31 de juliol 2007

(141) “No sabeis perder”


(141) Amb aquestes paraules és dirigia Celestino Lillo (PP) als regidors socialistes desprès de la bateria d’intervencions que desprenien ràbia, que van demostrar en el seu estrena a la legislatura, Josep Mª Serra (ex-CiU), Pepa Celaya (Ex tinent d’alcalde), Lourdes Fàbregues (ex Tinent d’alcalde) dirigits a l’ombra pel seu cap Josep Marigó.

Poques vegades havia vist tanta hipocresia junta, ni van donar els cent dies de gràcia. Fent veure que no ho volien dir, malgrat que ho portaven preparat, van vomitar paraules buides de contingut per intentar desequilibrar al govern municipal.

La sensació que vaig tenir, es va confirmar veient les cares dels mateixos regidors socialistes, cares de pomes agres, i veritables nervis en el grup, amb paraules malsonants i amb un to de veu fora de lloc.

Fins i tot van votar en contra de la mateixa modificació de crèdit que permetrà tirar endavant una obra emblemàtica que els socialistes havien aparcat i el més greu van votar, per portar la contraria, contra l’hora gratuïta d’aparcament.

Malgrat que l’actual PSC no sap perdre, els ciutadans de Blanes podran comprovar que a partit de setembre i a proposta d’Esquerra tindran la primera hora gratuïta.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara si que estas acollonit Joan...ahir vas poder veure quin peu calcen els teus companys de govern!!!

Estas governant amb forces molt antidemocràtiques, que a la que puguin, et faran desaparèixer.

I després, a plorar i a dir que el temps t'ha donat la raó...

jajaja....


ho teniu ben pelut!!!!


P.D.: Moltes gràcies per mantenir aquest canal de comunicació!!! De veritat.

Anònim ha dit...

Perquè vegis que puig és de fiar, ell dona la cara sempre,

ahir vaig estar al plenari i lo trist sens dubte és el tris paper dels regidors socialistes, només veient la cara de quim valls un veu el problema que teniu

Anònim ha dit...

Perp si ahora nos hacían un descuento del 50% para TODAS LAS HORAS, que salía más a cuenta. L'has cagat noi!

Anònim ha dit...

no de cap de les maneres, ara la gent es beneficia.

gràcies esquerra

Anònim ha dit...

Deu sentar molt malament no ser el centre d'atenció, i esdevenir quelcom que ni "chicha ni limoná". El més greu per a un megalòman fantasma. Ets un cadàver polític, i ho saps. Però et negues a acceptar-ho.

La teva frase del ple: "...ja us ho farà pagar el poble" adreçada a l'oposició. Sí, potser. PERÒ A TU JA T'HO HA FET PAGAR. Qualsevol amb dos dits de seny reflexiona, havent perdut el % de vots que has perdut, i mesura les seves accions. TU, NO. TU ETS DEU, EH?

Tens un problema mental, Sr. Puig. T'has cregut més important del que ets i del que vals. Posa't en tractament i deixa de fer mal al teu partit i al teu poble d'adopció.

Anònim ha dit...

Com a mínim esquerra i puig fan les coses i es compleixen, veure l'amargura de marigo i la seva gent per un socialista és un desastre.

Anònim ha dit...

El descompte del 50$ si que surtia bé, i dubto que SABA ens dongui 1 hora GRATIS (al dia) i la targeta del 50% de la tarifa.Crec que el ciutadà perd.

Anònim ha dit...

Cuando hablais asi del PSC estais hablando del partido mayoritario en Blanes,tanto en votos como en regidores.Vosotros sabreis.No obstante os recuerdo que sois responsables del gobierno de Blanes al cual vuestro unico representante popular a votado a favor.Gobernais con el PDB (toxana) y el PP de Lillo y Rajoy y Acebes y Zaplana.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Anònim del 31 juliol, 2007 11:41 ha dit...
“Perp si ahora nos hacían un descuento del 50% para TODAS LAS HORAS, que salía más a cuenta. L'has cagat noi! “
Anònim del 31 juliol, 2007 16:27 ha dit...
"El descompte del 50$ si que surtia bé, i dubto que SABA ens dongui 1 hora GRATIS (al dia) i la targeta del 50% de la tarifa.Crec que el ciutadà perd. "


La veritat, es que fins hi tot el Sr Marigó, va reconèixer que el tema de la tarja, ha estat un fracàs. Només uns pocs se’n beneficiaven. Ara ens en podem beneficiar tots.

Anònim de 31 juliol, 2007 12:05 ha dit...
“Deu sentar molt malament no ser el centre d'atenció, i esdevenir quelcom que ni "chicha ni limoná". El més greu per a un megalòman fantasma. Ets un cadàver polític, i ho saps. Però et negues a acceptar-ho.

La teva frase del ple: "...ja us ho farà pagar el poble" adreçada a l'oposició. Sí, potser. PERÒ A TU JA T'HO HA FET PAGAR. Qualsevol amb dos dits de seny reflexiona, havent perdut el % de vots que has perdut, i mesura les seves accions. TU, NO. TU ETS DEU, EH?

