02 de juliol 2007

(120) PSC (R) de rumorologia (2)

(120) La rumorologia ha estat una de les fites de l’estratègia de Pere Garcia dins el PSC, ho van començar a la passada legislatura, van ser despietats cap a Esquerra i a la meva persona, quan afirmaven que no hi era mai, que la feina s’acumulava o que la majoria de problemes de l’Ajuntament eren culpa nostra.

La tàctica era dir alguna cosa, que bona part queda, i a l’inici d’aquesta legislatura, més de lo mateix, “que si Trias és un titella,” “que la totxana estar darrera l’acord,” que si quatre-cents càrrecs de confiança o dedicacions exclusives, o fins i tot el mateix cap de llista socialista amenaçant al regidor del PP acabat el plenari de constitució quan li diu “vigila, que nosaltres si que et controlarem els talons que rebis.”

Encara no he vist en cap de les nombroses declaracions del candidat socialista la per petita crítica a la seva tasca, a la seva gestió en la negociació d’un acord de govern, com és possible que ningú pregunti; perquè no vam aconseguir un acord? Perquè ens van donar carbassa el PP i el PSC? Perquè no vaig anar parlar amb Esquerra? Perquè tanta prepotència si no sumàvem?

No és possible, no m’ho puc creure, tanta superioritat, que ha deixat damnificats pel camí (Quim Valls, els regidors d’EUiA i altres que van anar al plenari enganyats) i tot plegat per no voler escoltar, per no voler ni tant sols reunir-se en una taula.

Espero que les properes declaracions del futur portaveu i diputat provincial del PSC siguin més responsables, que deixi de parlar de mentires i falses acusacions, i que baixi del pedestal on ha pujat ell sol, per culpa seva, per la seva superioritat, 11 regidors (majoria absoluta) restarem a l’oposició.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per mantenir el contacte amb la gent, pensava que tancaries el bloc.

endavant i força

Anònim ha dit...

felicitats per mantenir malgrat tot el bloc. pensaba que el tancaries.

gent com vosaltres fa que encara creiem amb els polítics

Anònim ha dit...

Detesto els rumors i les boles no contrastades.
La informació (no la manipulació), sempre ha de ser contrastada i confirmada, trobar-la i saber-la en les seves fonts i de primera mà, amb documents, dades i proves.
Personalment a l'hora de recollir informació, m'agrada més El Punt (més rigorós) que el Diari de Girona (més sensacionalista aquest darrer). Periodistes de la talla professional de la Laura Juanola dignifiquen l'ofici. És el meu punt de vista personal.
Com a ciutadà, tinc la sensació de que em prenen el pèl quan els polítics s'inventen mentides, les exposen en les reunions de partit i les fan córrer, com consignes, entre la militància perquè a la seva vegada els afiliats i simpatitzants les escampin multiplicades.

Actituds i tàctiques roïnes, les de l'estratega en Garcia, que han fet forat entre una part de l'electorat.

Els ciutadans hem de ser més crítics davant els rumors i preguntar a qui els difòn: ¿I en què et bases per a afirmar això? ¿D'on ho teus?

El ciutadà, si grata una mica, pot arribar moltes vegades a discernir si allò que li diuen té base sòlida i fonamentada o si és qualsevol calúmnia, manipulació, vilipendi o difamació, per tal de que, al final, el ciutadà no es deixi prendre el pèl.

Anònim ha dit...

Marigó i Pere Garcia han de fer autocritica, d'una vegada per totes.

Anònim ha dit...

que cara mas dura tienes juanito

Anònim ha dit...

todavia espero que publiqueis los comentarios que hice ayer.jfortiz.
eso es censura dermocrata de pacotilla.
espero que la asamblea ded erc blanes que formais tu niño y tu desaparezcais pronto de la v ida publica.Seguramente encontrareisa trabajo en el grupo Tarradellas.

Anònim ha dit...

