05 de juliol 2007

(122) Opinions contrastades

(122) Segueixo publicant opinions de diferents persones sobre el que ha passat a Blanes, en aquest cas es una carta publicada al Diari de Girona d’aquest dilluns en que s’analitza els fets pels que el PSC ha perdut l’alcaldia, la carta esta signada per Josep Cabana de Blanes i per la seva aportació la publico en el meu bloc per afavorir el debat.

“Recentment es va constituir l´Ajuntament de Blanes, i va passar el que havia de passar. Un cop allunyades les connotacions i sentiments personals de tots i cadascun de nosaltres, la cosa no podia acabar d´una altra manera. L´equació estava feta i només calia fer un bon plantejament. Els resultats de les eleccions va fer que les regidories de l´Ajuntament de Blanes quedessin dividides en dos grans sectors. Per un costat el centre/esquerra amb un regidor de més, i per l´altre banda el centre/dreta amb força contradiccions entre les diferents opcions polítiques d´aquest color (uns són nacionalistes catalans, uns altres són nacionalistes espanyols i uns altres són anti-tothom).

Tot era fàcil i només calia fer-ho. Les esquerres havien guanyat les eleccions, d´una forma ajustada, però també d´una manera clara. Però vet aquí que els senyors d´ERC van i voten a favor del candidat de CiU i de la resta de les forces polítiques de la dreta.

«Però com s´atreveixen?» pensaran molts. «A més a més, ho han fet de franc, ja que ni tant sols formaran part del govern de la vila» pensaran altres. «Ni tan sols s´han venut per una cadira?, així dons, Perquè ho han fet? Potser van prendre la decisió en un altre calçotada d´aquelles que fan ells».

Doncs crec que ho han fet perquè no han tingut un altre alternativa. Què podien fer, si el candidat de la llista més votada, el Sr. Marigó del PSC, no els ha demanat ni tant sols que s´abstinguessin?

Quan es menysprea a algú d´una manera tant contundent i rotunda com ho ha fet el Sr. Marigó, és normal que els budells, l´estómac i el cor del menyspreat es girin en contra de qui fa aquest menyspreu. Però si hi afegim que el candidat de CiU no només no menysprea, sinó que escolta i fa un esforç, dons la cosa és força clara.

Diuen que el R. Madrid no ha guanyat la lliga, sinó que l´ha perdut el Barça. Dons una cosa semblant li ha passat al Sr. Marigó. No és que el Sr. Trias hagi guanyat l´alcaldia, sinó que el Sr. Marigó, quan ho tenia tot a favor, l´ha deixada escapar, l´ha perduda, de la forma més infantil que hom pugui imaginar.

Ara, el Sr. Marigó acusarà ERC d´haver-se venut a les dretes. De no ser conseqüent. De no tenir coherència. Però l´únic culpable de que ell no hagi sortit reelegit és ell mateix. És ell qui ha tancat totes les portes a ERC, posant en perill un pacte de govern d´esquerres, i ell és el culpable de que finalment hagi passat el que ha passat. I això es veia venir. El Sr. Marigó ha fet allò de «o vens amb mi sense protestar gens, o no jugues». Ja ho va demostrar mentre era l´alcalde, i ha seguit practicant aquesta tàctica durant la campanya electoral, i el que es pitjor, en la política de pactes postelectorals. Tot seran critiques a ERC, però, què podien fer sinó? El Sr. Marigó els ha portat directament a la porta de CiU, que només ha hagut de posar-se de cara, amb voluntat negociadora i amb ganes de fer feina.

El Sr. Salmerón, i segurament els seus votants, estaran força enfadats per la decisió d´ERC. Però amb qui haurien d´abocar el seu malestar és amb el Sr. Marigó, que ha actuat d´una manera que només podia passar, el que ha passat.

Era un risc més que evident. El Sr. Marigó ha jugat amb foc, i aquest hauria de ser el veritable motiu de la ràbia continguda dels votants de ICV-EUiA. Que no s´enfadin amb els qui han estat apartats de tot, sinó amb qui aparta i discrimina. També han d´acceptar la seva part de responsabilitat, ja que són, d´una manera o altra, còmplices de la mort del tripartit a Blanes.


