18 de juny 2007

(111) Fruit de l’acord entre CiU i Esquerra, es tanca el fals aparcament de caravanes

(111) Avui l’alcalde de Blanes Josep Trias (CiU) ha signat el decret de tancament del fals aparcament de Caravanes, donant compliment a l’acord de plenari que Josep Marigó és va negar a complir.

Aquest és un dels acords del protocol de relacions acordats entre Esquerra i CiU, acord que serà presentat aquesta setmana a l’opinió pública en una roda de premsa conjunta.

Aquest és el nostre acord, clar i català fruit d’un acord entre partits que pensen que a Blanes cal un canvi en positiu.

Ara és hora de treballar per Blanes i ens deixarem de perdre el temps en batalles estèrils, Esquerra posarà al servei de Blanes el seu treball i ho farà amb tota la intensitat possible.

Esquerra demostra que el PSC no tenia cap voluntat de tornar a fer el tripartit, el que volia i en això tenia el silenci d’EUiA era tenir l’alcaldia i desprès governar amb el PP. Volien governar amb “la dreta.” Ara s’ha demostrat.

50 comentaris:

Anònim ha dit...

això no va ben be per en joan,

he estat llegint tots els comentaris del bloc anterior.
realment feu pena...
sembleu criatures de col·legi, esteu realment obsessionats amb el psc i en marigó,i que l'unic q sabeu fer es insultar la gent q pasa per aqui a donar opinions; no anaveu tan de moderns dient q estaveu a internet i ho acceptaveu tot, doncs no fulmineu a insults a la gent q ha donat la seva opinió sense faltar al respecte.
potser seria hora de que comencessiu a preocuparvos per fer un analisi o una autocritica enlloc de donar voltes i mes voltes a el nom de marigó i del psc...perque que voleu que us digui, qui a donat suport a un pacte de dretes amb el pp i el pdb eu estat vosaltres, i aixo si que es no tenir vergonya!
que deu ens ampari, aquest poble esta ple de venguts!!

es una simple opinió que crec que comparteixen molts blanencs mes i si no us en adoneu es que sou cecs i sords. joan as decebut als teus votants i si despres de l'hostia que et vas fotre a les eleccions no n'has apres i segueixes equivocante amb el teu comportament, es q no tens capacitat d'autocritica, i per seguirla cagant aixi millor que no facis res perque de moment ja ens has abocat a 4 anys d'un govern de dretes amb el pp i el pdb...

gracies!! (es ironia, evidentment)


blanenc@

Anònim ha dit...

Salutacions des dels Estats Units,

Des de l'estranger procuro seguir molt atentament l'actualitat politica catalana, i sense coneixer de prop la classe politica blanenca (no soc pas de Blanes, tot i haver-hi estat de visita molts cops) he de dir que em dona tota la impressio que tot el que ha passat a l'Ajuntament de Blanes aquest ultim any, fins al desenllac sorprenent de dissabte, s'explica en gran part per la mala relacio personal (animadversio, fins i tot) entre el Sr. Puig i el Sr. Marigo.
Per una banda, em sembla que el Sr. Marigo ha donat algunes mostres de poc tacte i d'un cert autoritarisme quan era alcalde, o si mes no d'una insuficient politica de comunicacio per explicar totes les seves decisions (cosa que es pot haver interpretat facilment com un tic autoritari). Pero per l'altre banda, el Sr. Puig te un estil basat en l'estridencia (la seva foto en banyador, portant el carnet del Congres a la boca, per denunciar la piscina del Sr. Pedro Jota Ramirez, va contribuir a que cuatlles la imatge d'Esquerra com un partit ple de personatges poc seriosos, per molt que en el fons molts puguessim compartir les seves reivindicacions). El problema es que, malgrat les mes que probables mancances de tots dos politics, els electors van voler que la llista del Sr. Marigo guanyes les eleccions clarament i obtingues vuit regidors, contra un unic regidor de la llista encapcalada pel Sr. Puig. Aixo no es tot: la suma de PSC i d'ICV-EUiA (el govern sortint) es quedava a un sol regidor de la majoria absoluta, mentre que la resta del consistori es repartia entre regidors de diversos colors que no conformen pas un bloc solid ni tenen gaire coherencia ideologica. I, sorpresa, es precisament aquest ultim bloc el qui ha arribat a posar-se d'acord i encarregar un equip de govern a CiU-PP-PDB amb el suport extern (almenys el dia de la investidura) del Sr. Puig com a unic regidor d'ERC. Perfectament legitim, aquest acord, evidentment que si, pero molt dificil d'entendre si no es en clau d'enemistat personal entre el Sr. Puig, cap de la llista menys votada amb presencia al consistori, i el Sr. Marigo, guanyador de les eleccions amb diferencia.

