05 de maig 2008

(405) ZP: Estat de dret en perill

Aquest no és el meu país

Cada dia que passa el Govern Espanyol demostra el seu veritable tarannà, per damunt de tot demostra la seva hipocresia en tractar la diversitat, demostra que diu una cosa i en funció de la seva estratègia política fa el que vol.

Diu que no es pot negociar en qui practica la violència i negocia i paga rescat als pirates que van segrestar als pescadors del vaixell Bahia de Bakio, i la majoria de forces polítiques callant.

És detingut un jove, en Franki per estar acusat de cremar una bandera o simplement un drap, sense les més mínimes garanties processals.

L’alcaldessa d’Arrasate, Ino Galparsoro es injustament empresonada per ordre de la “democràtica Audiència Nacional” al pas que portem acabaran criminalitzant a tot aquell que defensi la diferencia.

Amb aquestes actituds difícilment podrà arribar algun dia la pau, a lo millor és que ja els hi va be que tot segueixi con fins ara, d’aquesta manera seguiran tenint l’excusa de sempre.

I per acabar-ho d’arreglar, el President Chaves desautoritza qualsevol bilateralitat del finançament català, i si ho diu en Chaves, és que serà cert, paraula d’Andalusia, que aquest manar de veritat.