11 de juliol 2007

(125) Punt de partida, ens cal una auditoria

(125) En el nostre acord per donar suport a Josep Trias (CiU) hi és present la realització d’una auditoria, ho creiem més necessari que mai, vista la situació i sobretot desprès de la darrera reunió de la Comissió Informativa d’Hisenda de la passada legislatura en que ens van donar certes informacions que ens van deixar molt preocupats.

Creiem més necessari que mai que això es produeixi, vist que s’han amagat dades i que la situació econòmica la veiem preocupant. No podem perdre més temps, cal actuar amb fermesa i pensant en Blanes.

L’auditoria a més ens permet iniciar una nova etapa, de modernització de la ciutat i serveix a més per desautoritzar declaracions fora de lloc i quasi insultants que alguns, molt nerviosos han fet.

La decisió l’hem de prendre ara, no podem esperar més, desprès no valdran les excuses de carregar el mort a l’anterior de govern, nosaltres insistirem, ho considerem una prioritat.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Comparteixo el que dius Joan, una auditoria permet conèixer l'estat i situació econòmica actual de l'Ajuntament. Perquè els blanencs volem un futur bon govern del poble. A veure si es porta a terme l'auditoria.

Anònim ha dit...

Eso mismo deberiais haber pedido cuando cumplio el mandato en el que el Sr.Puig era regidor de Hacienda y consintió todo lo que quiso el Sr.Ramos para luego hacerselas de nuevas y poner carita de "yo no fui".Mire Sr.Puig en este pueblo hay personas que tenemos memoria para todo para saber que responsabilidades ha tenido usted y como se las ha quitado de encima cuando le ha convenido.Yo creo que ya estan ustedes creciditos para seguir con este juego con el que no han hecho otra cosa que perjudicar a Blanes y solo mirar por su propio beneficio politico o personalista.

Anònim ha dit...

Però quan va acabar el mandat del sr. Ramos al 2003, ben bons i acceptables eren els dos vots d'ERC per a fer alcalde Marigó.

¿Com és que aquesta crítica de l'anònim de les 13.53 h. no la van fer a Puig en el moment que calia: llavors (el 2003) però, en canvi, tot era "peloteo" i ensabonades dels socalistes Marigó, Lourdes, Garcia... cap a ERC i Puig?

Quan va acabar el mandat de Ramos, i a l'hora de fer Marigó alcalde, en Puig era, en paraules dels socialistes, "el company d'esquerres de tota la vida que tornava a la llar", Puig era "un home assenyat al formar govern catalanista i de progrés (de les esquerres)".

Aquests cants de sirena provinents del PSC, succeien a l'hora de fer Marigó alcalde, és clar..., que era el que els interessava als socialistes, treure de profit, d'ERC.

¿Ara insinuaran els anònims jefes socialistes que escriuen per aquí que, el fet que el PSC NO HAGI PUJAT EN VOTS NI EN REGIDORS després de 4 anys, és per culpa d'en Ramos que va ser alcalde fins el 2003?

(ho dic perquè l'anònim que fa el comentari en castellà ha tret a colació a Ramon Ramos).

Crec que fins i tot un nen veu el llautó als Marigó i companyia.

Anònim ha dit...

Ya se le dijo al Sr.Puig aun siendo socio de gobierno que aclarara su responsabilidad en temas como el de Aigues de Blanes y demás y la respuesta fue la de siempre...victimismo y demagogia.
Soys tan cerriles que dais pena.jfo

Anònim ha dit...

no es veritat esquerra sempre ha estat coherent, i ara ho torna a demostrar.

per cert ja m'agradaria que un polític tingues el contacte amb la gent fins i tot despres de les eleccions

Anònim ha dit...

AUDITORIA ARA!!!!!

Cal ferla, sensa esperar ni un dia mes, vist el que hem vist a totes les areas, es del tot necessari ferla i que la gent s'adoni quina mena de governants hem tingut fins ara.

