28 de juny 2007

(117) Mentre uns mosseguen, altres anem per feina

(117) Perduts encara i sense capacitat d’autocrítica, PSC i EUiA segueixen mossegant amb actituds fora de lloc i fruït de no saber reconèixer que s’han equivocat. Mentre estant Josep Trias (CiU) com alcalde i d’acord amb Esquerra va per feina.

Primer va ser un simple decret de tancament del fals aparcament d’autocaravanes obert per una decisió unilateral i per interès propi i que el ple de Blanes va desautoritzar. Malgrat que el ple va mandatar a l’anterior alcalde, aquest ho va incomplir. De moment ja hem guanyat un respecte al plenari municipal.

Segon ha estat la creació de la Regidoria d’emancipació juvenil com element bàsic de creació de polítiques de joventut transversals i no com a eina sectària d’actuacions fora de lloc com havia fet l’anterior regidora.

La tercera, el desfer el contracte amb l’empresa de comunicació que venia d’una manera partidista l’actuació del PSC, una altre lliçó per evitar convertir la política municipal amb una actuació partidista.

Un quart compromís al que hem arribar és posa llum i claredat a les comptes de l’Ajuntament, amb el compromís de tirar endavant un auditoria comptable que ens permeti saber d’on partim.

Tant sols per la manera de fer les coses ja ha valgut la pena el que hem fet, com a mínim es tenen en compte i es parla de les propostes programàtiques d’Esquerra.

Per tant ja poden seguir intoxicant, ja poden seguir insultant, ja poden seguir difamant que nosaltres fem possible la governabilitat de Blanes amb honestedat i de manera clarament democràtica.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

cal que seguiu en aquest ritme, des de fora i marcant les propostes presentades.

com dius que els altres moseguin i vosaltres a per feina

Anònim ha dit...

Us desitjo, Joan i companys d'ERC, força, energia, lucidesa serena i claredat d'idees. El mateix desitjo al nou govern.
Blanes i els blanencs per damunt de tot.
Hi ha cada vegada més gent amb vosaltres. Ànims, Joan.

Anònim ha dit...

jajajaja!
i deies que donaves el vot pero et quedaries a l'oposició...i els hi estas llepan el cul!
fas pena... vengut!

Anònim ha dit...

El llepaculs i el venut (no "vengut") major del regne de Blanes, en Marigó (d'en Nadal).

Els blanencs esperem un govern millor que l'anterior. En Puig, com a expressió de la voluntat de l'assemblea local d'ERC, fa oposició costructiva i basa la seva política en el diàleg i el consens amb les altres forces vives del poble, que és com després es poden aplicar les polítiques amb més legitimitat i les accions en benefici general per a la població.

Com a blanenc, estic orgullós d'haver votat ERC, per la capacitat de treball, rigor i sacrifici de Joan Puig.

En Joan ho té clar: Blanes és el primer, sigui des del govern o sigui des de l'oposició.

Idees clares i creatives en positiu. Diàleg amb la resta de forces (CiU, PDB, PP, EUiA i PSC) i, quan s'arriben a acords, aplicació d'aquests...... Feina, feina, feina.

Força, Joan !!

Anònim ha dit...

Ja deia jo que no anaves a l¡oposició perquè si... a part de la vendetta personal contra en Marigó...

Pots explicar el que ha pasat amb joventut??? saps perfectament del que estic parlant...

Anònim ha dit...

Andreu, fas honor al títol d'aquest article d'en Joan: mentre tu mires coses personals (allò que dius de Marigó i tal)....., ERC per una part, i Trias per una altra, van per feina.

Quantes més impotències demostreu, més temps que perdeu amb la cultura de la queixa i el dret (que us assisteix, no ho nego) al "pataleo".

ERC fa oposició, però no una oposició com la vostra del PSC, destructiva, que ni havia nascut el nou govern, i ja esteu carregant contra ell i atacant-lo per la seva composició.

ERC fa una oposició constructiva i segons com t'ho miris, decisiva. Això de "decisiva" ho dic, també, per la segona part del teu comentari, Andreu.
D'aquesta manera, ERC pot fer més aportacions per Blanes que la posició obstruccionista, a la contra i de pals a les rodes del PSC.