Aquests dies en que mitjans de comunicacio, sociolegs, analistes i politics s'estan demanant sobre les causes del preocupant augment de l'abstencio al nostre pais, voldria posar sobre la taula, com a hipotesi de treball, la possibilitat que actituds i decisions com aquesta, que facilment pot resultar incomprensible o decebedora, que reflecteix una visio de la politica basada en personalismes i no en lideratges, i que clarament no respon a cap debat d'idees ni a cap contraposicio de models ni de programes, no pugui contribuir encara mes a alienar el votant mitja de la classe politica, i faci creixer encara mes l'abstencio en un futur proxim.

Gracies,

Alexis

Anònim ha dit...

Com es nota que no estas a Blanes, Alexis.

Existint una alternativa reconeguda amb menor impacte ambiental, però tot i així, voler carregar-se quilòmetres quadrats de boscos blanencs al voltant del santuari del Vilar, com pretén Marigó, NO ÉS RES PERSONAL, sinó que és una traició de Marigó a Blanes per posar-se al servei d'un conseller d'obres públiques del mateix partit que Marigó.

Voler PRIVATITZAR REQUALIFICANT TERRENYS PÚBLICS per posar-hi empreses privades de balnearis artificials, amb nova dessaladora que acabariem pagant tots els blanencs (no pas tu que estas als EUA), NO ÉS RES PERSONAL, però sí que és un atzagaiada de Marigó contra els veïns de Blanes que volem mantenir el PATRIMONI PÚBLIC, com PÚBLIC és en l'actualitat.

Veus? Són només dues mostres, però te'n podia posar moltes més. No ho faig perquè m'estendria massa.
Tu ho redueixes simplistament a un tema "personal" entre dos polítics, oblidant-te de les respectives responsabilitats, gestions, obligacions i feines per a la comunitat que els pertoca a ambdós.

I on no parles és en aquests assumptes pràctics que ens AFECTEN i ens TOQUEN com a ciutadans blanencs, que un dels dos polítics -Marigó- ha pretès administrar d'una manera, per mi, errònia.... mentres que l'altre, amb menys poder (no era pas l'alcalde), HA LLUITAT PERQUÈ ES RESPECTIN ELS DRETS I LES NECESSITATS DE NOSALTRES, ELS CIUTADANS BLANENCS.

Evidentment que el tema personal influeix, però previ a això hi ha unes gestions, una feina feta, i uns projectes de poble molt diferents entre l'un i l'altre.
És el que m'interessa a mi com a ciutadà que PAGO IMPOSTOS I PAGO EL SOU A L'UN I L'ALTRE.

Anònim ha dit...

Alexis, ¿t'has adonat que a qualsevol nou govern se li ha de donar un marge de confiança (alguns diuen 100 dies), però aquest és l'unic govern que alguns ja voldrien matar abans que comencés??

Has llegit per casualitat l'article d'en Joan Puig, el propietari d'aquest bloc gràcies al qual pots expressar les teves opinions?

M'han cridat l'atenció 2 paràgrafs on en Joan diu textualment:

"... fruit d’un acord entre partits que pensen que a Blanes cal un canvi en positiu.

Ara és hora de treballar per Blanes i ens deixarem de perdre el temps en batalles estèrils, Esquerra posarà al servei de Blanes el seu treball i ho farà amb tota la intensitat possible".

No et fan reflexionar aquests dos paràgrafs, i lligant amb el que he comentat al principi d'aquest meu comentari? Els seguiras ignorant, com si no els haguéssis llegit??

Anònim ha dit...

La teva opinio es absolutament respectable, pero no sembla que la comparteixin ni mil blanencs. (Em refereixo als 885 vots que va treure ERC a les eleccions, en front dels 4.912 dels teus conciutadans que van decidir donar suport al PSC mes els 1.319 que van votar Iniciativa).

Anònim ha dit...

