15 de juliol 2007

(129) PSC i IC promouen sense èxit una concentració de autocaravanes per un aparcament que mai ha existit.

(129) Segons publica avui el Diari de Girona, s’està promovent una desfilada manifestació d’autocaravanes per dins de Blanes per protestar pel suposat tancament d’un aparcament, i dic suposat perquè mai ha existit un veritable aparcament amb serveis per les autocaravanes.

El que ha fet l’actual alcalde i d’acord amb el nostre grup municipal es tancar un fals aparcament que portava a enganyar al sector de les autocaravanes. Durant el mandat de PSC i EUiA es va posar unes senyals d’aparcament d’aquest vehicles i prou, mai aquesta esplanada ha tingut serveis o altres prestacions per dir-ne d’aquest espai un aparcament. Com moltes altres coses van vendre fum, i mai van escoltar a la majoria del plenari i de la ciutat que no volien que s’utilitzes fraudulentament aquest espai.

En aquest mateix article un representant de la patronal de les autocaravanes basques, Arsenio Gutiérrez amenaça amb portar la ordenança de trànsit de Lloret i de Blanes a la Dirección General de Trafico (DGT) me sembla una pressa de pel, aquest senyor ha de saber que estem en autonomia i com tal Catalunya i els seus ajuntaments tenen potestat per regular el trànsit en els nostres municipals.

En el mateix article és fa referència a un fòrum de caravanistes on en parlen d’aquesta manifestació i on persones properes als socialistes i a EUiA segueixen intoxicant contra el seu municipi.

Pareu ja de fer mal a Blanes, heu perdut l’alcaldia per la vostra supèrbia, no busqueu excuses i no practiqueu el joc brut.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

la caravana de l'argemir anirà al capdavant.....

ja, ja ja

Anònim ha dit...

... conduida per Marigó ...

Anònim ha dit...

que vinguin d'una vegada, els hi donarem acampada a la seu del PSC

Anònim ha dit...

Ni verguenza ni respeto ni razones,no teneis de nada,luego os quejais y reclamais lo que ni minimamente teneis para nadie que no sea de vuestra cuerda

Anònim ha dit...

salut company

Anònim ha dit...

L'anònim que parla de "cuerdas", comentar-li que d'aquest "corda" de fer complir allò que acorda el plenari, d'aquest "corda" és el parer de la majoria del plenari blanenc.
Potser que en Marigó, que estava -i està en minoria- hagués respectat i acatat, com tu, la voluntat democràtica de la majoria del ple municipal.

Si algun dia s'hagués de fer un pàrquing o àrea per a autocaravanes, que sigui amb totes les garanties i no la presa de pèl de quatre fustes.

I amb l'acord de la majoria del plenari, com es fa en les democràcies avançades, i no com en els règims bananers.

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Anònim ha dit...

Gràcies pel consell, company/a, fas bé de dir-ho, això és com l'advertiment que hi ha escrit en els paquets de tabac: "Les autoritats sanitàries advertexen que...", he, he...
Gràcies.

En "jfo" és una còpia desafortunada del personatge "Tururu" del fòrum socialista de Blanes.

El "jfo" ha volgut copiar l'estil del "Tururu".
Però el "jfo" no li arriba ni a la sola de la sabata, pel que fa referència als monstruosos insults escrits pel "Tururu" del fòrum socialista.

Pel que fa a les normes bàsiques i mínimes de cortesia i respecte del fòrum socialista que consten a la seva pàgina prèvia, els mateixos propietaris del FòrumPSC (o sia, el PSC-Blanes) no complien aquestes seves pròpies normes del mateix fòrum, és a dir, no esborraven cap insult majúscul i aberrant, ni cap calúmnia constant..., en el 99% dels casos, calúmnies contra ERC, "cosa estranya per variar".

I, de tant en tant, quan els convenia als socialistes (d'això fa més temps), altres usuaris socialistes del fòrum li reien les gràcies, al "Tururu".

Fins i tot el "Tururu" (personatge que, pels seus escrits, es pot perfectament catalogar dins el món de la ultra-dreta), es va decantar declaradament per Josep Marigó, com a "millor candidat a alcalde".

Doncs bé, el "jfo" vol aprendre d'en "Tururu", vol seguir les seves passes i "mestratge", però, és clar, és difícil superar al "Tururu" en calúminies, infàmies, insults i mentides, tot i que ja s'hi esforça i s'hi aplica, el "jfo".