Haurien d´haver previst el que podia passar, i plantar-se, obligant al Sr. Marigó a baixar-se del burro i obrir converses amb ERC. Potser és per aquest «o vens amb mi sense protestar gens, o no jugues», que ICV-EUiA ha callat i ha sigut un bon minyó.

Què esperaven? Arraconar a ERC al més negre dels abismes, i a més, que ERC els rigués les gràcies? Vinga va. ERC s’ha buscat la vida, i ha adaptat els seu programa, dintre d´uns paràmetres acceptables per a ells, per dur-lo a terme, que és el que han de fer els partits polítics. En definitiva, ha guanyat l´alcaldia qui l´ha volguda guanyar, posant-se d´acord amb qui ha calgut. I l´ha perduda qui amb un atac de supèrbia no s´ha volgut posar d’acord amb ningú. ERC no és la marca blanca de ningú, i a aquestes alçades ja ho hauria de saber tothom. ERC té un programa per defensar, i segurament ha pactat amb qui li ha donat mes possibilitats de fer-ho.

A qui ha pogut sorprendre la decisió d´ERC? Doncs a quasi tothom, però al Sr. Salmerón, i sobretot al Sr. Marigó, no. Ells son els que l´han provocat.”

Josep Cabana. Blanes. Gràcies per les teves aportacions.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

No pareu, us felicito, com a mínim doneu la cara i es poden fer comentaris, me sembla un acte que millora la visió que podem tenir dels polítics.

Anònim ha dit...

El Sr. Marigó si ha querido hablar con ERC , no con un personaje que aparte de no hacer nada por Blanes ni en el ayuntamiento ni en el parlamento,a más de tener paralizadas decisiones por sus "pebrots" dejando mil y una vez en ridiculo a su compañera de grupo municipal y de ser un paranoico politico ha tenido las narices suficientes para jactarse de haber perdido la mitad de votos y representación de su grupo politico al cual yo como socialista sin etiquetas tengo un gran respeto. No así al Sr. Puig ,en lo politico obviamente;tipos de esta catadura sobran en la politica de cualquier signo.

Anònim ha dit...

Respecte tu? Per ERC?
Sóc militant d'ERC i Joan Puig és REPRESENTANT i PORTAVEU de la Secció Local d'ERC de Blanes.

Tots nosaltres, les bases, la militància d'ERC hem escollit a Joan Puig com a representant, portaveu nostre, del partit a Blanes, perquè ho volem així.

Ho hem fet per sobirana voluntat i majoritària decisió democràtica interna.

Assabenta't que, quan Marigó es nega a parlar amb Joan Puig, equival a negar-se a parlar amb l'històric partit ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA.
T'ho torno a repetir, i amb majúscules per si no t'has assabentat:
es nega a parlar amb ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA.

Assabenta't que, quan insultes amb la paraula "Puig paranoico" i altres injúries, m'estas insultant a mi també i a tot ERC de Blanes.

T'ha quedat clar?

Doncs ara, segueix insultant, difamant i calumniant, que no saps fer altra cosa i és lo teu.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

M’alegra veure que vostè, un socialista sense etiquetes, respecta a ERC. El que no acabo d’entendre és aquest respecte que diu tenir, i al mateix temps, no respectar al Sr. Joan Puig, que ha estat escollit per la secció local d’aquest partit, i després, ratificat unànimement. Si es respecta a ERC, es respecta al seu candidat.
O potser a vostè li hagués agradat que ERC hagués acceptat la humiliació publica, a canvi de humiliar públicament al Sr. Marigó, exigint, tal com va fer el PSC amb ERC, que el candidat socialista, no fos l’alcalde de Blanes?
No voler parlar amb en Joan Puig, es no voler parlar amb ERC. Es com dir “vull jugar a futbol, de debò, però el meu equip pot tocar la pilota amb les mans, o no jugo”. Això és, o fer trampes, o no voler jugar a futbol. El Sr. Marigó no va voler parlar amb ERC i va fer servir una excusa molt, molt barata.
Salutacions

Anònim ha dit...

