17 de juny 2007

(110) El PSC no ha volgut parlar amb Esquerra

(110) Dissabte ha estat sens dubte un dels dies més intensos de la meva vida política, tot comença la tarda del divendres quan a la roda de premsa per presentar l’acord de govern entre el PSC i EUiA (sumen 10 regidors) els periodistes pregunten al candidat socialista si tenen algun acord amb algun altre grup per garantir l’alcaldia.

Josep Marigó contesta que ho estant intentat amb el regidor del PP!!!! La sorpresa entre els periodistes és evident, no poden entendre com dos partits d’esquerres anuncien un acord on s’ha reparteixen les cadires quan encara no tenen un acord definitiu per aconseguir els 11 vots. I tot ho tenen en mans dels populars, govern d’esquerres?

El PSC s’ha equivocat, s’ha equivocat en permetre que el seu cap de llista es negues a parlar amb Esquerra, s’ha equivocat en la seva supèrbia i s’ha equivocat en celebrar més la derrota d’Esquerra i no la seva pròpia victòria.

I bona part dels socialistes ho saben, ho saben quant el mateix dissabte a pocs minuts de l’hora del ple vaig rebre diferents trucades de persones del PSC, o visites que me van acompanyar fins el ple.

Fins i tot una trucada del mateix candidat obligat a trucar-me pel PSC que va confirmar que no volia saber rés amb Esquerra, i dic Esquerra per què li vaig oferir fins i tot la meva retirada, només li vaig demanar un compromís de tenir-nos simplement en compte, s’hi va negar, s’hi ha negat durant molt dies.

Fins i tot una trucada a la meva bústia de veu (la foto de El Punt capta el moment) de la Consellera de Salut Marina Geli (11,58), li agreixo el gest, que me demana un vot favorable i que dilluns continuem la conversa.

Tot això demostra que dins del PSC saben que s’han equivocat i de valent. El Govern d’esquerres no es produeix per la decisió del PSC de voler pactar de qualsevol manera amb el PP o amb CiU. A Esquerra ni aigua.......

36 comentaris:

Anònim ha dit...

JORDI Xargayó (Director del Diari de Girona)

Faltava Puig

Hem assistit a unes setmanes d´absoluta degradació de la política. Cabarrocas (PSC) i Monell (CiU) no han pogut ser alcaldes de Quart i Ripoll, respectivament, tot i haver-se quedat a escassos vots de la majoria absoluta. ERC i ICV han obligat Anna Pagans a agenollar-se per ser alcaldessa de Girona. ERC tindrà la presidència de la Diputació amb 6 diputats d´un total de 27. Però ens faltava la traca final. I, de sobte, Joan Puig (ERC) va ressuscitar ahir de les cendres del seu fracàs electoral. Un home que té el coratge de plantar cara a Pedro J. Ramírez i de convertir la política en una activitat de freakis no podia passar despercebut en un dia tan assenyalat. I, sense importar-li sumar el seu vot al del PP i al d´un partit que, al més pur estil Joan Anglada, té com a principis acabar amb la discriminació positiva dels immigrants i suprimir la donació del 0,7% del pressupost de Blanes «a la construcció d´hospitals i escoles a Gàmbia», s´ha convertit en el protagonista de la constitució dels ajuntaments capgirant el resultat de Blanes.

Anònim ha dit...

Per què en el Ple vas presentar la teva candidatura a alcalde si no pensaves votar-te a tu mateix?

Anònim ha dit...

Era un acord de la secció local. igual que la decissió del meu vot.

Per cert pocs polítics permeten que la gent participi i fins i tot digui el que vulgui.

La cronica del diari de Girona està feta amb color polític, per cert la periodista que va fer l'intrepida pregunta era la mateixa redactora.

Anònim ha dit...

I per què la secció local va decidir que et presentessis com a alcaldable si no pensaves votar-te?

Anònim ha dit...

per disfrutar més quan marigó perdia l'alcaldia, fer-lo patir més i veure-li la cara d'agonia...quin orgasme tot plegat!
Marigó bona nit!

Anònim ha dit...

SOCIATES deixeu de tocar la pera en aquest blog, l'heu cagada, sou uns prepotens i ara esteu rabiosos i escopint foc.

Es l'hora de fotres fulles.

Tant SALMERON con MARIGÓ ja s'han retratat amb la seva forma d'acceptar la derrota. RABIA.

Apa nois a l'oposició i per molts anys.

Ah, i per d'aquí a 4 anys no us oblideu que a les el.leccions s'hi ha d'anar amb un programa.

Anònim ha dit...

Joan, vigila els anònims que et colen per aquí. El de les 22.27 h. no és teu i pretén suplantar-te donant a entendre que escrius tu.