Un altre problema que tenen a can PSC-Blanes, és que les línies que separen a la direcció local (Marigó, Lourdes...) dels excèntrics, incontrolats i radicals "jfo"s i "Tururus", són unes línes molt primes.

Anònim ha dit...

No teneis ningunrespeto ni ninguna cultura democratica.Soy jfo y es facilmente reconocerme.Soy m ilitante del PSC pero n unca he tenido un cargo publico por propia coherencia personal.Pero no milito ahora,ya militaba en las Juventudes Socialistas em el 72.No se quien es "tururu",no entro habitualmente en el foro del PSC,me interesa más con frontar ideas u opiniones con diversos que no con iguales.

Anònim ha dit...

continuación.
Pero mira Joan ya se que empleas mucho tiempo escudriñando los foros socialistas para seguir en tu papel de victima.
No soy catalán pero defiendo Catalunya donde haga falta con la sinceridad y rotundidad que se necesite y sobre todo con mucha más credibilidad que tú que de esa "defensa" has hecho una forma de vida en el peor sentido de la palabra porque al final eso no se corresponde con tus actitudes políticas que generalmente van encaminadas a tu interes personal.
Es muy facil defender cualquier cosa con las compensaciones con las que tu lo haces.

Anònim ha dit...

cont.
Lo triste de todo esto es que seguramente entre personas de diferente ideologia se podrian hablar todos los temas posibles y debatirlos que ese es el quid de la cuestión en democracia pero eso a vosotros os queda muy lejos.
Todavia esta por ver el beneficio que vuestra fuerza politica reporta a Catalunya en general y a Blanes en particular.Ninguno.Solo rfeivindicaciones identitarias y victimismo barato,pero propuestas cero.
Solo rencor y beneficio politico para tí.
Quizas con un poco de generosidad podrias llegar a entender que la politica no se circunscribre solo a salir en los periodicos sino que es una actitud noble y generosa hacia los demás sean cuales sean sus planteamientos politicos,origen o lengua.

Anònim ha dit...

L'únic odi és d'aquells que no accepten la llibertat de Catalunya a ser lliures

Anònim ha dit...

JFO: una cosa són els raonaments, i una altra cosa molt diferent són la col·lecció de mentides juntes que has fet públiques.

N'has dites tantes, de mentides...
N'agafaré una a l'atzar, per exemple:
Dius que en Joan Puig està en política "només pel seu benefici personal".

¿Com pots demostrar aquesta falsedat?

És una acusació tan baixa, tan barroera, que aquella gent, que existeix, de mala fe, la podria aplicar a tots i qualsevol dels polítics.

¿Tu t'imagines que algú digués que "Marigó està només en política pel seu benefici personal", i, a continuació es quedes tan ample i descansat, com fas tu, i no aportés cap prova del perquè deixa anar tal acusació?

Repeteixo, has dit tal col·lecció de mentides en tan poc espai (la primera és que si navegues per internet i ets militant socialista des de 1972, no és cert el que dius que "no saps quines coses escriu/escrivia Tururu en EL VOSTRE fòrum")..., que ja només amb aquestes 2 mentides que has dit, desmentides per un servidor, ja desqualifiquen el gruix general del teu article, al qual li manca credibilitat per basar-se en una bola rere l'altra.

En confiança, crec que farieu bé de calmar-vos, de tranquil·litzar-vos els socialistes, d'oblidar-vos d'en Joan i de tota la gent d'ERC, i de mirar pels temes de la ciutat, que ja sou grandets i teniu 8 regidors -que són molts- per a fer moltes coses en positiu i no per perdre el temps atacant i vilipendiant a un partit que només té un regidor.

Pel que llegeixo dels vostres textos escriviu massa en calent i esteu massa nerviosos. Tranquils, nois, tranquils, i, sisplau, no les digueu tan grosses -les boles- de l'alçada d'un campanar..., que no colen.

Anònim ha dit...

Com passa sovint, quan hi ha alguna acusació provinent d'algun socialista, aquest treu a colació el típic tema "identitari" (sense venir massa al cas).

Per aquí aquest bloc, fa dies o fa temps que ningú en parlava, del tema, i qui el treu, el tema, és un militant socialista.

Mare de Déu, quanta preocupació i quant d'interès que tenen alguns socialistes, pel tema "identitari"..., hi estan moooolt interessats..., quan per aquí, i ja fa dies i setmanes, la gent republicana el que feia era estar comentant i treballant centrada en temes locals, municipals, de ciutat, de Blanes...

