07 d’agost 2007

(148) Roda de premsa de valoració del 50 primers dies del nou govern municipal

(148) Ahir vam realitzar una roda de premsa per explicar els primers 50 dies de govern i donar les explicacions oportunes del treball que Esquerra estar fent, i explicar lògicament el desenvolupament dels 50 punts i altres acords amb CiU.

M’ha sorprès, la reacció dels dos diaris de referència titulant la roda de premsa feta per Esquerra en termes semblants “Esquerra es penja la medalla de la primera hora” “Esquerra s’apodera de la primera hora gratuïta”

És a dir d’entrada els dos diaris ens donen la raó, que gràcies a una proposta republicana, els ciutadans de Blanes tindran un benefici a partir de setembre, tant a l’aparcament del passeig com a les zones blaves, però ho fan d’una manera originar, podrien haver titulat, “CiU s’aprofita dels 50 punts i s’apunta la primera hora gratuïta proposada per Esquerra” o també podríem titular “A manca de programa el Govern s’apodera de les 50 propostes d’Esquerra.”

És més si la proposta hagués sigut del PSC o EUiA el titular podrià ser “el PSC a l’oposició, obligar al govern municipal a donar hora gratuïta d’aparcament.”

Però nosaltres som diferents, som Esquerra i malgrat tenir un document amb propostes concretes i clares, publicat i signat, malgrat tot, ens diuen que ens aprofitem, i no és veritat, no és tracta de la mateixa manera el que fa Esquerra del que no fan els altres.

Encara no he vist cap comentari o article dedicat a un acte de burla política com el que van decidir fer PSC i EUiA suprimint la recollida selectiva setmanes abans de les eleccions. Si Esquerra hagués pres aquesta decisió estaríem a la portada dels diaris.

Agradi o no i per incompetència dels altres, Esquerra estarà present al dia a dia de la gestió municipal
, per alguna cosa van signar un acord amb CiU. I com a mostra un altre anunci que beneficiarà als ciutadans de Blanes i si d’això s’han diu apoderar-se o penjar-se medalles, benvingut sigui.

El proper pressupost i per tant en el proper curs les famílies de Blanes començaran a tenir els llibres gratuït segons l’acord núm. 9 signat amb CiU.

“Creació de la borsa de llibres de text i estudiar la de material escolar, d’acord amb les escoles públiques i concertades i les AMPES per tal de garantir la gratuïtat per a tots els alumnes que estudiïn a Blanes, començant per primària i continuant per secundària abans de finalitzar la legislatura.”

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a Esquerra per tenir la valentia de parlar clar, la notícia del diari de girona, es de molta mala bufa.

crec que te la tenen jurada, és molt pro socialiste i molt antiesquerra, per alguna cosa familiarment van perdre una alcaldia en el seu poble.

Anònim ha dit...

A quin preu surt l'hora de parking?
Abans tenia el 50% de descompte, ara una hora al dia, si això és millorar jo soc tonto.

Anònim ha dit...

C*b*o*e*!!!!
Todo por figurar nos estais robando el 50% de las horas!!!
L*c*s!!!! Que estais L*c*s, como vuestro jefe...

Anònim ha dit...

pareu perquè no hi habia ni 50 tarjes, una autentica estafa.

socialistes heu perdut l'oremus.

esquerra és l'unica que hi pinta alguna cosa,

endavant esquerra

Anònim ha dit...

El PSC està en contra de la primera hora gratuïta del pàrquing.

Anònim ha dit...

Reconegut i en paraules textuals del Sr. Marigó a l’últim ple i abans de votar en contra d’un hora gratuïta per TOTS, no només per uns quants amb informació privilegiada: “Lo de la tarja del 50% ha estat un fracàs”

Anònim ha dit...

tenen més cara que espartlle els del psc,

marigó renuncia a l'alcaldia perque li ve gran.

Anònim ha dit...

Que embusteros sois.O sea mejor una hora gratis que el 50% gratis?
S ois unos demagogos asquerosos y solo buscais redito politico para el gurú,no para ERC,ya os lo han advertido desde Barcelona.Hasta vuestros dirigentes nacionales están en contra de ese botifler que teneis en Blanes.

Anònim ha dit...

Con el PSC no podeis, ninguno de vosotros le llegais a la suela del zapato del Marigo, ni de la lurdes, ni de la Pepa, ni siquiera del Serra.

Anònim ha dit...

Bonissim lo de “nisiquiera del Serra”
El Sr. Serra deu d’estar molt content amb tu.
Et vas perfecionant.

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Anònim ha dit...

Atrofia mental la tuya juanito.Si me tocas los pebrots a lo mejor la fiscalia anticorrupción te cuenta una historia.Ya caerás.