I si sumes el bloc de govern supera als altres.

marigo ha perdut l'alcaldia per la seva capficació.

el psc vol pactar amb el pp

Anònim ha dit...

Qui ha acabat pactant amb el PP es en Joan Puig.

Anònim ha dit...

Esquerra no ha pactat amb el PP, aixo ho volia fer el psc i euia. esquerra ha pactat amb CiU.

prou d'atasc contra esquerra, qui ha impedit el tripartit a blanes es el psc

Anònim ha dit...

CIU ha pactat amb PP i PDB o sigui que dona igual, la dreta governa gràcies a vosaltres. Felicitats.

El que fa ara el senyor Puig és intentar justificar-se amb acords que depenen directament del PP i PDB per arribar ser acceptats. DEPENEN DE LA DRETA.

Tant que es queixen dels socialistes que no saben perdre, l'actitut de "si no estem al govern li fotem l'alcaldia a en Marigó... tot i que seguim fora del govern" és absolutament infantil i de pati de col·legi.

I recordo que si senyor Puig no hagués dit totes les tonteries i insults que va dir en el seu
moment, ara possiblement tingués un pacte amb en Marigó. Vaja, que no és res més que temes personals ja que, a part d'en Trias, ningú pactaria amb el senor Puig. i si tenim en compte que el senyor Trias ha pactat amb el PDB - Proa que fins i tot havien ofès a la seva família, gran mèrit no ho és.

Els famosos 50 punts que encara, espero per saber quins són, depenen directament de PP i PDB per ser aprovats. El que vol dir que hi han dos opcions:

- O també heu pactat amb ells i esteu mentint.

- O bé només heu pactat amb CIU i és tot paper mullat.

En fi, que l'heu cagat de totes les maneres i a part de l'argument "En marigó no volia parlar", que per cert és culpa vostra, no teniu res més.

O sigui que ja podeu seguir insultant els sociates, ja podeu escriure anonims amb insults, etc etc...

L'únic motiu pel qual feu tot això és perquè sabeu perfectament que no hi han arguments que puguin defensar aquesta decisió. Així que la rabia que teniu és per haver trait les vostres idees per una rabieta personal... us entenc... ha de ser molt frustrant... en fi...

Que vagi molt be

PD: Abans que algú digui quelcom... no escric a cap diari i no soc socialista.

Anònim ha dit...

Per cert, menys totneries amb el tema de la N - II que va ser cagada de tots. Esquerra en el seu moment no va fer res per impedir així que no tirin tota la merda a sobre de l'ex alcalde.

Apala

Anònim ha dit...

Els atacs no son per esquerra, son per el REI Joan que no acaba de ser un bon lider`per el seu afany de protagonisme personal i aleshores s'acabat enfrontant amb altres persones; que si fa o no fa, també son mes o menys personalistes i no han sapigut tractar al rei Joan.
Crec que si en va saber en el seu moment el R.Ramos.

I si, el poble necesita un canvi. Veurem que passa amb el nou govern, però per mi, el que més cal es marcar ENTRE TOTS un rumb a llarg termini, pendre decissions que estan a sobre la taula i que els manaires de torn ho concretin.

Es una opinió !

Anònim ha dit...

Te pebrots carregar per la n-2 contra puig, quan va ser la decissió de marigo i nadal que ens han passat el mort.

Vist el panorama a puig li haguex anat millor no di res
quina vergonya

Anònim ha dit...

No cal que justifiqueu el VOSTRE VOT, no hi ha justificació coherent per fer el que heu fet. Donar l'alcaldia a les dretes.
Es legítim però sense cap ética!
Quina vergonya!

Anònim ha dit...

Però si el PSC sou les dretes!!

Si el PSC vol destrossar els boscos del Vilar!!
¿Hi ha quelcom més de dretes que l'especulació i la destrucció de la natura??

Si el PSC vol PRIVATITZAR els terrenys PÚBLICS MUNICIPALS de l'esplanada dels pavellons per posar-hi una empresa privada de balneari artificial i insostenible mediambientalment.

¿Hi ha quelcom més de dretes que la privatització i requalificació d'espai i públic?

El PSC vol ampliar el port ESPORTIU. I als treballados de la mar, els pescadors, que els bombin.

El PSC posa en mans dels PRIVATS de SABA un parquing subterrani al passeig de mar. No és públic, no és municipal, no hi ha primera hora gratuïta d'aparcament com en el parquing públic i municipal de lloret (Plaça Pere Torrent).

