08 de juliol 2007

(123) Els partidaris de la sociovergència no saben perdre....

(123) En la darrera editorial de la revista RECULL, el seu actual responsable lamentava que no s’hagués produït la sociovergència, encara que fos amb en Marigó (PSC) d’alcalde.

En aquesta editorial RECULL és decantava clarament per un govern amb alcalde del PSC, que no pas el sorgit legítimament de les urnes, és a dir Josep Trias de CiU amb el suport decisiu d’Esquerra. En aquesta mateixa editorial destacava l’actitud del candidat socialista que malgrat perdre, va felicitar efusivament a l’alcalde electe.

I en cap moment feia referència al mal perdre del PSC quant el mateix candidat Marigó, només sortint del ple reaccionava de males maneres contra tots els altres. El tarannà de Marigó (PSC) avalat per l’editorial de RECULL es concreta en frases com aquesta, “Trias és un titella en mans dels germans Ramos,” “Celestino vigila, que ara et controlarem els xecs que rebis en el teu compte” “En aquest govern hi ha els diners de la totxana.” Petites mostres que delaten un no saber perdre per part de qui ha perdut l’alcaldia per la seva incapacitat de fer equip i que l’actual RECULL ha silenciat.

Aquesta actitud de la revista blanenca ha estat avalada per una sèrie de famílies tradicionals que maleeixen que Esquerra hagi tornat marcar l’estratègia per quarta vegada consecutiva i hagi sabut fer les coses de la millor manera possible, en poques paraules no li perdonen a Esquerra que sigui coherent i que no és calli els privilegis.

L’esperit de RECULL ha estat endreçat al calaix, l’empenta i l’obertura que Joaquim Abril li va donar a la revista ha quedat rebutjat per l’actitud conservadora dels actuals responsables.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acord, el Recull ha perdus la seva tasca, l'han convertit en una revista molt conservadora i allunyada del país.

gràcies per parlar clar.

Anònim ha dit...

A més, la revista està basculant, tendint gradualment cap al PSC (PSC-PSOE).

Tots sabem que tradicionalment era catalanista i cristiana, propera a Jordi Pujol i a Convergència i Unió CiU de la nostra vila, des de sempre, passant per Benet Ribas, qui no recorda aquells articles i editorials tan àcids i lúcids del senyor Ribas, en què posava en evidència els Felipes González, les Oms (Dolors), els Rodríguez Ibarras...

Anònim ha dit...

De totes maneres, perles com les d'aquesta editorial, s'haurien de guardar amb molt carinyo, perquè quan venen a dir que ERC ha pactat amb CiU, val la pena mostrar editorials com la d'aquest número (i l'anterior, aquell de PSC+CiU=majoria absoluta) que delaten les pretensions sòciovergents del PSC de pactar amb la "dreta" de CiU. Allò sí que hauria sigut una grosskoalition de dretes, o un maxi-pacte conservador, amb majoria abassegadora, absolutíssima, a la que el poble no li podria respondre ni "mu".

Tot el que critica el PSC del pacte d'ERC queda invalidat quan es descobreixen les pretensions del mateix PSC, que pretenia fer igual o pitjor.

Anònim ha dit...

teniu raó el recull i el centre catolic han de pagar els favors de marigó per promocionar la dreta cristiana en perjudici de l'esquerra republicana.

centre católi envers de la casa del poble

Anònim ha dit...

PROVA

Anònim ha dit...

PROVA 2

Anònim ha dit...

El temps posarà a cadascú al seu lloc...

Anònim ha dit...

prova més clara, el veto de marigo a la proposta de quim valls per tal de proposar conjuntament a la CP i al Centre per la creu de sant jordi.

mes proves?

Anònim ha dit...

El psc ha perdut l'alcaldia, ha volgut pactar amb la dreta mes carca i ha quedat fotut, esquerra ho ha fret magistralment, un altre cop els carques han quedat fotuts

Anònim ha dit...

