16 de juliol 2007

(131) Ara és el moment de tenir la primera hora gratuïta a l’aparcament de SABA i a les zones blaves

(131) Dintre l’acord per donar suport a Josep Trias, fèiem una especial referència a les actuacions en polítiques d’aparcament. En aquest aspecte i mentre no estigues ampliat l’aparcament del passeig de mar, calia arribar a un acord amb l’empresa concessionària per tal de donar la primera hora gratuïta d’aparcament als cotxes que paguen l’impost de circulació a Blanes.

Segons la llei 44/2006 de millora de la protecció de consumidors i usuaris SABA ha de facturar per minuts en les properes setmanes, ara doncs és el moment d’arribar a un bon acord que garanteixi la proposta feta per nosaltres en el document signat amb CiU.

Igualment i encara és més fàcil d’aplicar l’hora gratuïta a les zones blaves de la població per tots aquells cotxes que paguin l’impost de circulació en el nostres municipi, ja que les zones blaves ja són de gestió municipal.

Esperem que en les properes setmanes el Govern municipal doni conformitat en aquestes propostes que representarien una veritable política d’aparcament per primera vegada en molts anys.

I a la vegada ens permetria afrontar amb realisme l’ampliació de l’aparcament del passeig de mar, una veritable necessitat que milloraria el comerç local.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure si és veritat, o és un altre farol.

vigileu i a veure si ho feu be.

Anònim ha dit...

Aquest assumpte de l'aparcament és una altra prova més que demostra que, mentre ERC va per feina, alguns socialistes només es dediquen a escriure, per aquí més avall, per anar a la contra de la legítima i legal decisió del Ple d'investidura on fou escollit l'alcalde, i alhora practicar oposició destructiva, sense parlar gens ni mica del present ni del futur de Blanes, dels temes que interessen a la gent, als blanencs.

ÀNIMS Joan i gent d'ERC, seguiu concentrats i centrats en la feina com feu fins ara.
Ni cas als que només saben xisclar, destruir, posar pals a les rodes i no reconeixen la democràcia representativa dels regidors en la seva responsabilitat en els plens i en la resta de feina a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Perdoneu nois, no cal que tireu coets abans de que SABA digui si o no.Per cert, en sembla que a Lloret ara han tret la gratuïtat de la primera hora d'aparcament.

Anònim ha dit...

Entenc que no es tracta de tirar coets, sinó de posar fil a l'agulla.

Que jo sàpiga, a Lloret treuen la gratuïtat de la primera hora tots els estius.

Ja em conformaria que, com a Lloret, la primera hora de totes les primaveres, hiverns i tardors al pàrquing del Passeig de Mar blanenc fos gratuïta.

Endavant amb la feina!! Posem-nos-hi tots, que això sí que interessa als ciutadans i és pel bé de tots els blanencs, VOTANTS i MILITANTS del PDB i del PSC INCLOSOS!!!

Gracies Joan i companys d'ERC per estar atents, aquestes són les coses útils i pràctiques que interessen a la gent. Força i endavant...


Un ciutadà blanenc.

Anònim ha dit...

endavant esquerram ni han uns quants que s'arrepenteixen de no votar a esquerra, creint-se la campanya bruta del psc de marigó-

endavant

Anònim ha dit...

Ull viu, que això no només és en benefici dels blanencs, que ho és, sinó també en benefici de turistes i visitants en temporada baixa, és molt important en una població turística donar facilitats d'aparcament per als visitants.
Molt important a favor del comerç, les botigues, la revitalització d'una part important de l'economia blanenca, que té efectes multiplicadors.
O sigui que, com diu en Joan i l'altre blanenc, cal posar fil a l'agulla.

Anònim ha dit...

estic segur que aixi ho faran, malgrat l'emprenyada del PSC.....

Anònim ha dit...

nomès per un tema com aquest ja valdrà la pena haver votat a esquerra.

no afluxeu, doneu una lliço de modos al psc i a quim valls

Anònim ha dit...

Perdoneu però ja existeix una targeta que et permet (menys a l'estiu) pagar la meitat del que et costa el parking, potser hi ha molta gent que no ho sap i seria bo que s'informesin.

Anònim ha dit...

aixo tambè és farà, però ara sera tota l hora i per tots els que pagan l'impost a blanes

Anònim ha dit...

Comienza muy pronto el Puig a colgarse medallas de cosas que ni existen.Tal vez esté recuperando el tiempo perdido.

Anònim ha dit...

SOLO EN INVIERNO NO PAGAR, SERIA TODO UN EXITO!!!!

Anònim ha dit...

tot l'hivern i tot l'estiu, són propostes d'esquerra

Anònim ha dit...

Ara al treballar positivament a favor de la gent li diuen "penjar-se medalles". XD
Doncs benvingudes siguin les "medalles", perquè això voldrà dir que milloren els serveis públics a disposició de la ciutadania.

Anònim ha dit...

està molt bé, per cert ja m'agradaria a mi que un polític donès la cara malgrat tot,

felicitats

Anònim ha dit...

tot l'hivern i tot l'estiu, són propostes d'esquerra- PREN NOTA SOBRE TOT PER L'ESTIU i amb la mida del parking que tenim...

Anònim ha dit...