El PSC condemna als joves i treballadors de blanes a la precarietat laboral de poques altrenatives a trobar feina en el totxo (manobres) i cambrers, quan no desplaçant-se kilòmetres lluny enllà a Maçanet o Sant Celoni per a poder SOBREVIURE.

¿Tot això i molt més és ser d'esquerres el PSC?

Tot això és ser de dretes i el PSC només en té l'ETIQUETA, d'esquerres.

Anònim ha dit...

Pel que fa concretament a Blanes, amb els exemples potentíssims, definitoris i decisius exposats, en Marigó i el PSC local són més de dretes que Trias i CiU.

Amb la diferència que la CiU de Blanes és una dreta més civilitzada i dialogant.

Anònim ha dit...

Per cert avui marigo en el diari el punt, diu que no vol saber res d'esquerra que prefereix pactar amb el PP.

Per cert el PP t'ha fotut.

Anònim ha dit...

Temps al temps

PSCeros, temps al temps, relaxeuvos.
EUiA, aquetes coses costen de pair Sr Salmeron, però que vols fer-hi.

El relleu s'està fent amb tota normalitat i les primeres actuacions ja estan en marxa, ara obriu bé els ulls i apreneu com s'han de fer les coses.

Vinga sociates que vagi de gust.

Anònim ha dit...

jajajaja que gran ara en Marigó és de dretes, és que ja no sabeu ni que dir!! arguments de ciència ficció!!

Increible, és millor llegir el bloc aquest per riure que no pas per altres coses.

I amb en Puig com lider d'ERC a Blanes, no m'estranya que en Marigó no vulgui saber res d'ERC.

Per cert, i em sembla que els meus motius no han estat prou clars. No estic aqui discutint com un capullo per ser sociata, que no ho sóc. Sinó perquè sóc nacionalista i el senyor Joan Puig ha trepitjat en l'esperit independentista que tant estima regalant el govern a les dretes.

Voleu seguir justificant dient que en Marigó és de dretes i tota la pesca?? feu-ho. Però la realitat és que en Puig no ha respectat els entiment de qui se sent català, i h trepitjat en el nacionalisme. La fi no justifica els mitjans, sigueu ètics per l'amor de deu.

Que vagi be

Anònim ha dit...

Quan es fa alcalde a una persona de CiU que té un regidor menys que un altre del PSC és un escàndol... Quan es fa president a una persona que té vuit diputats menys que CiU és normal. Tot sigui en nom de les esquerres... Doncs no companys. Igual com és legítim que Montilla sigui president ho és que Trias sigui alcalde amb el vot d'ERC. Això sí que és equidistància.

Anònim ha dit...

Socialista "andreucagundéu": aquí t'ha exposat, raonat i argumentat alguns motius de pes, definitius que demostren amb proves fefaents a la mà que el PSC de Blanes i molt especialment en Josep Marigó i Costa, avança per la dreta a CiU (tot i que CiU també és de dretes).

Jo també em sabria penjar una etiqueta de socialista, ingressar en el partit PSC-PSOE, per a després d'haver trepat fulgurantment, un cop a dalt del partit i dintre del govern, tenir l'excusa de gastar diners de l'erari PÚBLIC, dels treballadors, paganos i obrers de Blanes en capritxos inútils com gespes artificials tipus "súperbowl ianqui"..., mentre simultàniament aquell 1.000.000 d'Euros es perd i es deixa d'invertir en l'escola del mateix barri i/o en L'ELIMINACIÓ DE BARRACOTS DE LES ESCOLES PÚBLIQUES DE BLANES.

¿Puc riure?....... ¿D'"esquerres" en Marigó i el del Club-De-Vela/Salmerón??

PSC i excomunistes (ja fa temps vau renegar del marxisme amb les butxaques plenes), la izquierda pija preferida del sector del totxo marbellino-blanenc.

Anònim ha dit...

SOU UNA COLLA DE VENGUTS!!!

Anònim ha dit...

Em sembla una argumentació molt fluixa sincerament, i el sentiment de que han trepitjat l'eperit nacionalista no canvia.

En fi, seguiu amb les vostres paranoies... però tingeu clar una cosa.... heu pardut més vots encara... i amb una mica de sort ni un regidor tindreu d'aqui 4 anys...

