11 de juny 2007

(3 dies) Companys d’EUiA; Marigó (PSC) us pren el pel

(3 dies) Sortida de l’església, l’ex – alcaldessa Dolors Oms(PSC) assalta a l’ex – alcalde Ramon Ramos (CiU), us podeu imaginar el que li diu? No cal ser molt intel·ligent per saber que vol la sociovergència al preu que sigui i si cal donar dos anys d’alcaldia a CiU i deixar tirats als socis d’EUiA cap problema, aquest és el missatge que transmet a Ramos.

No sols això, és compromet a parlar amb Marigó per posar fil a l’agulla; no espera gaire, aquest cop a les mateixes escales de l’esglesia, atura al candidat socialista i tothom pot veure com li dona les instruccions oportunes, amb un posat seriós, tens, Marigó escolta i va assentint.

Aquestes dues escenes no són cap pel·lícula, aquestes dues escenes son la realitat dels partidaris del pacte entre PSC i CiU, i demostren els pocs escrúpols que tenen els socialistes.

Companys d’EUiA, us estant utilitzant, segueixo pensant que cal un canvi i l’aposta per un pacte a la basca té més sentit que mai, crec que ja és hora de que voleu sols, no ens cal un PSC que s’ho vol fer amb qui pugui.

Per fer polítiques progressistes no ens cal cap socialista, perfectament ho podem fer amb CiU. Si badeu, us deixaran fora del govern, encara hi sou a temps.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

els d'euia si aixo és veritat que és mirin amb qui pacten, els socialistes us venen i encara no us heu adonat.

Anònim ha dit...

Personalment crec que si de veritat volguessis el millor per a la nostra vila, el que hauries de fer és dimitir i deixar oberta la opció de renovació del tripartit.

Em sembla que va ser Espriu qui va dir: "a vegades és necessari i precís que un home sol mori per un poble, però MAI un poble ha de morir per un home sol".

Anònim ha dit...

Que se suicidi Marigó que es nega a fer el tripartit.

Esquerra vol el tripartit el problema es un candidat del PSC amb carnet d'UDC

Anònim ha dit...

Si marigó no vol el tripartit que s'hio posi fulles.

Anònim ha dit...

Jo crec que qui hauria de dimitir és en Marigó, que és incapaç de plantejar-se un govern d'esquerres.

Si fos coherent amb el que fa, es passaria ara mateix al PP.

Anònim ha dit...

¿Es pot dir d'esquerres o socialista un polític que condemna als ciutadans de Blanes, especialment els joves, a haver de treballar al sector del totxo, de manobres o cambrers, amb la precarietat i inseguretat laboral (i dubtoses perspectives de futur laborals) que treballar en aquests sectors comporta?

Marigó PPero, Marigó Zaplanista.