02 de juny 2007

(10 dies) Durant la campanya la recollida selectiva va ser suspesa per ordre de Joan Salmerón

(10 dies) Trist, molt trist es poder comprovar com els mateixos que van imposar el model de recollida selectiva el donen per fracassat. Ho hem pogut comprovar aquests dies de campanya quan sorprenentment han desaparegut les bosses no recollides per no complir el reglament de recollida selectiva.

Durant tots aquest dies, els equips de recollida han rebut ordres de recollir-ho tot, preguntat els tècnics d’aquest motiu, ordres del cap de llista d’EUiA Joan Salmeron preocupat per un possible efecte negatiu del sistema.

Joan Salmerón com a cap de llista va desautoritzar al seu company i responsable del fracàs de la recollida selectiva Argemir González per motius purament electorals.

Com pot ser que els representants polítics actuïn d’aquesta manera, sense cap mena d’escrúpols, només pensant en els seus vots, amb aquesta manera d’actuar demostren la poca viabilitat de les seves propostes, la poca consistència del seu programa.

Davant d’això l’únic que els hi quedava quan Esquerra els hi deia que això o altres coses que proposaven no funcionarien (carril bici, canvis de circulació,,,), era la difamació i els rumors, tira merda que alguna cosa queda, ha estat la seva tàctica per barrar-nos del mapa.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Haig de felicitar a Joan Puig i a la gent d'esquerra, si desprès dels resultats encara estàs viu per seguir escribint, seguir treballant per blanes com estàs fent,aquest poble ha comès una injusticia.

Haig de felicitar-se jo no te vaig votar i veig que alguna cosa aurem fet malament tots plegats.

Anònim ha dit...

EL POBLE NO HA COMÉS UNA INJUSTÍCIA, EL POBLE HA PARLAT I AIXÒ S'HA DE RESPECTAR.

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim,
No sé si has copsat allò que ha escrit el primer participant, però ha dit que aquest vegada no ha votat ERC i que també reconeix que s'ha pogut equivocar i que es penedeix de no haver votat Esquerra.

A l'anterior anònim, ¿que potser creus que només s'equivoca ERC??
ERC-Blanes es deu haver equivocat en algunes coses, sens dubte... pèrò... dit això...... ¿Que potser creus que nosaltres els votants, com a HUMANS i com a persones QUE SOM, no ens equivoquem mai?

Doncs et diré que en llatí dèien "Errare humanum est".
Equivocar-se és d'humans.

Tothom es pot equivocar: els partits, les persones i fins i tot els col·lectius.

Ja saps qui ha sigut el gran guanyador de les eleccions arreu de l'Estat espanyol??

El PP...... i després escalfar, crispar els ambients i amb un discurs quasi guerracivilista.

El poble ha parlat i ha votat un PP agressiu arreu de l'Estat, ¿però això vol dir que el poble sempre té raó i mai no es pot equivocar??

Anònim ha dit...

Que consti que aquí tothom respecta la decisió del poble.

Però no és incompatible RESPECTAR LA DECISIÓ DEL POBLE.... amb reconèixer que, a vegades, hi poden haver decisons equivocades... dels polítics (ERC ha reconegut els seus errors)...... i també dels ciutadans (aquí a dalt hi ha un ciutadà que, en el seu comentari, admet que potser s'ha equivocat).......

Anònim ha dit...

Mireu la democracia és la democracia i quan els resultats no són els que ens agradarien el poble és injust, potser hauriem de reflexionar més de perquè la gent no va a votar.

Anònim ha dit...

ERC ha tret a Blanes els mateixos vots que el PP.

I aixó s’ha d’admetre com és, ens agradi o no. A vegades els que perden diuen que el poble s’ha equivocat. L’Aznar també ho va dir.

Abans de les eleccions semblava que a Blanes no havia de ser així. Es podia esperar que tenir un cap de llista que és diputat a Madrid seria un plus en les eleccions. En especial en el cas d’en Joan que havia sortit molt a la tele.

No ha estat així i cal acceptar-ho sense subterfugis.

No sols no s’han millorat els resultats sinó que s’ha reculat fins a quedar com el PP, un partit ben esquifit a Catalunya i a Blanes especialment deslluit.

No ens enganyem. En Joan no ha convençut als electors. No importa la simpatia que alguns li poguem tenir.
La realitat és la que és i amagar el cap mai ha solucionat res.

Anònim ha dit...

Aquí ningú amaga el cap sota l'ala.
Em sembla que detractors d'en Puig no us llegiu el fet que ERC i el mateix Puig han reconegut la derrota.