Oblideu dels 50 punts famosos... que sense PP i PDB son paper mullat.

Vagi be

Anònim ha dit...

Calma que marigo avui ho ha clarificat, ell el perdedor a la diputació amb sou i valls la victima. injust

PSC doneu la cara i retireu l'impresentable d'un candidat que per motius personals ha impedi el tripartit

Anònim ha dit...

Quina cara valls sacrificat i ell a cobrar a la dipu......

ja ja

Anònim ha dit...

Fer valer un regidor d'ERC contra els vuit que ha obtingut el PSC és fer un tristíssim favor a la democràcia. Amb un regidor, és evident que el lloc que li toca a un partit és l'oposició, perquè és on han volgut els electors que estigui. I no hi ha excuses, ni relacions personals ni N-II ni històries que valguin. En la seva trajectòria en Joan Puig ha demostrat ser un pèssim polític, incapaç de gestionar ni d'el·laborar cap discurs, i apte només per fer el ridícul; ara, a més, ha demostrat ser perfectament capaç de traïr les decisions del seu poble en benefici personal. Espero que ERC mostri una mica de seny i tant aviat com pugui el retiri de la vida política. Lamentable.

Anònim ha dit...

En Puig és el millor representant de la política-espectacle, de la qual els blanencs n'estan tips, només fa falta veure que tot i els intents patètics d'aparèixer els mitjans ha passat de 2 regidors a un. Jo li recomano que se'n torni a la piscina del P.J., de fet, tots dos són tan anti-socialistes, com demostra el seu suport a un govern de dretes i teniu tant en comú que segur que us acabeu fent amics. Has avergonyit a la gent d'erc, als teus votants i als valors que representa un partit d'esquerra. A veure si la gent d'esquerres de veritat d'erc es carrega a aquest inútil, perquè si no a les properes desapareixerem del mapa. Sóc un exvotant d'erc que no t'he votat aquesta vegada i que només espero que posin algú més digne per una ciutat com Blanes. Joan Puig dimissió.

Anònim ha dit...

Com es nota que ara els fanàtics socialistes els hi han tret la cadireta empalfada que tenien en el passeig de dintre. Per cert, es diu que tenien tanta confiança en continuar governant que no havien ni recollit els objectes personals ni els arxius, ni res de res.

El Sr Marigó es va equivocar el passat estiu fent fora a esquerra del govern. Es va voler treure un pes de sobre i poder actuar amb carta blanca, sense que ningú li frenès els peus. Ho va aconseguir, d'una banda no va escatimar esforços en tirar endavant l'absurditat d'un cap de gespa pagat a preu d'or, a canvi, ell ja va preveure que els vots en aquest barri li decantaríen la balança al seu costat. Aquesta entre d'altres actuacions, tot ben pensat i calculat, com si fòssin uns assassins, de fet ho han sigut de llibertat de pensaments i idees.

Contaven en aconseguir la majoria absoluta sense la necessitat d'erc. I mira, que sel's hi va posar bé la cosa, erc es quedava amb un i feia el ridícul, però casualitats de la vida psc i la marca blanca del psc, euia, tampoc sumaven.

Tothom recorda el dia de les eleccions, en el moment que es van donar a conèixer els resultats, els brindis al sol que va fer Marigó envers Puig. Ara per tu, i un altre cop per tu -pensava- pobre il·lustre il·luminat. Per sort, qui pensa últim pensa millor. Ara, tenim en Marigó al banc del sinofós, "pesant figues" i fent el ridícul com va fer el dia de la constitució del nou ajuntament.

Per molts anys, Marigó, per molts anys. A que es veu diferent el poble quan es baixa de la cadireta major?

Juan Almendros

Anònim ha dit...

Joan pasat pel Llibre de Visites de l'Ajuntament...

Anònim ha dit...

clar, marigo es va equivocar fent fora ERC i per aixo aquest any PSC gairebe ha tret el novè regidor i ERC n'ha perdut un. vaya tela...

recordo un dels lemes de campanya d'ERC, "UTILITZA'NS". ho han fet, i tant, CIU, PP i PDB us han utilitzat de mala manera per crear un goven de dretes i no us n'heu ni adonat...
realment n'esteu orgullosos??pq llavors tan d'esquerra no sou la veritat...perque jo si fos d'esquerra l'ultim que voldria, per sobre d tot, es un govern de dretes. i votar-lo per una picabaralla de nens petits em sembla una falta molt gran de rao i coherencia.

en fi, veient els comentaris i el q seguiu escrivint es veu que no n'apreneu, per tant, nomes pretenc donar la meva humil opinió ciutadana.


maria

Anònim ha dit...

