26 de maig 2008

(423) PSC, CiU, EUiA i ERC de Blanes exigeixen la llibertat d’en FRANKY

Seguim exercint amb responsabilitat la nostra tasca, aportant propostes i treballant i votant les coses per anar endavant amb la feina. S’ha aprovat el pla de joventut que s’ha presentat a la Secretaria General del departament.

Un plenari curt i que arriba a l’apartat de control, és a dir les mocions, i avui és demostra que els companys d’EUiA van amb els papers molls, la seva actuació moltes vegades és converteix en una simple enveja d’Esquerra, avui presenten una moció sobre la llibertat d’expressió que ha estat copiada d’una nostra que va ésser aprovada el mes de novembre.

I no dic cap exageració, la moció presentada per ERC i aprovada demanava abolir els mateixos articles del codi penal que avui demana la moció d’EUiA, portant bona part de la legislatura anant a remolc, no és la primera moció que copien.

Molt bé la nostra portaveu, que li ha recordat que no te cap sentit aprovar avui el mateix que vam aprovar ara fa tant sols sis mesos.

Finalment s’aprova la moció presentada per Esquerra, que demana la llibertat d’en Francesc Argemí (FRANKY), amb els vots favorables de CiU, PSC, EUiA i ERC