L'has encertat Josep.

És com dir: "Sí, vull jugar a futbol, respecto molt l'equip contrari, però les alineacions de l'equip contari les faig jo.
Jo poso i trec jugadors de l'equip rival davant del que vull jugar un partit de futbol".

Anònim ha dit...

El temps posarà a cadascú al seu lloc...

Anònim ha dit...

en terminos locales, la desicion de erc fue la correcta. en ambito de catalunya es otra cosa. en el nuevo gobierno hay personas con ideas diferentes, pero que saben dialogar y llegar a acuerdos. y esto es justamente el camino para el pueblo salga beneficiado

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Un altre punt que ha tret el senyor socialista sense etiquetes, és el famós tema de “en Joan puig ho paralitza tot, no deixa fer res”.
La paraula “paralitzar”, té unes connotacions força negatives, i es clar, dit així, dons la veritat, no deixa molt ben parat al cap visible de ERC, que recordem-ho, es un col·lectiu.
Ara, si quan es diu “paralitzar”, es vol dir que es paralitza la privatització de l’illa de Blanes, la pèrdua del patrimoni del Ajuntament, el desdoblament de la nacional II, salvant al Vilar, dons les connotacions de la paraula “paralitzar” deixen de ser negatives, per passar a ser una cosa molt positiva.
Sí. Es veritat. En Joan Puig, i la Conxita, no ens oblidem d’ella, com cares visibles d’un col·lectiu, han paralitzat moltes coses.

Anònim ha dit...

Si fos veritat que ERC va "paralitzar" en el sentit negatiu de la parula, Marigó no hauria finalitzat el seu mandat de 4 anys.
I va esgotar els 4 anys de mandat.

Si ERC (Joan Puig, Conxita Boldú) haguessin tingut afany de venjança, al següent Ple després de la seva expulsió haurien fet una moció de censura. Hi havia majoria per a fer moció de censura.

Però tot i la cabronada majúscula i venjança marigoniana PARALITZADORA de la bona feina al govern de Puig i Conxita, paralitzadora de la bona feina del govern... els dos regidors d'ERC (ERC-Blanes), no van fer la moció de censura i van deixar que Marigó governés, esgotant la legislatura.

A més de TRENCAR el govern catalanista i d'esquerres, Marigó, sempre que va poder, va posar pals a les rodes del govern mentre aquest tripartit estava vigent, perquè hem de recordar que el govern estava format per ERC i PSC (no només per PSC), i per tant, PUIG TAMBÉ ERA GOVERN.

Per tant, Marigó hauria d'haver PARLAT ELS TEMES, abans de portar-los al Ple, abans de no consultar al seu soci de govern i tirar pel dret unilateralment temes importants de ciutat... en negatiu per a la ciutat, esdevenint així Marigó deslleial a Blanes, al govern, als Plens municipals, a la voluntat democràtica de la gent, al poble, a la ciutat..., i essent lleial només a si mateix, a Argemir i al reduït cercle de dirigents del PSC local.

Les infidelitats i paralitzacions (en negatiu) eren de Marigó cap a un govern, no pas unipersonalista, autoritari alcaldader (com el pretenia Marigó), sinó COMPARTIT, SOLIDARI entre llurs membres, DE COALICIÓ i així, finalment FORT, SÒLID, DURADOR, REEDITABLE (que hauria d'haver sigut i no va ser).

Per cert, així la gent va poder constatar que, sense ERC al govern, l'últim any de govern en solitari de Marigó/PSC les coses no van anar pas millor (ans al contrari) per al poble i per al govern que abans amb ERC al govern.

Anònim ha dit...