A "ciutadà blanenc":
Què vols dir exactament amb "VOTANTS i MILITANTS del PDB i del PSC INCLOSOS!!!" ???
Per què poses a uns i altres dins el mateix sac???
El PDB està al Govern, i pel que sembla, està ja treballant de valent, amb propostes concretes, sense fer cas del "què diràn", per que el que interessa és fer feina.
No posis al PDB a l´alçada del PSC, si us plau, AIXÒ NO TOCA, no comencem a dir bajanades per despistar el personal.

Anònim ha dit...

Jo he dit:
(La gratuïtat de la primera hora) "és pel BÉ de tots els blanencs, VOTANTS i MILITANTS del PDB i del PSC INCLOSOS!!!"

He volgut donar a entendre que aquesta mesura pot beneficiar a TOTS els blanencs, entre ells també als més de 4000 votants del PSC, així com als més de 1000 votants del PDB.

No vulguis veure cap mala fe en aquest comentari, no hi ha cap paraula negativa: ÉS EN POSITIU, com si diguéssim: EN CONSTRUCTIU.

Perquè m'entenguis: ja m'agradaria que tots els partits, tots (no dic noms) treballessin tan en favor de Blanes, quan estan AL GOVERN, com quan estan a l'OPOSICIÓ.

Res més que això, crec que no he faltat al respecte ni he insultat a ningú.
I tinc dret a opinar, només faltaria.

Sols voldria que TOTS suméssin esforços en favor del poble, dels blanencs, abans, ara i després.

Anònim ha dit...

T´ha quedat molt bé noi, però quan parles de "tots els blanencs, inclosos els del PDB", ja estàs excloent d´entrada, perque si inclous a algú, vol dir que d´entrada no hi són, d´inclosos.
Tens tot el dret del mon, com jo, a opinar, però deixem-nos de "jocs de mans" i a treballar!

Anònim ha dit...

Copio literalment:
"Endavant amb la feina!! Posem-nos-hi tots, que això sí que interessa als ciutadans i és pel bé de tots els blanencs, VOTANTS i MILITANTS del PDB i del PSC INCLOSOS!!!"
Us heu deixat Ciu, PP, ERC, crec que també son ciutadans i tots han de treballar per Blanes.

Anònim ha dit...

També us heu deixat a Esquerra Unida i ALternativa!

Anònim ha dit...

I LA APOB

Anònim ha dit...

i la mara que els va parir, el que està clar que el vot més util fa ser esquerra, són els unics que tenen les coses clares

Anònim ha dit...

doncs a SABA no en saben res de res! burrus truqueu i veureu

Anònim ha dit...

Jo el que veig és que Esquerra fa propostes molt interessants, que les posa al seu programa (ho dic perquè me l'he llegit) i que, després, és capaç d'incorporar-les com a condició per a votar el candidat a alcalde.

Que ningú no s'enfadi si s'explica una cosa tant palpable i evident com que, de les propostes positives que fa Esquerra, també se'n beneficien aquells dirigents polítics que tant vilipendien i denigren dia rere dia a Esquerra, i FELIÇMENT, també se'n beneficien els votants d'aquests partits, com els de la resta de grups polítcs, és a dir, els 38.000 habitants de Blanes.

Em sembla molt bé que un senyor del PDB digui que van per feina, em sembla magnífic i estupend, però per feina s'hi ha d'anar tant des del govern, com des de l'oposició, i "mostrar respecte pels altres" se n'ha de mostrar tant quan s'està al govern, com quan s'està a l'oposició. Això és aplicable als dirigents del PSC, evidentment.

Feina, feina, feina, amb respecte, amb respecte, amb respecte. Feina, feina, feina. De tothom per a tothom.

Anònim ha dit...

Mireu això de donar la gran noticia, seria més feina de l'equip de govern actual. Potser és que en PUig s'ha convertit en el seu portaveu????? i després diu que està a l'oposició.
Nois, feina i respecte i res de fantasmades.

Anònim ha dit...

deixeu treballar, esquerra parla clar i català, veurem si tenen raó

Anònim ha dit...

Faig memòria que les propostes positives pel poble, tant es poden fer des del govern, com des de l'oposició. Per tant, 'chapeau', Esquerra, us encoratjo a seguir en aquesta línia, concentrats tal com feu en les prioritats i necessitats del municipi, ara l'aparcament, després una altra assumpte.

Gràcies Joan per explicar-te sovint i periòdicament, informant en aquest teu bloc, i per posar a la disposició de nosaltres blanencs de carrer el teu bloc per a donar opinions, fer comentaris i aportacions.


Igual com envio ànims per a ERC (perquè m'hi sento més pròxim), també envio ànims per a TOTS, tots els altres partits i tota la gent que hi treballa.

Estimem Blanes i a la seva gent, tots plegats!!!

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Hola Anònim de les 19:51.
has dit...
Mireu això de donar la gran noticia, seria més feina de l'equip de govern actual. Potser és que en PUig s'ha convertit en el seu portaveu????? i després diu que està a l'oposició.
Nois, feina i respecte i res de fantasmades.

És veritat que la noticia, si es compleix, que de moment no en tinc cap dubte, l’ha de donar l’equip de govern . Però es una de les propostes d’ERC per votar al SR. Trias com alcalde.
És lògic, que ERC reclami el que el mèrit seu, abans que un altre es posi la medalla.
És veritat que serà l’equip de govern qui apliqui aquesta norma, però la proposta, l’impuls i l’exigència de portar-la endavant, és d’ERC.
Consulteu els 50 punts que ERC va condicionar per votar a favor del actual alcalde, i mireu el programa electoral d’ERC, i podreu comprovar, que es cosa d’ERC.
Salutacions i independència.