Mira JFO, malgrat que et rasguis tant les vestidures i que facis un escàndol de les coses, tal com realment són: espontànies i naturals, jo, com a independentista català, i com a votant d'ERC, et diré que CADASCÚ QUE SE SENTI COM VULGUI, QUE PER A AIXÒ ESTÀ LA LLIBERTAT DE CADA PERSONA.

Mare de Déu, si les coses són tan senzilles com el que acabo de dir en l'anterior paràgraf i, alguns socialistes (o del PP estatal o de Ciudadanos)... els estirabots i les exageracions que fan.

Resumint: SIGUES COM VULGUIS"... i... "ESTIMA COM VULGUIS"...

En Joan i la gent d'ERC pensem d'aquest manera.

No sé a què venen i a què treuen cap precisament "ara", aquestes "preocupacions" artificials i interessades...

Gràcies al partit d'en Puig, en Montilla és President de la Generalitat.
I gràcies als vots personals d'en Puig, en Zapatero va ser investit President del govern estatal.
Sembla mentida que encara ens vingueu amb aquests tòpics decimonònics (de l'any de la picor).


Atentament,
Carles FERNÁNDEZ (acabat amb -EZ), ¿d'acord, JFO?

Anònim ha dit...

I encara una altra.
Amb tantes dificultats per les que ha passat ERC i amb tan poca representativitat (pocs regidors i diputats) com ha tingut ERC des de l'any 1936 (repeteixo: des de 1936)..., des de 1980 ERC ha fet més propostes i accions en positiu (mocions a l'oposició o acció governamental) de les esperables en un partit amb la situació minoritària (amb poca representativitat) com ha tingut i té encara ERC.

A Blanes: Pinya de Rosa, Delta de la Tordera, posar seny al port, treballar per la protecció del Vilar, preu de l'aigua just, Biblioteca Comarcal, eliminació transformador elèctric de Ca la Guidó, cobriment de les rieres, catàleg del patrimoni arquitectònic, controlar l'urbanisme excessiu, posar seny a l'Illa de Blanes, facilitar la governabilitat a l'Ajuntament des de 1979 (ja amb Baptista Gallart), AMB UN SOL REGIDOR, o treballar per Blanes sense representació a l'Ajuntament, o amb 2 regidors durant 1 legislatura, feina a Turisme, Comerç i Participació Ciutadana, a més de tantes propostes, mocions, directives i ordenances impulsades per ERC a nivell de Blanes...

Que afirmis, JFO, que ERC no ha fet "RES" per Blanes....... és que..... és que......... "non comment".......

I pel país, per Catalunya, otro que tal.....
Només pel sols fet que ERC és l'únic partit d'entre els 6 partits catalans amb representació parlamentària que proposa el CONCERT ECONÒMIC, que és el sistema de finançament de la Generalitat pel qual els impostos que generem els catalans els RECAPTARIA LA GENERALITAT, amb un AUGMENT considerabilíssim d'ingressos per a la Generalitat i per als ajuntaments catalans, per a fer POLÍTIQUES SOCIALS, D'ESQUERRES i PROGRESSISTES de debò, amb cara i ulls........ només per aquet motiu i aquesta decisiva proposta, ERC ja ha fet més en favor del poble i dels 7 milions de ciutadans de Catalunya com tu i com jo..., que cadascun dels altres partits parlamentaris catalans...

Per cert, tu que ets militant socialista, et faig avinent que, quan ataques a ERC dient que no fa "RES" per Catalunya, d'alguna manera o altra, estas desprestigiant al teu propi Partit Socialista i al mateix govern de la Generalitat presidit per un socialista, govern en el qual hi ha una coalició formada per ERC i el teu Partit Socialista.

¿No em diras que el teu partit socialista, en Montilla, s'ajunta amb uns "DIMONIS" tan grossos com pintes als d'ERC?, perquè..., ¿tu creus que si fossin tant "dolents i ganduls que no fan res", com dius, en Montilla s'hi ajuntaria??

Fas mal al govern de la Generalitat i desprestigies al teu Partit Socialista, al fer aquestes acusacions mancades de cap, cap, fonament.

Fas oposició tipus Josep Piqué/Eduardo Zaplana al govern PSC-ERC de la Generalitat de Catalunya.
Tu, militant socialista, fas oposició a José Montilla Aguilera al desqualificar el seu pacte, la seva aliança (i del PSC) en el govern que presideix.


