17 de juliol 2007

(132) Festa Major, un nou govern, una nova situació

(132) Sempre hem dit que l’actual composició de l’Ajuntament de Blanes sorgit de les eleccions és complexa, no gens fàcil i si a més valorem el govern sorgit del 16 de juny la cosa encara és complica més.

També vam dir que les urnes donaven la possibilitat de formar govern al PSC, que ells obrien el ball i que la seva obsessió en ni tant sols parlar amb Esquerra els hi va tancar les portes a l’alcaldia, ells mateixos van perdre el temps durant vint dies buscant pactes impossible, encara és hora avui de reconèixer el seu error. Però no tardaran a fer-ho, alguns ja ho diuen, fins i tot en públic.

Vista la situació, la supèrbia del PSC ens va portar per quarta vegada a tenir que decidir el govern de Blanes, vam intentar un pacte a la basca versió Blanes, però EUiA si va negar, finalment l’única opció possible és la sorgida el 16 de Juny, ara bé la festa major, aprofitem la festa, gaudim d’aquest dies i agafem força perquè ens queda molta feina.

Esquerra donarà gobernabilitat a Blanes, assumim la responsabilitat del nostre vot, i en aquest sentit no farem cas als rumors, ni a declaracions fora de lloc de membres del PDB, actuarem amb fets, parlarem i aprovarem el millor per Blanes, però això vol esforç, treball i lleialtat i estem disposats a fer-ho vista la incapacitat de les forces de progrés per dur-ho a terme.

El proper dissabte comença amb el pregó del pintor Ricard Ferrer la Festa Major, aprofito aquestes ratlles per desitjar a tots els blanencs i blanenques i als ciutadans que ens visiten una bona Festa Major, visca la festa que ens queda molta feina per fer.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona festa major i despr�s a pencar, que hi ha molta feina, els socialistes han deixat molts forats oberts.

Anònim ha dit...

Que cara mas dura teneis.

Anònim ha dit...

La teva ho deu ser més de cara dura, estem de festa, respecta la tradició,

Anònim ha dit...

Quins forats oberts han deixat el socialistes??? perquè crec recordar que ERC també va governar 3 anys i pico amb els socialistes. Si us plau, siguem seriosos i no fem afirmacions "sin ton ni son".
NO BUSQUEU EXCUSES PER JUSTIFICAR EL VOSTRE RECOLÇAMENT A CIU-PP-PDB dient que tot es culpa del PSC...

Anònim ha dit...

Forats els ecónomics, els deutes amb FCC i altres que aniran sortint

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Anònim de les 19:48
has dit...
Quins forats oberts han deixat el socialistes??? perquè crec recordar que ERC també va governar 3 anys i pico amb els socialistes. Si us plau, siguem seriosos i no fem afirmacions "sin ton ni son".
NO BUSQUEU EXCUSES PER JUSTIFICAR EL VOSTRE RECOLÇAMENT A CIU-PP-PDB dient que tot es culpa del PSC...
ERC va fer durant aquest temps el que l’equip del Sr. Marigó li va permetre. No es pot comparar la diferencia de forces entre un partit i l’altre. D’això n’hem après, i es un dels motius per no haver entrat al nou govern.
També dir-te a ERC no hem de justificar res.
Hem recolzat a CiU, i només a CiU, i ara per ara, ho tornaríem a fer.
Ja hem explicat els motius mes d’un cop, però resumint seria.
El PSC no va voler obtenir una majoria estable. CiU si.
ERC no ha renunciat al seu programa.
Si realment vols mes informació, demana-la, que t’ha la donarem.
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

Còpio literalment del primer missatge:
els socialistes han deixat molts forats oberts.
Torno a repetir QUINS FORATS han obert els socialistes? ja que parleu de molts.
Demano fets i no paraules

Anònim ha dit...

Vols que te'n digui un altre?? El de gastar-se 1 milió d'euros en gespes artificials..., quan al poble hi ha altres prioritats i necessitats SOCIALS (en educació, sanitat, habitatge, formació ocupacional...)...

O et penses que aquest milió d'euros ha sortit generosament i gentil de les butxaques particulars del duo eco-socialista Salmerón-Marigó?

Anònim ha dit...

Et sembla poc el forat que fa 1 milió d'euros??

Anònim ha dit...

1 milió d'euros no fa 1 forat; en fa molts.
Mare de Déu, quants forats es podrien tapar amb un milió d'euros.

Auditoria, ja!!

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola anònim que pregunta pels forats.

En el teu primer escrit plantejaves tres punts:
1er – Els famosos forats.
2on – La complicitat d’ERC amb aquests forats.
3er – El pacte de l’actual govern de Blanes.

Respecte al primer punt, dir-te que jo no he tret el tema.
Els indicis i son, i com indicis que son, entendràs que no els posi aquí. Si aconseguim que es faci l’auditoria, ja veurem si hi han forats.

El meu error va ser pensar que el primer punt només era un apèndix del segon, i que no era un punt independent. Tal com ho vas plantejar, semblava que acceptaves que hi havien forats, i que ERC era còmplice d’aquests forats (Ja t’he explicat que això no és així, i el perquè)
Es per això que et vaig respondre al segon i al tercer punt.

Veig que no fas cap comentari sobre els altres dos punts, i per tant, considero que els has entès i els has acceptant com arguments vàlids i legítims.

Salutacions i independència.