"com si fòssin uns assassins, de fet ho han sigut de llibertat de pensaments i idees."

que radicals per favor...ja desvarieu una mica no???

pensa una mica en el que ha fet el partit el q defenses abans de dir aixo...perque ells si que s'han vengut!

Anònim ha dit...

TANCAR el parquing de caravanes no es treballar per Blanes, es la vostra batalla esteril !

Treballar per Blanes es cercar una solució millor per les caravanes, fer-la i després tacar el parquing de caravanes !

Joan, continues fent criaturades !

Visca el REI Joan !!!

Anònim ha dit...

Aguanta, que el PSC ha llençat els seus vots a la miresia, com a socialista tinc clar que Marigó és l'unic culpable de perdre l'alcaldia.

Anònim ha dit...

Perdome que le corrija, el aparcamiento era para AUTOCARAVANAS......NO PARA CARAVANAS...documentese bien aunque solo sea para despreciar a los AUTOCARAVANISTAS

Anònim ha dit...

Mireu el nivell i la cultura dels hooligans AUTOCARASOCIALISTES, que l'anònim (pressumpte autocaravanista) favorable a Marigó -anònim d'avui a les 09.11 h.- es fot en contra i carrega (en la seva histèria i confusió, ells es confonen) carrega contra un socialista (el "lluís" de les 07.08 h.) que es burla i pretèn ridiculitzar a en Joan Puig.

Si és que es mosseguen entre ells fins i tot per equivocació: una autèntica secta als que no els pots portar ni un milímetre la contrària, que se't tiren com els dòbermans de l'Álvarez Cascos a la jugular, així són els AUTOCARASOCIALISTES locals (nostrats) i visitants que S'AGERMANEN tots junts per fer EL BOICOT A BLANES.

Anònim ha dit...

mai ha existit un aparcament per caravanes, va ser una fantasia més del marigó i argemir,

per dignitat democràtica calia tancar per acord de ple

Anònim ha dit...

marigo ha perdut l'alcaldia per prepotent, volia pactar amb el pp i ha quedat fotut.

aquesta és la veritat

Anònim ha dit...

Marigó i camarilla estan que es pugen per les parets perquè Esquerra se'ls ha avançat en el que volien fer ells socialistes (arribar a un acord amb CiU).
Marigó fins i tot volia embolicar al PP del Lillo i es va reunir amb PDB.

També estan que trinen perquè els sous que cobren els regidors a l'oposició són més petits que els que cobren els regidors de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Marigó fins i tot volia embolicar al PP del Lillo i es va reunir amb PDB.


Aquesta frase que dius, demostra el mateix nivell de prepotencia que te en Marigó, i comets els mateixos errors que denuncies. Per tant el que ara toca es una mica de reflexió per part de tots i sobre tot unió, cal fer pinya, tant si val si sou d'Esquerra, del PDB, del PP o de CiU. Prou crits, feina, feina i feina.

Deixeu que cridin en Salmeron i en Marigó, perderan no tant sols la mica de dignitat que el queda sino també recolsament.

Salutacions

Anònim ha dit...

"Marigó fins i tot volia embolicar al PP del Lillo i es va reunir amb PDB".

¿On és la demostració de "prepotència" en aquesta frase?

Cada paraula i cada frase que expressem els afiliats o votants d'ERC, la considereu una manifestació de "prepotència".

Per alguns membres d'altres partits, tot allò que diguin els d'ERC és "prepotent".

Doncs jo sóc del parer que la frase:

"Marigó fins i tot volia embolicar al PP del Lillo i es va reunir amb PDB".

no significa pas "prepotència", sinó el relat d'uns fets que han succeit en la vida real (i no fa gaires dies).

¿Com es pot dir que els d'Esquerra són "prepotents" quan expliquen que Marigó volia ENTENDRE'S amb PP i PDB..., quan és la descripció de la viva realitat?