És el que hi ha, Esquerra pacta A CANVI DE PROGRAMA, renuncia la "poltrona" i privilegis del poder i es queda a l'oposició per vigilar el compliment del mig centenar de punts programàtics acordats.

En canvi, si el pacte hagués sigut PSC-CiU, hauria sigut, tal com volia Marigó/PSC:
-els càrrecs i les cadires importants (alcaldia i àrees de govern importants) per al PSC com a llista més votada, PERÒ EL TIPUS DE POLÍTIQUES a desenvolupar i dur conjuntament a la pràctica portarien el segell i empremta dels socis de govern i específicament la part dretana i més totxanera de CiU.


Però a l'haver-se entès CiU amb ERC, ara passa l'inrevés, que CiU té els càrrecs més importants en el nou govern -respecte als altres 2 minoritaris que el formen-, però si es parla de punts programàtics, ara CiU no pot excedir-se més enllà del compte en el tema totxana o altres, perquè ERC fa un seguiment i està atenta als punts programàticats acordats.

Si arriben a pactar PSC+CiU, haurien tingut mans lliures, tot el poder i pista llire de 15 regidors majoria absoluta, 15... per abassegar i fer el que dongués la real gana a la totxana, per començar, fixeu-vos en el Pla Urbanístic, a qui a algun especulador que altre ja es fregava les mans, se li havia fet la boca aigua, i ara s'ho haurà de replantejar.

Anònim ha dit...

Jo entenc que en les negociacions, Marigó plantejava als negociadors de CiU:

-"Mireu, l'alcaldia i àrees importants de govern, per a nosaltres, el PSC.

i, A CANVI, nosaltres, el PSC, us oferim a vosaltres Convergència àrees menors PERÒ AMB L'APLICACIÓ DEL VOSTRE tipus programàtic de política, del vostre model de ciutat, econòmic i constructiu (Pla General, i urbanisme en general...).

Amb la marca PSC al govern i alcaldia socialista, nosaltres PSC ja ens encarregariem de "vendre" les polítiques immobiliàries com a polítiques "progressistes, d'esquerres i ecologistes de debò".
Com que en tenim la marca, la patent i l'etiqueta socialista d'esquerres, ja li donariem un vernís davant del poble, amb els Alum's i els Pere's (amb les consignes i la "venda" del producte "roig-verd" de dalt a baix)".


- - - - -

El tret no els ha sortit bé, ni a Marigó/Oms, ni a l'actual direcció de Recvll.

Anònim ha dit...

Siempre el mismo victimismo.Porqué n o os planteais que habeis aportado a la sociedad desde vuestras responsabilidades publicas.Porque ni en el ayuntamiento de Blanes ni desde la generalitat ni desde ningún sitio habeis hecho más que cagarla,edso si con muchas alharacas,mucha piscinita y mucha estupidez.Ya os vale de tanta tonteria.jfo

Anònim ha dit...

els unics que l'han cagada i de veritat són els socialistes, a l'oposició per prepotents

Anònim ha dit...

No he vist victimisme en cap d'aquests comentaris que em precedeixen, sinó una anàlisi de la situació des de punts de vista personals i opinions.

El victimisme l'estan fent els Marigó, Salmerón, etc., que, com a un nen que li prenen el caramel, criden i ploren: -m'han tret la cadira, m'han tret la cadira, buaaaa.

Victimisme......

Anònim ha dit...

Un altre mostra de com fa política en jfo.
Jo no el conec, però s’ha identificat com militant socialista.
De les 19:13h fins a les 19:16h, tres missatges.
Un missatge per minut. Quina passada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ei, i en noticies diferents.
Això deixa clar el nivell d’argumentació, reflexió i profunditat d’aquest militant socialista.
El que passa es que no l’entenem. Es clar, parla amb un altre idioma.
En el seu idioma, m’ha semblat entendre que el que ens vol dir es:
"I tu mes, i a la propera vas a la senyo. I ara no jugaré amb tu. Elis elis"

Ara que hi penso. No hi havia un altre militant socialista que va dir alguna cosa semblant durant la campanya electoral?
Es curiós, ja que el que es va quedar sense jugar, va ser ell precisament.

