08 de juny 2007

(5 dies) Crida a la responsabilitat.......

(5 dies) Ja vaig comentar que en la reunió que vam tenir amb EUiA, vaig posar sobre la taula la possibilitat d’un acord a la Basca en versió blanenca. Es a dir un govern amb Josep Trias d’alcalde (CiU) i recolzat per EUiA, Esquerra i el PP.

Fins i tot vaig afegir que si el problema era Esquerra, ens quedàvem a fora i assumíem igualment la responsabilitat de la governabilitat. Dia que passa tinc més clar que mai que aquesta és la millor opció, gent amb ideologia, que te clar el que vol i per tant disposada a pactar, assumint la responsabilitat que la ciutadania ens ha donat, diàleg per damunt de tot.

I dic que estic més convençut cada dia que passa quan veig el paper del candidat del PSC que vol governar i pactar sense ideologia, es a dir sense importar-li el que diuen els altres i preocupat sobre tot per la cadira.

El PSC ens va enganyar l’anterior legislatura signant un pacte de govern que no va assumir des del primer moment. Ho diuen ells mateixos “en pactes el PSC ho pot justificar tot i això ens dona un plus per aconseguir les nostres fites”.

I aixo és el que esta passant a Blanes, un candidat sense ideologia és un perill, i per tant crec molt sincerament que la millor solució és un acord responsable dels quatre partits amb ideologia que queden, per què podem pactar amb unes bases a sobre la taula, i Blanes no s’aturarà i per damunt de tot, no ens enganyaran.

Finalment he publicat en el meu bloc que si Esquerra és el problema, ens quedem a fora; però afegeixo, si per aquest acord de govern responsable (CiU, EUiA, Esquerra i PP) el problema soc jo, també puc plegar.

Per damunt de tot, Blanes mereix generositat i responsabilitat

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Una actitud que t'honora, Joan.

Per a 4 anys d'alcaldia, la diferència entre Marigó i Trias és que Marigó simula que escolta i que dialoga... però després fa EL QUE LI DÓNA LA GANA, trencant compromisos i paraules..., vaja, actua a la pràctica com fan els dictadors, mentre que en Josep Trias sí que és home de consens (a l'estil d'alcalde de quan ho fou Fèlix Bota) i Trias sap allà on s'ha de mantenir ferm i allà on pot cedir en tota negociació.

Trias sí que pot ser de veritat un ALCALDE DE TOTS ELS BLANENCS, però no només de paraules, sinó de fets.

Si fos possible arribar conformar el govern Trias-Salmerón-Lillo-Puig (o Conxita), preveig un futur govern FORT i SÒLID, que parlant molt les coses i dialogant entre els 4 caps de llista, s'arribin a acords més sincers i per tant més POTENTS que no amb les vel·leitats i fragilitats de les voluntats de Marigó que promet "blanc" però després FA "negre", enredant a qui sigui.

Joan, siguis tu o bé sigui la Conxita, les teves reflexions i propostes T'HONOREN, i tant de bo, ojalà, arribin a les orelles receptives dels altres partits que hagin d'arribar.


P.S.:(Si m'ho preguntes a mi personalment, segueix endavant, Joan, no abandonis el vaixell, no dimiteixis...... Endavant i sort, Joan.... i Visca Blanes).....

Anònim ha dit...

El pacte a la basca no l'acceptarà en Salmeron. No deixarà tirat en Marigó, li deu masa fvors.

Anònim ha dit...

doncs que plegui, prou ja de marca blanca del psc.

volem sols, he votat a ic i si no canvien me vaig cap a casa

us recomano la pagina
www.blanesprimer.blogspot.com

jo me he adherit

Anònim ha dit...

Tot això està molt bè, però no oblidem que les converses entre Marigó i Ramos ja s'han produit i si en una primera tanda varen ser principalment informatives, en una segona volta de ben segur han anat mes enllà. La questió es ben clara, en quin estadi es troben aquestes converses i quin es l'altre convidad?

Entrem a la setmana decisiva i les aixecades de camisa son a l'ordre del dia. Quin equip serà el mes pasarell i es quedarà sensa vallar?

Serà el PSC?
Serà el PDB?
ó
Seràn els del pacte nacional CiU/ERC?

La gent d'iniciativa avui tenen el seu congres, marcat per la desesperació i el pesimisme, potser despres de donar cops de cap entrin en el joc, però no serà masa tard?

Com a gran aficionat a la politica i aspirant a estratega, l'experiencia hem diu que aquells acords que una setmana avans es comenten per el poble al carrer no s'arriven a produir. Qui ha filtrat i per quin motiu? Pareu bé les orelles i escolteu, nosaltres ja ho hem fet, això es una partida rapida on els moviments a mes de ser valorats adecuadament han de ser sorpresius.

La partida la guanyarà el primer que l'acabi o el darrer que mogui, es pot acabar DILLUNS o continuar jugant fins dissapte. En qualsevol cas, QUI LO SA?

Anònim ha dit...

Salut companys:

Senbla ser que Marigó te ben lligat a Lillo i ara s'està treballant a Ramos.

PSC+PDB+PP=11

Anònim ha dit...

estic al corrent del tema Marigó-Ramos, però el que no es cert es el tema del PP. El que es despren de la reunió ejecutiva d'EUiA es:

PSC+EUiA+PDB=12

Anònim ha dit...

no culpeu tant a en marigo i reviseu les parides de joan puig, ell a fet una politica de pandereta... no deixa cap carreg ni per caritat.. la pela es la pela com a bon catala que es

Anònim ha dit...

l'unic que fa parides és el marigó que es nega a fer el pacte d'esquerres

Anònim ha dit...

A veure si ara el Marigó és que treballa de gratis.

No et fot, aquests fans del P.S., cal ser ben brètol, per escrire el que escriuen (com el de les 11.19h del 9 de juny)...

Tan brètols com per NO escriure que els diputats del PSC-PSOE cobren TANT O MÉS que en Puig.

Més que brètol, cal ser mal parits, per amagar el que cobren els alcaldes, regidors i diputats sociates..., dels quals MOLTÍSSIMS d'ells compaginen DOS CÀRRECS amb els corresponents dos sous.
Oi que ho saps, això, Pere Garcia...., i només fas que abocar merda, anònim Garcia??