Jo crec que els qui no podeu veure a ERC teniu un problema o inconvenient: que és que tot allò que surt de la boca dels republicans és "prepotència", "cagades", "ximpleries", "pallassades", "ridiculeses", "idioteses", etc., com la gent d'ERC estem acostumats a fer-nos escoltar que ens ho etzibin i ens ho llancin a sobre nostre.

Jo demanaria als que no combreguen amb ERC (la qual cosa és ben legítima)... els demanaria fredor i anàlisi amb el cap i no amb els sentiments.

I sobretot amidar bé les paraules.

Veurieu com bastantes de les coses que diuen els d'ERC no van tan desencaminades ni són tan "prepotents" com asseguren alguns que els perd el "reaccionar en calent" als raonaments emesos des d'ERC.

Anònim ha dit...

I per finalitzar el meu comentari, en el que sempre estaré d'acord és en el fet que ara toca governar als que els pertoca fer-ho, cal treballar TOTS (govern i oposició) A FAVOR DE Blanes, mirar endavant, com encertadament has dit: "feina, feina, feina".......... però ben feta...

Ànims i endavant a tots.

Anònim ha dit...

Ara toca governar a aquells que han dit que Blanes estava paralitzada i en coma. Ara toca governar a aquells que s'han carregat mil cops a l'Ajuntament amb mentides i humiliacions.

Anònim ha dit...

Doncs jo veig que l'Ajuntament continua dempeus.
Espero que d'ara endavant no se'l carreguin els socialistes que parlen de carregar-se'l, i que fan oposició destructiva abans que el nou govern es posi a caminar.

Anònim ha dit...

Els que es volen "carregar" l'Ajuntament i tot el poble de Blanes en general, són els amics d'en Josep Marigó i de l'Argemir: els AUTOCARASOCIALISTES.

Connecteu-vos amb el llibre de visites de l'Ajuntament i ho comprovareu in situ:

http://www.blanes.net/visites

Anònim ha dit...

Ei Joan, tot això de que et quedes a l'oposició està molt bé... però per què no expliques a la gent la regidoria que portaràs des de fora?
Què era... joventut??? No crec que la Pasquina pugui portar-ne tres...
No et vens a canvi de res, oi???

Anònim ha dit...

Sí, i el Marigó portarà la regidoria d'incultura, analfabetització i manipulació, no et sembla??

També estarà al govern, oi, en Marigó??

Els regidors socialistes que ara tenen menys feina perquè estan a l'oposició, vinga mentir i vinga embolicar la troca.

En P. Garcia i les mentides per bandera.

Menys ostentar virtualitats per internet i més treballar per Blanes a peu de carrer, marigonians.

Anònim ha dit...

Joan despres de al que has fet estas MORT politicament amb ERC, i tu ho saps... Pero tinc una curiositat: Un animal politic com tu no pot morir. Tu que farás crearas la CUP de Blanes, militarás a CiU o be anirás amb el PDB?

Anònim ha dit...

Crònica d'una mort anunciada

El nostre estimat amic Joan Salmeron ha mort avui enverinat en mossegarse la llengua.

Deixa cadira i sou de 6853,34€ mensulas mes pages.

L'enterrament serà demà ja que avui no toca brossa organica.

La seva vidua desitja regidor del PP per poder continuar amb l'actual nivell de vida.

DESCANSI EN PAU PER MOLTS ANYS

Salutacions

Anònim ha dit...

Ara toca governar a aquells que han dit que Blanes estava paralitzada i en coma. Ara toca governar a aquells que s'han carregat mil cops a l'Ajuntament amb mentides i humiliacions.
Ja no tenim aparcament d'autocaravanes, BLANES S'HA SALVAT!!!

Anònim ha dit...

Abans tampoc no el teniem, d'aparcament, allò eren quatre pals i quatre fils penjant sobre un descampat de sorra i pols.

Treure els 4 senyals no és salvar Blanes, però és un acte necessari com arreglar un fanal. Necessari.
Ara ve la feina. I en Puig ho explica en el seu més recent post. Mentre els altres perden el temps cridant i esgargamellant-se, ERC va per feina.

Anònim ha dit...

Treure els 4 senyals no és "salvar Blanes" (ningú està eufòric).

És simplement una cosa tan democràtica com donar compliment a un acord de Ple, que l'hauria d'haver donat l'anterior equip de govern, l'anterior batlle i no ho va fer.

Amb tranquil·litat.
Simplement i democràticament.