Només per dir la mentida o calúmnia de que l'assemblea d'ERC Blanes "la formen només dues persones" (en paraules de l'anterior, "tu niño y tu"), només per aquesta mentida, calúmnia i insult a la intel·ligència de tots els blanencs, ja val la pena no haver llegit els insults i les calúmnies encara pitjors que deu haver escrit aquest senyor o senyora.

En tots els fòrums o blocs hi ha unes línies vermelles que no es poden depassar, quan aquestes superen el llindar de l'insult i l'amenaça.

Per tant, Joan, jo com a lector del teu bloc, t'agraeixo que hi facis un cop d'ull.

Marc Puig ha dit...

Estimat anonim que diu que l'assamblea només la formem jo i mon pare.

Dir-te que si que tens tota la rao, que tenim el monopoli de tot, que estem a l'ajuntament enxufats
que el sr. tarradelles ens paga comisions a punta pala i tmbe per tot el que puguis dir estil de
que treballem per a ell, que fins i tot rebem comisions, que entrarem de càrrecs de confiança, que som uns aprofitats etc etc.


Sr. Anonim gràcies per fer aquests comentaris, perqué gràcies això mostres el tarannà malaltis i falsajedor que tens contra la gent d'esquerra.

Som gent honesta, treballem en el teixit associatiu de blanes, fem activitats i col·laborem amb diverses entitats sempre que podem, diem les coses tal i com sonen, tal i com les creiem, i tal i com ens semblen que són millor per blanes, ara bè si això que fem o confons per totes les barbaritats que dius, com diria aquell; olè tu webos.

Gràcies

Anònim ha dit...

el temps donara raons o no. A la fi i a la postre el virreinat del sr.Puig en ERC Blanes costará vots y credibilitat al partit com ja ha costat la meitat dels vots en aquestas municipals, o n0?

Anònim ha dit...

Si dius que el temps donarà i treurà raons, perquè afegeixes a continuació el verb "costarà" (vots a Esquerra) en temps verbal futur??

És clar, tens un a bola de vidre, tu sí que en saps.

Potser en part la baixada de vots d'ERC-Blanes es deu a l'haver pactat ERC amb el PSC, almenys així ho manifesten diversos ex-votants d'ERC, que ho diuen pel carrer i a la cara dels militants d'ERC. Quan dic "diversos", em refereixo a no pas pocs.

Els mateixos ex-votants d'ERC que ara, aplaudeixen l'estratègia de partit a nivell local d'arribar a uns acords amb Josep Trias, a canvi del compliment de 50 punts programàtics en favor de Blanes..., a fiscalitzar en el futur ERC des de l'oposició.

El cas és que després de 4 anys d'alcaldia socialista amb Marigó des del 2003, el temps ha tret la raó a Marigó passant-lo i posant-lo a l'oposició, no pujant ni un sol regidor el PSC (quedant-se en 8) i no aconseguir l'anhelada i cobejada majoria d'11 ni tan sols sumant amb els seus incondicionals o satèl·lits d'EUiA. Ni així compleixen els socialistes les seves EXPECTATIVES i ASPIRACIONS de campanya electoral. Ni així.

Això són realitats demostrables, provables i reals: el passat i el present.

El futur, amb una ERC que vola lliure, el temps donarà i treurà raons. Jo, simplement, el que tinc és confiança i un xic més d'optimisme que fa només dos mesos enrere... Optimisme prudent i moderat, però, al capdavall, optimisme, per haver ERC detectat a temps alguns dels seus errors del passat. Rectificar és de savis, prova d'això, el canvi d'estratègia d'ERC.

jose luis regojo ha dit...

Vagis on vagis sempre estas rodejat de rumors: a la feina, a l'escola dels fills, a l'escala on vius, a la televisió que escoltes, ... També són rumors les cadenes de mails denunciant sous de polítics, favors empresarials, nens segrestats, .... tot sense confirmar. Sembla que la vida és com aquella cançó de la Raffaela Carra, Rumore, rumore.
http://joseluisregojo.blogspot.com/2011/11/una-malaltia-anomenada-rumor.html