03 de juny 2007

(9 dies) A quinze dies de l’elecció d’alcalde........

(9 dies) El dissabte 16 de juny a les 12 del migdia tots els ajuntaments del país elegiran els nous alcaldes per la legislatura 2007-2011.

Tal i com estableix la llei sortirà elegit alcalde aquell candidat que aconsegueixi la majoria absoluta (en el cas de Blanes 11 vots) en cas contrari automàticament i sense segona votació queda proclamat alcalde el cap de la llista més votada.

Josep Marigó (PSC) candidat de la llista més votada ha començat les negociacions a Blanes, ell ha escollit parella inicial de ball, va començar pel seu actual soci (EUiA) va seguir amb CiU i va continuar amb Celestino Lillo del PP, a tots tres segons publiquen els diaris (Diari de Girona i el Punt) els hi ha ofert càrrecs de govern.

Marigó demostra que en la seva política les ideologies i els acords no serveixen, tant se val que li siguis fidel, per tal de preservar el poder tot si val, si cal deixar tirar al seu soci de legislatura ho fa, si cal intentar convertir en trànsfuga el regidor del PP ho fa, si cal intentar convençar CiU de la sociovergèngia ho fa i seguint aquest ritme si cal pactarà amb el PDB i si cal, encara que sigui en darrera instància me trucarà a mi mateix.

Marigó demostra no tenir ni ideologia, ni principis, en el seu dia va trair Esquerra, ara trairà EUiA i si cal deixarà tirar el PP si arribar a un acord amb CiU.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

molt encertat l'article, ara veurem qui és marigó de veritat,
salut i força

Anònim ha dit...

El cap de llista socialista ha convertit les normals negociacions postelectorals en un circ, en una subhasta al mejor postor a veure qui es baixa més els pantalons davant l'alcalde, a ver quien da más y quien me ofrece más, a veure com en puc sortir més guanyant, a veure com em rifo millor a l'altre i a veure si sóc més llest i com li puc aixecar millor la camisa.

Algú creu que Marigó és "LLEIAL" amb cadascun dels interlocutors amb què s'asseu a negociar?

Marigó no busca posicions avantatjoses per al conjunt del poble de Blanes, Marigó busca posicions avantatjoses per al seu partit i per a si mateix, ja es frega les mans amb el sou que aviat somnia amb autoadjudicar-se en el Ple municipal per a ell i per a sos companys del PSC-PSOE.

És la meva apreciació personal.

Emili N.

Anònim ha dit...

avui en el punt marigó desmenteix a Lillo, ara caldria saber qui menteix, si es Marigó és molt fort.

Anònim ha dit...

Un treballador del port.

Ahir sopaven Marigó i Ramos a "La Marisqueria", davant tots i sensa cap mena de complexos. El sopar va acavar pasades l'una de la matinada i també s'hi varen afegir a quarts de 12 en Pere Garcia i l'Eduard Vila. Varen treure forsa paperassa i varen marxar tots junts en un sol cotxe.

No se si aquesta informació pot tenir interes o no, pero el cert i el comentari de tots els que allà estavem es que la cosa ja està feta.

Suposo que el pacte serà PSC-IC-PDB, això suma 12

Anònim ha dit...

Si això darrer és veritat, el marigó´és un infidel nat.

Anònim ha dit...

La última de Marigó, com no es fia del cap de llista del PDB, li ha ofert al Lillo del Partit Popular (avui dilluns a primera hora) dedicació exclusiva i ser primer tinent d'alcalde per poder doblarli el sou actual.Aquesta informació ha estat confirmada per fons del PP. aquet mitgdia.

Anònim ha dit...

Lillo tinent d'alcalde? Poso a la venta la casa i fotu el camp. Osties dignitat collons

Anònim ha dit...

Marigó és fidel a la seva cadira, tot l'atac difamatori contra puig te una base preparada, una ponencia estrategica de pere garcia

Anònim ha dit...

Hi coincideixo.
Llegiu la biografia del monjo rus RASPUTIN i hi trobareu la mà del Rasputin blanenc Pere Garcia, el milor exemple de com, no havent estat mai a primera fila (com a cap del partit o com a alcalde del poble), sinó des de la cuina, des de dintre, des de la cort o la sala de comandaments, allà on no el veu ningú, amb molta discreció i refinament, es poden manegar millor els fils i es pot tenir el poder real, amb finalitats obscures.