18 de juliol 2007

(133) El PSC actual, el més inútil i més rancorós dels darrers temps

(133) Segons publica el Diari de Girona Josep Marigó me dona totes les culpes que l’empresa municipal d’habitatges no hagi estat operativa durant la passada legislatura, però les seves paraules el delaten, i el delaten demostrant la seva incapacitat de tirar endavant un projecte.

Si la culpa va ser meva, perquè va tardar tant en destituir-nos? Perquè va permetre durant tant de temps que no féssim polítiques d’habitatge? Un cop més menteix, ho puc arribar a entendre que ho digues en campanya, però posats de ple en la nova legislatura, que encara estigui mentint, me sembla malaltissa la seva actitud.

I tot per intentar buscar tres peus al gat, al·legant que la representació dels grups polítics en les empreses municipals no és proporcional al resultat de les eleccions, torna a mentir quan afirma “el bloc de govern té la majoria, perquè Esquerra està en aquest bloc” doble mentida, el govern no te majoria i Esquerra no esta en el govern. El Govern per tenir majoria, necessita un dels grups de l’oposició, PSC, EUiA o Esquerra, aquesta és la veritat.

L’empresa d’habitatges no és va activar perquè personatges com Pere Garcia i altres no van voler, van posar tota la maquinaria de la hisenda local per aturar qualsevol actuació, existeix tot un informe de tres pagines dels tècnics municipals que certifiquen les traves creades des dels sectors del PSC.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Que cara más dura sr. Puig.Bien sabe usted lo que se ha tenido que tragar el anterior equipo de gobierno municipal por sus ausencias,por la paralisis que usted pretendia imponer en el ayuntamiento teniendo atada de pies y manos a una regidora con dedicación exclusiva,es decir cobrando una pasta, sin tener ninguna capacidad de decisión.
Si al hecho de tratar de consensuar con usted las politicas para Blanes con infinita paciencia y siendo particularmente cuidadosos con las formas a eso además usted se atreve a echarlo en cara,le debo de decir que usted es un personaje falto de la más minima decencia personal y politica.Pero no pasa nada,nosotros seguiremos siendo un partido que multiplicaremos por diez su representación y la confianza del pueblo en nosotros.Le recuerdo que en Blanes esa confianza en el PSC es mayoritaria y eso usted lo deberia de respetar.
Ya estamos acostumbrados a QUE USTED TENGA LA PIEL EXCESIVAMENTE FINA cuando a usted no le importa en absoluto mentir y calumniar a politicos honrados y no como usted que es un "aprovechao" de la politica.

Anònim ha dit...

Com és habitual, el JFO de les 16.35h., mentint i faltant al respecte, sense aportar dades ni proves.

Ara i tot seguit, n'aportaré:

¿Qui tenia més poder a dintre de l'equip de govern, el PSC o ERC?, ¿Marigó o Puig?

PSC tenia 8 regidors.
ERC, 2.

L'alcalde era Marigó: ALCALDIA.

Joan Puig era regidor.

¿Qui tenia superioritat jeràrquica en les decisions finals?

Segons la LLEI, l'alcalde, lògic.

En el cas hipotètic i supòsit que tan malament ho hagués fet Puig..., ja al primer any de governar (2004) Marigó hauria d'haver donat un cop de puny a sobre la taula, plantar-se, per dir:
"Joan: això d'habitatges municipals no va bé, per tant, CAL RE-ENGEGAR-HO, cal reprendre-ho".

Ers aleshores, en aquell moment, en el 2004, quan hauria tocat retreure coses a en Puig (si hagués sigut cert que en Joan no ho feia bé).

Però la realitat és que això, en Marigó, no ho va fer.

I si no ho va fer, és perquè EN PUIG FEIA CORRECTAMENT LA SEVA FEINA, A URBANISME.

Amb un any de govern, ja es veuen de sobres per on van els tiros i les línies bàsiques. De sobres.

Aquest arguments clamen al cel.

Per què això, aquestes protesta, excusa o pataleta que fa ARA Marigó, mentint i carregant culpes a qui no les té..., NO LES VA FER EN AQUELL MOMENT I A TEMPS... QUAN TOCAVA... QUAN TOCAVA...???


