29 de juliol 2007

(140) “Sa Costa Barrakes” un festival de la societat civil que ha de tenir més col•laboració de l’Ajuntament


(140) Aquesta matinada han finalitzat els cinc dies del festival “Sa Costa Barrakes” que organitzant diferents entitats de Blanes amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta mena de festivals aprofitant les festes majors s’organitzen en molts altres municipis, ciutat o viles com Girona, Figueres, Sta. Coloma no sempre són ben vistos pel poder establert.

Una de les decisions de la recent elegida alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy (PSC) ha estat eliminar les barraques, en un exemple de pànic escènic a que els joves o les entitats s’organitzin.

En el cas de Blanes, han estat les entitats i la pròpia associació de les barraques que més d’una vegada s’han trencat la cara per tirar endavant el projecte, en l’anterior legislatura el PSC no veia en gens bons ulls tot el que fos un projecte amb certa independència que feia que diferents entitats s’organitzessin.

Les regidories encapçalades pel PSC, hisenda, joventut i alcaldia van posar moltes traves als organitzadors, a Blanes les entitats que hi participen en el festival paguen un preu molt alt comparativament amb altres municipis i les programacions musicals respectives.

Als inicis d’aquesta legislatura el PDB va obrir la polèmica quant va parlar de treure les barraques del camp de futbol, durant el festival les diferents entitats han recollit signatures contra aquestes declaracions i han demanat diàleg per parlar-ho.

No podem permetre que decisions polítiques conservadores (PDB i PSC) trenquin un projecte col·lectiu que genera cohesió i que permet que durant uns dies la festa també arribi als joves. Estic segur que el govern municipal no tant sols farà el possible si no que millorarà les condicions del “Sa Costa Barrakes” aquesta és també un dels 50 punts acordats amb CiU.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure si és veritat el que dius, a veure si al final el PDB us donarà pel sac i adeu barrakes.

demostreu que les barrakes seran millors

Anònim ha dit...

Perdoneu però el PDB forma part del govern municipal

Anònim ha dit...

ai, ai, ai...

ara ve el llop....

Anònim ha dit...

si tranquil el pdb forma part del govern i en temes de barrakes pensen igual que els socialistes.

Esquerra esta fora del govern, i com a tal te la llibertat de votar o no les coses del govern, i en aquest punt hi ha un acord amb CiU.

salut, com diu Marigó el vot esquerra ha estat el més útil,menent de veritat.

vota psc es llença els vots per culpa del seu cap de llista

Anònim ha dit...

L'acord amb CIU no serveis per res si no te el recolçament de més vots no????per tant és paper mullat

Anònim ha dit...

de moment es van complint els punt de l'acord, per cert en aques plenari aprovació primera hora gratuïta.

força esquerra, mori el mal govern

Anònim ha dit...

quina enveja que tenen els socialistes, nomès insulten i tiren merda.

quina cara que tenen, per cara la de quim valls, es un funeral, s'ha quedat fora de la diputacio per culpa del seu amic

Anònim ha dit...

la primera hora gratuïta i només 1 hora al dia (que aixó no es diu) , i el 50% de la tarifa pels que teniem la targeta de SABA??? perque aquesta si que surt a compte pels que fem servir molt sovint el parking.

Anònim ha dit...

aquesta no l'utilitzava ningú, ara si que es fan les coses be

Anònim ha dit...

Si, el parquing, molt bè. A mes 46 ò 44 punts mes, no pateixis, amb 47 tots hi som d'acord i amb la resta farem poble i trovarem una entesa. Però no vulguis fer sang amb el tema BARRAQUES, tots coneixen la posició del PDB, hem parlat amb els responsables i fins hi tot la recolsen i la troven oportuna ( si mes no aportem unes posibles solucions i estem disposats a treballar tots junts)AIXÒ TOTS HO CONEIXEN.

Joan, BARRAQUES no es una questió politica. Cal parlarne i teballar per trovar-hi una solució. No trovaras mai l'enfrontament gratuit amb el PDB amb questions que considerem fonamentals per el futur de la nostra gent.