Tàctiques infantils (amb la mala llet pròpia de Pere Garcia), què hi vols fer!

Anònim ha dit...

Totalment d'acort amb el post anterior. QUE S'HI FOTIN FULLES, extensives també a Laura Juanola i camarilla.

Heu fomentat l'odi i ara en trobeu els fruits.

SALMERON, que et bombin. L'epoca de cremar esglesies i interpelar capellans ja ha pasat. OPOSICIÓ i a treballar al banc que Blanes ja a tancat l'aixeta

Anònim ha dit...

PERE GARCIA=diarideblanes

Tot això va sorgir 6 mesos avans de les eleccions amb el vist i plau d'en Marigó.

Ara respondeu a tot això, heu difamat molta gent i el tonto d'en SALMERON us fa cas i treu això en un plé. Els nostres advocats encara riuen. Com esteu de calers, ja en tindreu prous???

Anònim ha dit...

ERC al costat del PP, que sera el següent, compartir una regidoria amb els fatxes, no tens respecte per Blanes ni pels votants de ERC

Anònim ha dit...

Té tota la raó senyor Puig. Tothom pot parlar.

Vostè ho ha fet tantes vegades dient sacrilegis del govern i del senyor Marigó que és perfectament normal que no volgués parlar AMB VOSTÈ.

Sí senyor Puig, parlem clar. En Marigó va deixar molt clar que no volia parlar amb vostè, ho faria amb Esquerra però no amb vostè. Després de tot el que has dit i dels errors monumentals que va fe, ningú voldria parlar amb vostè. Però infeliçment és el cap de llista a Blanes, i de la mateixa manera que en Marigó no vol parlar, molts votants deixaran de votar a Esquerra mentre vostè hi sigui.

Quant més gent s'entera de tota aquesta història, més gent té clar que a vostè ni aigua i que no tornaran a votar a Esquerra mentre vostè hi sigui.

Per tant senyor Puig, parlar és necessari sí... però per parlar, Esquerra ha perdut un regidor a Blanes i molts vots.... per parlar massa evidentment. Vostè ha demostrat ser una mal polític, i aquesta "vendetta" de pati de col·legi (perquè és el que vostè ha volgut) només ho confirma.

Si un parla massa ha d'acceptar les conseqüències... i no pot esser alcalde del seu poble.

Anònim ha dit...

Per cert, és curiós però al seu fotolog vostè ha borrat tots els missatges anonims, que basicament eren tots critiques.

Aqui els deixa publicats, i curiosament hi han de positius (probablement escrits per la amteixa persona... miri la IP).

Realment una actitud molt democràtica, però vaja... ara ja m'espero tot.

Anònim ha dit...

En lagunes coses pots tenir raó, Joan. En Marigó també ha actuat per personalismes...però d'aquí ha donar el govern a PROA...
No t'en recordes quan es van burlar de que quan eres petit havies d0anar al psicòleg? Que si estaves mig boig...?

Et van treure amb bigoti en plan Hitler, et van insultar anant i tornant...

Ara, gràcies a tu, aquesta gent tenen, entre d'altres coses, els mitjans de comunicació a les seves mans...

Creus que Marigó és encara pitjor?

Em savia molt greu que et fotessin tantes òsties a la revisteta...i ara els has de donat força...molta força...


De veritat, no ho entenc...perque si em dius que Marigó és més antidemocràtic que Anselm Rammos i els seus amics....

Ho podries explicar? Jo no ho entenc...

Ja no és questió d'esquerres no de dretes....es questió de democràcia, de respecte entre les persones, de respecte al ciutadà...ara, a Blanes, les persones que han insultat a tothom, que s'han fotut amb les famílies i els problemes personals dels altres, que han fet de la política un espectacle asquerós, tenen els nostres recursos a les seves mans...

Això no ho veus?

No ho entenc. Sé que entre tots els teus errors (que tots tenim) no està el de ser un lladre, pensaria que t'han pagat. En matàlic.

Sé que no. Però llavors, què?

Gràcies Joan.

Anònim ha dit...

nomès faltaria que els insults els hem de permetre.

Anònim ha dit...

El Pere Garcia de torn va fort, eh, amb els comentaris.

Sembla ser que els acords plenaris, legals i democràtics, COUEN, a segons qui.

És una llàstima que els perdedors d'un acord plenari i majoritari desqualifiquin als representants electes (en aquest cas a Joan Puig) amb les formes com ho fan.

Tot això diu molt de qui ho fa: el PSC.

Anònim ha dit...

Ser prepoten ino saber perdre ni tant sols sumar porta a que torneu a col.legi

Anònim ha dit...

