05 d’agost 2007

(146) 50 dies del nou govern de Blanes, roda de premsa de valoració

(146) Demà dilluns a les cinc de la tarda farem una primera valoració d’aquests primers cinquanta dies de govern a l’Ajuntament de Blanes. Malgrat que el PSC i EUiA s’empenyen en desacreditar el govern municipal, els hi hem de recordar que la seva prepotència va impedir un acord tripartit de govern.

Esquerra va decidir assumir la responsabilitat que altres no van voler assumir, i l’acord de govern que vam signar amb CiU, amb els 50 punts per fer possible que Josep Trias sortís elegit alcalde no són cap quimera, comencen a ser una realitat.

Abans de finalitzar l’any dues propostes en polítiques d’aparcament que formen part dels 5o punts de l’acord seran una realitat, la primera hora gratuïta a l’aparcament del Passeig de Mar i una hora i mitja gratuïta a les zones blaves.

No tot serà fàcil, però treballarem perquè tot sortir bé, és el nostre compromís, i malgrat que alguns gaudirien si surt malament, no volem que tinguin aquesta oportunitat. Malgrat els insults i les mentides que alguns llencen contra nosaltres seguirem treballant honestament per un Blanes governable.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

no feu tanta propaganda, està bé però vigileu mes-

Anònim ha dit...

Quina fantasmada, és millor la targeta del 50% de descompte que una hora gratis AL DIA.A més el parking serà més car

Anònim ha dit...

Quina merda, en aquest blog tant sols hi surten comentaris dels socialistes

Anònim ha dit...

Què vols que facin, si ara a l'oposició s'han quedat sense feina i s'avorreixen, els socialistes, doncs ara s'entretenen omplint el bloc d'en Joan Puig.
A propòsit, ja va bé que maldiguin la primera hora gratuïta de pàrquing, així els blanencs veurem de quina manera els socialistes "estimen" Blanes i com "ens estimen" als blanencs.

Anònim ha dit...

més car estaba la negociació que pere garcia portaba amb saba, allo si que era un escandol-

Anònim ha dit...

Doncs mira que el regal dels socialistes a la concessionària SABA, allà pel 1994...
De esos polvos estos lodos, encara ho estem pagant els blanencs, els 50 anys de regal o concessió a uns privats, concessió de part de Dolors Oms i Pere Garcia...
Dintre l'estret marc de negociació actual, ja que el conveni no deu donar per més, és la millor proposta, la que ha realitzat Esquerra, la de l'hora gratuïta.

Anònim ha dit...

Quina fantasmada, és millor la targeta del 50% de descompte que una hora gratis AL DIA.A més el parking serà més car

Anònim ha dit...

Reconegut i en paraules textuals del Sr. Marigó a l’últim ple i abans de votar en contra d’un hora gratuïta per TOTS, no només per uns quants amb informació privilegiada: “Lo de la tarja del 50% ha estat un fracàs”