26 de juny 2007

(115) Carta a un Alcalde, que sempre serà Alcalde.......

(115) Hola Josep:

Veig que segueixes sense voler reconèixer la veritat, segueixes sense voler assumir cap responsabilitat en la pèrdua de l’alcaldia de Blanes i dia que passa merda que empeny.

Josep, ho tenies molts fàcil per tornar a ser alcalde de Blanes, però vas equivocar-te, la teva actitud ha perjudicat en primer lloc al teu partit i algun dels teus companys, només tenies que haver parlat, escoltar i dir-nos dels punts programàtics del nostre programa que estaves disposat a fer.

Vas preferir negociar amb el PP i CiU i ens vas negar el diàleg, a la política no és pot anar sense ideologia i amb prepotència. Per no voler, no vas ni voler un document de mínims per governar a Blanes, era el mateix document que van acabar signat amb CiU, lamentablement els teus contactes, els grups que te controlen no ho van voler, volien seguir controlant les coses importants i s’han quedat en un pam de nas.

Josep, tot això és el passat, ara estem en el present i tu has estat gràcies o per culpa d’Esquerra Alcalde de Blanes, el càrrec més important d’un polític, has tingut una oportunitat durant 4 anys, el que has fet quedarà i sempre seràs alcalde de la meva vila d’adopció, per tot això no entenc que ara dilapidis el que vas ser en tirar porqueria a sobre els que governen legítimament, sense ni tant sols donar els 100 dies de gràcia.

Josep, si vols carregar contra la meva persona, ho has fet durant quatre anys i encara no has parat, però et demano grandesa política, i si no estàs a l’alçada dona pas a nova gent que de veritat treballa per Blanes, a Blanes no ens calen ressentits.

Des de l’Aeroport “Benito Juarez” de Mèxic, aquestes paraules en benefici de Blanes.

Ciutat de Mèxic 19,30h (dos quarts de tres de la matinada hora catalana)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Igual com en l'anterior article teu, Joan, he criticat aquest tipus de viatges, en aquest altre, estic d'acord amb la teva anàlisi.

És una llàstima per a Blanes que Marigó malgasti tantes possiblitats que tindria el seu grup polític. Ha aterrat a l'oposició per mèrits propis.

Anònim ha dit...

Carregat contra la teva persona.... que raro.... ems embla ben be el contrari...

Anònim ha dit...

Andreu, en política i a tot arreu, normalment els partits petits (amb poca representació) fan crítiques als grossos. I la feina dels grossos és ignorar-los.

A Blanes es dóna aquest premissa però només en la primera part, ja que en la segona, jo mai havia vist, no només una "crítica" de l'immensament més gros contra el petit....... ja no tan sols una "càrrega" (que és un graó més alt i greu que una crítica)....... sinó una "persecució" en tota regla del gros cap al petit, la qual persecució constant supera totes les crítiques i càrregues imaginables.

Respecte a la norma no escrita que he esmentat al 1r paràgraf, aquí hi ha alguna cosa que no lliga.

Anònim ha dit...

Visca el rei Joan. Els altres fan errades .. en Joan es perfecta .., tant, que fins i tot es permet ensenyar-nos els seus viatges (encara que en un blog es permés .... ).
En fi, com diu l'anunci d'IK*A, a la república independent de casa teva tu ets el rei !!!
I la teva casa es Esquerra (i de rebot la del poble), però no Blanes.

El meu consell:
De bones intencions en tens, de propostes acertades sembla que també, però et sobren els personalismes reials.

HUMILTAT, please ! Que no en vols apendre encara ?

Anònim ha dit...

Me sembla que qui fa autocritica te el dret a parlar amb veu alta i puig ho ha fet i apartir d'aqui reflexcione, per cert seria nececessari que els altres polítics fessin el mateix.

Puig es mulla de veritat, diu les coses i aixo te riscos.

gràcies per ser com ets.

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim que vaig palesar el meu desacord amb aquell tipus de viatges, però ara escric per manifestar el meu ACORD amb l'anònim de les 7.56 h., ja que, s'equivoqui o no en Puig, el que mai se li podrà retreure és la seva SINCERITAT de dir el que pensa i treballar el millor que sap per la vila de Blanes pensada com un tot global, treball en equip amb els companys de la secció local d'Esquerra de Blanes.

És manifestament FALS allò que ha dit l'anònim Lluís, ja que a en Puig l'hem pogut sentir en diverses ocasions RECONEIXENT ERRORS PROPIS o bé DEMANANT DISCULPES per quan s'hagi equivocat. En Joan és així, no li sap greu ni li reca admetre que té errors com qualsevol persona humana.

Si en Lluís ho deia per en Marigó, això ja era un altre tema, perquè, a veure si en Lluís em pot presentar un EXEMPLE que provi i demostri que en Marigó hagi reconegut errors.

Alguns polítics, Lluís, haurien de mirar-se al mirall dels seus defectes, perquè de defectes, tots en tenim, siguem polítics o no..., i els que no ho som, hauriem d'intentar raonar els nostres arguments abans d'escriure sense reflexió la primera cosa que se'ns passa pel cap, com la d'atribuir un cert tipus de defectes als que no en tenen tants, i "salvar" o "exculpar" precisament als que sí que els sovintegen.
Gràcies.

Anònim ha dit...

I com a exemple més palpable i palmari, està el de que en Puig HA RECONEGUT LA DERROTA ELECTORAL del passat 27 de maig a les eleccions, ha reconegut que van ser uns MALS RESULTATS per a les expectatives que es tenien per a ERC de Blanes.

Mentre que simultàniament, Marigó encara l'espero a que RECONEGUI LA DERROTA PLENÀRIA del ple d'investidura d'alcalde. Ja en el mateix dia i d'aleshores ençà no ha deixat de deslegitimar amb declaracions molt gruixudes EL PACTE DE GOVERN QUE HAN ASSOLIT CiU, PDB I PP, així com la votació d'ERC a Josep Trias com a alcalde, restant ERC a l'oposició i a canvi de 50 punts a desenvolupar d'ara endavant.

Encara espero que Marigó reconegui i admeti la seva derrota plenària..., que RESPECTI EL NOU GOVERN SORGIT....., i que li deixi els 100 dies de marge i de coll per poder-se situar..., per poder-se ubicar..., per poder RESPIRAR..., i per poder COMENÇAR A CAMINAR..., que són ELS MÍNIMS QUE HOM PODRIA ESPERAR d'una oposició CONSTRUCTIVA I RESPONSABLE a favor d'un poble com el nostre de Blanes.

No sé si m'explico, Lluís i companys socialistes...