No la podia fer, perquè sabia que Puig feia bé la seva feina.

I, com diu en Joan, els PRIMERS (dic 'primers' perquè tenien molta més força i poder a dintre de l'equip de govern) els PRIMERS INTERESSATS a deixar en estat de letargia i inactiva l'empresa municipal d'habitatges eren l'alcalde (amb tot el poder i tota la decisió de principi a fi), i el tinent d'alcalde de l'àrea d'HISENDA (el dels diners), Pere Garcia.

Anònim ha dit...

Marigó (l'autoritari) i Garcia (el de l'aixeta dels diners), entre els 2, l'un per un costat i l'altre, per l'altre, li feien una pinça a en Puig, collant-lo.

Els que tenien la paciència d'un sant eren en Puig i la Conxita, aguantant els pals a les rodes, les oposicions -i apropiacions- a la seva feina ben feta, les deslleialtats, no a Puig sinó A BLANES, i finalment les cabronades del duo Marigó-Argemir (ampliació port esportiu, carril-bici, canvis de circulació i sentit als Pins, neteja dels carrers que donava que desitjar, destrucció dels boscos del Vilar, pseudoparquing d'autocaravanes, donar carta blanca a constructors a esquenes del regidor d'Urbanisme...

Em fa la impressió que, si algun error ha tingut ERC, és el de no haver sortit del govern abans que l'expulsessin. Massa paciència heu tingut tu Joan i la Conxita, perquè després us ho paguin amb tota la merda que us aboquen.

Anònim ha dit...

És que no sou encara prou pacients, independentistes..... ho heu d'entendre, heu de ser més comprensius amb en Marigó, en Garcia, l'Argemir i en Salmerón..., heu de comprendre que era més important gastar-se un milió d'euros (que es diu molt de pressa) en gespes artificials de camps de futbol, que en la empresa municipal d'habitatges i la promoció d'habitatge públic per a la gent......
I ja se sap que és més important gastar-se diners de l'erari públic en ampliacions de ports esportius per a pijos de can fanga i per a Salmerons aficionats a la vela, que no pas per a promoció d'habitatge públic i de lloguer a preus assequibles per al joves i no tan joves de Blanes. De destinar i distribuir les partides del pressupost a segons quines prioritats, ja en sabia molt, en Pere, ja.

Anònim ha dit...

Soc militant del PSC de Blanes i us dic que al septembre de 2004, s'ens va demanar l'opinió per expulsar del govern en Joan Puig per que no treballaba prou i posaba pals a les rodes; l'any 2005 s'ens va tornar a demanar el mateix i ja definitivament Josep Marigó va expulsar al 2006 ja fins als nassos d'en Puig.
A les dues primeras assambleas TOTS els vots varen ser a a favor de l'expulsió i nomes 2 vots en contra, com la votació era a má alçada puc dir que els 2 unics que varem votar en contra de l'expulsió eran en Josep Marigó i jo mateix (i no soc en Quim Valls, per cert).
Per tant no tingeu tanta fixació amb en Josep Marigó

Anònim ha dit...

Soc l'anterior, les nostres assambleas son prous plurals hi anem sobint mes de 50 persones no cvom les vostres que sou "El Pare", "El Fill" i "L'espitit sant" i 4 o 5 mes

Anònim ha dit...

Marigo mandatat pel pere garcia es va abocar al desastre, hisenda municipal un escandol, cal l'auditoria.

Els habitatges bloquejats pel pere per pura enveja.

avui el forat de mes de 3 m d'eurosamb FCC

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 18.57 i de les 19.00 h.,

I com ho saps, quanta i quina gent hi ha a les assemblees d'ERC, si mai has estat a cap d'elles???????
Mentider.

I per altra part, quines coses més "boniques" que es voten i es decideixen en les assemblees del PSC.....: a veure si s'expulsa o no s'expulsa a......