Salutacions.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anterior.

Penso que, davant les circumstàncies adverses, manca de col·laboració i entrebancs que Marigó i algú més van posar a la feina de Joan Puig i Conxita Boldú mentre van ser al govern compartint-lo amb el PSC, malgrat les adversitats, ambdós regidors encara van fer prou feina.

Llàstima que no tingui a mà els butlletins en paper "Ara, Blanes" on, en 2 edicions, s'explica la feina feta a Urbanisme, i a Comerç, Consum, Turisme i Participació Ciutadana, perquè en aquelles 2 publicacions es desgranava acuradament la tasca portada a terme, tant per en Puig com per la Conxita.

Resulta repugnant l'actitud d'individus l'especialitat dels quals és la de destruir i linxar, la de llençar merda a damunt de la feina ben feta o de l'intent de fer-la, malgrat tots els pals a les rodes de l'ex-alcalde.


En jfo o qui sigui de la cúpula del partit socialista a Blanes, que escolti les paraules d'en Quim Gallart, que ho podia dir més fort però no més clar: EL PSC, a damunt de la seva constant gasòfia intoxicadora, S'HA APROPIAT DE LA BONA FEINA REALITZADA AMB TOT EL CARINYO, DEDICACIÓ I INTENSITAT TANT D'EN PUIG, COM DE LA CONXITA, com d'altra gent d'ERC al darrere, preparant els temes, les documentacions, anant a reunions, visitant barris, a peu de carrer, amb entitats i ciutadans blanencs, així com amb la col·laboració del personal de l'Ajuntament dels departaments d'on han estat tinents d'alcalde en Puig i la Conxita.

Sense la rèmora i el llast d'un Marigó garrepa, gelós, desconfiat i acaparador de protagonisme en rodes de premsa, TVB i actes socials, així com ansiós d'aixafar als socis, ja avui sense aquesta rèmora, en endavant, amb Esquerra lliure a l'oposició, es visualitzarà com la feina ben feta té la seva influència i dóna fruits.

Anònim ha dit...

Si sabes exactamente en que minuto hago los mensajes algo debes de estar controlando,anonimillo.
Ten en cuenta que hay personas que tenemos que trbajar y que no vivimos de la politica como vosotros sino de nuestro honrado trabajo. No es que la politica no se algo honrado,pero como la entendeis vosotros no lo es .Salud

Anònim ha dit...

El temps posarà a cadascú al seu lloc, el poble no és tonto.

Anònim ha dit...

El nostre amic continua demostrant el seu nivell.
Ara es pensa que el controlo. Ja, ja, ja.
El que passa es que si es posen dos missatges consecutius, del seu nivell, dons acabes mirant quina estona s’ha estat per arribar a les “profundes” reflexions que fa. Un minut entre cada missatge, Això ho diu tot.
Aleshores es quan te’l trobes en un altre lloc (aquest amic es omnipresent) i penses: “Aquest jfo te molt poca feina” Mires l’hora i........................... l’ha posat un minut després que els altres dos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Això encara diu més.
Es evident que no ha tingut temps de llegir re, i per tant queda clar que escriu sense llegir massa el que hi ha escrit.
Però lo millor de tot es quan m’acusa de dedicar-me professionalment a la política. Ja, ja, ja.
Jo si que em dedico a treballar honradament, i es per això que escric a les hores que escric.
Però es que té el valor de dir-me “anonimillo” Ja, ja, ja. Com si lo de jfo fos identificador d’alguna cosa.
Brutal. Senzillament brutal.
Salutacions

Anònim ha dit...

El que m'ha cridat més l'atenció és allà on l'anònim jfo escriu:

"No es que la politica no sea algo honrado, pero como la entendeis vosotros no lo es. Salud".

Tota manera d'entendre la política que no sigui la socialista, "no és honrada".
Premi a la tolerància, la pluralitat, el respecte a la diferència i a les idees dels altres. Com deies, company, brutal...