30 de juny 2007

(118) Sant Pere, festa de la Confraria de pescadors

(118) Aquest divendres he assistit a la festa de Sant Pere convidat per la nova junta de la Confraria de Pescadors de Blanes, hi he assistit com feia sempre que me convidaven, fet que es va trencar els darrers anys de l’anterior junta.

Recordo que precisament des d’Esquerra vam denunciar als inicis de tirar endavant el Pla especial del Port les actuacions poc clares de la gestió del Sr. Llauradó i Marquez. Això ens va costar el boicot per part d’aquest personatges que finalment han estat expulsats i denunciats per l’actual junta, que ha decidit anar endavant i superar la greu situació en que van deixar la Confraria.

Ho celebro i agraeixo la tornada a la normalitat, des d’Esquerra sempre hem volgut millorar les condicions dels pescadors de Blanes, encara recordo ara ja fa uns anys quan vam presentar als pressupostos de la Generalitat partides per millorar la seguretat del port de Blanes, i la cara de pomes agres del Sr. Llauradó quan li vam explicar.

Esperem que ara el Pla especial del Port es dugui endavant el més ràpidament possible respectant les condicions aprovades per unanimitat a proposta nostra pel plenari municipal. Respecta a l’estabilitat de la platja, participació municipal en el club de vela, seguretat a la muntanya i promontori del convent, i molèsties mínimes de les obres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

vau ser els primers que vau denunciar la situació a la confraria,i per cert aixo us va costar molt car politicament,

i al final qui us donarà la raó seran els mateixos veins del port.

la política ha estat injusta per esquerra

Anònim ha dit...

teniu raó,la veritat es que si no ho es per esquerra avui llaurado, marquez i crespo seguirien vivint de pebrots.

Anònim ha dit...

per cert en Crespo segueix com si res, he deixat tirat els seus amics, s'ha canviat la camisa