Quan acusis de quelcom als altres, JFO, aporta proves, sisplau.
No queda gaire bonic per a tu i per al teu partit, que facis/que feu que hagin d'aportar proves (com he fet) els que es defensen.

Anònim ha dit...

Mira no se puede mentir tan descaradamente.Clara que habeis estado en decisiones del ayuntamiento,más faltaria.Pero si de alguna forma se puede calificar la faena en el ayuntamiento de Blanes en las dos ultimas legislaturas que son las que yo más conozco es de desconcertante.En la etapa del sr.Puig como regidor de Hacienda pues explicame porque no solicitó que le auditasen su gestión cuando saltó lo de Aigues de Blanes y porqué se plegó de forma tan vergonzosa al sr.Ramos.Y en la ultima legislatura pues sed califica facil, palos men las ruedas.No me cuentes historias sob re lo del puerto de Blanes que es una actuación vergonzosa por parte del Sr.Puig .O entérate del papelón de la sra. Boldú en cualquier comisión municipal donde no podia decir ni si ni no hasta que opinase el gran gurú.Si eso es estar en política por el bien del pueblo perdona pero creo que teneis un problema más serio del que parece.jfo

Anònim ha dit...

¿Saps què és un "gurú"?
És el cap d'una secta.
Amb insults per bandera no anireu enlloc, socialistes.
Mai podreu formar governs de coalició.
Amb insults per bandera, us queda molt temps d'estar a l'oposició.
Amb insults per bandera, no arribareu mai a acords, a ENTESES amb altres persones o partits.

De mentides, n'has dit un munt, JFO... I TE LES HAN DEMOSTRAT.

No val la teva resposta infantil: "Y tú más" (="y tú dices más mentiras"), més encara quan no ho demostres, només poses adjectius qualificatius a tort i a dret, SENSE POSAR PROVES DE RES.
DE RES.

Per posar pals a les rodes de la feina del govern (perquè Puig i Conxita EREN govern), igual com tu socialista poses pals a les rodes del govern de José Montilla..., ja hi havia el senyor Marigó, que, en comptes d'aprofitar la important eina, instrument, puntal o mitjà de tenir tan a l'abast un REPRESENTANT de Blanes al Congreso de Madrid..., un avantatge que Marigó, amb voluntat d'entesa, es podria haver sumat bons esforços i energies entre alcalde i diputat, sumat esforços en favor de Blanes, en comptes de tot això, el que va fer en realitat Marigó, Pere Garcia i gran part del grup socialista a l'Ajuntament va ser anar a la contra de la feina dels Tinents d'Alcalde Conxita i Puig i posar obstacles, amb enveges, gelosies i crítiques subterrànies pels barris (coincidint i FENT PINÇA Pere Garcia i dirigents del PSC local amb el discurs de la PROA) en contra de la feina de Joan Puig a Madrid.

Si hagués sigut un diputat SOCIALISTA blanenc a Madrid, ¿Marigó i Pere Garcia haurien fet igual?

NO, LA RESPOSTA ÉS ROTUNDAMENT NO.

Anònim ha dit...

Diu que, "sobre el puerto de Blanes, es una actitud vergonzosa, la de Puig" i no diu el perquè, no explica el perquè, segons ell, és una actitud "vergonyosa".

Com això, tot.

En molts socialistes, els veig a venir que, per actituds "vergonyoses" ells ententen tota manera de PENSAR DIFERENT a ells, és a dir, entenen un equip de govern municipal com una alcaldadura o dictadura de l'alcalde, on l'alcalde mana, i els altres han d'assentir, obeir sumissament i abaixar el cap, en comptes de parlar els temes prèviament, internament, per tal d'arribar a acords entre els regidors membres del govern i on l'alcalde és el coordinador, portaveu més important i qui té la màxima autoritat per a cohesionar, amb diàleg i voluntat d'entesa, l'EQUIP de govern.

Perquè un govern és un EQUIP de persones adultes, i amb criteri, i no una dictadura.

Això, hauria de ser així, amb qualsevol alcalde: amb Oms, amb Bota, amb Ramos, Marigó i Trias.

El que passa és que no tots els alcaldes tenen un tarannà semblant, n'hi ha de més prepotents i autoritaris, i n'hi ha de més dialogants, amb consens: aquest últims són els que es guanyen més autoritat per mèrits propis que els primers, els quals exerceixen autoritarisme.