Un cop dit això, també es diu que no tot és blanc o negre..., que hi ha tonalitats de colors i hi ha matisos.

Les tonalitats i els matisos són les opinions personals d'unes persones que, com a EX-VOTANTS d'Esquerra, també admeten que es poden haver equivocat al no votar Puig i ERC aquesta vegada.

I els detractors de Puig (que n'hi ha molts dins la sòciovergencia PSC-CiU), també han de respectar les opinions dels ciutadans que admeten haver-se equivocat QUEDANT-SE A CASA -ABSTENINT-SE- i DEIXANT D'HAVER VOTAT A EN PUIG I A ERC-Blanes......, de la mateixa manera que Puig i ERC han fet AUTOCRÍTICA de la seva PART de culpa (que cap republicà no ha dit que ERC no tingui PART de culpa).

Demanaria als rivals d'ERC que no treguin les coses de context i que no posin en boca d'ERC missatges tergiversats.

Tan de bo tots els partits haguessin fet l'anàlisi que ha fet ERC-Blanes de la seva derrota. Amb això, els membres d'ERC-Blanes, del primer a l'últim, demostren honradesa, honradesa que en els temps que corren, es troba a faltar en la immensa majoria de la classe política.

Anònim ha dit...

Tactica política d'en Joan Puig = Rajoy

Visca decatalogar als altres ...

Visca els partits d'esquerra barallats ...

visca els personalismes (i aquí per parts iguals) de l'ARgemir i en Joan.

Anònim ha dit...

A l'anterior.

Qui ha descartat en múltiples declaracions el pacte amb ERC és Marigó..., per voluntat pròpia de Marigó.

Qui esteu fent una fortíssima aposta per la sòciovergencia sou vosaltres, els socialistes, per pròpia i sobirana voluntat vostra. Ara no us feu els màrtirs i feu victimisme, amics del PSC.


No busqueu bocs expiatoris en qui ja no decideix perquè ha perdut les eleccions.
Si voleu pactar amb la dreta, socialistes, hi acabareu pactant; ERC no ho pot evitar. Teniu majoria: 8+7 fan 15, com diu el Recull i en Marigó desitja, ho vol i se'n frega les mans. I ningú us hi obliga. Els únics responsables d'entregar el PSC a la dreta, sereu vosaltres socialistes si hi acabeu pactant-hi. Teniu majoria, sou llista més votada, heu obert el ball de les negociacions, porteu la iniciativa perquè us correspon en ser partit majoritari i teniu la paella pel mànec, socialistes, teniu una responsabilitat gran. No treieu pilotes fora, i, si us plau, com a triomfadors i vencedors que sou, deixeu de practicar victimisme davant qui ha perdut les eleccions, ERC.

Anònim ha dit...

Ara és veu el veritable marigo iel veritable psc.

han obert el ball i aixoja sembla l'orgia.

marigo s'obre de cames amb tots menys amb el més decent esquerra.

Anònim ha dit...

Els fets són que Marigó "ningunea" a ERC.

Marigó, com a mestre de cerimònies que és ara, no s'ha posat en contacte amb NINGÚ d'ERC, ni per telèfon.

"Passa de" ERC.

Marigó trenca ponts de comunicació amb ERC i aixeca un mur, una trinxera i un fossat, com aquell mur tan lleig que aixecava Sharon per discriminar als palestins.

Marigó s'aprofita i abusa del mal tràngol pel que estan passant els d'ERC i procura trepitjar l'històric partit republicà, a l'ignorar-lo.

Perquè Marigó "ignora" a ERC.

"Molts" votants del PSC poden estar d'acord amb l'estratègia de Marigó.

¿Però "TOTS" els votants d'esquerres del PSC poden estar d'acord amb l'estratègia de la incomunicació i la negació del diàleg i la paraula cap a l'altre partit d'esquerres, dissenyada pel laboratori Marigó-Garcia?

Ho dubto.

Anònim ha dit...

felicitats pel teu treball, desprès de dir i reconeixer que has perdut, mantens el teu bloc, acceptes comentaris, alguns veritables insults, demostres que no tots els polítics sou iguals.

Jo no he anat a votar, reconec que veient aquest bloc i les noticies començo arrepentir-me de no haver votat.

No abandoneu la barca, endavant

Anònim ha dit...

si la noticia és veritat, ho trobo un escandol, digne d'una republica bananera.

quin engany, al final els enganys guanyen en política.