De que trabajo me hablais de Puig y la Sra.Boldú en el ayuntamiento?. Ni han estado a la altura ni se les esperaba. O no sabeis que en las comisiones de gobierno la Sra. Boldú ha estado paralizada esperando la decisión del gurú. ¿Porqué no preguntais en la comision del puerto de Blanes.(Historica comisión de participación ciudadana promovida por el Sr.Marigó) en la cual el Sr.Puig ha obrado de manera indecente,ahora sí ahora no, siguiendo el dictado de su propio interés político dentro de esa megalomania que le afecta de modo permanente.O preguntad porqué cuando el grupo parlamentario de CIU en el Congreso obtuvo una partida para la playa de S'Abanell porqué no llegó a buen fin. Eso lo sabe de sobra vuestro Cesar.Mednos mal que hay gente de ERC con sentido común y no con esa actitud borreguil de seguimiento perpetuo a las paranoias de un iluminado que solo ve en todo su rentabilidad politica y no el bien comun.

Anònim ha dit...

L'anònim de les 19.45h., amb tot el seu repertori d'insults, en Pere Garcia.
"Gurú, megalómano, vuestro Cesar (de la militancia de ERC), actitud borreguil (de la militancia de ERC) de seguimiento perpetuo a las paranoias de un iluminado...

A part de totes les mentides i calúmnies de les 4/5 primeres parts, amb la bilis que desprèn.

Els dos o tres màxims jefes socialistes segeixen aquella regla de l'"empastifa, que alguna cosa queda".

I, sobretot, repetir les mentides 1.000 vegades per tal que acabin per semblar veritats, com deia el mestre d'en Garcia, el ministre alemany de propaganda fins a la 2a guerra mundial, Goebbels.

I a totes aquestes, sense aportar CAP prova, tot sensacions, interpretacions, descripcions retòriques inventades, narrativa literària i vocabulari de l'insult i la desqualificació refinats, per fer passar bou per bèstia grossa, abstraccions, res concret, llençar la pedra i amagar la mà, no diu per què no va arribar la partida per a la platja de S'Abanell, no diu que el Ministerio de Costes està en mans del gobierno estatal SOCIALISTA (no ho diu) però automàticament li carrega el mort a Puig sense mirar-s'hi ni aportar proves), parla de "la actitud "indecente" en la comisión del puerto", però sense aportar proves de a on o en quina cosa estava la PRESSUMPTA "indecència", ni perquè era "indecente".

Vol crucifixar Puig, però sense judici previ i sense aportar proves. "És culpable mentres no es demostri el contrari i perquè ho escriu un anònim".

En Pere Garcia, mestre dels mestres del Rasputinisme a nivell local, no dóna la cara però segueix la voluntat anorreadora contra ERC, allò que no va poder Franco (exterminar ERC), ara ho vol fer ell amb mètodes ANÒNIMS llançant bilis per internet i pels barris de Blanes a través de les boles, rumorologies i xafarderies tipus Losantos de la COPE (aplicat a Blanes) contra ERC i servint-se amb mitjans suposadament democràtics.

Em recorda als jutges del Tribunal de la Santa Inquisición, amb aquella ira i aquella fòbia que els caracteritzava, criminalitzant, criminalitzant, criminalitzant, insultant, insultant, insultant, lapidant, lapidant, lapidant, trepitjant, trepitjant, trepitjant, sempre, sempre, sempre, mai es cansa, mai es cansa...

Realment el pas a l'oposició no els ha sentat gaire bé, a uns menys que a altres.

Anònim ha dit...

I tu (el de les 19.45h.) com ho saps això que "en las comisiones de gobierno la Sra. Boldú ha estado paralizada esperando la decisión del gurú"?

Com ho saps??

D'on ho treus, PERE GARCIA I CALVÉS, EX-MEMBRE DE LAS COMISIONES DE GOBIERNO???

El Garcia no té la valentia de dir insults tan grossos en públic, els seus votants més moderats i assenyats li retirarien la confiança i el PSC perdria suport.

Per això ha de venir al bloc d'en Joan Puig i actuar de manera ANÒNIMA, mentint, mentint i tornant a mentir.

Anònim ha dit...

El calumniador de torn no presenta cap prova per dir que Puig i Conxita no treballen.

