07 de juny 2007

(6 dies) Ens volen derrotats i enterrats.........

(6 dies) Segurament he fet les coses malament, molt malament, vist el resultat electoral a Blanes, hem perdut més de 400 vots i més d’un 2% de percentatge, ho he reconegut des del primer dia, i la mateixa secció local assumeix la pèrdua, però es veu que alguns no en tenen prou.

Per molts (més que molts cert poders fàctics) som els culpables de la majoria de problemes de Blanes, quan resulta que les regidories responsabilitat d’esquerra són les que han despertat menys critiques, però tant se val, cal tenir un culpable i Esquerra te tots els números.

Diuen que en política parlar clar treu vots, i aquesta ha estat una realitat inqüestionable, si li afegim la campanya contra esquerra i la meva persona amb l’excusa que jo no treballava, que estava a Madrid, que no deixava fer res, els números els teníem adjudicats abans d’hora.

Aquest dies un ho passa malament (sobre tot per aquells que s’han trencat la cara per la candidatura), i és precisament en les derrotes o en els moments difícils on veus el amics, i on veus aquells que van en positiu.
Però sobretot descobreixes aquells que no en tenen prou amb la derrota, si no que també volen l’enterrament total.

Ho repeteixo el que m’ha donat més força(a parts de la família i els amics) per tirar endavant amb tota la il·lusió, és veure com els nostres rivals celebren la nostra derrota i no celebren la seva victòria.

Ens podem haver equivocat, però no abjurem del que hem fet, ni ho farem. Ens creiem el que fem; lluitar, emprenyar-te i fer enemics per defensar el Delta de la Tordera, per Pinya de Rosa, per evitar que la N-II passi pel Vilar i Sant Daniel, per evitar que ens estafin amb el preu de l’aigua, per evitar regalar 30.000 metres de sostre a la Generalitat, per evitar que els especuladors malbaratin el nostre territori, per fer governable Blanes, val la pena, malgrat tingui costos electorals. Mullar-te en política no dona guanys, tot al contrari. Però nosaltres seguim, i no estem enterrats, us ho puc ben assegurar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

no baixeu la guardia.teniu raó us volen enterrats, però no molt tard alguns és donaran compte de la vostra tasca.

jo i la meva família ho sabem prou be.

gràcies i força

Anònim ha dit...

No he escoltat a cap més altre partit blanenc fent autocrítica... i tots han perdut vots, llevat dels que es presentaven nous, és clar!
La gent d'ERC som com una família, oberta a tothom. Vaig conèixer un patriota català, en Joan Ballester, que va dir allò de "Entre tots ho farem tot!".

Malgrat els entrebancs, celebro, Joan, que tinguis forces i energia per seguir treballant pel poble. Si tots els republicans d'esquerres i independentistes, col·laborem més amb la tasca i ens hi impliquem més en la feina a favor de Blanes, segur que en un futur no llunyà, com va dir Lluís Companys, Tornarem a Vèncer.

Blanes i Catalunya tiraran endavant. Salut, Joan...! i qui em llegeixi, acostem-nos més per la Casa del Poble... No és que siguem pocs, és que a Blanes hi ha molta feina per fer...

Anònim ha dit...

sou únics, malgrat tot segiu treballant per blanes

Anònim ha dit...

Un esperit lloable que compta no tan sols amb el recolsament de la teva familia i dels que encara creuen amb vosaltres, sino amb tots aquells que un dia varem decidir mullar-nos per un objectiu comú, un objectiu faixuc i plé d'entrabancs, que com bè dius no porta beneficis, si mes no tot el contrarí i que desde la discrepancia recolsarem com si fos nostre. Perque el que dius ho defensaré com si fos meu i la vostra força es la meva força i la vosta experiencia es la meva experiencia i la resta es feina per fer.

Un nou amic

Anònim ha dit...

Endavant, Blanes s'ha cregut les mentides de Marigó i erls seus boys.
ara veuran qui es el veritable marigó

Anònim ha dit...

res d'enterrats, Blanes necessita gent com esquerra, ara més que mai, teniu un vot, un regidor i heu d'aprofitar aquesta situació, amb inteligencia, fins ara les reflexcions que heu fet molt bé.

endavant, demostreu el que valeu.

Anònim ha dit...

Ara cal mulñlar-se més que mai, encara els hi donerem una lliço aquests impresentables.

Ara diuen que ells poden pactar amb el PP, quina cara¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Marigó insta a lillor a fer-se transfuga i perpetrar amb EuiA un pacte de la vergonya

Anònim ha dit...

Aquestes paraules demostren que l'estimat Joan es la veritable anima i l'autentic lider que necesita Esquerra.

Força company

Anònim ha dit...

Per una crida a un pacte Esquerra-EUiA amb CiU.

salut

Anònim ha dit...

Tranquils ja hem vist al veritable Joan Puig!