Encara recordo quan, no fa ni mig any, i a causa de l'incompliment de l'acord de Ple per part de Marigó del tancament del pàrquing d'autocaravanes, en Marigó demanava insistentment als que volien que es complís l'acord majoritari de Ple (a en Puig, a na Conxita, a en Pujadó, Lillo i al grup de CiU), que li fessin una MOCIÓ DE CENSURA si no estaven d'acord amb ell com a alcalde.

En Marigó, en actitud xulesca i provocativa en apel·lar en boca pròpia a la moció de censura, demanava que l'enviessin a l'oposició, abans de temps i a destemps, quan per les circumstàncies no tocava.

Ara Marigó té allò que ell mateix demanava: anar a l'oposició.

De què es queixa, doncs?

Anònim ha dit...

Curiós ... tots els que van a favor són anonims... ni un nom... per o dir que potser són la mateixa persona...

El que ha fet el senyor puig sí és tornar al col·lègi, i opinar sense donar la cara també ho és i no te cap mena de validesa. Raoneu com deu mana i poseu el nom, que per quelcom us ha posat la vostra mare.

I parlant d'actituts xulesques... tirar-te en una piscina i ensenyar el carnet del senat perquè estava construida en area pública... si això no és ser xulo no se que és.Amb tot el respecte senyor Puig, hi han altres maneres de fer les coses.

Anònim ha dit...

Vinga PSCeros, a plorar a casa que som molts els que estem emprenyats amb vosaltres i amb la vostra linea blanca, ara deixeu treballar que tenim molta feina.

Pere, que heu perdut, t'enteres o no. Continua a le teva empresa d'intel.ligencia artificial que es la teva pasió. Sensa rancunies, eh.

Anònim ha dit...

andreucagundeu

Es la mateixa persona que escribia a diarideblanes, conec les seves formes i si resulta ser que es en Pera, tela. Joan, aquest blog a enganxat ladilles, has de fer alguna cosa.

Anònim ha dit...

Jo prefereixo escriure com a "anònim" que no pas com un socialista que escriu com a "Andreucagundéu".

Si la crítica contra Esquerra ha de venir perquè la gent d'ERC no ens volem anomenar "Cagundéu" o altres disbarats, bastant lamentable l'actitud dels portaveus i defensors del PSC.

Anònim ha dit...

L'has clavat company, aquests xicots del PSC han de pendre molta tila, o es que potser es pensaven que decidirien per nosaltres.

Temps al temps

Anònim ha dit...

És molt fàcil desqualificar les crítiques acusant la gent de socialista. Jo sóc votant d'ERC i no m'agrada el pacte tripartit a la Generalitat, però el que has fet no té ni cap ni peus. Digues el que vulguis, però dona-t compte que l'has pifiat.

Anònim ha dit...

Llegeixo comentaris de blogs. Arreu s'assemblen. Com més anònims més valents se senten per insultar, menysprear o difamar els qui donen el seu nom. En això la gent de Blanes no sou diferents a la d'altres bandes. Però si que no havia vist encara que algú demanés impetuosament als qui no pensen com ell que firmessin amb el seu nom i que els menyspreés per no fer-ho i ell mateix acabés signant amb un "Andreu Cagumdéu" que només té la virtut de ser un psudònim que situa perfectament el nivell cultural i social de qui el signa.

Anònim ha dit...

Es molt facil dir que ets votant d'Esquerra i aprofitar per desqualificar la resta. Sociates se us veu el plumero.

JAU COLOMA

Anònim ha dit...

Aclariments:

-AndreuCagundeu és el meu mot si no us agrada ho sento molt. Si us interessa em dic Andreu Ruiz Nogue i no tinc problema en donar la cara.
- No voto al PSC era votant d'Esquerra fins fa 2 anys quan vaig plegar per no estar d'acord amb la política del partit.
- No escric a cap diari sinó que estudio magisteri d'eduació musical.
- Senyor Ramon Romagosa, em sembla que si vostè ha de saber el meu nivell cultural i social per un mot i no pel què escric vas molt malament.

En fi, com veieu no tinc res a amagar de ningú, i els anonims segueixen amb defenses buides i sense argument. El senyor Puig segueix sense cap argumentació creible, per no dir que ni contesta ... crec que no hi h res més a dir.

Posats que el principal personatge no contesta i que els anonims no fan més que dir totneries a l'aire sense argumentació ninguna, plegare d'escriure perquè és perdre el temps.

I senyor Ramon, valdria més una opinió que no pas dir-me el nivell de cultura que tinc o deixo e tenir... aportaria més al tema.

I per acabar, per més que en Marigó no hagi estat un gran alcalde, el PSC va treure igualment 8 regidors... mentre que ERC va perdre un i només va tenir 800 votants... en fi.... crideu, insulteu i dieu el què volgueu... de la manera manera que això ERC no explica, tampoc pot esplicar i convèncer la gent d'aquesta cagada política.