Ara en presentré una per demostrar el contrari de la merda que aboca el calumniador oficial i dirigent del PSC.

I precisament qui ho desmenteix, donant la cara (no pas de forma anònima), amb noms i cognoms és una altra persona, testimoni de primera línia, un REGIDOR QUE HA ESTAT EN LA COMISSIÓ DE GOVERN.

Definitivament, els socialistes tenen un problema, amb el sectarisme, fanatisme, tírria i la ira que caracteritzen Marigó, Garcia i Fábregas, els màxims dirigents a Blanes:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2394670

Anònim ha dit...

Que equivocados estais. El anónim o no es pere garcia.Parece mentira que no sepais ni leer.
De la misma forma que entre tres,siempre los mismos,la misma camarilla del totem republicá, respondeis a todo sin más que hacer victimismo;que solo esa es vuestra aportación a la politica de los ciudadanos de Blanes,tampoco me voy a identificar aunque quien me conoce dentro y fuera de vuestro partido sabe de sobra quien soy.

Ahora una de datos: Es de un desconocimiento total hablar del ministerio de costas,INEXISTENTE.
eS UNA BURRICIE SUPINA no saber que los distintos ministerior gestionan presupuestos y partidas que en la mayoria de los casos vienen dadas por los presupuestos generales del estado.
Y si quereis saber más sobre lo de la playa de S'Abanell os diré que las palabras de vuestro reverenciado lider fueron más o menos que trodo lo que fuera para Blanes tenia que partir de él.
Esa es la forma del sr. Puig de estar en política.Lo siento por los miembros y votantes de ERC que a buen seguro tiene que haber de buena VOLUNTAD y sobre todo con honestidad personal y politica. No es el caso de vuestra mini-asamblea que no resistiria ni un segundo la prueba del algodón pero que van a tener que pasar quieran o no quieran y ya pueden seguir haciendo victimismo,no sirven para construir nada.Son inoperantes y lo que es peor no aportan nada para la vida de las personas.

Anònim ha dit...

El nom no fa la cosa. "COSTAS", avui dia, depèn d'un Ministerio, que forma part del govern de l'Estat. És competència i titularitat de l'Estat.

La decisió de no aportar partides per a la platja de S'Abanell és de l'Estat, perquè en té la competència, la potestat i la titularitat. N'és l'amo.

I l'Estat està governat pel Partit Socialista, a la Moncloa. OK??

Afirmes que Puig deia que "todo lo que fuera para Blanes tenia que partir de él", de Puig??

Mentida podrida, com el 80-90% del que escrius en el teu teclat. Perquè, a veure, en cas que fos cert -que no ho és-, ¿la culpa final de qui seria, d'en Puig o del Ministerio que ha fet cas a les suposades "maldats" de Puig, essent el Ministerio l'amo de costes i tenint la última paraula, la paella pel mànec i la decisió final?

¿No deuras pensar que aquests socialistes a qui defenses són tan dolents com per fer una cosa tan "malvada" com és fer-li cas a en Puig, no?


Ara, els teus insults a la intel·ligència dels 38.000 blanencs, i, a més, a tota la militància d'ERC, te'ls guardes a la butxaqueta, eh xato?

A insultar i a mentir, al Valle de los Caídos, que és lo seu.

Anònim ha dit...

Pere Garcia o pseudònim JFO (tant se val), l'important és que no has contestat a les declaracions d'en Quim Gallart, destacat militant del Partit Socialista...

Sembla ser que quan us enxampen in fraganti en les vostres mentides i calúmnies (desmentides pels vostres propis companys -encara queda gent assenyada dins el PSC, llàstima que no siguin majoria-), ja canvieu el tema i xiuleu despistats.

Quina vergonya, per vosaltres, Marigó i Pere. En Quim, amb la seva senzillesa i bonhomia, us ha donat una lliçó d'humanitat i de caracter.

TANT DE BO EL PSC DE BLANES TINGUÉS UNS DIRIGENTS COM ELL. UN ALTRE GALL CANTARIA PER A LES ESQUERRES I PER AL POBLE!!!

