27 de juny 2007

(116) EUiA i el PSC comencen adonar-se del seu error....

(116) Llegint les declaracions de Joan Salmerón (EUiA) en la seva darrera roda de premsa a pocs dies de la constitució de l’Ajuntament tinc la sensació que comencen a veure que és van equivocar greument.

La seva obsessió pel PDB i convocar rodes de premsa a partir de simples rumors me sembla molt seriós, demostra també impotència, però a la vegada demostra que es comencen a donar del seu propi fracàs.

El mateix li estar passant al PSC, que comença a fer declaracions demagògiques sobre el desastre que ens ve a sobre, sense ni tant sols donar temps al govern a prendre decisions.

Els dos partits demostren inseguretat, i demostren que encara no han reflexionat del perquè estem com estem, una majoria a l’oposició (PSC, EUiA i Esquerra – 11 vots).

Permeteu-me unes preguntes per ajudar-vos a que reflexioneu.

Pels companys d’EUiA. Com és que no vau exigir al PSC que parles amb Esquerra? Com vau permetre que durant vint dies parlessin més amb el PP i CiU que amb Esquerra? Si vosaltres haguéssiu exigit una reunió dels tres partits per continuar parlant, el PSC si hagués negat? No creieu que podriu haver fet molt més per un acord d’esquerres? I no pas estar desapareguts i esperar tranquil·lament que el PSC fes de les seves?

Pels companys del PSC. Com és que no vau voler parlar amb nosaltres? Si ni tant sols exigíem entra a governar, ni tant sols exigíem que jo seguis de regidor.
Com vau permetre que una obsessió personal tirés per la cuneta un possible pacte d’esquerres? Com vau permetre que el vostre cap de llista és negues a parlar, solament parlar amb Esquerra? Com vau permetre que el vostre cap de llista perdés el temps amb el PP i CiU, quan qui us podia donar el govern fos ignorat?

Preguntes sense resposta, i que no podeu ni sabeu contestar, per què tenim raó, molta raó, la vostra actitud uns per passiva i els altres per prepotència han abocat a una alcaldia per CiU, i nosaltres assumint els reptes i per tant estarem a l’oposició però fent governable Blanes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Marigó mai podrà amagar ni evitar que, si una vegada va ser alcalde (l'única) va ser gràcies al teu vot, Joan, i al de na Conxita, o sigui, els 2 vots d'Esquerra Republicana de Catalunya de Blanes.

Això va ser el maig de 2003, en el ple d'investidura.

Mireu, a partir de l'endemà d'aquell Ple, com ho ha correspost, com ho ha retornat, cap a ERC i cap a Blanes, el Sr. Marigó...

Anònim ha dit...

Estem d'acord, el resentiment i la poca estima de Marigo i el psc cap a esquerra, jo no vaig votar a esquerra i el que heu fet me reconforta, torno a tenir esquerra com a referent

Anònim ha dit...

Marigó ha deixt l'esquerra a l'oposició que doni explicacions d'una vegada

Anònim ha dit...

Marigó no volia reeditar el Tripartit (PSC-EUiA-ERC) al govern.

Ara Marigó té el que volia: el Tripartit d'esquerres a l'oposició.

Refrany aplicable a Marigó: "Qui sembra vents, recull tempestats".

Ara Marigó té el que volia: no s'ha reeditat el govern tripartit d'esquerres.

Però alhora Marigó ha d'acarrear, ha d'assumir-ne les conseqüencies: ell ha passat de ser alcalde a ser regidor............... de l'oposició.

Una altra dedicatòria a l'ex-alcalde en forma de refrany: "Tal faras, tal trobaras".

Anònim ha dit...

Aquest refrany "TAL FARAS, TAL TROBARAS" també es pot aplicar al Sr Joan Puig i al Sr Josep Trias, que van dir que mai pactarien amb el PDB...els temps ho dirà tot!

Anònim ha dit...

El cas és que Josep Trias i ERC de Blanes tenen 4 anys per davant per demostrar-ho (entre altres coses, els 50 punts convinguts), l'un des de l'Alcaldia, i l'altre, des d'una posició "decisiva" a l'oposició.

I Marigó ha tingut 4 anys desaprofitats..., per acabar anant a parar a l'oposició.

El tipus d'oposició i les situacions difícils que ha d'administrar Puig i ERC es resumeix en un altre refrany... "El pagès català, de les pedres en treu pans"...

Anònim ha dit...

El PDB es el centre de totes les critiques politiques que surten desde l'oposició, critiques majoritariament demagogiques i sensa sentit que lúnic que aconsegueixen es que la gent s'adoni del pobre nivell dels politics que ens han governat fins ara.

Ara tenen 4 anys per demostrar que son capassos de fer bé les coses i el potencial humà que tenen es important, personalment conec en conec alguns i son persones molt valides.

Desde la discrepancia us destjo sort i feina i a tots aquets que treuen foc pels caixals els demano coerencia i seny, no han d'oblidar que estan parlant de gent del poble

SALUT

Anònim ha dit...

Si tant que vols una reedició del tripartit parleu per fer una moció de censura. Hia ha una majoria a l'oposició... Dons feu-la servir. No?
Joan, deixa de dir mentires, li tenies guardada a en Marigó i al final li has fet pagar.
"La venganza es un plato que se sirve frio" diuen per Madrid... No?

Anònim ha dit...

No es veritat, qui no vol el tripartit és el marigo, per alguna cosa s'inicià en política demanant la militancia a Unió.

Per tant qui no te coherencia i qui no ha volgut el tripartit es marigó i ara el psc té un problema.

Anònim ha dit...

Al comentarista socialista que, ni ha començat a caminar el govern i......... JA DEMANA UNA MOCIÓ DE CENSURA!!!!!!!!!!,

Comentar-li que, ¿com es pot fer el tripartit, si Marigó NO el vol fer...?.... (no d'ara no el vol fer, sinó de fa mesos i mesos.....).

Ara fa un any per aquestes dates teniem Tripartit, noi, teniem Tripartit (com passa el temps, eh?), però un bon dia de Santa Anna patrona de Blanes de 2006, el senyor Josep Marigó i Costa es va aixecar del llit amb un pensament: "JA N'ESTIC TIP DE TRIPARTIT", i com un Cèsar absolut que gira el dit polze cap avall, per decret, va determinar:
"EL TRIPARTIT QUEDA DISSOLT, ESPARRACAT, TRENCAT I ELIMINAT".

Va ser la "SEVA" decisió.

I així va ser com, en donar una puntada de peu al cul a na Conxita Boldú i en Joan Puig (és a dir, a ERC), Josep Marigó va TRENCAR i FULMINAR EL TRIPARTIT.

Ha plogut des d'aleshores..., ara ploreu per la cadira, senyors socialistes, ploreu com les criatures a les que els prenen un caramel....., però ja és tard.

Ara toca despertar del somni de prepotència, ego marigonià i arrogància autoritària i sectària, amb tics de futurs aires de grandesa, majories absolutes, absolutistes i abassegadores, ara toca tornar a començar, "begin the begin", fer bondat i portar-se bé i fer els deures a l'oposició, i quan calgui, demanar disculpes, no a Joan Puig personalment, no....., sinó a tota la bona gent d'Esquerra Republicana de Catalunya....., i A MÉS, A TOT EL POBLE DE BLANES......, SOBRETOT, A TOT EL POBLE DE BLANES, començant per demanar disculpes a tots els votants socialistes als quals en Pere Garcia, Marigó etc., han enganyat amb llurs mentides sobre ERC.....