27 de maig 2008

(424) Esquerra exigeix al Govern Espanyol la derogació del decret de sequera

Ho demanava en anteriors posts, coherència per damunt de tot.

Companys del PSC, reconegueu encara que sigui per una vegada que esteu equivocats.


Un motiu més per sentir-me il·lusionat amb aquest partit i amb gent com Joan Ridao i Joan Puigcercós

Joan Ridao en roda de premsa a Madrid, ha exigit la derogació del decret del govern espanyol que autoritzava el transvasament de l’Ebre, i ho ha fet amb coherència amb el projecte polític que defensa.

A data d’avui i segons la mateixa ACA, les conques internes estan a un 43 % de la seva capacitat (i segueix pujant, fins i tot alguns mostren preocupació...), és a dir a onze punts del que hi havia ara fa un any, amb aquestes dades l’ACA desmenteix al secretari d’organització del PSC, el sempre ocurrent José Zaragoza, que ahir va afirmar que encara estàvem a més de vint punts de l’any passat.

Els més de 120 Hm rebuts a les conques internes, triplicant el que preveia el transvasament de l’Ebre, i deixant fora de lloc aquells que encara avui defensen l’operació especulativa de posar mes ciment al territori.

M’adhereixo des d’aquí a les paraules de la companya Rosa Mª Bonàs en referència al company Pep Andreu (alcalde de Montblanc)felicitats per la teva valentia, jo també crec que va dir la veritat, i per tant alguns utilitzant “la pressió” per tombar voluntats.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaya exito de intervenciones en tu blog.Eres mi idolo.Gracias por existir.Salud.