25 de juliol 2007

(138) Intoxicació del PSC........

(138) Malauradament el no voler reconèixer els errors provoca actituds bel·ligerants i de mala fe política, avui el Diari de Girona pública la notícia dels sous de l’alcalde i els tinents d’alcalde.

L’article amb el títol “Trias (CiU) cobrarà 73.000 euros a l´any, 11.000 més que la alcaldessa de Girona” però el que no diu la notícia és que a Blanes de ser un dels pocs ajuntaments que no s’ha incrementat els sous dels polítics.

I no s’augmenten, perquè les bases que regulen els sous van ser aprovades a la legislatura passada i entre aquestes bases i a proposta del regidor d’hisenda del moment Pere Garcia(PSC) es va aprovar que si un dels polítics amb dedicació exclusiva cobrava segons la declaració del IRPF mes, podia augmentar-se el sou un 30%, que és el que ha fet l’alcalde de Blanes, la resta cobra el mateix, des del regidor de govern fins el regidor d’oposició.

En quant als càrrecs de confiança a l’anterior legislatura l’acord tripartit permetia fins a 8 càrrecs entre dedicacions exclusives i personal de confiança, finalment el govern és va quedar amb 4 dedicacions exclusives (PSC 2, EUiA 1 i Esquerra 1).

En aquesta hi ha tres dedicacions exclusives i és creant tres càrrecs de confiança, un de cap de gabinet d’alcaldia, un coordinador d’urbanisme, obra pública i revisió del pla general i un assessor d’esports.

Si a partir d’aquest fet la hipocresia del PSC ho vol convertir en un acte de sang, intoxicant als mitjans de comunicació, allà ells, un cop més demostren el no saber perdre.

Blanes està per sota la mitja dels diferents municipis de població semblant, i convertir una falsedat en notícia és un acte filibusterisme polític al que els socialistes ens tenen acostumats.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan no nos vendas las moto por favor. El único filibustero (Y con pata de palo) eres tú

Anònim ha dit...

calleu que teniu enveja, la lliço que us dona esquerra us delata.

Anònim ha dit...

Aquests PSCeros continuen intoxicant, mentida rera mentida i com sempre la culpa de tot es de la resta.

L'hora de donar explicacions es cada cop mes aprop, el poble us jutjarà amb saviesa i mà ferma. Molts de vosaltres ja sou cadavers politics, inclòs aquell que al plé va dir que no l'importava el que pasava a la resta del mon.

Tanta prepotencia tindrà el castic que es mereix.

Anònim ha dit...

us dono les gràcies, sou els unics que parleu clar

Anònim ha dit...

el 27 de Mayo a vosotros el pueblo ya os juzgo, os quitó mas de 800 votos y un regidor.
Imaginate si es sabio el pueblo...

Anònim ha dit...

menos lobo, vam ser el partit que va perdre menys,i per cert vam ser els únics que ho vam reconeixar,

elque passar és que el psc no sap sumar,nomes te 10regidors.

Anònim ha dit...

ERC des de el govern o des de l'oposició pero sempre es qui marca la politica municipal blanenca. I els grans perdedors sempre son els socialistes per prepotens i per el impresentable d'en Marigó.

Anònim ha dit...

És una sort que ERC de Blanes estigui acavada. Quan estalli aquest rollo de quatripartit amb els feixistes, ens haurem despedit per sempre d'ERC Blanes. Joan i tots els seus seguidors ho saben i estan desesperats.

Força CUP a Blanes!!!!

Anònim ha dit...

els de la cup de blanes voten psc

Anònim ha dit...

La CUP de Blanes será d'en Joan Puig, per que ell sap que a ERC está "mort"

Anònim ha dit...

Farem un acord CUP.Esquerra

aneu a parir socialistes amagats de cuperos

Anònim ha dit...

Juanito,explica si el aumento de sueldo del alcalde-titere está incluido en tus 50 puntos o no.O si tambien esta incluido lo de los asesores sin pedirles ninguna cualificac ión,o sea comisarios politicos que pagam os entre todos y felicita al concejalillo por haber arreglado bien su economia.Gracias por todo prócer de la justicia redistributiva y de la patria.¡Que cara máas dura tienes majo!.