Això em recorda els circs dels romans, en el coliseu, amb gladiadors i esclaus a baix a l'arena.
Us sona aquella imatge del Cèsar, allà a primera fila de la llotja i tribuna que, després d'haver escalfat bé l'ambient i creat el caldo de cultiu a base de repetir sempre les mateixes mentides i difamacions, manipulant al poble, en acabat, quan arriba el moment decisiu pregunta a les masses, al públic de les graderies: "¿vida o mort?". Segons allò que respon cridant el públic, aixeca el dit polze cap amunt, i se li perdona la vida. Però si els crits del públic són desaprovadors, l'imperator i Cèsar estira el braç cap a endavant i gira el puny i el polze cap avall, sentenciant al pobre gladiador...

No és igual una cosa que l'altra, però és la imatge que em ve al cap per les persones que EXPULSEN, a més, de manera injusta, abusant del seu poder.

L'acció d'expulsar, de fer fora, de foragitar, excloent, autoritària, mai podrà tenir connotacions positives per a un demòcrata, per a una persona dialogant que respecta les opinions dels altres, encara que amb tota legitimitat no les comparteixi.

Aquests del polze cap a munt o cap avall, per a EXPULSAR o NO, per a donar una patada al cul i posar de potetes al carrer als companys de govern, són els temes que tracteu i voteu a les assemblees del PSC??

Quina mena de "vibracions" que dueu, quines sensacions i sentiments més "positius" que tragineu...

Vaja temes més positius, constructius i propostes en benefici de Blanes que tracteu en les vostres reunions del PSC.....

Em, venen al cap altres exemples, on el poble (en les places públiques) se'l fa partícip de la vexació, la lapidació i del linxament públics, injust, de persones innocents..., amb l'aclamació cridanera i el BRINDIS amb xampany pel dolor i tràngol de l'altre...

És el caracter del socialisme, ahir Stalin i Pol Pot (amb EXPULSIONS, enviaments a l'exili i deportacions), avui Marigó en allò que la llei li permet...

Podeu començar a conjugar el verb que més gràcia us fa:

Jo expulso
tu expulses
ell expulsa
nosaltres expulsem
vosltres expulseu
ells expulsen...


Vergonya !

Anònim ha dit...

No noi, es D E M O C R A C I A!!
i en Joan Puig no treballaba per Blanes i en Josep va demanar l'opinió dels militants.
Ah! i continueu aixi que si en aquestes elección fins al 80% de l'escrutini hi hereu fora de l'Ajuntament, les properes estareu fora. La gent no oblida les coses tan facilment. Per sort!!

Anònim ha dit...

Aquesta és la democràcia interna del PSC: la de la patada la cul...

Si no penses igual com jo..., no al diàleg, no a la tolerència i FORA DE LA MEVA PRESÈNCIA, t'expulso, FORA, FORA...

La mentalitat dels expulsadors, heretada de 40 anys d'expulsions, utilitzant l'expulsió com a instrument "normal" i per costum de monopolitzar i acaparar poder.

No es tracta de "vèncer" convencent, amb la paraula i el diàleg. Es tracta de "vèncer" expulsant i traient del mig al que trobin pel davant.

Mentalitat socialista.

No us estranyi que, de dintre de la "DEMOCRÀCIA INTERNA" dels socialistes, en surtin Rodriguez Ibarras, Bonos, Barrionuevos, GALs....

I si algú que em llegeix és jove i no sap qui és Barrionuevo i què era el GAL, que ho busqui per algun cercador a internet.

Expulsar......................

Anònim ha dit...

Puig's=Aprofitats de la politica

Anònim ha dit...

Puig que cara de "bobo" tienes en la foto!!! JAJAJAJAJAJAJA

Anònim ha dit...

podeu insultat pero puig us ha donat una lliço democràtica.

pregunteu a en quim valls i veureu el que diu de marigo

Anònim ha dit...

val més posar cara de bobo, que no pas de mentider compulsiu.

insulteu que és la vostra impotencia.

Anònim ha dit...

També li poden preguntar a en Quim Gallart, company d'ells socialista, sobre la feina d'en Joan Puig a l'Ajuntament.