Podeu comtar amb el suport i l'ajud del PDB per reclamarla i facilitar la tasca dels auditors. El poble cal que conegui el que han estat fent aquesta colla d'incompetents-inconscients, fot fredat!!

A mes proposo publcarla de forma entenedora i planera en el futur bulletí municipal per que tots sapiguem qui son els Salmeron, Marigó, Garcia, Celaya, Fabregas etc...Es acollonant, estic francament indignat del que estem trobant.

Aquests que ara insulen, intoxiquen i criden, cal que donin explicacions del que han fet. Sou uns poca vergonya, no mereixeu ser politics de la nostra vila.

Joan, repeteixo, endavant amb la proposta.

La mare que us va parir, farsans!!!
A veure si d'una vegada per totes la gent s'adona que a Blanes no es vota en Zapatero, que aquí tenim en Marigó, collons!!!

Anònim ha dit...

Recollida selectiva-solidaritat mediambiental

I una merda Salmeron

"Este es uno" Saveu companys que la milonga de la recollida selectiva es fruit d'una gestió morosa del nostra ajuntament?

Dons si, a Fomento se li deu la irrisoria cuantitat de 4.000.000€, com ho sentiu, així de clar, 664.000.000 de les antigues pesetes, i fomento com es natural ens va tancar l'aixeta. Ja tens el senyor Salmeron buscant una solució, " com que no podem pagar, no paguem" recollida selectiva i a viure.

Dons ara amics meus mileuristes, sapigueu que tota la setmana que ve traballarem de franc per pagar les 30.000 peles que corresponen a cada blanenc a l'empresa Fomento. Com se us a quedat el cos, bé oi?

Repetim tots:

Moltes gracies Sr. Salmeron, es vosté un gran ecologista.

Anònim ha dit...

Aquest que parla en nom del PDB crec que podia tenir una mica més d'educació i deixar d'insultar, mireu nois del PDB teniu un desconeixement de Blanes i de l'Ajuntament que feu por. De pas també publiqueu els sous dels càrrecs de confìança que voleu ficar a dit o que potser ja heu ficat a l'ajuntament.Doneu exemple vosaltres primer

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajajajajajajaja, els socialistes es queixen dels insults, jajajajajajajajajajajaja, els socialistes es queixen dels insults, jajajajajajajajajaja, quan ells són els més grans reis del mambo insultador, oi jfo??

Quan parlen els de la Proa, us hi veieu reflexats, jfos i Marigós (allò de Trias és un TITELLA i tots els insults vessats com respireu els jefes socialistes)......

Ja té pebrots que els socialistes, ara sí, es facin les VÍCTIMES i es queixin dels insults..., ja té pebrots.

Quan mai hi haurà més grans mestres de l'insult que els socialistes.

I, en el fons de tot, i el més important, QUANTA POR LI TENEN A UNA AUDITORIA... QUANTA POR.


Socialistes, feu pena, amb els d'ERC us atreviu perquè us contesten raonant i argumentant (són gentque històricament han sofert molt i gent pacífica), i vosaltres us els ho retorneu amb l'insult, la mentida, trepitjant i l'abocament de merda contra ells...

Ara bé, els de Proa, són una altra cosa, els de Proa us responen amb les vostres mateixes armes, us posen un mirall davant la vostra barra i us retornen la vostra pròpia medicina sectària i socialista.

Cap geperurt es veu el seu gep.

Volia dir, cap socialista es veu el seu gep.

Anònim ha dit...

A aquest que riu tant li diria que no cal que col.loqui etiquetes ,jo em queixo de la vostra mala educació en aquest bloc i no sóc socialista, sóc un ciutadà més de Blanes que dona la seva opinió.

Anònim ha dit...

No et preocupis, si fos veritat que no insultes des de l'anonimat, no va per tu. Els Marigós, Pere Garcia, JFOs o Tururus ja s'encarreguen en el teu nom o en el del seu partit, d'insultar, de difamar, calumniar, a més, amb acusacions sense fonament, pura retòrica i verborrea literària menyspreadora, sense presentar proves.
Reprovable, patètic i nefast, per al poble.

