26 de maig 2008

(422) Ple de maig a Blanes

“L’orgull del Sr. Martínez li ha impedit reconèixer el seu error”

Conxita Boldú, la regidora d’ERC li ha demanat al regidor d’EUiA, Paco Martínez que és retractes de les acusacions de prevaricador que li va etzibar en el darrer plenari, aquest molt nerviós ha dit que no havia acusat a ningú però que mantenia la greu paraula, trist i lamentable, quin nivell de demòcrata.

En el tercer i quart punt s’aproven el projecte d’urbanització de la Rambla Joaquim Ruyra i Muralla, un projecte que comptarà amb els vots favorables de tots els grups menys els d’EUiA, fins i tot el PSC votarà favorablement al projecte modificat i acordat amb CiU per part del nostre grup.

El projecte compta amb una important modificació pactada amb el govern municipal, que millora considerablement la proposta de l’anterior legislatura que volia el PSC, per tant benvinguts al club de la responsabilitat.

Una obra important i que tindrà un impacte positiu en la nostra ciutat, una obra desencallada i pactada en els 50 punts acordats amb CiU. Seguim exercint amb responsabilitat la nostra feina.