Contra les mentides difamatòries, aquest link d'"El Punt":

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2394670

Llevat d'honroses excepcions, com en Quim Gallart i altres (llàstima que estigui en minoria, la gent sensata a can PSC), molts socialistes, començant pels sectaris Pere Garcia, Marigó, Lourdes... han repetit tantes vegades les seves mentides, que se les acaben creient ells mateixos.

Anònim ha dit...

A les properes municipals, si t'agraden el feixistes del PdB i els fatxes espanyolistes del PP, VOTA ERC (tot va a parar al mateix sac)
I despres ens queixem que hi ha molta abstencio.

Anònim ha dit...

els únics fatxes i liats amb la totxana son els del psc, si no aneu a preguntar a Santa Barbara el bolet que van permetre,,,,,

Anònim ha dit...

Ja heu sortit al pati?
Quins politics!!!
Mare de Deu Senyor!!

Anònim ha dit...

ni que ho diguis, Marigó perd l'alcaldia per la seva prepotencia, i a sobre el premien, quina manera de fomentar els millors

Anònim ha dit...

El tema de Sta Bàrbara també li podeu preguntar al Sr. Joan PUig

Anònim ha dit...

és va quedar sol intentant evitar la totxana a santa barbara, pregunteu a can psc, que n'ha tret de santa barbara, la totxana i el psc talpara cual-

Anònim ha dit...

Algun comentari que aquí es publica, exactament el de les 21:50 o el de les 21:23, haurien de ser borrats d´aquest blog, ja que atempten contra la dignitat intelectual i moral de les persones, alhora que fan palesa l´inmensa estupidesa d´aquells que els escriuen i fan davallar el nivell d´aquest blog, en el que qualsevol pot dir la seva, però sense insultar de manera tan gratuïta.

Anònim ha dit...

Osti tu, quina mentalitat interna que tenen els del PSC, la assamblea va dir que si des de el primer any a fer fora erc del govern, i va i el sr. marigó es passa la decissió pel forro sense respectar la majoria dels seus militants, després no és d'extrenyar comportaments com en el cas de les autocaravanes, que tot i ser minoria, va i no respecte l'acord de Ple.

Anònim ha dit...

Al Fòrum del PSC de Blanes hi ha comentaris que diuen que a ERC "habría que haberla expulsado 'DESDE EL PRIMER DÍA'".

Aquesta sí que és bona: el primer dia en Joan i la Conxita fan alcalde a en Marigó, i just després, un cop ja tenen el que volen (el poder per a Marigó alcalde), ja proposen que l'alcalde (que té competència legal) foti fora a en Puig i la Conxita...

¿Saps per què han tardat 3 anys a expulsar? Perquè la fabricació de l'excusa i el seu caldo de cultiu necessiten temps per a créxer, desenvolupar-se i estendre's pel cos del territori, carrers i barris, fins a l'últim racó possible, perquè el "missatge" arribi fins a l'electorat indecís.

Com deia Goebbels, la "mentida necessita ser repetida 1.000 vegades perquè acabi quallant i perquè acabi semblant una veritat".

3 anys per expulsar (el "millor" moment per fer-ho, a les portes d'un any electoral, com se li va escapar al president del PSC Pasqual Maragall de visita a Blanes) 3 anys per a "EXECUTAR-HO", quan ja s'ho plantejaven de del primer dia, és tenir molta paciència per part d'en Marigó.

Molt bons deixebles -fins i sibil·lins- dels mètodes de Goebbels, els Garcies i Marigós, traslladant i aplicant els mètodes a Blanes...

Anònim ha dit...

permetem els comentaris, d'aquesta manera es veuen com els gasten els del psc de blanes.

de socialistes res de res...

Anònim ha dit...

A ver si hay suerte y el Sr.Puig explica lo de la deuda con FCC por su malisima gestión.¡Ah!,por favor no inmiscuyais a los pobres Quims en esta historia por que de un comentario bienintencionado sacais basura.La asamblea del PSC votó en principio que seria partidaria de sacar del ayuntamiento a Joan Puig por desleal y vago y seguidamente voto darle a Marigó un voto de confianza para que lo resolviera como mejor le pareciera.Hemos estado aguantando deslealtades de ERC tres años y ahora es Blanes quien soporta la deslealtad de ERC,pero el pueblo tiene memoria y la cuenta es facil :Dos menos uno igual a uno,uno menos uno igual a cero...Eso es lo que sois.