Els del PDB som gent del poble amb ganes de treballar, no ens "satanitzeu" ni volgeu fer creure tots que l'enemic som nosaltres, això ja no cola.

Com diria un bon amic, NOSTRE - Això, ara, ja no toca -

Salut, un del PDB.

Anònim ha dit...

Vosotros sois socios del PDB,la misma vision de la politica.Tierra quemada y cuando puedo me aprovecho para los intereses del toxo y del del pelo blanco y mientras hago de salvador

Anònim ha dit...

Ahora podeis captar al Piqué.Con ese os entenderiais muy bien.Es como vosotros,no tiene ideologia solo ambición personal,como tu Juanito.

Anònim ha dit...

Aquests dos ultims comentaris escrits amb la llengua de l'IMPERIO demostren la catadura moral de la gent que ens volia governar.

Oposició constructiva es el que necesita el poble, no resentits i prepotens

Anònim ha dit...

Que una persona parli o escrigui en castellà o en català no vol dir que sigui més bona persona o més dolenta, més treballadora o menys. L'idioma no identifica la manera de ser o de treballar de les persones, sí en canvi, la feina feta de veritat i no la feina dita que es fa sense fer-se. Massa odi tens Joan per treballar netament, massa odi.

Anònim ha dit...

Oposició constructiva es el que necesita el poble, no resentits i prepotens

Anònim ha dit...

Aqui los unicos fascistas sois los nacionalistas excluyentes que hablais en terminos siempre ofensivos.Yo soy castellano parlante,además hablo francés,in gles y catalán pero me expreso mejor en castellano lo cual no identifica nada sobre mi forma de ser ni sobre mi forma de pensar.Esa forma de pensar que teneis es fascismo puro y duro.Sois excluyentes,demagogos victimistas y unos aprovechados del sistema al cual no añadis nada positivo.Si,efectivamente sois una enfermedad del sistema.Solo añadis odio,prepotencia y aprovechamiento espureo y personal.Saludos de jfo

Anònim ha dit...

no resentits i prepotens

Anònim ha dit...

Joan passa de tot, enrecordat de l'ultima obssesió a on et va portar...

Anònim ha dit...

Només llegint els insults i el verí del socialista JFO es nota a on està situat el feixisme.

Curiós, la llengua dels règims feixistes de l'Estat espanyol és el castellà.
I després ells diuen que els feixistes són els d'esquerres i catalanistes (o basquistes o galleguistes o demòcrates).

Em fa gràcia quan veig que Manuel Fraga i el JFO donen lliçons del que és feixisme i del que no, dient que ells no ho són pas. Curiós.

El problema no és el fet que es parli o s'escrigui en castellà (idioma que, agradi o no agradi, pateix el llast d'anar associat a imperi i imposició).

Tanmateix, el problema no és que es parli o s'escrigui en castellà.
El problema és que es parli o s'escrigui en castellà (o en català) per a dir SEGONS QUÈ.

Llegiu al JFO i, igual com el Tururu del fòrum dels socialistes, en la "lengua del imperio" treuen foc pels queixals, o sia, insulten, menteixen i calumnien com respiren, com Franco i els seus correligionaris.

Anònim ha dit...

Un respecte per la gent d'Esquerra Republicana de Catalunya, jfo.

Quan escoltem a gent com tu, ja sabem amb qui estem parlant i qui tenim davant. Són 40 anys lluitant conttra una dictadura feixista espanyola, sabem com parleu (esteu pràcticament tots tallats pel mateix patró) i ja us podeu disfressar del que vulgueu, no canviareu mai. Les vostes paraules us delaten.

Des de Sabadell, i atentament, un avi republicà que va lluitar al front de l'Ebre.

Anònim ha dit...

Torno a preguntar, es podrà fer servir la targeta del parking del 50% que si que fa servir el ciutadà i que surt més bé que 1 HORA GRATIS AL DIA???

Anònim ha dit...

Cobardes y embusteros,eso sois.

Anònim ha dit...

Si perdemos la targeta del 50% del parking SABA entonces lo de 1 hora gratis al dia es peor que lo que tenemos ahora no?