15 de juliol 2007

(130) XXXV edició del trofeu Quillat de fotografia

(130) Ahir al matí vaig assistir al lliurament dels premis d’aquest prestigiós i consolidat trofeu de fotografia que any darrera any te lloc a Blanes. El premi organitzat per l’Agrupació fotogràfica i cinematogràfica de Blanes ha anat guanyant prestigi i nombre de participants.

El President de l’agrupació en Tomàs Romero, un entusiasta juntament amb la seva junta me va insistir que hi anés, fins i tot va enviar-me un correu electrònic per recordar-me l’esdeveniment que s’ha celebrat a la Casa Saladrigues.

L’acte presidit per l’Alcalde Josep Trias (responsable de cultura) ha comptat amb l’assistència dels regidors del PSC Quim Valls i Josep Marigó, entre tots i el mateix President en Tomàs Romero hem lliurat els diferents premis.

Cada any editen un catàleg amb la reproducció de les fotografies guanyadores, la fotografia que acompanya aquest post, reprodueix els catàlegs del 2006 i 2005 amb la fotografia guanyadora a la portada.

Normalment unes quantes de les fotografies que publico en aquest bloc o en altres son fetes per mi mateix, tinc la costum de portar a sobre una petita màquina digital que me permet immortalitzar moments viscuts. Les fotografies me permeten fer més amè els meus blocs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quedo sorprès per la capacitat de escriure sobre temes diferents, gracies per informar-nos.

Anònim ha dit...

La fotografia ben feta, sens dubte és un art.

A mi particularment, m'agrada fer fotografies de paisatges, on hi hagi fenòmens naturals, i on es pugui jugar, combinar i contrastar amb les tonalitats i colors.
Recomano al matí, una eixida de sol per l'horitzó, feta la foto des de davant de sa Palomera, en el banc per seure de les cases de Sant Andreu de Sa Palomera.
aquell taronja solar sobre el blau marí i marró del rocam és esplèndid.

Felicitats, Joan, que et vagi bé.