Anònim ha dit...

prou de mentir, el deute de FCC la provocat el permetre a l'argemir fer el que vulgues sense ni tant sols partida pressupostaria, hi ha un responsable que era pere garcia.

salut

Anònim ha dit...

la deuda de FCC es del mandato de Ramos con puig de regidor de hacienda

Anònim ha dit...

Clar, el milió d'euros de les gespes artificials en el futbol també són culpa de Ramos alcalde i Puig de regidor d'hisenda. I el deute de les escombraries amb FCC. I la manca de sorra a la platja. I la urbanització de la muntanya de Sant Joan. I que tanqui la SAFA també. I de la invasió de l'imperi romà a Blanda damunt l'antic poblat íber. I que aquí a Blanes no vingui Woody Allen a rodar una pel·lícula també és culpa de Ramos alcalde i Puig regidor d'hisenda...

Que ja fa 4 anys que Ramos va deixar de ser alcalde i Puig regidor d'hisenda..., senyor meu. Sembla com si els socialistes no haguessin governat durant 4 anys, davant la rentada de mans que feu... ¿Què no hi ha hagut pressupostos municipals pel mig?... Que no hi ha hagut tot un campió, fiera i enginyer matemàtic Pere Garcia al capdavant del tema?? O potser ho he somniat, que els últims 4 anys un senyor que es diu Pere Garcia ha sigut regidor d'hisenda?? La culpa sempre és dels altres. Els socialistes no tenen mai cap culpa. No tenen cap responsabilitat. No s'equivoquen mai. Són la viva encarnació de la perfecció. Els socialistes no han governat durant aquests darrers 4 anys.

Evidentment "bienintencionado" el comentari d'en Quim Gallart... Tan "bienintencionado", que va dir la veritat, ni més ni menys, i amb tanta senzillesa i bonhomia com la que el caracteritza.

Senzillesa, bonhomia i sinceritat que manca a altres......

Anònim ha dit...

Menos rollo y ciñete a la realidad,la deuda con FCC se genera por una mala gestión del amic Puif,perdon Puig.

Anònim ha dit...

A més de mentir, insultant (canviant-li el cognom a en Joan).

Joan, sóc un lector del teu bloc i no estic gaire d'acord amb tu de permetre aquests comentaris tan injuriosos.

He llegit diversos blocs de diversos polítics i en tots, com a mínim, es RESPECTA a la persona del propietari de cada bloc.

Jo em prenc cada mentida i cada insult cap a tu, com un cop baix i un insult cap a la intel·ligència dels blanencs.

Evidentment, com que m'agrada informar-me veraçment, escoltar les veritats de les coses (no mentides) em fereix, em fa mal a un servidor.

Joan, estic tip de mentides, estic tip d'insults. Tip. VULL VIURE EN PAU.
Encara que no sigui per tu, Joan, et demanaria que, comentari mentider, injuriós o insultant, l'esborris, sisplau, com fan la IMMENSÍSSIMA majoria de blocs personals de polítics del PSC (PSC-PSOE), CiU, ICV-EUiA, etc.

Parlem, raonem, amb opinions DISTINTES, confrontant punts de vista, els que calguin, però arrencant d'unes bases, de FETS, dades, verídiques i contrastades, no pas a partir de calúmnies i bestialitats irracionals.

T'ho demano si us plau, per respecte a la intel·ligència dels blanencs, espero que tinguis en compte el meu prec, Joan. Gràcies.

Anònim ha dit...

