13 de juny 2007

(2 dies) Avui darrer plenari de la legislatura.....

(2 dies) Avui a les vuit del vespre al Teatre Municipal (no m’agrada el lloc) tindrà lloc el darrer plenari de la legislatura, un plenari d’aprovació d’actes i de lliurament de la Font Gòtica als regidors que deixen el seu lloc.

Sens dubte un acte emotiu, companys regidors que deixen una etapa de dedicació pública i amb qui hem compartit diferents moments.


Vull agrair per damunt de tot el treball i el sacrifici de la Conxita Boldú, companya i amiga que ha dedicat aquest quatre anys a treballar per un projecte i per Blanes, amb un treball seriós i que ha quedat als serveis dels ciutadans, malauradament les urnes han reduït la nostra representació. La Conxita i la resta de l’equip d’Esquerra li queda molta feina a fer, cal preparar el futur proper i cal que Esquerra encari les eleccions municipals de 2011 amb un equip preparat.

També vull donar les gràcies a la resta de regidors dels altres partits que avui deixen el seu càrrec, per la seva dedicació, malgrat les discrepàncies. Gràcies a tots els que de bon cor han treballat per Blanes, des de les seves pròpies visions però respectant les discrepàncies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vull agrair la feina feta a la Conxita,i encara que no la conec personalment sempre m'agradat el seu tarannà tranquil i dialogant, gracies Conxita i espero que tornis aviat a l'juntament.

Anònim ha dit...

El meu agraiment mes cincer per la Conxita i per aquests 4 primers anys que has dedicat al poble. Ara la feina torna a comensar i noves politiques conten amb tu, perque com bé saps l'important es el poble, la teva experiencia i les ganes que hi poses et converteixen en un referent per a molts. Desde la discrepancia ideologica i amb l'esperit de sacrifici comú espero coincidir amb tu en mes d'un projecte il.lusionant, perque la teva visió comta i la teva opinió es ferma. Anims.

Un que creus que està a les antipodes de tu.

Anònim ha dit...

El dia de les eleccions vaig ser fora de Blanes. Per tant, no vaig votar. Ara m'arrepenteixo. És veritat que ERC a la Generalitat ha deixat de ser el que era, però sense volguer, he castigat injustament a un grup de gent de Blanes que feien bona feina (i aquí vull anomenar a la Conxita). He fet pagar justos per pecadors. Me sap greu. Potser a altra gent li ha passat semblant a mi. Bé, la vida segueix i dintre de quatre anys no me tornaré a equivocar. A pesar de tot, anims, esquerra.