Anònim ha dit...

"En l'acte de presentació del llibre, al qual van assistir un centenar de persones, el regidor de Festes, Quim Gallart (PSC), va protagonitzar una inesperada intervenció quan va reivindicar la feina feta per ERC a l'Ajuntament. Gallart va negar que ERC no treballés mentre va durar el tripartit i va dir que el PSC es fa seva la feina d'ERC en una publicació electoral".


Extret del diari "El Punt":
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2394670

Anònim ha dit...

El PSC a Blanes té gent molt vàlida, tant a nivell de militants com de càrrecs. A més d'en Quim Gallart, també es podria esmentar la Laura Arjona, els germans Valls, en Josep Lluis Pouy... Però és clar, aquest sector no és el que porta les regnes, a l'agrupació local.
Comprenc que per a un altre partit no socialista sigui difícil entendre's amb els Marigó, Dolors Oms, Pere Garcia, Fábragas, ja que, essent tan ferris i de disciplina "militar" com són, a ells, o els hi dius amén en allò que ells considerin convenient, o et buscaran les pessigolles i et perseguiran per allà on puguin. Pensen que, si no estas amb ells, estas "contra" ells. És molt difícil arribar a acords, cohabitar o conllevarse amb un grup d'aquestes característiques, per al qual l'objectiu és el poder total, treient del mig tota ombra d'oposició, discrepància, diferència d'opinió o crítica, que els pugui fer un bri de nosa.
I són d'estructura piramidal, disciplinada, obedient en la base, les consignes van de dalt a baix (allò que diu Garcia va a missa, allò que mana Oms és dogma i qui va escalant i grimpant posicions és la Fábregas).

ERC és un altre món, per exemple la política de pactes. La política de pactes d'ERC l'ha decidit la seva militància per majoria de l'assemblea, després de llargs debats on tothom hi ha dit la seva. La política de pactes del PSC l'han decidit els de dalt: Marigó i Garcia, i la militància a acatar el que diuen els manaires, els amos. Si no, no seras ben vist. Resumint, allò que diguin els jefes.

Anònim ha dit...

Així és el PSC. Ara, Vidreres:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2467031

Anònim ha dit...

Bé, jfo. Molt bé.
Quin discurs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M’has deixat sense paraules.
Davant d’una argumentació com la teva, es del tot impossible contestar.
Ens has calat.
I es que es per analitzar-la, i estudiar-la. A veure si aprenem els que militem a ERC a fer política.

”De la misma forma que entre tres,siempre los mismos,la misma camarilla del totem republicá, respondeis a todo sin más que hacer victimismo;que solo esa es vuestra aportación a la politica de los ciudadanos de Blanes”
Jo soc nou, per tant, no som els de sempre. N’hi ha un de nou, ja son tres mes un.

”Ahora una de datos: Es de un desconocimiento total hablar del ministerio de costas,INEXISTENTE.
eS UNA BURRICIE SUPINA no saber que los distintos ministerior gestionan presupuestos y partidas que en la mayoria de los casos vienen dadas por los presupuestos generales del estado.”
Gràcies per la informació. Em pensava que els Ministerios, servien per organitzar cursos de cuina.

”Y si quereis saber más sobre lo de la playa de S'Abanell os diré que las palabras de vuestro reverenciado lider fueron más o menos que trodo lo que fuera para Blanes tenia que partir de él.”
Només lo de la platja de S’abanell? Tens raó. En Joan hauria de ser mes ambiciós. Potser si que hauríem de buscar un nou líder. Gràcies per consell. És l’ambició que demostren d’alguns dirigents del PSC blanenc, que son el que en saben de fer política, el que necessitem.

