05 de juny 2007

(8 dies) A 11 dies de l’elecció de l’alcalde, el PSC segueix mostrant la seva cara més falsa

(8 dies) La gent d’EUiA encara manté la cara de sorpresa davant les actuacions que esta portant a terme la gent del PSC a l’hora de negociar els futurs acords per aconseguir l’alcaldia de Blanes.

La debilitat d’EUiA és el seu compromís ideològic, que els porta a buscar un suposat consens que no porta enlloc. Crec sincerament que EUiA tindria que ser valenta i pactar amb Esquerra un paper preponderant que eviti la sociovergència.

Si el PSC no vol un pacte d’esquerres i prefereix pactar amb CiU o amb el PP, EUiA te tot el dret de decidir noves aportacions a les coalicions entre patits.

Fa poc un dirigent socialista va afirmar que el PSC podia justificar qualsevol pacte, i renoi a Blanes tot és possible, davant de tot això seria molt democràtic i per higiene plantejar un pacte quatripartit (CiU, EUiA, ERC i PP) també nosaltres podem justificar els acords, no tenim complexes, per Blanes i per higiene democràtica companys d’EUiA sigueu forts i valents.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb EUiA i ERC acompanyant CiU, no calen els del PP!!!! vISCA cATALUNYA SENSE EL pp!!!! Potser aquest acord és possible?

Anònim ha dit...

Es necessiten 11 vots el dia 16 i per tant el PP cal que voti.

endavant esquerra, i euia que s'anima

Anònim ha dit...

EUiA cal que dongui una lliço a la superbia de marigo

Anònim ha dit...

Només puc dir que coincideixo amb les vostres apreciacions.

Anònim ha dit...

Euia, esquerra, ciu i pp,molt més democràtics que el PSC.

endavant amb la brillant proposta

Anònim ha dit...

PSC juga amb tothom per a enganyar a qui sigui.

Es passa de fanfarroneria i superbia, el PSC, creu que pot torejar a tots i cada un, a esquenes de l'altre.

¿Quantes mentides i promeses falses no haurà hagut d'inventar-se ja Marigó per cobrir-se les espatlles davant l'interlocutor que té davant, amagant-li l'acord que té amb l'altre de la competència que s'espera a fora, a la sala d'espera?

Marigó vol ser el rei....... del mambo....... ho vol acaparar tot.... mentres ell tingui la cadira i sigui alcalde, vol pactar amb tothom........... excepte amb en Puig......

La avaricia rompe el saco... o el conte de la lletera.

Anònim ha dit...

Puig, per higiene de partit crec que tindries de dimitir. Dimissió irrebocable i amb la Conxita tot seria diferent.

Endavant Esquerra, Puig fot el camp

Anònim ha dit...

La gent d'ERC no et donarà el gust d'enviar tu a en Puig a fotre el camp, igual com enviava Franco a fotre el camp a centeneras de milers de catalans a l'exili i expulsió el 1939.

En enviar a fotre el camp, en expulsar, en fer fora, socialistes i franquistes SOU EL MATEIX, la mateixa mentalitat.

Què més voldrieu que en Puig fotés el camp. La gent d'ERC no us donarà aquest gust, sòciofranquistes.

També Hitler feia fotre el camp fora d'Alemanya, a tants jueus, homosexuals i alemanys demòcrates i d'esquerres.

Us sabreu contenir, socialistes, aprendreu algun dia a preocupar-vos dels problemes reals de Blanes, que ens afecten com a blanencs??

Anònim ha dit...

clar que si joan , a veure si aquest pacté es possible pel bé del poble , salut!

Anònim ha dit...

Seria desitjable un pacte en què tots els membres posessin les necessitats i obra de govern al servei de Blanes per davant, prioritàriament.

Si d'aquí a 4 anys, ja en treuen rèdits electorals a les eleccions, ja serà una altra cosa, legítima, però mentrestant, durant 4 anys, a treballar tots pel poble.

I per a fer aquest pacte per la governabilitat, aqui veig MENYS preparat, a causa del seu ego personalista i de voler posar-se per davant dels interessos generals i col·lectius, a qui veig MENYS preparat, és al senyor Marigó qui ha demostrat INCAPACITAT DE TREBALLAR EN EQUIP durant els 4 passats anys.

Jo també us demano: parleu, dialogueu, arribeu a acords pensant en les necessitats que tenim plantejades en aquest poble, intenteu posar-vos d'acord Trias, Salmerón, Lillo, Puig, amb seny com sabeu fer, en equilibri, aconseguint i cedint, amb sentit de les proporcions.
Si torna a governar Marigó ens espatllarà el poble, si us plau, els altres, poseu-vos d'acord.

Feu arribar aquests nostres escrits, les nostres demandes de blanencs, a Trias, Salmerón, Lillo, Puig, i a qui correspongui.
Blanes es mereix el millor dels seus possibles escenaris de futur.

Anònim ha dit...

Però si Diari Girona ja diu que heu donat l'Ajuntament de Blanes al PSC a canvi de la Diputació per ERC. Sembla que Blanes els importa poc als dirigents d'ERC.

Anònim ha dit...

L'anterior:
Ha parlat un extraterrestre.
"Extrablanenc", per ser més exactes.

Tens sentit del ridícul, tu que no ets de Blanes?

Anònim ha dit...

Potser el sentit del ridícul se l'hauria d'aplicar Marina Geli, socialista extrablanenca, per ser més exactes del poble de Sant Gregori (Gironès). Qualsevol cosa per declarar al DiaridGi.

Anònim ha dit...

Marigó ha perdut els papers, ha tirat merda a Puig, i les seves mentides lamentablement han fet forat.

Lamenterem que esquerra no sigui decissiva.