No és el mateix tenir autoritat (guanyada a pols), que ser autoritari.

Anònim ha dit...

¿Plegar-se de forma "vergonzosa" al Sr. Ramos?

Sembla que tenim una memòria una mica selectiva, pel que li convé al Sr. Marigó.

¿Ja no es recorda de les diferències d'opinió que havia tingut Puig amb Ramos? ¿Del rebut de l'aigua, respecte a la dessaladora? ¿Del demanar seny a l'Illa Isozaki davant els excessos de Ramos? ¿Dels monuments a Sa Palomera? ¿Del desdoblament N-II pel Vilar? ¿De la urbanització o NO de Pinya de Rosa?

Et semblen poques diferències respecte a Ramos com per dir alegrement i gratuïtament que se "plegaba vergonzosamente"??

Memòria selectiva feta a la mida socialista.

La diferència entre Ramos i Marigó és que, mentre Ramos admetia la diferència d'opinions dins un govern, NO EXPULSAVA PAS ALS SEUS MEMBRES i esgotava la legislatura, Marigó és l'encarnació de la dictadura o alcaldacràcia personal a l'interior d'un govern, perquè no admet la dissidència ni la diferència d'opinions, i per aquest motiu, EXPULSA I TRENCA EL GOVERN com un nen petit que, cabrejat, trenca la seva joguina perquè no n'entén el funcionament o no la sap fer funcionar.

Ramos podia caure antipàtic i massa seriós de portes enfora (se n'havia guanyat la fama) però dialogava fins al màxim (i sabia argumentar per a la seva opinió o enfocament), però RESPECTAVA l'opinió diferent.

Marigó, no.
Ha de ser el que ell diu. I punt.

I si obres la boca, t'expulso, et foto fora...

I no pacto mai més amb tu.

Així us va, socialistes, ara a l'oposició.

Anònim ha dit...

Sicialistas en la oposición,y vosotros?...Si o no.O tal vez.O como convenga.O ya veremos. O espera a ver que dice el Joan.Ovamos a hacer ruido y poco más.O estos socialistas sed van a enterar.O como me han puesto en mi sitio (o sea FUERA DE CUALQUIER LUGAR DE RESPON SABILIDAD PORQUE DE ESO NO TENGO) pues entonces me cisco en todo,me invento un acuerdo de 50 puntos y a hacer daño que es lo mio.
Patetico.

Anònim ha dit...

Ostreees, el de les 18.52, que destructiu, i que transcendent....

Però si aquí l'únic que expulsa i tanca portes és Marigó.

De tot això que acabes de dir, posa-t'ho com un mirall a davant i aplica't el cuento, professional excloent de l'expulsió.

Els uns tenen ganes de parlar per a entendre's, i els altres els contesten amb la porta pels nassos, i després amb 8 regidors s'estranyen que han anat a desembocar l'oposició.

Amb l'excepció de la seva marca blanca, que la té assegurada, el PSC ha sigut incapaç de posar-se d'acord amb cap altre dels altres quatre partits... amb cap dels quatre..., que ja és difícil no posar-se d'acord amb ningú..., ÉS QUE TOTS SÓN MALÈFICS EXCEPTE el PSC, no cal dir-ho, tots, tots tots.
Això sí que és un rècord mundial d'aïllament, autoostracisme, enclaustrament, mirar-se el melic obsessivament, capficament, ensimismamiento i dir, "o jo Marigó o el caos", això ha sigut una confabulació mundial, una conspiració dels quatre contra mi, el món contra mi...

Que Marigó segueixi amb el "ja no et parlo", "ja no pacto amb tu", "ja no pacto amb vosaltres", "ja no t'escolto", "YA NO TE AJUNTO"..., seguiu, seguiu així, que arribareu lluny i millorareu molt en les relacions socials i en la capacitat d'arribar a acords...

Anònim ha dit...

Mirad a ver cuanto mejoraiis y habeis mejorado vosotros.PATETICOS

Anònim ha dit...

Doncs ja ho veus, el PSC-EUiA no s'ha pogut entendre amb ningú.
Esquerra, com a mínim, ha arribat a un acord amb CiU.
I CiU, per la seva part, ha arribat a un acord de govern amb Anselmo i Lillo.
Tu mateix.


P.S.: I per opinar, no t'he insultat ni t'he titllat de "patètico", com sí que acostumeu a fer bastants socialistes envers a qui no pensa ben bé com vosaltres. Que consti en acta.