que passa amb la RENFE, l'aeroport, les apagades elèctriques, els peatges a les autopistes, els barracots a les escoles, les llistes d'espera infinites als hospitals, l'economia basada en el totxo i no en recerca i desenvolupament (perquè necessita molta més inversió), pensions i prestacions socials que no s'adiuen al cost de la vida a Catalunya.......... i un llarg sense fi.........

Socialistes de Blanes, sou còmplices d'un robatori. Ajudeu amb el vostre gra de sorra a que es produeixi un robatori contra les classes populars, homes i dones dels Països Catalans.

Portem uns quants anys de Zapatero, ell i les les seves mentides han demostrat el que comento més amunt. Cal que els ciutadans comencem a ser conscients de la magnitud de l'espoli, i que la principal peça per a fer possible aquest espoli es diu PSOE-PSC.

Anònim ha dit...

PSC: manporreros del psoe

Anònim ha dit...

Joder, Joan, ¿te has enterado de los follones que tenemos en Barcelona (Renfe, Endesa, El Prat...), o sigues jugueteando por las piscinas?

Anònim ha dit...

Per cert en Joan s'ha preocupat dels trens de les autopistes, o no t'has enterar que va descolocar a la Ministra en la se comparaixença-

Anònim ha dit...

Joan amb sembla molt be que et preocupis de Renfe, Endesa, El Prat, de invair piscines, de volgue ser noticia cada dia encara que sigui per dir que t'ens un gra al cul, i de voler manipular l'actual equip de govern. Però quant deixarás de possar pals a les rodes de tothom i començaras a treballar per Blanes amb positiu. Torna cap a l'esquerra i disculpat obertament amb el Marigó i amb EUiA, segur que les acceptarán.

Anònim ha dit...

QUE PASSA AMB EL BLOC SA PALOMERA? JA HA DESAPAREGUT?

Anònim ha dit...

Com ha militant d'ERC si avui presentan la dimissió els Srs. Marigó i Salmerón, demá podem començar a parlar per recuperar l'alcaldia el tripartit. Amb traidors no pactem.

Anònim ha dit...

Companys es extrany que el PDB des de que governa no existeix. Ho potser estan ocupats amb contractar corruptes com ells per la nove imatge de Blanes o encara no han dixerit que CiU els obligues a tancar PROA.
Endevant companys que el futur es nostre, ni socialistes, ni comunistes, ni faixistes.INDEPENDENCIA

Anònim ha dit...

ES TRIST VEURES ENMASCARAT PER UNA PAELLA BRUTA, amb poc mes de 60 dies el PDB ha demostrat i segueix demostrant com s'ha de governar perque Blanes avançi amb força i amb totes les arees que controla, cosa que no ha fet ni CiU, ni ERC, ni PSC, ni EUiA, amb tota la seva historia. Perque en lloc de criticar no ans ha ajudeu i junts avançarem molt mes.

Anònim ha dit...

Joan Puig un fascista como tu, puede aceptar el ofrecimiento del PDB que te hacen y en lugar de llamaros ERC podeis llamaros Derecha Republicana de Cataluña, no pasa nada. Por cierto, y ahora pagando el pueblo puedes irte a Mallorca a invadir piscinas. Viva la independencia.

Anònim ha dit...

pareu d'insultar a Puig, vosaltres socialistes sou..........

Anònim ha dit...

Que impresentables sois.El Juanito no ha descolacado en su vida a nadie y menos a la min istra ,como se nota que no oisteis las intervenciones de Juanito.Es dixlesia o eres asi?

Anònim ha dit...

quina mania que li teniu al puig, pareu ja que no teniu vergonya.

la rabia us pot

Anònim ha dit...

Company i amic Joan, nosaltres estem amb tu al 100% i tots aquets que partanyan a la secta socialista que els donin p ........... Si us plau no contestis a les provocacions.

Anònim ha dit...

Déu n'hi do, com insulten, els socialistes.

Quan s'acaben els arguments, comença l'insult.

Anònim ha dit...

Pels cometaris que llegeixo, els del PSC de Blanes no raonen. Insulten.

Com que són el partit més votat de Blanes, es creuen amb el dret d'insultar.

És una utilització ben estranya, la que fan de la àmplia força que els han donat les urnes, els senyors membres del PSC-PSOE.

Anònim ha dit...

estem farts d'un psoe que no sap perdre.

pareu d'insultar i mireuvis el melic

Anònim ha dit...

Marigó assumeix la teva irresponsabilitat.

Anònim ha dit...

Marigó oblidat de la gent d'esquerra republicana i plora abraçat amb EUiA estem farts dels insults de la teva gent, ni saps governar, ni saps perdre.

Anònim ha dit...

M’ha semblat llegir por ahí que en Puig a de demanar disculpes a Marigó i a EUiA? Ei al Marigo eh! No us ho perdeu. No al PSC, al Marigó. No hiha res com pixar fora de test i despres dir que el test es movia.
També m’ha semblat llegir que els del PDB han arreclat Blanes en 60 dies? I a mes ho han fet ells sulets. No hi ha res com posar-se la medalla d’acabar amb una plaga de rates, menstres altres estan al paller barallant-se amb les rates.
Per cert. No m’oblido de tu, profesional del humor.
A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Mirar Comentaris de la noticia del 10 d’agost de 2007 al missatge fet el 15 agost, 2007 22:49

Anònim ha dit...

Juanito coño estas rallado o qué?