Joan, estic d'acord amb aquest darrer comentari de les 8.39.
A més que, no només tu, sinó altres persones ens podem sentir FERIDES pels COPS que representa cadascun dels milers d'insults que t'adrecen a tu i a tota la gent honesta d'Esquerra Republicana, a part d'això, hi ha ciutadans que no estan informats i, quan llegeixen mentides de l'alçada d'un campanar com les que escriuen alguns JFOs, i aquests ciutadans desinformats les confronten al costat de les dades i informacions que tu o altres persones d'Esquerra aporteu, aquests ciutadans desinformats no saben a què atenir-se, estan confosos i ja no saben qui diu la veritat i qui té raó o no.

Joan, oju amb les mentides que se segueixen escampant com taca d'oli....

Tu saps que una de les causes per les que ERC va baixar en vots va ser la de les mentides difoses constantment, persistentment i tenaçment pels homes de Pere Garcia i Marigó fent pinça amb l'antiga Proa, tots ells de bracet amb el nexe comú que els unia de la mentida i la calúmnia contra tu i contra ERC de Blanes.

Sispalu, Joan, no caiguem una altra vegada en l'error de donar peixet, cancha i pista lliure a la calúmnia i la mentida, que al final, la gent del poble es confón i, a la fi, castiga en els urnes als polítics honestos, mentres que premia als calumniadors i i mentiders.

El meu suggeriment, Joan és, tot missatge calumniador, MENTIDER, amenaçador o insultant, cal esborrar-lo, com fan els propietaris de qualsevol bloc.

Anònim ha dit...

Si pero seguyis sin contestar,victimismo del malo y demagogia.¡Ah! los de PROA gobiernan con el voto de Puig,que no se os olvide,o sea que la pinza es ERC y la derecha arcacica PP más la derecha nacionalista CIU y el ladrillo PDB.Vosotros mismos majos.

Anònim ha dit...

Si pero seguis sin contestar,victimismo del malo y demagogia.¡Ah! los de PROA gobiernan con el voto de Puig,que no se os olvide,o sea que la pinza es ERC y la derecha arcacica PP más la derecha nacionalista CIU y el ladrillo PDB.Vosotros mismos majos.

Anònim ha dit...

"Cuando quien forma gobierno es el PSC, no gobiernan los partidos (en todo caso, "las personas, los concejales"), HAY UN SOLO GOBIERNO Y UNA SOLA AUTORIDAD LA DEL ALCALDE, un gobierno con una sola voz".

"Cuando quien forma gobierno es CiU, gobiernan los partidos, es un desmadre, un desastre, el tocho, los arcaicos, los nacionalistas"...

******************

Fins aquí, l'invent socialista del discurs amb què, hàbilment i reversiblement, amb jocs de paraules, les tergiversen intercanvien de lloc, amb falsedat i mala llet de fons, per cert.

Però si encara no ha començat a governar aquest nou GOVERN de l'alcalde Trias.....

¿Com se'l pot acusar "de la totxana", si no tenen (els del PSC) cap prova perquè encara no ha començat a rodar, el govern, i no ha pres cap decisió al respecte de la totxana?

Res, allò del gitanet, el guàrdia civil i les cinc pessetes:
"Te he apaleado "preventivamente" porque seguro que se te había pasado por la cabeza cometer un robo".


Nota: en els fets de la passada legislatura (no en la marca) es demostra que la dreta està en el PSC de Blanes.
Això ho tenen clar molts votants de Rajoy/PP/Aznar (votants blanencs de la Plantera, Ca la Guidó, Mas Enlaire o Mas Borinot), els quals votants, en les municipals, voten Dolors Oms o Josep Marigó, "porque ESTOS SON DE LOS NUESTROS" (en paraules d'ells... i saben el motiu del perquè ho diuen, amb raó saben i amb coneixement de causa, del què parlen).

Anònim ha dit...

No només el PSC de Blanes, sinó també el PSOE espanyol. Segur que segrestar publicacions, a la manera que es feia en els anys '60, a instàncies del fiscal general de l'Estat, vinculat al PSOE i posat a dit pel Gobierno de la Nación (socialista, per cert), és "MOLT D'ESQUERRES".

El PSOE-psc és tan de dretes com CiU, PP o Franco, però això sí, en plena democràcia, amb més "talante", enganyosos somriures i cínica vaselina.