Només cal que llegeixis comentaris anteriors de JFO o les declaracions post ple d'investidura o a la premsa dels dirigents socialistes, i poca cosa tenen a envejar al Losantos del matí.

Els comentaris insultants contra en Joan Puig i contra ERC estan escrits.

Doncs prou insults, prou calúmnies, començant pels propis instigadors Marigós que llencen la pedra, amaguen la mà i tenen mal perdre.

Anònim ha dit...

Per no desviar el tema, és clar que fa falta una auditoria. És imprescindible saber l'estat de comptes, conèixer bé la situació econòmica de l'Ajuntament, abans d'emprendre qualsevol acció de govern.

Anònim ha dit...

Els socialistes sou com nens petits. A la mínima que no us donen la raó o no us deixen jugar amb les vostres joguinetes preferides, vinga a fer el marrà. ¿Quan entendreu que el món no es va fer a la mida dels vostres desitjos, ni dels desitjos de ningú, que no es pot tenir tot, tot, absolutament tot, en aquesta vida, i que sempre hi ha espais per compartir i conviure... si voleu.

Anònim ha dit...

Que els del PDB no coneixem el poble???

La gent del PDB som el poble i cada cop en som mes i millors.

Ara PSCeros, a mes tenim tota l'informació que ens cal per desenmascarar farsans com vosaltres. Mentres la resta treballem pel futur del poble vosaltres tindreu que donar moltes explicacions.

Nosaltres si podem anar pel mon amb la cara ben alta, vosaltres NO.

N'heu fet de molt grosses i aixó es paga, en podeu estar segurs.

Si us dic farsans es per que es la paraula que mes s'ajusta al vostre tarannà i en le vostre cas no es pot considerar un insult, sino una veritat com un temple.

Demà el poble, al plé, tindrà el primer exemple de qui son els mentiders i a qui s'ha de senyalar amb el dit. Els auditors s'encarregaran de demostrar la resta.

Teniu molta por, i no es per menys, es molt gros el que heu fet i ara totes les mirades seran d'amunt vostre. QUE NO US PASI RES!!!!!!

Anònim ha dit...

Copio textualment del missatge anterior:

desenmascarar farsans
Teniu molta por
N'heu fet de molt grosses
QUE NO US PASI RES!!!!!!

Sentin això, sembla que estiguem encara en temps passats, quan encara no teniem democracia.

Anònim ha dit...

Si no teneis mas argumentos es que no teneis nionguno.El problema no es ERC,el problema es el mesianismo de ERC Blanes,y sois exactamente ochocientos y pico votos,muy respetables,pero solo esos.Esos votos y muy pocas razones.Solo victimismo y demagogia.Que pena de partido.

Anònim ha dit...

Als dos últims anònims,
¿No creieu que us feu una mica repetitius, que això ja ho heu repetit no sé quantes vegades.

Diumenge passat estava escoltant a casa una recopilació de discos dels antics, dels de vinil, i ves per on, me'n va sortir un que estava ratllat. Us llegeixo a vosaltres, i tot és un replay, la repetició de la jugada, com un disc ratllat.

A veure quan fareu alguna cosa positiva per Blanes, arremangant-vos i treballant, només veig plors i cridòria en les files del PSC.

Anònim ha dit...

esquerra treballa per Blanes amb modestia i honestetat, i els fets acabaren possant a cadascú en el seu lloc

Anònim ha dit...

El temps posarà a cadascú al seu lloc

Anònim ha dit...

Aixo, Aixo, colem una Auditoría desde 1999 fins ara, JA!

Anònim ha dit...

Yo también pido que la Auditoría sea desde el 1999

Anònim ha dit...

Y yo desde 1979.

Anònim ha dit...

PUes venga va desde 1979