Que tingueu sort.

Anònim ha dit...

Perdoneu les faltes però me costa escriure amb aquest teclat. Ho dic perquè no em tornin a tractar de sense cultura.

Bona tarda.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb Andreu sobre els anònims.
Personalment, ja vaig explicar la meva postura sobre el per que del vot de Joan Puig (un vot exclusivament de castic). El cas es que encara no he vist cap resposta amb altre argumentació que no sigui la de la reencunya, la de l'atac sobre Marigo i el PSC en el seu conjunt.
Encara no us heu adonat del que heu fet?!. Les dretes en el seu conjunt governaran a Blanes, per molt que Trias hagi promès el compliment de 50 punts del programa de ERC.
Heu acceptat un acord programàtic que no gestionareu vosaltres ja que no hi sereu al govern?!. A canvi heu posat a PP i al PDB al govern juntament amb CiU?!.
Un partit com ERC (independentista, republica i d'esquerres), no pot ficar al govern si no te una argumentació de mooolt de pes al PP (dreta espanyolista), CiU (dreta catalana) i PDB (dreta local, amb argumentacions força perilloses sobre immigració i especulació). I aquesta argumentació només es basa amb el menyspreu cap a Marigo.
Maxi

Anònim ha dit...

Maxi, portes fent descualificacions tot el dia i a tots, amb aquesta postura l'unic que es pot esperar de vosaltres es una oposició destructiva per sistema i això si que es perillos.

El poble està per d'amunt de tot això, fins hi tot dels teus duptes i complexos.

Salutacions

Anònim ha dit...

No tinc dubtes ni complexos. Tampoc he desqualificat a ningú durant tot el dia ja que aquest es el segon post que he fet, i no he parlat amb gaire gent del ple del dissabte (potser 2 o 3 persones, ets tu un d'aquests??)
M'he limitat a indicar la dificultat d'entendre el vot de ERC des de la posició de l'esquerra nacional. No soc el únic. I si, el poble esta per sobre de personalismes i discrepàncies personals, i el fet es que la dreta a tornat amprada per ERC.
Per cert, tornem al tema dels anònims.

Salutacions.

Maxi

Anònim ha dit...

Dons no ho se Maxi, si soc jo o no una d'aquestes 2 ò 3 persones que vares parlar del plé.

El que es cert es que tots desde la discrepancia (o no), estem esperant la resposta d'en Joan, tots tenim preguntes per fer i opinions per donar.

Crec que hauria de dir alguna cosa, i ja veuras com ho farà.

El fet de l'anonim es una opció totalment respectable sempre que es faci desde el respecte i l'educació.

Salutacions

Anònim ha dit...

Mira que n'he visitats, de blocs personals de polítics de tots els partits (bastants de polítics socialistes), i mai m'havia trobat com en aquest, en què els adversaris polítics del propietari del bloc (o sigui, en aquest cas els socialistes), se'l prenguin com un FÒRUM D'OPINIÓ, replicant, contrarreplicant, amb comentaris extenssíssims on es poden esplaiar a gust canviant-se i inventant-se noms, fent-se passar i disfressant-se de votants d'ERC (quan en realitat són dirigents socialistes locals), desqualificant al propietari del bloc, MENTINT compulsivament sobre ell i el seu partit, menyspreant-lo "a domicili", difamant-lo, vilipendiant-lo, evidentment sense les més mínimes normes de respecte...... i que en Joan Puig, el propietari del bloc, com a demòcrata que és, ho accepta (cosa que no fan altres polítics amb bloc propi, que molts no accepten ni opinions, o passen per un filtre previ...).

Hi ha un refrany en castellà que diu: "Quien a buen arbol se arrima, buena sombra le cobija".

Tot això ho dedico als farsants i impostors que es fan passar per votants d'ERC i que calculo que deuen ser en Pere Garcia, l'esposa d'en Marigó, la Lourdes i algun amiguet de l'Argemir que fa poc va escriure una carta al director de la revista "Cafè amb Llet"...

Anònim ha dit...

Je, Je

Continuem esperant en Joan

Salutacions

Anònim ha dit...

Espera't assegut i mira el món passar.

Curiós, abans del ple de dissabte, el criticaven per escriure. Ara el critiquen per no escriure.
Penso que n'hi ha prou amb el seu article de portada.

Com depenen d'en Joan, els seus detractors.

Anònim ha dit...

Hola soc en joan puig, i donc les gràcies als meus hoologians, gràcies pere i lourdes.

Anònim ha dit...

Hola soc el pere II, els socialistes estant desesperats.

han perdut pel Marigó.

per cert a l'acte de constitució la dolors oms va aplaudir a ERC. per alguna cosa serà