09 de juny 2007

(4 dies) Que la prudència no ens faci traïdors

(4 dies) Llegeixo avui el diari de Girona que EUiA ha rebut el vist i plau de la seva assemblea per tal de poder entrar a governar amb un pacte entre el PSC i CiU, o entre el PSC i el PP.

És a dir que només poden governar si el PSC hi és, malgrat que aquest acord comporti un pacte amb els partits de la dreta.

No podem oblidar que és el PSC qui es nega per prepotència i sectarisme a pactar amb Esquerra. Recordem que hem sigut els darrers en ser citats pel candidat socialista i a més va dir que ho feia d’una manera formal i que no volia saber res de nosaltres.

És davant aquesta negativa i el sectarisme del PSC, que Esquerra fa una proposta ferma i seriosa (que per cert no ha estat traslladada a la seva militància) d’un gran pacte entre CiU, EUiA, Esquerra i PP per fer un govern responsable a Blanes.

Proposta que és rebutjada sense arguments per part d’EUiA, crec sincerament que aquesta submissió al PSC ens perjudica enormement, ells poden pactar amb qui volen i nosaltres Esquerra i EUiA (coherents) no.

Companys d’EUiA, encara recordo les brutals crítiques ens vau dedicar vosaltres i els socialistes quan a la legislatura 99-03 (CiU i ERC) el PP ens va donar suport des de fora, només cal agafar les actes dels plens per veure la vostra intransigència, i ara vosaltres fareu el mateix? On és la vostra coherència?

Companys d’EUiA que la prudència no us faci traïdors, encara hi som a temps d’un acord de responsabilitat amb CiU i el PP, cap partit tindrà dret a demanar-nos explicacions, ni tant sols el PSC, que ja ha demostrat que per tal de preservar la cadira és capaç d’anar al llit amb tothom, fins i tot amb aquells més extravagants.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

"No podem oblidar que és el PSC qui es nega per prepotència i sectarisme a pactar amb Esquerra."

I no pot ser que sigui que Psc es nega a pactar amb vosaltres perque estan farts de la vostra falta de serietat i formalitat?

"Proposta que és rebutjada sense arguments per part d’EUiA, crec sincerament que aquesta submissió al PSC ens perjudica enormement, ells poden pactar amb qui volen i nosaltres Esquerra i EUiA (coherents) no."

I no pot ser que els de Euia pensin igual que el PSC, que sou gent de poc fiar despres de 4 anys de veure com aneu a la vostra sense respectar els pactes?

Tenen els de Eiua alguna obligacio de pactar amb vosaltres? No mes perque a voste li va be?

Sempre l´etern victimisme... Sempre l´eterna teoria de la conspiracio contra vosaltres... Feu el favor de tocar de peus a terra i reconeixer d´una vegada que vosaltres teniu bona part de la culpa que ara ningu vulgui saber res de Erc. Voste Sr. Puig s´ho ha guanyat a pols.

Anònim ha dit...

Visca el rei !!!!

ui no... som republicans ...
ah ! però el nostre rei es el Joan.

Apa, ara ja estic tranquil, amb el Joan Puig com a rei, tot ho arreglarem. Es el millor !

Visca el rei !

Anònim ha dit...

Ja ho vaig avansar, això ja es una realitat

PSC+PDB+?

Tant sols hem falta la confirmació del tercer convidad.

Es mes aniré mes enllà, al PDB li han donat les regidories de SERVEIS I CULTURA i sembla ser que també es poden quedar amb BENESTAR SOCIAL

Anònim ha dit...

Per un pacte de responsabilitat ciu, euia,esquerra i pp.
laresta els mentiders a l'oposició

Anònim ha dit...

La veritat és que fa llàstima llegir els comentaris de la claca d'en Marigó i Gracia.

No hi ha personatge que sigui més incapaç de treballar en equip que en Marigó.

La prova és, en expulsar a ERC, que va ser ELL -Marigó- qui va trencar el primer tripartit d'esquerres de Blanes (no va ser pas ERC qui va marxar pel seu propi peu).

Els manaires del PSC són sectaris, excloents, intolerants, amb tics autoritaris, i encara van menyspreant a qui ha conformat els governs dels 12 últims anys a Blanes i gràcies a qui hi ha hagut GOVERNABILITAT a Blanes.

Dels Marigó i Garcia, afegiria la seva qualitat de garrepes per no reconèixer ni una sola cosa que hagi fet bé en Joan, i mira que n'ha fetes unes quantes.

Aiii, que patirem a Blanes (tots els blanencs), si continua en el govern aquesta colla d'aprofitats i vividors del Partit dels Sectaristes de Catalunya (PSC).

Anònim ha dit...

Si el PSC ordena pactar amb la dreta, EUiA, darrera el PSC, fent seguidisme obedient, pacta amb la dreta.

Si el PSC es llença per la finestra balcó avall, EUiA es llença per la finestra balcó avall.