“Lo siento por los miembros y votantes de ERC que a buen seguro tiene que haber de buena VOLUNTAD y sobre todo con honestidad personal y politica. No es el caso de vuestra mini-asamblea que no resistiria ni un segundo la prueba del algodón pero que van a tener que pasar quieran o no quieran y ya pueden seguir haciendo victimismo,no sirven para construir nada.Son inoperantes y lo que es peor no aportan nada para la vida de las personas.”
I aquí es on ja tenim la Master Class de fer política. I és clar, aquí es on hi han coses que no entenc.
Primer tires floretes als membres i votants d’ERC, per després passar a afirmar que la nostra mini assemblea (mini assemblea?) no té honestedat, ni personal ni política.
Que vols dir amb mini assemblea? Que som pocs? O que hi ha un altre assemblea dins de l’assemblea? Jo on soc? A quina de les dues? O només en n’hi ha una d’assemblea, però molt petita?
Si soc dintre de la mini assemblea, on em recomanes que m’exiliï? Ho dic per com tens tant clar que no superaré la prova del cotofluix, serà millor que surti fugint tant aviat com pugui. No?. Novament, gràcies per advertir-nos que correm perill.
Fem victimisme? Això no ho entenc. Victimisme no es allò que fan els que tenint poder i tenint força, acusen als mes dèbils i petits que ells, dels seus propis fracassos? Per exemple, qui tenint tot a favor (10 vots) per ser alcalde, no ho acaba sent, i en canvi qui volien veure enfonsat, ha sabut treure partit del poc que tenia (1 vot) i es aleshores, quan el gran culpa al petit del seu fracàs. No es això el victimisme?
Som inoperants i a sobre no aportem res? Pot un inoperant aportar alguna cosa? Segur que tu en saps molt d’això.
Em sembla que en trauré molt de profit d’aquesta Master Class teva de com es fa política.
Salutacions d’un inoperant.

Anònim ha dit...

Y vosotros además de lo que se ve,¿qué sois?. Nada,humo,farfolla y mucha demagogia pero nada más.

Anònim ha dit...

Hoy no os funciona el censar,ayer si.FALSOS

Anònim ha dit...

Mentre els uns raonen, constructivament, gent que he vist que deuen ser d'Esquerra (a més es prenen la molèstia d'explicar-se), els altres, en dues línies pelades, a destruir, a fer acusacions sense fonament i sense meditar-les.
Dintre la meva joventut, començo a entendre les diferències entre ERC i PSC, almenys a Blanes.

Anònim ha dit...

Benvolguts,

Sóc fill de Malgrat i actualment des que em vaig casar visc a Blanes. No estic pas gaire ficat en el món de la política blanenca (ans al contrari de la de Malgrat que sí que estic plenament al dia). Precisament la meva orientació política no és pas d'esquerres, però veig que a Blanes hi ha una creuada contra el Sr. Joan Puig. He sentit comentaris vers la seva persona a Blanes, a Malgrat a Pineda, i molts d'ells despectius. Crec que es barreja la seva tasca política vers el seu tarannà personal. No sóc pas qui per a dir què fa o què deixa de fer el Sr. Puig políticament, però el que realment em molesta és l'atac - personal- al qual es veu sotmés dia rera dia. Segueixo aquest blog (com molts d'altres) i només volia dir que en una ocasió, quan estava enmig d'un cas pràctic de dret constitucional, el professor ens va plantejar un afer en el qual el Sr. Puig em podia ajudar. Sense dubtar-ho vaig trucar al seu mòbil. El Joan Puig era a Madrid: bones, sóc tal de Malgrat encara que ara visc a Blanes, i tinc aquest problema amb els meus estudis de dret: el Joan Puig em va fer una explicació del tot profunda, la qual cosa em va dur a treure la millor nota de 300 alumnes. (Ho vaig raonar amb informació de primera mà, ho reconec). Només dic això, perquè el Joan potser no s'havia de prendre tantes molèsties i explicacaions vers una persona que ni coneixia, però ho va fer. És més, em va dir: si necessites qualsevol cosa més, ja saps on trobar-me, si fa falta ens veiem a Blanes.
Senyors: una cosa es el joc polític (legítim) i l'altra la difamació, la destrucció personal, la confusió, el "radiomacuto" i el confondre les carxofes amb les cantimplores.
Tot i no ser d'esquerres, una abraçada Joan,