Anònim ha dit...

ERC ha fet una oposició destructiva i va fer un desgovern destructiu.D'aportacions res de res...

Anònim ha dit...

El PSC va governar el passat mandat gràcies a ERC, i ERC va garantir la governabilitat de l'Ajuntament durant la legislatura fins que Marigó va TRENCAR el tripartit, i encara algun socialista diu que ERC va ser destructiva. No han paït el pas a l'oposició, desorientats com un pop en un garatge.

Anònim ha dit...

Bueno repeteixo per milesima vegada, perquè em sembla que els anonims a part de no donar la cara no saben llegir, no sóc socialista així que si vols dir quelcom al PSC els hi dius a ells i a mi no me fotis al mig. Parla-me de TU i no de VOSALTRES.

Segon, un cop més llegeixo palles i més palles... que si ERC fa oposició constructiva, que si en Marigó no se què i bla bla bla...

Però el que he preguntatningú ha contestat, i estic segur que uns quants anonims i el senyor Joan sap del que estic parlant.

QUÈ HA PASSAT AMB JOVENTUT?

Mira que la pregunta és clara.

Per cert, gràcies al PDB (que esta al govern gràcies a vosaltres) les barraques també seran de puta mare aquest any. Suposo que també sabeu de què parlo... no?

Anònim ha dit...

que ha passat a joventut, tal i com diu el PSC, a Joventut esquerra tindrà un carrec de confiança, que per cert serà el fill d'en Puig i que per cert serà la tapadera de tot plegat, dit per Josep Marigó a tothom que ho vulgui escoltar.

Servei de rumorologia del PSC

Anònim ha dit...

Marc puig a joventut oi? ja m'ho suposava...

Marc Puig ha dit...

Per suposat que nire a joventut, si ja tinc el despatx i tot designat, amb vistes al mar i tot, cotxe oficial i dietes pagades, nomès faltaria.

Home va tingueu una mica més de discurs que aquesta radio patio que s'esta fen correr per Blanes no funciona

Pel tema barrakes no ha passat res, tot segueix igual que estava abans de que hi haguès el canvi de govern

www.marcpuig.blogspot.com
mpuig13@gmail.com

Marc Puig ha dit...

Per cert hi ha una segona plaça si t'interessa. Ara bé el despatx no tindrà les vistes que té el meu

Anònim ha dit...

Molt bé Marc, bona resposta i, a més, donant la cara.

Alguns busquen 3 peus al gat...

... I després, encara el pentinen.

Anònim ha dit...

CiU-PP-PDB governaran gràcies a ERC i això no ho pot NEGAR NINGÚ.

Anònim ha dit...

Mmmmm ja vurem tot això Marc... pots contar que tindré els ulls bastant oberts...

I no ha passat res amb barrakes?? Em negaras que volen canviar-les del camp de futbol a ves a saber quin lloc? home.... ems embla un canvi força important... i destructiu... però en fi si no veus el problema no passa res home...

I per l'altra plaça a joventut... no merci... m'agrada més mirar des de fora i no tenir la cua lligada per poder opinar millor..

Salut senyor

Anònim ha dit...

tot controlat, vota al psc es lle´çar els vots no serveixen per res, per culpa de marigo

Anònim ha dit...

Si que començeu aviat a carregar-vos al Marigó, penseu que encara queden 4 anys per les municipals.Encara ha de ploure molt

Anònim ha dit...

el marigó s'estavella sol.....

Anònim ha dit...

Recordo que l'endemà que Marigó va ser proclamat alcalde (GRÀCIES A ERC, a Puig i Conxita), el ja exalcalde aleshores va dir una cosa així com que "des de llavors es posava a treballar un govern de PERSONES, deixant en un SEGON TERME els partits i les sigles".

Venia a dir Marigó que un equip de govern no havia de ser de capelletes, parcel·les o compartiments-estancs, amb la qual cosa coincidien amb l'acord d'en Puig i la Conxita.

En resum Marigó donava a entendre que s'havien acabat els partits i tocava treballar en equip, un equip format per persones, regidors, regidores, companys de govern, tinents d'alcalde i el mateix alcalde.

