06 de juny 2007

(7 dies) Avui me vist amb Josep Marigó (PSC) i hem parlat de ......

(7 dies) Avui a les 10 del matí a la seu del PSC me he reunit amb el cap de llista socialista, deu dies desprès de les eleccions he estat rebut pel candidat més votat, he estat el darrer.

Abans Marigó s’havia reunit amb Joan Salmeron (EUiA), amb Josep Trias (CiU) i Celestino Lillo (PP) reunions amb dinar inclòs i ahir amb Anselmo Ramos (PDB).

La reunió ha estat de pur formalisme, en cap moment m’ha plantejat res de Blanes ni del seu futur, ni tant sols m’ha preguntat que pensàvem votar el dia 16 de juny; hem analitzat els resultats electorals i poca cosa més. Al cap de vint i cinc minuts, ha donat per finalitzada la trobada, ens hem aixecat, ens hem donat la ma i he abandonat la seu del PSC.

Tot plegat ha estat pur surrealisme, a partir d’aquest situació, ens preocupa Blanes i el seu futur, i en aquest sentit proposem davant la situació creada (paràlisis absoluta) un acord de govern per portar Josep Trias(CiU) a l’Alcaldia, amb el suport de EUiA, PP Esquerra i si es necessari per facilitar l’acord nosaltres ens quedem fora.

Volem el millor per Blanes i per evitar una alcaldia sectària i mancada de capacitat de decisió, proposem una alcaldia al servei de Blanes.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord, lo de Marigó sembla de humiliació. força esquerra i endavant

Anònim ha dit...

Quina rabia que tens Joan!
Quina pena!

Anònim ha dit...

Ràbia?? Tot un cavaller, en Puig. Ha explicat com ha anat la reunió, i, en acabat, allò que pot fer d'ara endavant, i punt. Si això és "ràbia", per a vosaltres socialistes, després de tot el que feu, és que no us heu mirat al mirall.........

Anònim ha dit...

Els socialistes, amb la prepotència inconscient que els caracteritza, sembren vents. Després ja veurem què podran recollir.

Anònim ha dit...

Aquest "quina ràbia i quina pena, Puig", del primer comentari d'un socialista, pot ser el penediment de tantes i tantes vegades que els socialistes han li han dit a en Joan allò de "Puig, calla i fuig", "Puig, calla i fuig", "Puig, calla i fuig"...
Possiblement ara hi hagi algun que altre socialista que comenci a penedir-se'n, encara que només sigui una mica en algun racó del seu interior.

És com allò d'haver maltractat la dona...., i quan la dona finalment es fa a la idea del divorci i ho diu........ aleshores el marit maltractador comença a sentir algun moment de pena, algun lleuger remordiment i fins i tot es recorda d'un -tot i que llunyà i petitet-, d'un record d'AMOR que li retorna, com acte reflex.

Em fa l'efecte que feu tard, socialistes........

Anònim ha dit...

En Joan diu: ERC, per facilitar l'acord, si fa falta, es queda fora del govern.

Ara, perquè vinguin els socialistes tronats i llencin les mentides oficials de que si Puig està només per la "poltrona", per la "cadira" i els "diners", etc.

Entumeu-la aquesta, socialistes, ell renuncia al govern, al poder i a la poltrona. Està disposat a quedar-se a l'oposició si amb això es facilita un acord de govern entre les altres forces, acord de govern per tirar endavant Blanes.

Anònim ha dit...

Referent a l'anterior post

Ja veurem, ja veurem.

Crec que un dels principals motius de la davallda d'Esquerra, es precisament la manca de confiansa que genera el Sr. Puig, això fa que tot-hom estigui espectant per veure quina serà la seva reacció. Encara que crec que la frase per el dia 16 serà: "Ja t'ho deia que acavaria pactan amb Marigó, aquest tan sols vol la cadira"

Anònim ha dit...

EUiA es, avui per avui, una patata calenta. Qui es caps de fer govern amb un partit al que d'entrada se li plantejen tans conflictes o si mes no queixes per part de la gent, pensem amb la brossa, carril bici, davallada importantissima en el nombre de votans, pasa de 1900 a 1300 encara que han aconseguit mantenir el segon regidor, els problemes interns a causa de la ingent quantitat d'euros que han destinat a la campanya i la radicalització que representarà l'aparició d'en Paco en l'equip de govern.

Marigonades+EUiA+?=DESGAVELL

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord: Marigonades+Trias=desgavell per INCOMPATIBILITAT PSC-Trias.

Que no es recorda en Josep que ja va haver de sortir cametes ajudeu-me de la SECTA del govern PSOE en el seu moment???

Quina mala memòria tenim els convergents!!,
Què ens hem begut l'enteniment??

Al PSOE, ni aigua! Mas President, Trias alcalde 4 anys i Visca la dignitat de Convergència i Unió!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord Trias alcalde, i govern amb euia, esquerra i pp.

cal donar una lliço a tanta prepotencia

Anònim ha dit...

Sóc el d'abans, gràcies per deixar-me expressar. Només volia dir que si els meus de CiU pacten amb en Marigó, hauran perdut una oportunitat històrica irrepetible de 4 anys per a en Trias com a màxima autoritat de Blanes, a part que d'aquí a 4 anys el PSOE podria treure majoria absoluta. Em fan patir, els meus.