Tens un problema mental, Sr. Puig. T'has cregut més important del que ets i del que vals. Posa't en tractament i deixa de fer mal al teu partit i al teu poble d'adopció. “



Abans de re, et pregaria una mica de respecte. Em sembla que a tu ningú t’ha faltat al respecte.
El cadàver polític, amb el suport del la secció local d’ERC, a sabut treure molt bon rendiment d’uns resultat electorals força dolents, mentres que altres, amb molta mes força (i uns resultat electorals també força dolents, no ens enganyem) no han sabut treure re.
ERC, ha estat molt hàbil. Per ser un cadàver, s’ha mogut molt mes que ningú. Si ell es un cadàver, no em puc imaginar el que son altres.

Per últim. Dir-te que ja hem reflexionat molt quan tocava, i ho hem fet públic. Potser t’hauries d’informar millor. Son altres els que no han reflexionat.
Si parlem de percentatge, no es precisament ERC qui ha perdut mes. I si parlem de numeros absoluts, tampoc.

Anònim del 31 juliol, 2007 19:07 ha dit...
"Cuando hablais asi del PSC estais hablando del partido mayoritario en Blanes,tanto en votos como en regidores.Vosotros sabreis.No obstante os recuerdo que sois responsables del gobierno de Blanes al cual vuestro unico representante popular a votado a favor.Gobernais con el PDB (toxana) y el PP de Lillo y Rajoy y Acebes y Zaplana. "



El PSC és el partit majoritari, es cert, però no prou majoritari. Hi han majories mes grans.
Nosaltres no som responsables de cap govern. Té mes responsabilitat el PSC amb l’actual govern que no pas nosaltres. Si hi ha el govern que hi ha, es per culpa de la poca traça del PSC alhora de fer la política de pactes. Si en Sr. Trias és l’alcalde, es per dos motius:
Primer: Perquè el Sr. Trias ha volgut ser l’alcalde.
Segon: Perquè el Sr. Marigó ha volgut que el Sr. Trias fos l’alcalde.
I per acabar, recordar, que ERC només ha pactat amb CiU. No ha pactat amb ningú mes. Es CiU qui ha pactat amb qui l’hi a convingut, i és CiU qui sap com podrà portar endavant els diferents pactes que ha fet. De Moment amb nosaltres esta complint.

Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

Surrealista l´intervenció al plè d´ahir d´un totalment amargat Sr. Serra, (a qui no van acceptar a les files de CiU i per tant ara n´està dolgut), el qual, fent una pixada fora de test de l´alçada d´un campanar, tornava a obrir ferides ja tancades entre el Sr. Trias i el Sr. Ramos. Realment patètic i d´un nivell polític sota mínims insospitables. Segueixi així Sr. Serra, fent el paper de ploramiques, que se li veu el plumero d´una hora lluny.
I que dir de la Sra. Celaya?
Vergonyosa la seva intervenció, que tocant dos temes que el seu equip de Govern va permetre durant el seu mandat (la contaminació acústica i la recollida selectiva), ara en fa bandera de les seves protestes.
Sra. Celaya, Vostè no té ni la més mínima dignitat política. Sobre aquest tema fa no pas gaire vostè va contestar a una ciutadana al plè que "es vengués el pis si a la zona on vivia hi havia soroll". Repeteixo: vostè no val per la política, dediqui´s a una altre cosa de profit.
I el Sr. Marigó criticant els sous i els càrrecs de confiança! Per què no ho fà també a la Diputació? Li recordo que n´han designat 8, allà!
Com canvia la gent quan passa de governar a l´oposició!!
Bravo Sr. Lillo per la seva simple però certa intervenció: "No sabeis perder".

Anònim ha dit...

Nosotros no sabemos si sabeis ganar,no habeis ganado nunca nada.Lo que si sabemos es que no sabeis convivir en politica ni en el gobierno ni en la oposicion ni en el gobieroposicion que estais ahora.Cuanta falsedad,cuanta demagogia por la paranoia de un tipejo que no tiene ninguna dignidad politica ni personal.Sí,usted Sr.Puig.

Anònim ha dit...

¿Como que votais con CIU pero no con PDB y PP?.Pero bueno chiquitos esto ya es el colmo de un embustero integral como el juanito Puig.La cuenta sigue siendo la misma.Dos menos uno igual a cero,uno menos un o igual a ERC de Blanes y su miniasamble Puig&Puig.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Veig que la meva resposta s’ha entès perfectament i no hi han repliques intel·ligents,
Les repliques han estat amb insults i amb afirmacions sense cap tipus de base fonamentada.
Continuar una conversa on s’insulta es inútil, i si a mes, aquests insults i aquestes afirmacions no estan argumentats, es molt avorrit.
A mes, a aquest Anònim que s’amaga sota les faldilles del anonimat per insultar, em fa l’efecte, que se li respost mes d’un cop.

Anònim ha dit...

Cabana,tu de contestar cero,de debatir cero tambien o sea que com o dicen tus soscios de gobierno en Blanes,tu cero patatero

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola Anònim que t’amagues a sota les faldilles del anonimat.
Em sembla que t’has deixat l’argumentació.
Sense aquesta, no puc debatre re. Jo ho intento, però es que anònim, no sé que t’he de contestar.
Ara, si el que vols es que em posi al teu nivell, ho portes clar.
Vinga intenta-ho. Segur que pots. No es tant difícil. Ànims
Salutacions i independència.