I així ha sigut com, mentre els Marigó, Garcia, Fábregas, etc., han estat al govern, els socialistes pràcticament no han mencionat els noms dels partits ni els han esmentat per les seves sigles........ Això ha passat durant els darrers 4 anys.

************

Avui dia em pregunto (i em sembla sospitós, que fa un tuf...), ¿com és que ara això els socialistes no ho apliquen al nou govern i sempre es recorden de ressaltar i repetir fins a l'extenuació les sigles, les etiquetes, les marques i els logos dels partits (CiU, PDB, PSC, PP, EUiA, ERC)??

Durant 4 anys els socialistes no han parlat de partits i ara ells mateixos en parlen com respiren.

És que ens hem oblidat que els equips de govern els composen les persones que governen i allò decisiu són LES ACCIONS MATERIALS, la FEINA QUE PORTEN A TERME els governs..., deixant momentàniament a l'armari els partits???

I si no, pregunteu-li al camarada Montilla, socialistes blanencs, si governen els partits o bé governa un equip de consellers, "un sol govern"..... Doncs a Blanes, apliqueu-los el cuento, socialistes, amb l'equip de govern blanenc, igual.




Tot això ve a tomb del que un anònim, suposo que simpatitzant de Marigó, ha escrit (el cito):

"CiU-PP-PDB governaran gràcies a ERC i això no ho pot NEGAR NINGÚ".

Anònim ha dit...

¿Per què els socialistes quan governen diuen que hi ha un sol govern i que governen les persones....., mentre que en canvi quan els socialistes estan a l'oposició es refereixen sempre al govern potenciant (els socialistes en el seu missatge) les sigles dels partits no-socialistes?

Jo mateix em contesto, suposo que és una tàctica i una maniobra sectària d'aquells obstruccionistes que volen erosionar, desgastar i desprestigiar al govern i al qui ha possibilitat la GOVERNABILITAT.

Anònim ha dit...

Senyors socialistes, ja sabem que sou bastant sectaris ("amb mi o contra mi") però us farieu un favor en 1r lloc a vosaltres mateixos si aprenguessiu a SEPARAR LA DINÀMICA DELS PARTITS DE LA DELS GOVERNS...... també quan esteu a l'oposició i us referiu als altres..... per tal de, almenys, RESPECTAR i...... DEIXAR QUE TREBALLI.... i que RESPIRI... el nou govern que ACABA DE NÉIXER i que no hi ha hagut temps material perquè ni hagi començat a caminar...

Marc Puig ha dit...

El canvi de lloc de les barrakes la comissió ja ho va plantejar cap allà el desembre crec recordar,abans del canvi de govern, fins i tot es va anar a parlar amb els veins i es va dir que aquest any seria l'ultim any que s'ubicarien al camp de futbol esperant la creació de la nova ciutat esportiva. Aixó és tal i com an anat les coses. Punt i final

Ja pots tenir els ulls ben oberts, i que així sigui, peró ni erc entrerà a governar, ni tindrem cap càrrec de confiança, i menys jo, només em falta això ara a mi


Salut

Anònim ha dit...

Quan es va parlar del canvi de barrakes jo hi era Marc. Una cosa és que es vulgui fer un canvi de lloc sempre que la possibilitat d'un lloc millor sigui viable (perquè crec que saps tan bé com jo que llocs viables pocs). I tan és així que el tema va quedar aparcat perquè NINGÚ va ser capaç de trobar-hi solució. Ara bé, una altra cosa és que s'hagi de fer un canvi PER OUS perquè la regidoria del PDB no li rota que es segueixi fent a on es feien fins ara.... No fotem cony!!

I això si és un punt i final.

Anònim ha dit...

aixo no es veritat, i per tant lourdes no intixiquis, per cert ara que estas a l'oposició comportat.

els que es van mullar et saluden

Anònim ha dit...

Lourdes? a ta be ta be... cada cop més coherents...

I això sí és veritat. Però en fi, potser que t'informis millor

Anònim ha dit...

Srs. socialistes, ¿per què no deixen que treballi el nou govern? El nou equip governamental no ha tingut temps de començar a fer coses, que ja se'ls hi tiren vostès a la jugular.

És normal això en una oposició, o és propi de règim bananer??